Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turul79
tag
Tegnap óta 4 meccset játszottam ebből 3 olyan mód laggolt hogy nem lehetett már játszani...Legközelebb ha lengyel jön velem szembe inkább már az elején kilépek hihetetlen hogy nincs normális net abban az országban... 4.-ik meccs uralom jól játszok vezetek a 88.percig amikor Eto lefutja Walkert majd a tizenhatoson belül összeesik úgy hogy a védő 2 métere van tőle természetesen tizi... Gyerek sem nyomot továbbot 4-szer megnéztem a replayt testi kontakt nem volt... Komolyan mondom kezd elegem lenni ebből szarból!
-
MdewC
nagyúr
Na, benézett a ló az ablakon...

Bayern-Dortmund szépen felépítve, csak 1 sárga csík a sok zöld között, masszív 4-4-1-1. Jól védekezett, szögletből átlőtte a védelmet 20-ról Alabaval (mint annó a BL-ben), 2. félidőben talált egy rést Götzével. Nekem 2 ziccerem volt csak sajna Cuad most elhibázta.
A ló benézett, én meg kijöttem rágyújtani. 
-
MajsztR
csendes tag
Hali!
Vki tudna segíteni hogy a 3 csatár közül (Diego Costa, Falcao, Robin van Persie) melyiket lenne érdemesebb megvenni? Most úgy naggyából egy áron láttam őket. -
Francesco003
aktív tag
kösz mindenkinek.
-
deszkaúr
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
mielőbbi gyógyulást kívánok én is hosonlóan a többi fórumtársal egyetemben

irod, hogy főbb okát nem tudod a tüneteknek de azért mégiscsak sejted, hogy
a háttérben a mi hőn szeretett fifánk is ott állhat
szóval tényleg hanyagold egy darabig ,főleg szerintem az online részét
mert az szokta az embert kiborítani elsősorban
és ha minden oké akkor térj vissza a harcvonalba
de csak módjával
az egészség mindennél többet ér, ennél a szarnál meg főleg
-
dracox
addikt
Akinek van 80-90k zsetonja az vegyen egy courtois-t, mert az ő ára is vissza fog csúszni 110k fölé

-
Rypejakten
addikt
-
kacsa7
őstag
Annyira fel vagytok spanolva ettől a hendi témától, csak a poén kedvéért megnéztem. Azzal a csapatommal játszottam, akivel az utóbbi 10-12 meccsemen röhögve játszottam, olyan könnyen ment velük. Beraktam 47-es overall-os játékosokat a padra, így 79 (4,5 csillag) lett a rating. Az 1. meccsen egy 83 ratingos BPL csapat jött. 5 db!!!!!!!! színtiszta tizenegyesből 1-et sikerült befújni a sporinak a részemre és a Pogba-m az ellenfél Fabregas-áról pattogott le. Az összes normális ziccerem kapufa lett, úgyhogy csodával határos módon lett 1-1. Nem baj, 1 meccs nem meccs, majd a többi biztos jobb lesz!
Következő ellenfél 86-os BPL Team. Olyan jelenetsorok voltak, h. sírtam a röhögéstől és megint nem engem segítettek a történések, hanem ellenem voltak. Védőimről pattogó labdák, lábak között elment kulcspasszok, játékosok nem tudtak semmit átvenni, elment mögöttük a labda.Ezek után nekem senki ne mondja, h. hogy lehet hendit előhözni, mert 1 marhaság h. ratinggal dől el. Szar connal, azzal dől el max

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Nagyon sajnálom...!

Bármi felvidít, azt azonnal csinálni kell, nem szabad halogatni. Ha van vmi, amiben tudok/tudunk segíteni, csak szólj.

-
Dinter
addikt
442 BPL csapatba milyen két CM-et ajánlotok?
-
szpal17
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Jobbulást kívánok!
Én csak úgy tudok Fifázni, hogy mellette van 3-4 futball edzésem egy héten, ahol aztán teljesen kikapcsol az ember és sem a munka, sem más nem jár az eszemben. Csak futok és futok...

Máshogy nem is bírnám az biztos. Most, hogy kb. két hete nincs edzés és csak január közepén kezdődik és ráadásul szabin is voltam...kicsit túlzásba is megy a Fifa és az idegeskedés. Már alig várom, hogy induljon az egész.Ilyenkor séta, film nézés, jó kajálás, ahogy a többiek is írják.
-
^Boss
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Jobbulast!!
Akarmin is jatszol, torold, add el, meg a jatekosaidat is. Probalj ki egy masik, nyugisabb jatekot (nba2k15t tudom ajanlani..), ami tenyleg kikapcsol! -
losilee1337
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Üdv és jobbulást a fifa csak a pontot tette fel az i-re ebben biztos lehetsz,valami más is van a hátérben,jártam hasonlo cipöben.no nem a fifa miatt.
ui: szak nyelven ez panik betegség.
-
Rypejakten
addikt
srácok, hogy ne csak a rossz kerüljön be: ennyit számít egy jó kontra.
legrövidebb meccsem eddig, a srác hamar megunta. -
törölt tag
Ez egy nagyon de nagyon halálos csapat

-
Cseri0058
őstag
annak van valami következménye ha a csapatba olyan csatárokat teszek akik nem oda illenek?
jelenleg costa és rooney a csatárom, de sokszor nem megy velük a gól lövés. ilyenkor szoktam felhozni doumbiat és walcottot. ezekkel nagyon megy a gólszerzés. nagy különbséget nem veszek észre hogy gyengébb lenne a csapat.
egyébként egyre jobb vagyok!!!

tegnap nyertem 3 meccset. ma eddig 2-t és 1 döntetlenem van
-
Rypejakten
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
kolléga, a játékot töröld le, törd ketté és égesd el, irány a családdal a Normafa vagy a Börzsöny, tessék kirándulni egyet, az anyagiakat kicsit leszarni, jókat enni, inni, és elfelejteni ezt a játékot, ennyit nem ér!
menj el futni, pingpongozni, vagy meccset nézni a haverokkal, olvass, biztos vagyok benne, hogy találsz olyan kikapcsolódási forrást, ami örömet is ad, nem csak idegeskedést.
én bízom benned!
-
törölt tag
válasz
Backrau
üzenetére
Maximum unoffical lesz....
Francesco: Hajjaj ez nem indul jól.... szerintem elősször is töröld a játékot,csinálj olyat ami elveszi a figyelmedet,pl olvass nézz filmet a film vígjáték legyen mindképpen,fuss,kirándulj valami nyugis helyre(MO.-n a Bükk nagyon jó erre) és menny el pszichológushoz
-
Nazara
őstag
Lesz FUTHEAD mobil app, első negyedévben várható, először iOS-re, kicsivel utána Androidra is.
We're happy to announce that the Futhead App is well under development, and should be released in Q1 2015.
Some quick info:
- Free app, ad supported, with standard option to remove.
- Launch with basic FH features, but many more in the works.
- Initial launch is iOS, then shortly after Android. We will consider iPad and Windows after those two platforms.(#10071) Backrau: Nincs benne magyar nyelv és nem is lesz hivatalosan, egyéb módokról nem tudok egyelőre.
(#10070) Francesco003: Ez nem hangzik jól egyáltalán, mihamarabbi jobbulást!
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok, egyszer régebben már kérdeztem ezt, de hátha... PC-re lesz magyarul a játék? Vagy ezt el lehet felejteni? Ha esetleg nem lesz hivatalosan, valahonnan le lehet tölteni?
-
Francesco003
aktív tag
Sziasztok nekem kissé drámaibb storym van!!
Jó játék a foci jó játszani jó átélni,jó nézni De kár idegeskedni rajta!!
Viszonylag elég nyugodt ember vagyok közzel a 30hoz.De a fifán sokat idegeskedtem...Munka család mellett ez volt a legfőbb kikapcsolódásom..Középszintű játékos vagyok rengeteg meccsel a háta mögött legjobb játékossokkal játszottam idén (csak drága ifek és Ronaldo MEssit nem próbáltam.De sokszor fel....,hogy 15 kapura lövésből nincs gól ellenfél meg 1x elszalad gól és nyer....70-84ratingtől simmán kikapok a 87-88ratinges csapatommal..a jobbakat meg simán verem ....A lényeg......Persze nem 100%,hogy ennek köszönhetően de jelenleg másra nem tudok gondolni.
Egy elég kemény betegségbe csöppentem bele
2 hete tompaságra étvágytalanságra,rossz kedvre keltem.1-2napba betudtam egy influenzának ..de 25.én rohamom lett (erős szívdobogás,szorongás)elmentem ügyeletre ekg tökéletes pulzus tökéletes.Végigjártam az orvosokat vérvétel stb. Semmi testi bajom nincs...De 2hete nincs kedvem játszani nem érdekkel semmi szorongok étvágytalanság nem tudok aludni.+az előbbiekben leírtak..
Sajnos most már tudom Depresszióba szenvedek!!Főbb okát nem tudom de azt igen ,hogy semmi másba nem idegeskedtem .....Nem sajnáltatás céljából írtam le csak hátha ki majd hasonló gondba van felismeri...Bízok benne mihamarabb kigyógyulok de addig se bírók erre a fosra nézni.....Boldog új évet sok sikert!!
-
Rypejakten
addikt
kolléga, ez jobb mint a West Side Story.
gratulálok érte!MÁS:
akinek van kedve, próbálja ki Kevin Kampl-ot cserének, amint kijön a januári update, ahol már Dortmundos lesz, fix, hogy köré építem a csapatom, hihetetlenül agilis és jól cselez, csereként, 10 perc játékok alatt jár 5 meccsen 2 gólnál és 2 asszisztnál, amiből 3 minimum meccsdöntő volt.
-
Zsohi
őstag
Szééép!

A minap Fortuna engem is meglátogatott egy meccs erejéig és a végére már én szégyelltem magam(A következő meccsig...).
Az ellenfelem minden második labdája nyíl egyenesen a védőimet találta meg és a szerencsétlenje a kapumat se tudta eltalálni.
A meccset 3-0ra nyertem meg végül. Az első gólnál Sanchez-t sikerült teljesen véletlenül kiugratnom mikor csak a mellettem lévő társamnak akartam passzolni, de erre Kompany egy jó 60 méteres lapos keresztlabdával megtalálta a teljes mezőnyön keresztül Alexis-t aki olyan gyorsan spurizott, hogy nem akartam hinni a szememnek. Annyira abszurd volt az egész, ha én kapom akkor is csak nevettem volna.
A második gólnál az ellenfelem kapusa 3x ütötte ki pontosan a csatárom elé(Schürrlének nem ment aznap
). A utolsónál meg egyszerűen kigurította a csatáromnak, de mivel nem akartam paraszt lenni, ezért kapásból el is rúgtam maximális erővel Sanchez-zel 20-22 méterről, erre úgy bevertem, hogy csak pislogtam percekig.

-
MdewC
nagyúr
ÁÁ!

Akkora foci élményem volt Skacok, hogy ihajcsuhaj!

Szitu, Haters FC (80-as stat, nekem 82
de ebbe most ne menjünk bele...
), strengh angol csapat, 4-3-3, masszívan tolta gyilkos futósba, de a nagyon agresszív fajtából, még a védekezésnél is szemből durrbele tank a középpályámba, alig bírtam kijönni a térfelemről... 
Vmi volt a levegőben, na mondom ez jó lesz, mondom most vagy anyázni fogok itt, vagy nagyokat dörmögni, de a lényeg a lényeg, hogy a 7. percben kaptam egy szabadot, Laca be is rúgta, örültem neki, mert elég ritkán lövök szabadot, mondom hála az égnek én kerültem előnybe, sokat segített.
Aztán futás, futás, védekezés, kp-n eladom, futás, futás, védekezés, kp-n eladom... ez ment, a félidő végén egy megindulásom nekem is sikerült, Pogba fejes, 2-0... A szünetben 2-0-ra mentem, de a stat alapján 1 lövésem volt, neki 8...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Második félidő, csere ott, 3-at, jött Benteke! Sorminta folytat, lőtt egy 3 védő leppatan Bentekéről gólt, szép volt, bár én tudnék ilyeneket, mind1 a lényeg, h 2-1 még megvan...

65. perc (Skacok fogadjátok meg, Dewc papa tanácsát, bármi van, legkésőbb ott cserélni kell. Ha van, hendinek jót tesz. A fílingnek jót tesz. A csapatnak jót tesz. Az eredménynek jót tesz. A coinokank nem tesz jót, de ebbe most ne menjünk bele, cseréni köll és kész!!!)
Nasz szal a lényeg, hogy a cserék összehoztak még 3 fejes gólt nekem, életembe se fejeltem 1 meccsen 4-et, statisztika szeritn 5/5 volt a kapura lövésem a végére... VÁÁÁ WÁNYÁMMÁÁÁ

(
A végén, (de csak a végig sprintelős darálós stílusa miatt) megírtam neki, hogy "you can hate me mow", amire meglepő módon nem egy f your anyukádat jött, hanem egy "no I wont, shit headers
" jött, megírtuk még mind a 2en, h gg (vannak még csodák), úgyhogy mára megvolt a mese is.)

-
argentin27
senior tag
szpal17:
Ha meg lesz az egész csapat akkor kipróbálom Rossi-t, de egy picit zavar hogy 3* skiller mert nálam a támadók alap feltétele a 4*skill, kivéve Tevez-t mert ő egy állat!
Régebben volt olasz csapatom csak eladtam, de így hogy átálltam most a 4-4-2-re újra aktiválom az olaszokat és Giovinco akkor is jól nyomta nálam ezért eset rá elsőre a választás.
De adok esélyt Rossinak is a positioning-ja miatt
bucketb0b:
Köszi hogy gondoltál rám!

-
^Boss
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
persze, sormintában jobbak nálam.
5x profik jönnek, aztán 5 béna, majd 5 profi! nyilván, valószínűségszámításra mondjuk érdemes lenne járni ezesetben, ha ezt tényleg elhiszed...
én elismerem ha valaki jobb nálam, és volt is közte ilyen, hidd el. itt az a probléma, hogyha 3 jó közt 2x én voltam király, akkoris szopok, bármit csinálok. bármit. aztán bármit csinálok, nyerek, jószerivel, ha olyan széria jön. az ellenfeleim meg persze véletlenül passzolni sem tudnak, holott addig 3/3 beívelés a védelem mögé gól volt -
dracox
addikt
Thiago Silva - Reus - Tevez - Cuadrado - Sturridge - Kompany..
Rájuk futotta a mozdítható coinjaimból
Reméljük srácok a legjobbakat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bucketb0b
őstag
-
drk88
senior tag
Kezd unalmas lenni ez a hendi téma
egyértelmű, hogy jelen van, nem tudom mit kell bizonygatni a dolgokat
de nem kell mindent ráfogni 
-
szpal17
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Rossit tedd be Giovinco helyére. Brutálisan jó nekem.
Kapuba Diego Lopez.
-
^Boss
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
azt is biztos megmagyarázod, hogy az utsó meccseim így néznek ki sorban
V-V-V-D-GY-GY-D-GY-GY-D-V-V-V-V-V
nincs hendi, 5 meccsen ultrakirály voltam, előtte utána meg fogyatékos, és játszani sem tudó.
nyilván.
a chelsea is nyer 5-ből 4-et, majd 5-6x kikap, reális, ha már a te példádat hozzuk fel.
nevetséges a játék, eljutottam oda, hogy szakadok 1-1 jeleneten, ami jobb mint az idegbaj, de ettől még elkeserítő.
most épp megy egy meccs, 10. percben 3-0 volt oda, bekúrta a védelem mögé ész nélkül 3x, mindháromszor Lewandoswki lefutotta a leggyorsabb PL védőket hátrányból indulva. az ilyen had játszon egyedül 80 percet, megérdemli. -
bucketb0b
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nehogy jöjjön a hendi, mert akkor mindegy kivel vagy

-
Vampire Bat
aktív tag
Amúgy ez a 79-es ratinges cucc nem hülyeség.
Eddig 83 volt a ratingem a jó cserék miatt,levittem 80-ra.
83-as ratinggel 1 győzelem 2 döntetlen 7 vereség
80-as ratinggel 1 vereség,ekkor levittem 79-re
79-es ratinggel 4 győzelem 4:3 4:1(rage-elt a gyerek) 5:3 2:1 és 1 vereség,mert szembe jött velem a 86-os ratingű csapat,és akkor már neki segített a játék.
Azon a meccsen kikaptam 2:1-re,pedig a csapat nem tükrözte a játékos tehetségét,a játéka annyiból állt,hogy passz,üresen vagyok 40 méterre a kaputól?,akkor rárúgom,és ilyen messziről rugdosott.(így egy gólt sem rúgott),egyiket Piqué fejelte,másik meg vicc volt,ahogy a kapusom helyezkedett.De a poén az,hogy 3 ziccerből kapufát rúgtam És amikor gólt rúgtam(94. perc),akkor meg elkezdte az időt húzni,mert félt,tudta,hogy jobb vagyok,mint ő.
Szerintem érdemes levinni a ratinget 79-re,akkor tényleg mindent berúgnak a játékosok,2-ször rúgtam gólt már így 5 meccs alatt 20+ méterről.
A 2:1-es győzelmemnél már rendesen sajnáltam az ellenfelet,mert végig támadott,jobb volt,és a 85. percben 25-ről megrúgtam,Pjanič 2. labdaérintése gól is lett. -
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Itt például ott van. [link]
Miért vesztenék el a speciális tulajdonságaikat? Azért mert a futjead nem írja? Vagy van vmi kézzel fogható bizonyíték is??
Marki95: Köszönöm kolléga!
Azért volt nem kis szerencsém is vmelyik gólnál! 

Boss: Grat a csapathoz, jól néz ki!

Nazara: Jó bevásátá...!

-
argentin27
senior tag
Kihasználva az árzuhanást összehoztam egy ilyet [eddig 31k]

-
dvtkfan
senior tag
válasz
Nazara
üzenetére
Na vettem egy marco-reus-t 100-ért...

ÁÁÁÁÁ...sergio-ramos-t tudtam volna 150-ért...de nem maradt coin...10 másodperc után megvették...

-
Nazara
őstag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Köszi!
Ramosra pont gondoltam napközben, még jó, hogy nem voltam gépközelben. 
(#10048) sipike97: Reméljük tényleg lehet majd profitálni szép summákat.

(#10049) dvtkfan: Nekem eszembe se jutott, hogy nyissak a múltheti piacból kiindulva, egyből cuppantam rá az értékesebb játékosokra, keresvén a jó ajánlatokat.
Össze is jött néhány.Pl: Tevezt láttam 6K-ért, de mire rákattintottam a Buy Now-ra, elvitték sajna.

De másik példa, Vidal 16K-ért is láttam, közbe két napja még 45 alatt nem.

-
dvtkfan
senior tag
Amúgy nem semmi, hogy mire nem képesek az emberek, hogy nyissanak egy pakkot..amiben úgyse lesz semmi értékes...

-
Nazara
őstag
Én gyorsan elvertem a 400K-mat játékosokra, Sergio Ramos 170-ért jött, reggel még 300 felett volt.

Rajta kivül vettem olcsón Pogbát, Modricsokat, Vidalt, Tevezt, Sturridge-ot, aztán majd igyekszem drágán túladni rajtuk néhány napon belül.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
Hát robert-lewandowski is hatalmasat esett...

Most nézem hogy sergio-ramos ára is kurva sokat esett...én 3 napja jóval 300K felett adtam el, most meg 180 azonnalival is lehet venni...lehet hogy rá is érdemes beruházni...

-
Yodamest
veterán
Nem tudom megfigyeltétek-e, hogy futheadon az IF játékosoknak gyakorlatilag semmilyen traits-e vagy specilatities-e sincsen. Ez magyarázhatja, hogy miért nem jobbak a sima gold társaiknál, hiszen amit statokban + kapnak, azt el is veszik tőlük csak más formában. A különféle extrák, pl dribbler, speedster, poacher, acrobat, long shot taker stb.. szerintem sokkal többet számítanak az egyes statoknál. Mondjuk egy IF támadó KP 85-ös long shots-al, gyengébben fog távolról lőni, mint egy sima akinek 66-os, viszont van távoli lövő traite! Én ezért sem veszek már soha rare goldnál "jobb" játékosokat és beválik.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ha az elkövetkező 3-5 napban nem lesz semmi nagy pakk mizéria és nem is lesz előre hirdetve, akkor fel...
-
argentin27
senior tag
Felállást váltottam és taktikát is mivel egyéni kilőve az EA jóvoltából és így feleslegessé vált Yaya T.
Pont én is ma akartam eladni, mert az árából szeretnék egy Serie A csapatot csinálni, de látván az árzuhanás inkább nem adom el, majd ha lesz legalább 370k-400k! Szerintetek lesz??? -
dracox
addikt
Azon gondolkodom venni kellene egy Reus-t 160-ba aztán majd eladni 210-be.
Csak most jön a TOTY két hét múlva..fog az ára emelkedni annyit?

-
Zsohi
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Észrevettem én is és még gyorsan megleptem magam egy Yaya Touré-val 270 000ért.

Mondjuk azt hozzátenném, hogy eddig egy taliga szarhoz tudnám hasonlítani, de még adok magamnak egy kis időt, hátha sikerül hozzászoknom. A passzai gyilkosak és a kapura is jól lő, de úgy fordul, mint egy csukos busz és sose találom a helyén...
Eredetileg Matic-ot szerettem volna lecserélni vele, de aztán meg se közelítette a szerbet a posztján, így végül beraktam CM posztra IF Cazorla helyére ahol Gerrard társaságában nem rossz, de eddig egyáltalán nem értem azt a giga hypeot ami körüllengi. 
(#10030) dvtkfan: Azért ne sírjál, nekem az eddig 2db 100 000-es pakkból esett összesen 50 000 coin értékben játékos...
-
szakii6
tag
Csak a szokásos... Khediraaaaaaaaaaa. A budos **** anyjat az EAnek. Na most tényleg megfogadom, ez volt az utolsó!!!!!

-
Rexcsek
tag
Én is le szeretném zárni a handi kérdést:Az alábbi ellenfelet vertem el 3-2-re, mint már említettem. A képen látszik, hogy a sima seasonban 8(!) helyen van jelenleg a világranglistán én meg a 4533. És a vicc az egészben egyáltalán nem éreztem jónak...

Mindenki döntse el van-e handi én erről nem vitázok senkivel tovább

-
Nazara
őstag
Az árakkal mi történt hirtelen? Reggel óta hatalmasat esett mindenki...

-
Pacos
tag
Az előbb befejezett meccsemen elég fura ellenfelem volt
Nemtom hogy ez vmi ún. lélektani hadviselés akart -e lenni, de először is kilépett sokszor menübe. Ettől? megjelent a rohadt felirat a kép közepén hogy most akkor többször nem léphetek ki a menübe...bla-bla és ez ott maradt vagy 50 virtuális percig. Közben olyan hangok jöttek tőle mintha:
1. lenyelte volna a mikrofont vagy
2. az orrába dugta a mikrofont vagy
3. egy Alien(xenomorph) volt
Szóval girhesen rötyögött,szuszogott. De nyertem hosszabítás után. Jöhet a döntő!
-
Nazara
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Ez tavaly működött online meccsekkel is, igy addig játszhattál (persze ha volt türelmed és nem zavart a DNF) amig nem sikerült a bajnoki cim/feljutás/bennmaradás.
Én nagyon ritkán élek vele, de ma pl. pont kellett, az elődöntőben a Reál Margit 2-0-áról az utolsó percben vert meg 3-2-re, Kászillyász mindent védett, igy kezdtem előröl.
(#10017) ^Boss: Ha bejött a felállás nem érdemes váltani, hanem gyakorlásra van szükség, hogy beidegződjenek a kombinációk és a játékosok szerepe. A csapat fullos, Ramirest javasolnám Fernandinho helyett, de csakis abban az esetben, ha picivel fontosabb a védekezés a támadásnál (A city-s marha jól lő és szervez, a másik meg ugye rahedli gyors
) -
^Boss
őstag
valaki tapasztalt amúgy játékvezetői ellenszelet meccseken át?
gondolok itt erre:
szabálytalansági arány az utsó 3 meccsemen:
18-0 Nekem. minden szerelésem lefújja.
ennek tetejébe 2 100%-os tizit nem kaptam meg, és ellenem bármit megcsinálhatnak, de tényleg. -
bucketb0b
őstag
-
Nazara
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Ezdebeteg.
Amúgy tudtad, hogy ha offline meccs alatt bezárod a játékot (pl gólt kapsz), akkor újrakezdheted ugyan onnan DNF nélkül, tehát nem kell újrajátszani a tournamentet?(#10009) MdewC: Grat kolléga! Csak alátámasztani tudom a fejes-theóriát, nálam is egész sok fejesgól születik mostanában, főleg McGeady és Fánpörszi szárnyal ilyen téren.

(#10013) bucketb0b: Akkor jó, valahogy éreztem, hogy nem Modricsról van szó.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Khedira akart lenni csak hendi volt és elírtam, de Kroos nálam nagyon lassú.

Még annyit hozzáfűznék, hogy szó volt arról, hogy Reus csetlik botlik pl.
Szerintem ne várjunk el gépies "tökéletes" munkát a játékosoktól hiszen ők is "emberek" Hiszen azt sem várhatjuk el, hogy minden lövés kaput találjon és mindent megfogjon a kapus, mert a játékosokba bele van írva a hibaszázalék amit nevezzünk úgy, hogy formahanyatlás. A hendinek szerintem egy teljesen más értelmezési dolga van hiszen az szerintem az lenne, hogy a meccs előtt eldől, hogy te ott nyerhetsz vagy nem legyen akármennyi helyzeted. Vagy mindenképpen kapsz tizenegyest, piros lapot és a többi. Na szerintem ilyen nincs a játékban hiszen te döntöd el ki kezdjen és lehet, hogy pont azt teszed be "tudatlanul" aki nem lesz formában a meccsen. Lehet, hogy az ő 1. számú kapusa formában lesz a meccsen, de ő pont akkor cseréli le és behozza a meccsen potyázó kapusát. Szerintem hendiről akkor beszélhetnénk, ha az már a meccs előtt befolyásolná a meccsedet. -
szpal17
őstag
Ezzel a góllal estem ki az OFFLINE kupasorozatból. Ilyen se fordult elő még velem, de igaz. [link]
Remélem működik a link.
-
MdewC
nagyúr
Hali Urak!

Sikerült másodszor is behúzni az online új év kupát, hát azt kell, hogy mondjam (javasolnom), hogy érdemes ismét elővenni a beadásokat és a fejeseket. Az elmúlt két napban a góljaim több mint 50%-át beadásból szereztem, fejjel, kapás lövéssel vagy be passzal. Érdemes elővenni és erőltetni (gyakorolni), mert ha középen nem megy, akkor ezzel meg lehet lepni az ellenfelet, főleg, ha felváltva vagy meglepetés szerűen jönnek a próbálkozások.

Az elődöntőben sikerült Tévezzel egy hosszú kényszerítőpassz után bemenni középre, a labdát kapó Marci üresben tudott megindulni szélen, korai beadás, Tévez pedig a gyengébbik lábbal félfordulat kapásból.
(2. videó)A döntő nagyon idegőrlő volt, 3 kapufát szereztem, nagyon kellett figyelni, hogy ne menjen el az idegeskedés miatt, a félidőben 8 kapura lövésem volt, 1 ellen és 1-1 volt az állás. 2. félidő döntetlen, a hosszabbításban sikerült megszerezni a győztes fejest, ami egyébként nem nagy szám, de Biabiany lasztimegállítása után (ellenfél becsúszik a beadásra), sarokkal indul meg egy lövőcsel után és úgy ad be, nagyon örültem a kimaradt helyzetek után. (1. vidi)
vidikSzóval a lényeg, hogy nagyon érdemes erőltetni, mert idén kevesen próbálkoznak vele, ergo az ellenfelek nincsenek is annyira rákészülve arra, hogy egy egész meccsen minden szélen történő próbálkozást levédekezzenek.

(Ajándék pakk, mondom asszonynak nyissa ki, de mondom minimum egy Ronaldot nyisson, erre nyit, csipog, hogy Rona Rona...!!!
Mondom mivan???
Erre: Ronaldinho, azt még Ő is ismeri...
"Rona Rona nem???" )"Persze Kicsikiém... Rona Rona!"

-
dvtkfan
senior tag
válasz
szakii6
üzenetére
daryl-murphy-t ne hagyd ki egyetlen ezüst if ír játékosként, valamint ott van még john-oshea
...akad azért néhány, akivel lehet majd akasztani...nekem van is már egy két a tarsolyban...mivel jelenleg nem akarok új csapatot építeni és volt feles coin, így inkább befektettem, hogy majd megfialjon...Ja és pl ma fitness lapot vettem 100Db-ot 450-ért, ami kurva olcsó volt...és elhasználgatom, meg majd eladom haszonnal kb 2-3 nap múlva, amikor lecsengett a pakk nyitogatás és mennek majd fel az árak...
Hát egyenlőre semmi jó pakk nem volt...max. talán az első, az 50K-s...na akkor így majd 23:00-kor lesz a 100K-s pakk...lehet egyet elnyitok...

-
dvtkfan
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
Pedig DE...vannak olyan hülyék, akik mindenáron be akarják húzni majd a kupát és a "legjobb" játékosokkal...
Tavaly pl olyan 150K-t kerestem így...pedig csak előtte szólt kb két héttel vegitossj7 kolléga...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...Eszméletlen miket ki tud védeni...néha csak nézek, hogy ezt is védte?...

gratulálok érte!