Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
-
szakii6
tag
Megvettem a katalógusba hogy az átigazolási listámon több dolgot tudjak eladni, de ugyanannyi maradt, nem tudok többet eladni. Van rá valami megoldás?
-
P. úr
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kaptam én is egy ilyet ma, csak ott emenike volt a KTK.

-
LendvaiFeri1
veterán
Megtörtént, amitől tartottam... Emenike-Dumbia ST, Musa CAM, mi ez a sátánizmus?
Más
4-4-2ről váltottam 4-1-2-1-2re, Fernandinho CM volt, lett belőle CDM. CAM-ban Mata van, akit cserélgetek Fabregassal. Őket érdemes át tenni CM-ből CAM-ba, vagy jók ők így is?
-
deszkaúr
tag
birom ezeket a ritka ezüst csapatokat

az az érzésem mintha oda dobnának nekik koncnak
most játszottam egyel, vagy inkább ő velem
szlalomgépekkel 3x átrobogott a védelmen
esély nem volt szerelni
36% volt a labdatartása nekem 83%
és csak futottam azeredmény után (2-3)
-
sipike97
tag
Nem rossz esetleg 4-3-3 ba kozepre kiket ajanlasz?
-
sipike97
tag
Valaki tudna linkelni bpl csapatot? Toure,hazard,kompany,courtois,costa,filipe luiz legyen benne
elore is koszonom 
-
szakii6
tag
válasz
primusadam88
üzenetére
Nekem is jó ideje ugyanezt csinálja egy az egyben, ha hazaiban lennék néha, egyből kilép.. Sztem ezzel nem tudunk mit csinálni.
Garsza : Talán Sirigu Buffon helyett, és nekem IF Mathias Fernandez az 5* skillel nagyon bejött. Plusz ha játszanál szélsőkkel Cuadrado és Gervinho is jó.
-
Garsza
veterán
Nekem Ilyen csapatom van. Valakinrk esetleg javaslat kit volna érdemes kicserélni.
-
primusadam88
csendes tag
miért van az h ultimate teamben csak idegenben játszok mindig hazai pályán sosem?néha berak hazai pályára aztán kiírja h nem talált senkit elveszett a kapcsolat
-
szakii6
tag
Ja persze, én is örülni szoktam neki, mert tényleg őket a legkönyebb megverni, mivel csak összevásárolják a megvett coinból. Viszont akikkel ma játszottam, na ők tényleg tudtak. Ronaldoval, Messivel úgy cseleztek, hogy mindig az adott helyzetben a legjobb cselt nyomták...
-
MdewC
nagyúr
Akinek van rá keret: [link]

-
szakii6
tag
válasz
szpal17
üzenetére
Én tegnapelőtt és tegnap 2szer megnyertem az 1. osztályt. Ma lejátszottam 4 meccset, és a kis csóri 81es csapatomat összedobta ma a gép 85-86-87-es csapatokkal. De olyanokkal akik tényleg nagyon komolyan játszanak... Ez a sorsolás hogy van? Nem csak a csapat ratingja számít gondolom...
-
drk88
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
3.ban is ez volt meg most 4.ben de ez nem csak nálam van igy nagyon sokaknál van eza bug amikor 3. ba voltam megnyertem azt is utána leestem 4. be ezt már számtalanszor megnyertem és nem rak fel de legalább a coint megadja
hetente váltogatom a csapatomat szal nem az a probléma 
-
-
kacsa7
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Akkor készítsd az idegeidet. Én már fent vagyok egy ideje 1. osztályban, de most bedilizett az egész. Ez a 3. nap, hogy 10 megkezdett meccsből 8x gyökerek jönnek 3-as chemistryvel meg 60-as overallal, elindul a meccs és megszakad. Gondolom a tisztogatás után a coin cigányok megint nekiláttak a munkának...

-
drk88
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
engem meg nem rak feljebb pedig már nem 1x nyertem meg -.- így nehéz eljutni az első osztályig

-
szpal17
őstag
Megvan a 10. title győzelem is és így a DIV 1 is.

A győztes csapat: Seria A
Nem kell ide IF meg ilyenek
Valaki ott megnyerte már a title-t?
-
Zsohi
őstag
-
drk88
senior tag
Én is építettem csapatot Dzsudzsákra és kellemes csalódás mert nagyon jól lő meg gyors is..már úgy is untam a full bpl teamet

-
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Lehetne bővíteni a listádat a következőkkel
: Emenike, A. Ramos, Ibarbo, Uche, Vargas, Martins, Diouf stb. -
drk88
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nekem tegnap 1-0-5
esélyem nem volt az első győzelem után! -
Francesco003
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát szerintem meg ki ,hogy játszik vele.De Dzsudzsákra Tossicra húztam fel a csapatot ő a legjobb csatár oroszoknál.Magammal nem baszok ki ,annak ellenére ,hogy nekem is faszom kivan a dumbia mucha párossal de most én is kipróbálomD

-
evibly
senior tag
válasz
pokbubi
üzenetére
De azt írja a levélben, hogy ez a második figyelmeztetés - vagy nem is ezt mondja pontosan, hanem azt, hogy ismét megsértetted a szabályokat? Volt előtte bármi jelzés tőlük?
as a sign of goodwill, we have refunded any FIFA points you have purchased.
Ez viszont érdekes - mennyit adtak vissza?
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez a dumbia meg a musa a semmirevaló életképtelen nyomurultaknak van kitalálva, akik másra nem képesek, csak egyenesen futni, vicc az egész...

-
Francesco003
aktív tag
Ősszintén még nincs véleményem mert csak egy meccset toltam velük
A védelem nem rossz.A statok jók.olaszokon nem változtatok főleg mert ezzel csak 2-3hétig játszok azt jönnek majd ismét a nagy ágyúk.
Forza Juve:jah vágom az oroszoknál...lehet még majd kipróbálom főleg ,hogy mind kettő megvan!
-
LendvaiFeri1
veterán
Nyomtam 5 meccset, eddig 1-0-4. 4 meccsen még gólt sem lőttem.
Nem tudom, hogy mi a fa## van... -
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Hubocan jò? Én 1 Ogbonnát tuti betennék a helyére bal KHnak + Marchetti

-
sipike97
tag
Tudtok segiteni egy csapatot osszerakni? Lenyeg hogy neuer es bale benn legyem 100 as chemmel
-
Francesco003
aktív tag
Árak karácsony környékén fognak szerintem a tavalyi példából(vagy csak a black f) lezuhanni.Padlón meg az év csapatánál lesznek most télen.Persze idén több dolog máshogy alakult mint tavaly.De szerintem karácsonykor jóval olcsóbb lesz minden,ha jól emlékszem tavaly karácsony környékén volt olyan pack mizéria ,hogy minden csomag több napig nyitható volt.
-
ali75
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Üdv.!Milyen csapataid maradtak?(futhead) köszi! Szerinted mikortól várható zuhanás az áraknál mert én is teljes eladáson gondolkozom.
-
szpal17
őstag
Na ma reggel engem is megpróbáltam a játék mindenhogy kikészíteni és kiejteni a FUT DIV 2-ből...nem sikerült neki

Tegnap éjszaka már a feljutás volt a cél, ma reggel pedig, hogy 3 meccs alatt 1 pontot szerezzek, hogy ne essek ki. Két meccsen a játékosaimnak fogalma nem volt mit kéne csinálni. Mindkét meccsen szétlőttem a kaput de semmi és kikaptam egy-egy góllal. Utolsó meccs maradt,ahol 1 pont is elég még mindig, amit most játszottam le röpke 30-35 perc alatt
annyira laggolt az egész...persze gondolom tök véletlenül.
Védekezni, támadni se lehet így, egy rossz mozdulat a joyon és tök másfelé futsz. Kaptam egy gólt ,aztán felnyomtam mindent támadóba és tudtam fordítani....de ezt a kínszenvedést. -
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Grat!

(Egyébként nem örülök, maradtak azért annyian, hogy tudjunk meccset játszani?)

-
MdewC
nagyúr
Egész napos web app trade, mert ma van rá chance, szombati munkanap én így szeretlek.

-
-
pokbubi
tag
Sziasztok.
Ezt a levelet kaptam utólagosan ma a coin vásárlásom miatt. Tehát nem szólnak előre,hogy ejnye-bejnye.
[link] -
Garsza
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem a 60-70 kinyitott packból egyetlen TOTW játékos esett Hörtho 9000 ért ment el. Azon kívül két játékos volt akik kb 40000 - 50000 értek. Most reggelről is elnyitottam kb 220000 coint 10db 15000 egy 30000 és pár 7500 semmi drágább nem jött.
-
Rexcsek
tag
Egy igazi handicap gyöngyszem:

http://www.youtube.com/watch?v=ob8u-qKaLf8
-
Genji
őstag
Én velük nyomom mostanában és nagyon pozitívan tudok nyilatkozni a formációról és főleg Suarezről. Sok csatárt próbáltam a játékban (Benzema, Costa, Agüero, Lewa, stb) de ő az abszolút favorit. A 83as pace ne tévesszen meg senkit a 88as acceleration miatt iszonyat robbanékony, bárkit lefut. Félrelökni se lehet, kibújuk mindenhonnan a lövését meg mintha madzagon húznák a kapuba. Különösen ajánlott!

-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ne aggódj, ez a 3-ból egyet lő csak be Hazard-ral is igy van.
Aztán valszeg ez User-error lesz 
-
Rexcsek
tag
Nekem tegnap este volt egy fantasztikus handicap sorozatom. Online seasons, 2. osztály, 3 meccs 7 pontom volt. Úgy voltam vele behúzok 1-2 meccset aztán irány az első osztály. Erre 7 meccsen szereztem 5 pontot és majdnem izgulni kellett a bent maradásért. Messi gólhelyzetben elesik kétszer egy meccsen, az ellenfélnek helyzete sincs erre kisodródva null szögből vág egy gólt. Kapura lövés nélkül hozta a csávókám 1-1-re a meccset. Követekező meccs, Abumeyang 5. perc fejesgól, persze a védő mellől. Utána egyszerűen nem lehetett gólt lőni.Messi képtelen volt egy k..va labdát átvenni. Kb. 6szor mentem szembe a kapussal és ebből lett 1 gól. Neki meg szokásos szlalomozós gól Gündogannal. A vége 1-2. Következő meccsen első félidőben elszórtam kb. 5-6 ziccert, Ronaldo és Benzema mintha vakok lettek volna, a második félidőben szerelés, visszapattanó labda a szélsőjéhez, beadás, fejesgól. A vége 0-1. Tovább nem is folytatom, mert gondolo kitaláljátok mi következett: már helyzetbe se nagyon tudtam kerülni, szerelni meg csak nagy ritkán lehetett
Biztos elfelejtettem játszani 5 meccs alatt. Előtte 20 meccsen volt 1 vereségem, átlagban 1 gólt kapva meccsenként, most meg 7 meccsen kaptam 15 gólt
Gratula EA!! -
Pacos
tag
Ha vkiben korábban felmerült hogy Online Seasonben nem basztat a játék akkor az felejtse el!
Annyira irányított meccsem volt hogy az valami undorító! 5-5 lett. Persze lehet mondani hogy jaj de változatos volt meg lófasz, de kurvára az EA handicap határozta meg szinte az összes gólt. Ellenfelem nem túl acélos de az EA úgy döntött hogy ezúttal lesz egy ügynökük a kibaszott kapusom személyében aki mint egy tűsarkúba öltözött rossz buzi úgy tipegett az egész meccsen. Guruló labdákat képtelen volt megfogni, inkább odapaskolta az ellenfélnek az 5 góljából 3x is. Marha változatos 45 perc után így is végül 4-3-mal fordultunk a 2.félidőre...
Ami arról szólt hogy ekkor már a passzaimat is blokkolta az EA. Bármelyik itteni játékos tudja hogy mire ment ki a játék...igen arra hogy megfordítsa a meccset újra(1-2-nél vezetett utoljára) és úgy érezze a csávó hogy de király volt. De ekkor (80.perc) az EA igazságot szolgáltatott és visszaadta az irányítást (tőle meg elvette, a 92.perces szögletnél tuti
) és egyenlítettem. Az utolsó gólomhoz - elismerem - nem sok közöm volt. Persze nyomtam a gombot ahogy kell, de hát előtte is ugyanazt csináltam vhogy mégse akaródzott oda menni se passz, se lövés ahová irányítottam vala.
Naaaa mindeggggyy! 6:50...Jó reggelt!
-
primusadam88
csendes tag
miért van az h ultimate teamben csak idegenben játszok mindig hazai pályán sosem?néha berak hazai pályára aztán kiírja h nem talált senkit elveszett a kapcsolat
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na azt hogy oldottad meg???

-
Rypejakten
addikt
én lekorlátozom magam napi 1 darab 7,5k-s pakkra, és lehet varázslat, de eddig 2 nap, 2 inform. először IF Carroll, ma meg IF Cissé. remélem holnap egy SIF Ronaldo esik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nazara: skilleket kéne tanulgatnom, mert egyszerűbb velük a játék, de nem tudom rávenni magam hogy a gyakorlóarénában töltsem a napjaim.

-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én még egyszer nem lőttem gólt a 16-oson kivülről ebben a játékban sztem.

Tavaly egy isten volt, most is fasza, mondjuk sokat nem toltam vele.
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Alessandrinit ajánlanám a balszélre kipróbálni!

-
Rypejakten
addikt
nemtudom, én sajnálok kiadni több mint 8, max 10k-t egy játékosért. tudom, hogy azzal is bekapnám a védelmi hibáimból a góljaimat, meg jobb érzés kihozni a legjobbat egy viszonylag 'gyengébb' játékosból.
-
BlessedElroy
senior tag
-
Garsza
veterán
Helló! A coin vásárláshoz szólnék hozzá. Én is vettem már 3 Coint, még nem kaptam figyelmeztetést.
Nem akartam venni de olyan gondom van hogy valamiért nem tudok Fifa pontot vásárolni vásárlásnál mindég valami hibaüzenetet kapok mindég mást. Hívtam ez miatt már az EA Help -et is de nem oldották meg a gondom. -
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Vagy 2-ig biztos, de lehet tovább. Beadandót csinálok. De látván ezt a csapatot, máris készitem a se***ukamat.

-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Ez már banda a javából..
különleges Messit mennyibe adtad el? -
törölt tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Szép team
Mennyi volt 8 millió?
-
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Nekem van!

-
BlessedElroy
senior tag
Nincs kedve valakinek játszani 1-2 meccset késő este? Most fejeztem be a csapatomat, jó lenne egy kis baráti rugdosódás véresen komolyan. Nem vagyok nagy játékos, de a csapatom az bika.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nazara
őstag
-
drk88
senior tag
úgy látom a pc-s piacon jósolt árzuhanás elmarad most a kipucolás miatt nem lesz őrölt pack nyitogatás a totw miatt
pedig be akartam volna vásárolni XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy mi a fa## van...
a lényeg hogy most van 3,3 misim várni kell csak a zúhanást

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)