Hirdetés
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daffy1989
tag
az androidos ut alkalmazás nem teszi lehetővé a pc-s ut profilom kezelését?
-
dracox
addikt
PC-n miért nincsenek Jumbo pakkok? Tudja valaki?
-
LendvaiFeri1
veterán
Valakinek véletlenül nem a hálóőre Diego Alves? Utódjául szeretém tenni Bravonak, mert nem az igazi, hiába a 2. legjobb értékelésű kapus a ligában.
-
MdewC
nagyúr
Jelentem, a H/H CB-ben megbukott, így Mangala elbukott. Sajna, pedig beleillett volna a koncepcióba. Így átmenetileg marad a római menőhajú francia (Yanga), mert hiába jobb a bivaly, a nemritka arany jampi legalább jó helyen áll, amikor kell.

-
ali75
aktív tag
Tisztelet! Xbox one-on hogyan kell üzenetet annak küldeni akivel játszok???Illetve meccsek végén honnan tudom meg hogy kivel játszottam mert bárhol keresem nem találom!(itt is üzenet küldés céljából) köszi
-
Nazara
őstag
Végre feljutottam online a negyedik osztályba, van Persie fantasztikus, elsőre sikerült vele rögtön a hatodik, az ötödik, és most a negyedik is jól indult

(#4083) daffy1989: Valóban elérhető volt, ráadásul azt irta, hogy még hat napig itt lesz, erre egy félórája kb. hűlt helye van...

-
daffy1989
tag
Kb egy órája a webes alkalmazás kiírta pc-re is a lentebb említett 15k-s akciós packot. Lenyomtam 3 meccset,hogy meglegyen a coin és erre eltűnt a pack. Csak időszakosan lehet megvásárolni?
-
^Boss
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nekem is, előbb a kupadöntőben egy pacewhore jött, akit legszívesebben a betonbavernék, mert 0-2-ről (Ibarbo végigfutott 2x akármit csináltam visszapattant hozzá) visszahoztam 2-2-re, erre adott neki még 2 ilyen végigfutást. meg is köszöntem neki egy kedves xboxos üzenetben.
aztán fut season, 1-0, kapuralövések 19-0 ide, gyerek fogalmatlan, előrekúrja 90. percben, Ibarbo meglóg, 1-1, vége egyből.
Ibarbo az a játékos, akit mostmár gyűlölök, holott azt sem tudom hol játszik. undorítóan túl van húzva, minden gyorsabb játékos. hányok az egésztől, ez nem fifa, ez futóverseny -
LendvaiFeri1
veterán
Ilyen büdös geci játékot, már a faszom kivan....
2x, ismétlem 2X jut el a kapuig 45perc alatt, és persze, hogy mind a 2X sweety geci gólt lő, utánna 3x visszanézi, ráadásul nyomja azt a gecis containt. A fasz kivan az ilyen életképtelen nyomorékokkal, mára off a game...
-
Pacos
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ezt a bíráskodást nem értem én sem. Múltkor(ma is
) volt egy mezőnybeli szabálytalanságom rögtön piros. Oké, mondjuk előferdül. Na de ő utolsó emberként leránt - egyedül lépett volna ki a csatárom - és még egy nyomi sárga sem?! -
argentin27
senior tag
Na most hosszú idő után újra nagyon felbaszott ez a retkes játék!!!

Minden apró szabálytalanságot befújt ez a tetves bíró az ellennek meg semmit, szétrúgott, rámcsúszott, felrúgott állandóan de ez még hagyján de 2 nyomorult kapura lövésből kikapok, nálam kapufa és ziccerek tucatjai!!!
Azt hiszem mára hanyagolom!!!
Folyt.köv. holnap! -
Nazara
őstag
Jumbo Premium Gold Pack a Store-ban még több mint hat napig! 15K, vagy 300 Fifa point, 24 kártya, játékosok és fogyóeszközök, minimum 20 arany és 7 ritka lappal.
Ha valaki kedved kap a nyitogatáshoz.

-
Genji
őstag
válasz
daniel2121
üzenetére
az elég jó. veregesd vállon magad.

-
daniel2121
őstag
Vettem egy hónapra live goldot fifázni. Tegnap kezdtem a 10.osztályban, mára feljutottam a 6.ba. Az jó nem?
-
Nazara
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tényleg nem egyik napról a másikra, de szvsz még max. a jövő nyáron lesz nagy költekezés, egy klasszis CB érkezése mindenképpen várható, valamint Strootmant is szinte biztosra lehet venni, aztán minden visszaáll a régi kerékvágásba, tehát csak a minimális pénzköltés a keret frissentartása érdekében. Lehet, hogy nem igy lesz, de semmi okom nincs, hogy kételkedjek. A cél idén pedig a BL-helyek egyike, érthető okokból, ez azért remélhetőleg össze fog jönni.
(#4064) Barell: Diouf, esetleg gyűjtenék még 2-3K-t Lukakura. Vagy persze Benteke

-
Nazara
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
9 meccs után 4 ponttal van lemaradva a regnáló bajnoktól, a City mellett egyedüliként pontot vett el a Chelsea-től, a fél csapat újonnan igazolt játékosokból áll egy külföldről jött edzővel. Az, hogy tavaly szétesett minden SAF távozása után, még nem predesztinálja "majdnem középcsapattá", a világ három legnépszerűbb, és legnagyobb klubjainak egyike, mindezt önerőből. Lehet szidni az átigazolási politikájukat, de ugyanilyen hozzáállást folytatott a CFC évekig, és még folytat jelenleg is a Barca, a Real, a City, a PSG is.
LvG gyakorlatilag a nulláról kénytelen újraépiteni az egész alakulatot, ehhez a pénz adott, ha más csapatoknak lehet, nekünk miért nem?
-
argentin27
senior tag
Istenem z az UT egy vicc! Idétlenül össze vissza pattog a labda, rápattan az emberemre de semmi reakció, rá se vált a gép, semmi, minha egy kapufa lenne vagy egy darab fa!!!
Online kupa
1. meccs 5. perc 0-2 oda, két ilyen csicska össze-vissza pattogós labdából, vicc.
Megfordítottam a meccset 4-2-re de akkor is mi ez?2.meccs eszméletlen lag, játszhatatlan, felajánlom a parasztnak hogy lépjünk ki erre ő nem akar, mondom fasza ez is hülye, természetesen a lag hegyekből ő jön ki jobban 0-1 oda OK alt-f4 menj a k...ba!!!
Mentem vissza online idényezni ott kb 20 meccsből 1 lag-ol egy kicsit!
-
djrenato
csendes tag
Üdv mindenkinek, nyár óta én is játszom UT-ben, jelenleg a Fifa 15-el. Bárki nyugodtan felvehet: Ghostspy91. Jelenleg egy bpl-es, és egy bundesligás csapatom van, (este be linkelem őket) igyekszem majd tapasztalataimat meg osztani veletek, illetve ha tudok segíteni akkor segítek. Szép estét

-
Barell
őstag
Egy BPL csapatba érdemes vásárolni egy emenike-t? Vagy kit ajánlotok hasonló áron? 7ezerig kb. Jovetic en rágódok még.
-
MdewC
nagyúr
Na megvettem, 9,7K, erre most látom, hogy Caceressel is krályságos!
Koszcsielnyíel kevertem. 
Kap egy árnyékot oszt cső.(#4063) ferni: Erre írtam, hogy még kevertem is...
Amikor az ember a saját csapatára nem figyel, akkor jönnek a kollégák! 

-
MdewC
nagyúr
Na először is: királyság, hogy írtál, mert elkövettem egy szakmai mulasztást, miszerint Mangalát a Cacereses csapatba tettem futhead-en és bárhogy variáltam, nem lett meg a játékoson a max chem és mivel nem tehettem meg, hogy teljesen kiirtom a Juvés vonalat, mert akkor csak francia csapat lenne, ezért maradt bent...

Másodszor: tehát Barzával megoldható, mert Gigi-vel max zöld a "szerelmi száll", szóval kipróbálom én is (erősen ajámlott ugye
) gondolom Yangánál sokkal jobb (egyébként eddig mindent megoldott ő is), egyedül a H/H aggaszt a franciánál, de amúgy meg egy bölény. 
Úgy, hogy királyság, mert a római nemritka kikerül, a bivaly bekerül, a chem megmarad, a piros csík most le lesz tojva...
(Így kicsit csúszik a sebhelyes arcú francia csatlakozása, amúgy is jópár nap lenne még, max tovább ül, a fiatal lányokat meg le kell kerítenem!) 

-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
nincs Pepe, Varane van helyette, de így meg van Matuidinak a max összhangja:
[link]Thiago Silva lenne az igazi Luiz helyett a workrate miatt, csak ő pöppet drágább
-
Nazara
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A United mióta középcsapat?
-
bobooo
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Casillas - Varane - Mário Fernandes ?
-
Keller16
aktív tag
Mai spontán packnyitás eredménye: Marco Reus

-
argentin27
senior tag
HELP

Tudnátok segíteni ezt befejezni?
[link] -
LendvaiFeri1
veterán
Ez is mi a geci?!
Mondom direkt "kisebb" csapatokkal idényezek, hogy ne adjon állandóan Realt, Barcát meg Bayernt. Arsenallal vagyok erre bebeasz egy ótvar hulladék utinedet. A gyereknek az volt a taktikája, hogy ha eladta a labdát egyből:contain,contain,contain.... Kb 3x jutott el a kapig, abból 3 gót lőtt. A 3. gól előtt megállt a kép, olyan szöveggel, hogy a fifa15exe. működése leállt.
De bezzeg amikor Reallal vagy nagyobb csapattal nyomom, akkor nem dobná be a BPL legdrágább középcsapatát...
-
ferni
őstag
Mangalát nem próbáltad még vagy Yanga-M'Biwa ilyen jó?
ha jól emlékszem érdeklődtél már róla, azért kérdezem kipróbáltad-e, mert összhangba is jó lenne a linkelt csapatba.amúgy Emenikére visszatérve én próbáltam már, egész jó tényleg, én egy Emenike-Doumbia teamben próbáltam
[link] -
IzI
senior tag
Másnak is lagos a FUT rész?
-
zsoltirte
aktív tag
Új keretet hoznék létre, de vagy nem hozza létre, vagy létrehozza, de fél perc után eltűnik vagy valami hibát ír ki, kiveszi alap keretből és törli miután játékost pakoltam bele, duplán hozza létre, hiba lépett fel a betöltés közben, kiveszi a berakott játékosokat etc... nem tudod már követni? én se.... Most meg már régi keretet se tudok törölni és már másodszor fagyott le az egész FIFA mialatt ezzel vacakoltam. Most egy másik keretet próbáltam átépíteni, de amint beraktam az első játékost kiírta, hogy hiba lépett fel a FUT szerverekkel blablabla és ledobott. Valaki találkozott már ilyennel? Kezdem úgy érezni, hogy az előbbi meccs se véletlenül akadt úgy, mint a szemét.....

Xbox360
-
Dinter
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Masoknak is szol, jo lenne linkkel beilleszteni a kepet.
-
Rypejakten
addikt
hát ez kurvajó..
lépnék be a FUT-ba, erre ez fogad: képlink
bármilyen kérdésre bármilyen választ adok, a hibaüzenet mindig ugyanez: Your security question could not be created.
fogalmam sincs, hogy mit csináljak, de remélem nem dobtam ki az ablakon a pénzt..
-
martoonx
csendes tag
Tetű szar ez a játék. Mert tetű lassúak a játékosaim. Walcottot!! lefutja Eriksen, érted??? Schürrle egy kalap fos a játékban a tavalyi lapjához képest. Egyszerűen minden meccs a 80-90. percben dől el. És mostanában nem a javamra, egyáltalán nem. A 4.ből a 6. ba estem vissza. Pedig semmin nem változtattam, leszámítva 2 meccs ami teszt volt más felállás miatt.
Jah de elfeljtettem hogy 4 meccs dnf volt pedig győztem. Tudom ez egy játék, nem kell komolyan venni. De ha pedig nem veszem komolyan akkor játszani nem lehet, mert az ellenfél szétszed. Howard 5 meccsen 2 kötényes gólt kapott, egyiket vagy 20 ról.
Dicsérném a játékot ha több lenne benne az élvezeti faktor, de az árak meg megint kezdenek felkúszni az egekbe, az idegösszeomlás meg 90. percben kap el. -
szpal17
őstag
válasz
messi6502
üzenetére
Az első hetekben nekem is volt hasonló gondom. Egyrészt a Win 7 tűzfala blokkolta néha a Fifa exe fájlt és azért volt gond. Második körben pedig a router kavar be a dologba. Nyitni kell a játéknak egy külön portot (iItt van a leírás) vagy egész egyszerűen kihagyni a routert amikor játszol. Nekem ezek voltak a problémák.
Ezek után nekem megszűnt a megszakadás.
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek lenne egy olyan problémája, hogy online meccs közben elég sokszor kidobja őt a játék.
Én személy szerint az EA szervereire gondolok, hogy lehet nem bírják a terhelést, de mivel a játékkal egy időben vette az új alaplapját, így teljes mértékben nem tudom kizárni, nem-e azzal van-e a gond.
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
MdewC
nagyúr
Jól néz ki!
Illetve, ha vkinek stílusos futkosós csapat kell, akkor a francia pont ilyen sztem. 
Ajánlom a sajátom: [link] Cserék között van alternatíva is, pl Pogbát az interes francia egész jól tudja pótolni, illetve IF Laca helyett simán jó a "sima" is.

Nyilván egy Ribery még elférne.

-
m.hegyi
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Bundes csapattal így játszottam eddig, hogy csere meccsenként és addig ugye kipiheni magát.
Nincs valami gomb erre, hogy az adott poszton egyből cserélje a kijelöltre? Mindig egyesével kell végig cserélni az egész csapatot? :S -
Scale
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Javaslom, hogy legfelül lévő összefoglalót olvasd el, sok mindent letisztáz

-
Rypejakten
addikt
srácok, mától én is beléptem a csapatba! megvettem a játékot. fura, nem fura, nekem ez életem első FUT-ot tartalmazó FIFÁ-ja, majd kérdezni fogok, sokat.
Origin ID: Rypejakten, nyugodtan vegyetek fel, bár abszolút béna vagyok..

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem az UT jön be, egyrészt azért, mert van lehetőségem csapatot építeni, amit úgy alakítok, ahogy én szeretném. (coint leszámítva, de amúgy se vágyok Messikre, max az árára.)

Illetve, hogy azzal a csapattal nyomatom, amit én raktam össze. A játékmód gyorsabb, pörgősebb és mivel kihívást érzek benne, jobban le is köt, mint a sima idények.
Személy szerint nem látom gáznak az UT-t, sőt... De ez PS3.

-
-
m.hegyi
tag
Hello!
Bundes csapat utan osszeraktam egy eleg korrekt BPL csapatot.
Ha egyik csapatot aktivva teszem es jatszom vele, akkor nem kellene a masik csapatban levo jatekosoknak pihenni? Egyaltalan nem no a fittseguk. Pedig arra számítottam, hogy fog mert valakitol itt olvastam. Ha ezt tudom a BPL csapat aran inkabb tovabb fejlesztem a Bundes csapatot :s -
Dinter
addikt
Emenike-Ibarbo team mennyiből jön ki?
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Én is toltam pár sima online idényt, 8 . osztályig jutottam eddig kb 1 vagy 2 vereséggel. Nekem is valahogy jobban adja ez, mint az UT.. 14-ben pont fordítva volt, itt meg az UT nekem se adja annyira.
-
Yodamest
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Ezt már többen is írták, lehet benne valami. Én csak UT-t tolok... life is hard
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
argentin27
senior tag
Tisztelet!
Arra lennék kíváncsi, hogy ki melyik játékmódot tartja jobbnak? Sima Online Idények vagy UT ???
Azért kérdezem mert már kb 2 hete csak az sima Online Idényekkel játszom és elég jól megy a játék.Ma toltam egy online UT meccset és amit össze küszködtem az döbbenetes volt!
Az UT-ben az a sok bénázás, labdaátvétel, nem oda passz kabaré volt, egyszerűen nehézkes. A sima idények valahogy szervezettebbnek tűnik számomra, részletesebb, valamiért azt érzem hogy idényekben jobban kijön a játéktudás béli különbség, míg UT-ben ez egy kicsit kiegyenlítődik ez a dolog.Az UT meccseken valahogy nagyobb a káosz érzésem.
Nagyon kíváncsi lennék, Ti hogy látjátok ezt???

-
zsoltirte
aktív tag
Nem semmi csapat, de Xbox-on ez kb 50k lenne és annyit sajna nem ér a kupa. Ha estig semmi reakció nem érkezik, akkor összerakom a törököt, aztán meglátjuk mi lesz.
Lag - Tegnap 7 meccset játszottam és az első 6 nem lagzott, de utolsó vmi brutális volt. Úgy kaptam gólt, hogy hozta az ellen a labdát és kb 18-20 méterre lehetett a kaputól, amikor 1-2 másodpercre beállt a kép és mire visszatért már csak annyit láttam, hogy Barzagli fogja a fejét és tizenegyes. Azt se tudom mi történt, mert még visszajátszás se volt..... Kupa volt, szal kiegyenlítettem és a 119. percbe megnyertem a meccset 2-1-re, de nagyon szar volt az egész Kb játszhatatlan. Mindkét gólt Tévez vágta amúgy.

Lag nálam totál random jelentkezik. Van, hogy minden meccs szar, van, hogy minden második és van, hogy jó ideig egy se akad.
-
^Boss
őstag
én ma reménykedek egy 3. osztályos feljutásban, de nem fogok futkosni, csak a szélen, mint az igazi meccseken. félpályáról elindulni szólózni futkosva, az nem nekem való, akkor inkább csinálok valami mást, az nem játék számomra..

-
Nazara
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Kérlek ne szemeteld tele a topicot, 5 percen belül tudod használni a szerkesztés gombot a hozzászólásod módositására!

-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
hopp 1-2 véééégreeeeeee
-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
javítom 0-2
hihetelen lecsorgo golok...
-
tigomigocika
senior tag
36. perc 0-1 oda nekem eddi 3!!!!! kapufa...
szerintetek??? -
gyulakr
tag
"ezért nem jutottam fel a 3. osztályba a mindent eldöntő utolsó meccsen.. Ibarbo-Emenike, 15. percben már 0-3 volt"
hm, össze is raktam egy Emenike-Ibarbo hibridet, nagyjából a már meglevő játékosaimból. Kíváncsi vagyok milyen lesz

-
tigomigocika
senior tag
hihetelen szopóóó ágon vagyok most div8ba

-
P. úr
tag
Látom nem csak nekem alakul így a mai nap.

Első meccsen a hülyegyereknek rá volt ragasztva az ujja a containre, második meccsen a srác akarhonnan lőtt Götzével, az bement, plusz minden pillanatban rámcsúszott, ahogy labdát kaptam. Bosszúból építem a francia-nigériai csapatot és szét fogok Emenikézni mindenkit!
-
MdewC
nagyúr
Srácok, Nektek mennyire szokott lagolni a játék? Csak érdeklődnék, hogy mostanában ez mennyire jellemző nálatok online, sajna mostanában belefutottam ilyenbe, szenvedős is volt...

-
^Boss
őstag
ne is mondd, tegnap ezért nem jutottam fel a 3. osztályba a mindent eldöntő utolsó meccsen.. Ibarbo-Emenike, 15. percben már 0-3 volt, 3 kapuralövése volt. a végére 17-5 volt a kapuralövés nekem, és kikaptam 2-5-re. nevetséges, előtte 4-5 meccsig nem kaptam gólt sem, szóval nem a gyenge védekezés miatt volt, elhiheted

-
Dinter
addikt
Majd én is ezt csinálom, veszek egy néger faszkalapot, aztán rugdosom fel neki a labdákat
[link] -
daffy1989
tag
Szerintetek minek lenne értelme:
1. Van egy közepesen(?) erős csapatom,építsek még egy ilyet,más bajnokságra koncentrálva
2. várjak és próbáljak gyűjteni egy sztárjátékosrater stegen- carvajal,miranda,varane,coentrao - busquets,rakitic,kroos/isco - turan,dos santos,susaeta/isco
ez a kezdőm. -
gyulakr
tag
Hihetetlen h a pace mennyire számít a 15-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem baj, a show nem állhat meg

) gondolom Yangánál sokkal jobb (egyébként eddig mindent megoldott ő is), egyedül a H/H aggaszt a franciánál, de amúgy meg egy bölény.
(Így kicsit csúszik a sebhelyes arcú francia csatlakozása, amúgy is jópár nap lenne még, max tovább ül, a fiatal lányokat meg le kell kerítenem!)