Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulakr
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Giovinco, az jó!
Egy másik csapatomban ő meg Palacio a két csatár, nem túl magasak meg erősek, de valahogy mindenkit lefutnak. Különösen Palacio, ugyan "csak" 85 PAC, de nálam 59 meccsen 49 gólt lőtt, pedig általában 2 csatárral játszok. Lehagy mindenkit, és a labdát is jól kezeli. -
Yodamest
veterán
válasz
gyulakr
üzenetére
Most rászoktam arra, hogy a 60. perc környékén becserélem Giovinco-t és Insigne-t, na ők aztán megkavarják az ellenfelet, Insigne nagyon jó! Csak tényleg le kell szoknom ezekről az ívelgetésekről mert így csak eladom a labdákat, nincs értelme, néha ugyan bejön de ez túl kis arány.
-
gyulakr
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
hát a büntetők, azok büntetnek... főleg amikor a nem általam irányított játékosról adják meg, felb.sz az ideg.
Tegnap viszont egy meccsen lőttem 3 11-est ezzel a csapattal (Emenike+Ibarbo kombó). A két állat csatárt egyszerűen nem érik utol a védők, vagy ha igen, akkor a támadó löki el a hátvédet.
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Hát igen, csak kurva idegesítő egy kamu büntető miatt elbukni a meccset.
Így is a hendi befolyásol elég rendesen + még rájön ez, hogy nem tehetsz semmit a büntetők ellen szóval megvan ez a küzdök mint állat meccs végéig, de ha nem velem van a gép akkor úgy is 8 feeling.
Én már úgy vagyok vele, hogy végigrobotolom a meccset, de az utóbbi időkben már megszoktam, hogy úgy is elgyapálnak.Ha más nem tuti a 90. percben egymásnakfut 2 védőm vagy a kapus öngólt rúg meg ilyenek. Van, hogy nem is várom meg a végét, mert látszik egyből, hogy mi a helyzet. Ilyen amikor uralom a meccset lövöm a kapufákat, aztán gyerek támad bárhonnan rálövi gól... hiába lövök 20 kapufát ő háttal a kapunak 20 méterről átlósan ellövi és a kapusom belepkézi (nem csavart labda, csak sima egyenes lövés)..... volt olyan meccs, már direkt erre is figyeltem, a kapusom nem ért labdához, tehát nem ért labdához egész meccsen!!!! Ellenfélnek volt 3 kapuralövése, kisodródott lehetetlen helyzetből, mindhárom csutakra bement ezen kívül még kapu mellé sem lőtt egyet sem a kapusom nem érintett labdát egész meccsen. (hazaadásom sem volt)
Persze én 99%-os helyzeteket belelövök a kapusába hiába próbálom helyezni jobbra-balra a labdát valahogy beleblokkol mindig. Volt, hogy mondom oké eltolom mellette Ibarboval... ez meg is történt, eltolom a kapus mellett, üres kapu és és és semmi... Ibarbo nem reagált a lövés gombra hiába nyomtam, csak állt ott vagyis sodródott tovább a mozgástól és kivitte a labdát.... szóval én nem tudom mi ez de most nagyon ellenem van. -
Juventus FC
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem is az hosszú ivelés volt a játékom + a szélen való játék de a pach óta ezeket 90% kilötték

5-2-2-1 játszottam teljesen jól el is voltam vele a pach-ig
kb 450 meccs ebben a felállásban, most lehet újat tanulni.....
EA mindig tesz érte hogy legyen kihívás 
a 11- nagyon sok kamú van, de azt az életben sem egyszerű megitélni, mi az és mi nem! -
Yodamest
veterán
Na tegnap többet között megjött a nemezisem is: gyerek labdatartásra ment, tolta a mocskos tiki-takát, sőt nem még annak sem nevezném, mert mindegy volt neki, csak nála legyen a labda, ha kellett a kapushoz hazaadta. Betoltam a full letámadást, nagy nyomást, hogy valami történjen már, de ez borzalom. Valami 70%-os labdabirtoklással 2 büntetővel nyert 2-0-ra..... de azok a büntetők is jaj. Egyik pl. olyan volt, hogy beívelte a labdát a védőmmel kristály tisztán kifejeltem, (csak a labdához ért hozzá a védőm seki sem volt a közelében direkt néztem a visszajátszást) viszont az ő csatára felugrott és beletalpalt a védőmbe, majd a földrehuppant és hoppá ott is a büntető.....
Lehet az a baj, hogy nekem nem ez a stílusom, én mindig is az ívelgetős hosszúpasszos játékot szerettem, de idén nem tudok vele érvényesülni, főleg most a patch után. -
gyulakr
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
"2 millió kemény fél nap egy coinhackernek"
Értem én, de fél nap alatt keresni 2eFt-t, akkor még mindig jobban jár ha elmegy a mekibe mosogatni (ha van ott olyan).
Én speciel konzolon játszom, ha jól tudom ott is tudsz venni coint.
-
vegitossj7
addikt
válasz
gyulakr
üzenetére
2 millió kemény fél nap egy coinhackernek.
Egyértelműen fel lehet őket ismerni, az EA ki hitte volna, nem bannolja őket, hiába jelentik őket az emberek...
Konzolon más a helyzet, ott van értelmes tiltás, amivel kizárod az esélyét hogy többször összekerülsz vele, az Origin szarik erre. Mellesleg meg ott nincs is coinhackerkedés tudtommal legalábbis, ott a szerverbe nyúltak bele, és szereznek végtelen coint.

Ezen az elven alapszik
-
gyulakr
tag
Amúgy honnan van a coin kereskedőknek coin-juk??? Ha ilyen 2eFt körül kapsz 2M coin-t, az hol éri meg? Mennyi idő alatt szedsz össze ennyit, gondolom csak kereskedéssel (a meccsekért kapott 500-at ne számoljuk ugye).
-
gyulakr
tag
Carroll nagy kedvencem, a legelső FIFA csapatomban (asszem 11?) kaptam a kezdő csomagban, nagyon sok gólt verettem vele...

Ahogy nézem most sem lehet gyenge, 191cm magas, 84 jumping és 95 strength... csak kicsit lassú.
-
argentin27
senior tag
-
P. úr
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
A szomorú az egészben az, hogy nekem haver mesélte, hogy NB3 U19 csapat edzésen azt gyakorolták, meg elemezték, hogy hogyan lehet úgy esni, meg visítani, mint a szopósmalac, hogy a spori minél jobban megegye. Ha ez megy ilyen szinten, akkor magasabb osztályokban mit várunk?
-
bucketb0b
őstag
Ehhez a színészkedéshez egy kicsit hozzászólnék. Én nem focizok "bejegyzett" szinten csak lent a "grundon", de ott is van pár ilyen figura akiket ha megfúj a hátszél akkor lábtörést szimulál. Én egyáltalán nem értem miért jó feldobni magát valakinek. Persze azt is megértem, hogy ott elég nagy a tét és akár egy kupagyőzelem is múlhat rajta, de utána egy videóban visszanézni szerintem nem lehet kellemes, hogy rajtam röhög a világ, mert dobálom magam. Én egyébként ezeket büntetném utólagosan a mérkőzés után videóbíróval és ha olyan történik akkor x meccs eltiltás színészkedésért vagy akár egy komolyabb belépőért amit a bíró a mérkőzésen elnézett. Hirdetik a "fair play-t" aztán látjuk mi van a meccsen, dobálják magukat, páros lábbal becsúsznak. Ha kapna valaki 5-10 meccs kihagyást egy ilyen páros lábas becsúszás után akkor szerintem lassan leszokna róla, mert a klubja sem fog igényt tartani a szolgálataira, ha a szezon felében nem bevethető, mert egyszerűen túl keményen játszik. Az is megérthető, hogy sok múlhat 1 gólon és ezért megállítja valaki, de azt se felejtsük el szerintem, hogy akiket felrúgunk azok is emberek. Lehet, hogy egy komolyabb lábtörést, fejsérülést okoz a másiknak ami szerintem fontosabb kellene, hogy legyen, mint egy "meccs". Ráadásul egy komoly szabálytalansággal egy szezont tehet tönkre és akkor ki tudja, hogy tér vissza az adott játékos. Szerintem ezek lennének a "fair play" legfontosabb elemei nem az, hogy miután felrúgtam páros lábbal az ellenfelet kirúgom a labdát, hogy ápolhassák az orvosok. Remélem nem okoztam nagy kavarodást itt az UT csapat építése közben

Egyébként, hogy egy kis on is legyen: telón játszom a fifa ut 15-t. Gyakorlatilag a pc verzió is az csak van online rész, igaz? -
Nazara
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A mai "szurkoló" már csak ilyen.
Tényleg nem bántó szándékkal irtam, nekem is nagy kedvencem volt CR, de neki karakterileg nem tett jót, hogy elment Angliából, túlságosan sokat dobálja magát. (Persze ezt irhatnám másokról is, de nem szeretnék vitát gerjeszteni, főleg nem úgy,hogy az én kedvenc csapatomban meg található egy bizonyos Ashley Young nevű jómadár...
) -
Zsohi
őstag
Sikerült végre egy in-form játékost húznom!

IF Carroll

-
Nazara
őstag
válasz
xyzikeee
üzenetére
Én kétszer vettem a héten, egyszer magamnak, egyszer egy kedves fórumtársnak (hétfő-kedd), akkor mindkét alkalommal negyed óra alatt lerendezték. Szvsz ne aggódj, most valszeg SIF CR7 miatt tényleg kifogytak ideiglenesen, küldeni fogják. Csak legyen kint a piacon a játékosod folyamatosan.
(#7078) MdewC: Kettőt kérek!

(#7082) Zsohi: Most mér? A fejelés idén OP. Oh, wait...

-
Yodamest
veterán
folytatódik a zuhanás... div2 ---->div6 nem tudom mi van nem tudok meccset nyerni

argentin kollega ellen nyertem közel s távol az volt az első győzelmem kb -
argentin27
senior tag
Öcséém!
Kifogtam én is egy olyan csapatot a kupában ahol Suarez már csak CAM-be fért be mert CR , Messi , Bale rohamozott, de megoldottuk 3-1 ide de azt a gólt is ajándékba kapta az EA-től

-
MdewC
nagyúr
CR-t 15M-ért viszik mint a cukrot PS3-on.

-
xyzikeee
aktív tag
Több mint 1 órája vettem coint vipcoinfifa.com. Live chaten kérdeztem, elsőnek azt irták 30-60 perc, utánna azt hogy kifogytak, 4-8 óra és küldik.... hát marha jó... Most mi van akkor átvertek?

-
argentin27
senior tag
Délután gyorsan vettem egy IF Vela-t a BBVA csapatba 165k-ért, mondanom sem kell hogy jó a srác még a sima is jó volt! Ahogy jött a következő TOTW egyből már 220k a legolcsóbb ára!
-
Garsza
veterán
Azt magyarázza meg nekem valaki hogy mitől van az hogy UT online meccsnél egész végig úgy lagolt a meccs hogy gyakorlatilag dia vetítés volt végig. De átvezető videóknál lassításoknál semmi. Sőt még mikor 11 est lőtt az ellen akkor sem. a kétszer 6 perces félidő több mint félóráig tartott.
-
primusadam88
csendes tag
sziasztok!légyszi segítsetek!!ultimate teamben már 3szor nyerem meg a division 7et ki is írja h megnyertem meg minden de ugyanúgy azt jelzi ki nekem h division 7be vagyok.mit csináljak?előre is köszi a segítséget
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Te már csak tudod. :d
Innen könnyű beszélni, de tényleg kíváncsi lennék, hogy mit csinálnátok ilyen helyzetben... -
jose999
senior tag
Srácok meguntam a játékot. Sem időm, sem idegzetem hozzá. Accounttal együtt lehet vinni. Többek között Ronaldo, Messi, Neymar, Robben, Iniesta, Modric, If De Gea, If Kroos, Ramos, If Carvajal, Alba stb valamint 450k coin van jelenleg a klubban. Ha érdekel valakit, csak PM. Köszönöm! Szerk.: PC.
-
sipike97
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Okes joval olcsobb is lewa
koszi a segitseget 
-
sipike97
tag
Tudnatok segiteni? IF muller vagy inkabb lewandowski?
-
david368
aktív tag
Ronaldo ST-ben mikor lesz a piacon? Kivancsi vagyok az árára
-
MdewC
nagyúr
Roni helyett Rooney gyütt.

5 pakkból, most kell a stop.

-
turul79
tag
Kösz a választ srácok! If lapok még nekem drágák

-
Nazara
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Semmi rosszindulat nem volt a hozzászólásomban Ronci iránt, fogalmam sincs miért kell felkapni a vizet egyből és személyeskedni, ami mellesleg tiltott ezen a fórumon.

A becenevét csak viccesen jegyeztem meg, senki mást nem zavart ahogy néztem, ugyanúgy Lesszikét, vagy a kedvencemet RvP-t is kigúnyolom, ha olyanom van.
Álljon itt egy kép az NSO-ról, ha már magyarázatra is szükség van...

-
david368
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Még mindig összetettebb focistának tartom mint a kerti törpét. És szerintem Fifaban csak hogy kapcsolódjon a témához, 10ből 8 ember Ronaldot választaná a törpe helyett.
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nagy ügy belőni 200 gól után még egyet-kettőt 11 méterről...
-
turul79
tag
Na urak az utóbbi idők serie a hozzá szólásainak is köszönhetően úgy döntöttem hogy a francia nemzetiségi csapatom lecserélem a digókra!
Eddigi vételek: Handanovic,Chiellini,Konko(ő franciából maradt)-De Rossi (700 coinért)-Callejon-Rossi-Higuain-Biabiany(francia maradék) Kit ajánlanátok még? nektek ki vált be? Felállás:4-2-2-2 és 4-3-3(5) -
argentin27
senior tag
-
-
szakii6
tag
Srácok aki olasz csapattal tolja, annak IF Matias Fernandez kötelező, egy Isten. 5* cselezéssel és ezen kívül mindenben jó.Az ára meg semennyi kb ahhoz képest milyen.
-
szpal17
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Köszi! Megvéve kétszázéé
Kipróbálom este. -
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
"Varjú mondja a szemének hogy csecsebogyó"

Kollégák. Tud vki olyan stadionról, ahol csak este van? Létezik ilyen? Ha igen, akkor melyik az?

-
argentin27
senior tag
Behúztam az új kupát, de nem volt egyszerű mert az elődöntőt és a döntőt is egy full árnyékos stadionban sötét labdával kellett játszani!
Mondom ilyen nincs, hogy egymás után kétszer ilyen ellen jön!Varjú mondja a szemének hogy csecsebogyó!!!

Most nézem hogy Agüero is már "csak" 430k, két napja még 600k volt.

-
MdewC
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Igen, teljesen igazad van.
(Azt pedig teljesen megértem, ha vkinek nincs ideje, attól még bőven lehet jókat játszani a maradék időben, sztem ez tök rendben van.)Mindenki meg tudja találni azt, hogy mi adja a legjobb élményt, ez jó.

Természetesen nem attól lesz vki hipi-hupi szupi jó játékos, ha megveszi az összes hupilila játékost, rengeteg embertől kaptam ki én is, akinek "gyengébb" csapata volt.

Nekem is vannak kitételeim egy játékossal szemben, ha vkit megveszek, az azért van, hogy legalább azon ne kelljen idegeskednem, hogy azért nem tudok megcsinálni vmit, mert a játékos képességei gyengék, bőven elég, ha más miatt megy a para...
(Nekem az adja az élményt, ha minél kevesebbszer kapok ki és van 2 szupi csapatom. Ennyi.) Szerencsére nincs miért panaszkodnom. 

-
drk88
senior tag
de jó h eladtam mindent a hétvégén!
akkor most 1misiből bevásárlok ha padlón lesz minden 
-
szpal17
őstag
Persze értem én az üzleti oldalát a dolognak, de ha nem lenne ennyi idióta akkor nem itt tartana ez az egész.
Nekem mondjuk nem ezt jelenti a játék...adni-venni sajnos nincs sok időm, így az esténként lejátszott meccsekből van meg a forrás a következő szinten lévő játékosokhoz. Nekem például ebben is van izgalom...Most néztem egy videót a 15 milliós Messit nyitó emberről, aki a hosszúba nem volt képes eltekerni a labdát és üvöltözik a játékkal, hogy mekkora szar...Na számomra ez az érthetetlen.

-
MdewC
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Valószínűleg igen.

"Mindenki" megőrül, a piaci árak esnek, lehet kereskedni, várva-várt játékosokat lehet beszerezni, plusz jókat mulatni, hogy milliókat elnyit vki, hogy ne essen senki... Nagyobb felfordulás lesz, ha az ea még tesz is mellé vmi pakknyitogatós őrületet, nem lennék meglepődve. Csupán ennyi.

(Egyébként természetesen totál lényegtelen. Illetve az ea idei évre csúcsra járatta a kaszálógépét. Ezért jár nekik a pacsi, szép munka volt, sztem már most karácsony előtt több bevételük volt a játékkal, mint tavaly karácsony után...)

-
Nazara
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Mindenki álmodik, hogy nyit egy nyavajás pakkot, benne lesz SIF Penaldo és onnantól kezdve minden gondja megoldódik. Ami amúgy hülyeség, csak tegnap óta három olyan csapatot vertem, ami tele volt CR-rel, Messivel, és társaikkal... Azt nekem még mindig Rafael-McGeady jobboldalam van...

-
MdewC
nagyúr
Kommentek:

"Forget the economic crisis of 2008. This man will cause the biggest market crash in the history of mankind!"
"The world is not ready for Ronaldo at striker!"
"People be like "Yeeeeeeeeeeeees! Ronaldo SIF as an ST! Finally!" But none of them can actually buy him..."

Ha vki nyit, sztem titkolja el

-
drk88
senior tag
RIP Transfer Market XD
-
argentin27
senior tag
Üdvözlet Kollégák!
Akkor most hogy jön IF CR és IF Ibra így megint zuhanni fog a játékosok ára a következő 2-3 napba?
Érdemes most eladni a nagyokat és visszavenni pár nap múlva???

-
tigomigocika
senior tag
Gyerekek nem tudom ki hogyan van vele most a szezont erőltetem
3. osztély eddig ahol vagyok és kezd tele lenni a faszom azzal hogy CR minden lövése gól...
Fogadjunk más csapattal az illetékes nem tudna ilyen eredményes lenni,,
Kicsit unalmas hogy ilyen előnnyel van mindig az ellen..
-
szpal17
őstag
Gondoltam egyet és megpróbálok összerakni egy cserecsapatot, hogy pihenjen a fő gárda és offline elbohóckodjak valakikkel...megnézem a magyar felhozatalt.
Egyrészt annyi légiósunk nincs is, hogy minden pozícióra legyen ember, másrészt meg olyan áron van néhány, hogy csak ámulok
Lovrencsics, Tőzsér pl., Laczkó még a Sampdoriában játszik állítólag...Összesen van 11 oldal a Transfer Marketen...hiába no..nagyon ritkák vagyunk

-
LendvaiFeri1
veterán
Szééép TOTW lesz... 😃 IF Roni,Ibra ,Hummels,Balázs...

-
Nazara
őstag
Tetszetősek, este ha lesz kisebb áringadozás, akkor lehet beruházok egy drága CB-re. Közben eszembe jutott, hogy még ott van Jérome Boateng is, ő lehet még az én emberem.

Most kiraktam Hazard-t jó áron, ha elviszik, akkor majd visszaveszem máskor olcsóbban, vagy kipróbálom Neymart és Reust.

(#7029) lofagi: Egy órán belül kirakják sztem, viszont a pakkokban csak talán este 6/7-től.
-
lofagi
addikt
Nem tudni még,hogy mi lesz a TOTW ?
-
MdewC
nagyúr
-
zunicum
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Megnézem majd Mertenst. A középpályán 2 cmd-t használok, az egyikük védekező feladatokat, a másik támadó feladot lát el. A 3. emberem cm-ként támogatja a csatárt középen. Nem tudom, hogy Mertens kinek a helyére tudnám berakni a Marchidio, Vidal, Pjanic, De Rossi, Callejon, Hamsik helyére. 4-3-3 a kedvenc formációm. A két széln meg engine megdobott rw-, lw-k húzzák szét az ellenfél védelmi vonált.
-
MdewC
nagyúr
ÁÁÁÁ
NEM JÓÓÓÓ!!!!
Elnéztem.... pill -
MdewC
nagyúr
Vhogy be kell toldanod foltoznod Silva-t.
(mondjuk így... de jó oda egy Yaya is.
) 

-
Nazara
őstag
Na, én most takaritottam ki Koscielny-t a csapatból, még egy ilyen papirbábut CB-ben még csak ki sem fogok próbálni, az biztos...

-
dracox
addikt
Én is így voltam vele a 14-ben mikor 1 napig volt nyitható narancs CR. 1,5 milliót pakkoztam el 7500-ból és nem esett le.
. Bezzeg másnap narancs Aubameyang volt nyitható ő pedig rögön a 3. pakkból esett...5,5 millióért el is vitték.
(Sose untam annyira a pakknyitást amikor CR-re vadásztam.1 millió környékén már a pokolba kívántam, de végül a pakkok győztek..
..) -
zunicum
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem a kedvenceim középen variálgatva cdm és cm posztokon Pjanic, De Rossi, Vidal, Marchisio, Callejon, Hamsik (tuti). Sokáig használtam cdm-ként De Jongot és a francia bajnokságból Mottát, de lassan kikoptak a csapatból.. Rb helyen Maicon, Konko párost cserélgettem, de lecseréltem őket Ivanovic, Debuchyre (remekül beváltak, gyorsak, agresszívek a védekezés területén. Hátul Cb-ben alap a Juve páros Chiellin- Barziagli, a cseréjük a két brazil Castan és Alex.
Támadóknál De Rossi (csúcs az ürge), Higuain (csúcs fejben, lábban bittang erős) Givinco, Immobile, Ibarbo, Cerci a bevethető tartalék. Ma vettem meg Tevezt, kiváncsian várom a teljesítményét. Széleken El Sharawy-Gervihno, illetve a másik oldalon Bibiany-Cuadrado.
Kaposom jelenleg Diego Lopez (egy állat, amit művel a kapuban.
4-3-3 felállást használom. -
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Hát jelenleg 4-3-1-2-t játszok, szóval nincsenek kimondott szélsők. Persze megvan véve oda is az ember, mert majd tesztelgetek. Cuadrado, Candreva, Biabiany van jobb oldalra, Gervinho, El Shaawy, Asamoah bal oldalra.
Iturbe ki helyett férne be, ha beférne? A Coman meg valami bronz játékos? nem találtam. -
Juventus FC
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Középre Vidal - Marchisio-Pgba - De Rossi a legjobbak szerintem.De Rossi kicsit gyorsan fárad de valahogy midig oda ér

Ha szélre kell ember akkor Cuadrado - Gervihno - Coman-Iturbe ők a legjobbak főleg ha támadásról van szó.
Ha "védekezöbb" szélsők kelleneke akkor Callejon- Asamoah-Lichsteiner-Vargas -
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Ha két CDM kell az alakzat miatt, akkor Marchisio, Vidal mehet az 1ik csapatba, de Pogba is simán.
Ők a legjobbak, de Nainggolan is mehet, attól függően, hogy kik vannak még a csapatban és kiktől jön zöld szál. Medel igazából L/H miatt szuper, de statok alapján az említett 4-es azért jobb.
dracox: Nem bírtam ki, csináltam rá 1 ilyet, természetesen ST-ben...
(Ma nyitok 1et, el is adom este, kedden visszaveszem 3-4 milliós haszonnal és abból megveszem a maradékot.) 

-
Yodamest
veterán
Na egy rossz és egy jó élmény: tegnap valami spanyol kisgyerek ellen toltam, be volt kapcsolva a mikrofonja és nem lehetett több 10-12 évesnél végig kacarászott baromi idegesítő volt. Sajnos 1-0-ra vezettem, de nem bírtam a lelki terrort végül 3-1 re megnyerte..... szerintem a bili is alá volt rakva véletlenül se kelljen onnan felállnia. Ma reggel mondom ezt nem hagyom annyiban, toltam egy meccset, jött is IF Tevez és társai de 4-1 nél ragequitelt XD
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezekhez csak hozzátenni lehetne még párat. Sajna Serie A középpályán nagyon nehéz dönteni, hogy ki legyen a csapatban. Most én is egy keretet akarnék összerakni és más ligában is építkezni, de nem tudom, hogy kik legyenek a szerencsések. Lehet marad ami van.
Bőség zavara. 
-
Yodamest
veterán
Ráállok már én is ezekre a cselekre, mert idén tényleg szükséges már. Sokszor van az, hogy megakad a támadás, mert behátrálva védekezik és sima kipasszolgatással nem jutok előrébb, olyankor kellene egy jó ütemű csel amivel megbontom a védelmet. Amiket már alkalmazok meccseken így saját kútfőből (még nem néztem ilyen csel tutorial videókat) az ezek az átlépegetős cselek, meg amikor talppal félrehúzza a labdát, na az hozott már pár gólt a konyhára.
más: Seria A csapatot csináltam, igazából minden fontosabb játékost megvettem, szerintem itt vannak a legjobb középpályások. Guarín, Pogba, Macsíszióó, De Rossi, Pjanic, Vidal, Medel, Nijaggoolan (vagymi), Callejón, Hamsik, Mertens!, Pirlo, és ezek csak a cm, cdm, am-ek, a szélsők is szerintem itt a legjobbak.
nehéz lesz a fix keretet kiválasztani
Nektek van ezek közül nagy kedvencetek? Még csak most próbálgatom őket. -
dracox
addikt
Kezd beindulni a piaci árak esése. Neymar már 50-60k-t esett

-
Rexcsek
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Szia!
Először is nyugi, ezen a nagy visszaesésen majdnem mindenki átesik. Ez nem azt jelenti, hogy elfelejtettél játszani, csak egyszerűen nem jönnek a meccsek. De ez változni fog, egy pár napot pihentesd ilyenkor a Fifázást, az jót tesz. Én a hétvégén elkezdtem egy új taktikával játszani és egyelőre nagyon bevált. Az online kupában 4 döntőt játszottam és meg is nyertem egyet. De alapvetően ami nagyon nagy változást hozott nekem az a 4-2-2-2-es felállás. A védőket és a két védekező középpályást beállítom, hogy támadásoknál maradjanak hátul(stay back while attacking) az egyik csatárt pedig get behindra állítom. A taktikám normál mellett ellentámadás vagy csapatnyomás/nagy nyomás az ellenféltől függetlenül. Nekem azért vált be ez a taktika, mert abszolút tudom uralni a meccseimet, nagyon kevés gólt kapok és rengeteg a helyzetem. A két védekező középpályás az előre játékban nagy labdákat osztogat ugyanakkor a védekezésben nagyon kiveszi a részét. A legtöbbször az van, hogy felnyomják a csatárnak a labdát de amire átveszi már közvetlen ott is van a közelében a védekező középpályás és elveszi a labdát, sokszor még gombot sem kell nyomnom, úgy veszem el a labdát. Így a védőfalra nem nehezedik akkora nyomás. Amióta így tolom 35 meccsből 7-et vesztettem csak el, de ott is tudtam dominálni, csak a handicap miatt kaptam ki. Ezen kívül még próbálok a játékosaimra minél gyorsabban ráváltani és támadni az ellenfelet vagy a passz útvonalakat lefülelni.
Persze ez csak az én taktikám, mindenkinek más a stílusa. Az L2-vel együtt nyugodtan nyomhatod az A gombot. Én azt csinálom, főleg a szélen, hogy contain és amikor közel vagyok akkor egy pillanatra B gomb és már el is vettem a labdát. Persze az ütem sokat számít. -
Nazara
őstag
Nézed a videót, közben arénában csinálod őket rogyásig. Érdemes először egy-kettőt begyakorolni, azt átvinni a meccsekbe, és ha éles helyzetben már erőlködés nélkül megy, akkor lehet újabbakat tanulni. Hidd el, egy idő után jönni fog magától, hogy mikor mire lenne szükség.

Amiket én használok: McGeady/Berbatov Spin, Roulette, Fake shot, elastico, reverse elastico, ezek jutnak eszembe, de vannak még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt nem is értem 82-es rating és sima arany de miért?

kb 450 meccs ebben a felállásban, most lehet újat tanulni.....
EA mindig tesz érte hogy legyen kihívás 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)