- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
válasz
Watercolour #2398 üzenetére
Így van, még csak teszt fázisban van a kliens.
-
maestro87
őstag
válasz
llaszlo #2396 üzenetére
A Tresorit-nak van linux kliense is és bármilyen mappát tud szinkronizálni, de ez csak 16 GB-ig bővíthető ingyenesen.
-
llaszlo
veterán
Olyan felhő tárhelyet keresnék, aminek van linux kliense. Ha lehet, akkor bármelyik mappát szabadon lehessen vele szinkronizálni. Mondjuk ha tárhely is van hozzá az külön jó pont. Legalább 20GB-os vagy könnyen bővíthető. Minél egyszerűbb legyen a kezelése.
-
tonyrulez
őstag
Notesban mit találni
-
Ringman
félisten
hello!
van olyan cloud szolgáltató, amelynél (amely kliensénél) van lehetőség arra, hogy bizonyos kiterjesztésű fájlokat vagy egy bizonyos méretnél nagyobb fájlokat ne szinkronizáljon?
köszi a választ!
-
22balu
aktív tag
hello
Googledrive-ban hol tudom azt beállítani hogy csak online legyen elérhető a tartalom? mint skydrive-nál
-
SG3rg0
őstag
Van aki ki szeretné próbálni a Tresoritot? ( küldök meghívót )
-
twine
veterán
Nagyon köszönöm hogy foglalkoztál a dologgal...sajnos nekem úgy tűnik ez a promo csak egyszer jár,,,hiába vesz az ember az első promo lejárta után még egy készüléket,,,másodszorra már nem kapja meg a telefon mellé a promo tárhelyet...
bár logikátlannak tartom, hiszen nem az "ember mellé" adják, hanem a készülékek mellé...de mindegy ez van...
bármit csinálok,,mindenhol abba ütközöm, hogy már a 7 pontot ami végig kell csinálni, én már végig csináltam,,, és mindenhol azt írja, upgradeljem a fiókom, mert tele vagyok,,,
Azt hiszem "így jártam",,,keresnem kell egy másik szolgáltatót, vagy hozzá szokatni magam a Gdrive-hoz...csak a dropbox-ot már úgy megszerettem,,,de az éves cca. 20 rongyot sokallom a tárhelyért....
persze lehet matekozni hogy az csak havi 2 rongy,,,etc,,etc,,,
de nem,, ennyit nem adok érte... -
dbala
tag
Elvileg van ahhoz is bonus tárhely.
Itt olvashatsz róla:
https://www.dropbox.com/help/249/en
https://www.dropbox.com/help/409/en -
Pikkolo^^
addikt
A Tresorit kinőtte már a kezdeti gyerekbetegségeit? Gondolok itt arra, hogy nem szinkronizál, nem mutatja hol tart a szinkronizációt.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy miért forgatja el automatikusan a Dropbox a fotók egy részét, mikor feltöltöm a photos mappába? 10 képből 6-ot elforgatott, pedig mindent ugyanúgy csináltam egy tükörreflex-szes Canon-nal. Windows alatt mind jól jelenik meg.
Ja, kipróbáltam Google Drive-val, és ugyanazokat a képeket forgatta el az is...
-
Troy.
addikt
Valaki próbálta már ezt? https://space.zeo.net/
Vélemény?
Az desktop programmal nekem volt egy kis gondom, ugyanis sehogy sem sikerült normálisan letörölni. -
Troy.
addikt
-
kovisoft
őstag
"...listen free on the web for up to six months. (...) Download the Rdio app and get the 14-day mobile trial. For unlimited listening everywhere, subscribe for 1,820.00 Ft a month."
Ez alapján 6 hónapig ingyenes, utána fizetős. Illetve van egy csak USA-ban és Ausztráliában hallgatható ingyenes változata, de az meg reklámos.
-
maestro87
őstag
válasz
Fandango #2361 üzenetére
Én most regeltem be a Spotify-re és azt kell mondjam, hogy eddig tök jó!
Lenne is rögtön 2 kérdésem:
1. Van-e valamilyen korlátozás az ingyenes fiókban? Valamit olvastam, hogy töröltek ilyen meg olyan korlátozásokat de még nem látok teljesen tisztán ez ügyben. Meg valami óránkénti hangos reklámot is olvastam, de eddig még nem hallottam egyet sem, pedig már vagy 2 órája hallgatom.
2. Magyar előadóktól nem minden album van fent, lehetséges valahogy feltölteni őket, vagy hogy kerülnek fel újak? -
twine
veterán
Sziasztok!
Nem tudtam pontosan hol is tegyem fel a kérdésem,,ezt a topicot találtam a legalkalmasabbnak:
Dropbox...:
2éve vettem egy HTC ONe X-et...kaptam hozzá promóba 23Gb tárhelyet a dropboxban,,,(Volt már fiókom náluk)
Nem emlékszem a menetére a dolognak, de azt tudom hogy fennakadás nélkül sikerült "beüzemelni" a +23Gb "ajándékot..."
EZ lejárt pár hónapja,,,de édesanyám nemrég vásárolt magának egy HTC desire 500-at...
Gondoltam "jól lenyúlom" az ő promóját(neki nincs ekkora tárhelyre szüksége) de hiába léptem be a fiókommal a dropbox kliensel,,,,semmi nem történt,,nem kaptam e-mailt, tárhelyet, semmit
Kérdés:
Már nincs ilyen promo,,,erre készülékre esetleg nem is volt,,,?
Vagy valamit rosszul csinálhatok?
Köszönöm -
Vekko
aktív tag
Üdv!
Mennyire megbízható backup tárhelynek a google drive? Egyáltalán lehet annak használni? Van valamilyen garancia arra, hogy nem törlődnek a fájljaim? Mennyire van hozzá közük, hogy mi tárolok rajta? Pl. TrueCryptel titkosított állományt töltök fel rá az gond lehet?
-
F34R
nagyúr
Tud valaki olyan cloud tarhelyet ahonnan lehet zeneket esetleg videokat hallgatni/nezni es ingyenes (social faszsagtol mentes csakis sajat celra. ) ?
-
G@ben
addikt
Box-ot használok, de sehol nem találok olyan opciót, hogy egy feltöltött képet közvetlenül, láthatóan be tudjak szúrni egy fórumba, azaz sehol nem találom a sima .jpg fájlt, amit betehetnék, mint mondjuk egy átlagos képfeltöltő oldalnál. Tud egyáltalán ilyet?
-
dokee78
félisten
be lehet állítani a dropbox klienst,hogy,ha rányomok a kliensen a dropbox.com-ra,akkor ne lépjen be automatikusan?
-
Mela Kehes
addikt
Frissítettem win7-en a box klienst. Beállítottam, hogy az e meghajtón legyen, erre rejtettként látszik. Most mi van? Eddig sima mappaként látszódott. Vissza lehet ezt csinálni?
-
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #2347 üzenetére
Én is erre gondoltam, de nem tudom miért nem nyilvános linket készít.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2345 üzenetére
Nem lehet hogy valamiért dropbox-os felhasználóknak akarja megosztani és azért kéri a címet?
-
atillaahun
veterán
válasz
bull84ghia #2345 üzenetére
Android-on is van Dropbox app, ami megosztásra ad egy konkrét linket, amit küldözgethetsz. Bár ezt elméletileg a webes nézet is tudja.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #2343 üzenetére
Lehet.
Tehát ha megnyitom a böngészőt és azon belül a dropbox.com oldalt és ott próbálok megosztani akkor nem jó. Mindig azt kéri hogy adjak meg email címet hogy kivel akarom megosztani.
Ha ipadon a dropbox appal csinálom akkor meg jó.
Ez volna a történet. -
pandor
tag
Sziasztok
Szeretnék összeállítani egy "rendszert" kb. 100MB napi szinten változó adat biztonsági mentésére.
Eddig napi mentés volt külső USB vinyóra (hó elején full, majd naponta első gépindításkor incremental). Az így készült mentéseket kellene hálózatra mentenem még, hogy szükség esetén máshonnan is elérhető legyen a cucc (+még egy mentés nem árt). Adja magát a Win alá telepített Dropbox kliens, oda menne a backup, a Dropbox pedig aut. felszinkronizálná a felhőbe.
Sajnos a Dropbox csak 2-irányú szinkronizálást támogat, így a felhőben levő cucc nem szándékos törlése vonná maga után a helyi anyag törlését is (ilyen helyzetben a Dropbox bizonyos szintig támogatja a fájlok visszaállítását, de az lényegesen elbonyolítana egy esetleges helyreállítást).Tud valaki erre a helyzetre ajánlani egy kipróbált (lehetőleg ingyenes) összeállítást? Egy programot, mely helyi fájlok 1-irányú szinkronizálását végezi felhőbe (sima backup), esetleg FTP szerverre.
Köszönöm a segítséget
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2342 üzenetére
Azt hittem a gépeden lévő DB mappában nem működött a dolog. Szerintem kissé elbeszéltünk egymás mellett. (Vagy csak én)
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #2340 üzenetére
Milyen kliensre gondolsz?
Bármelyik böngészőben próbáltam mindig ugyan az.
Sztem inkább hagyom és majd ha kell akkor ipad-ról készítem a linket. -
maestro87
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2339 üzenetére
De én FireDrive-hoz webdav-os hálózati meghajtót szeretnék rendelni. Fentebb azt írta valaki, hogy van ilyen lehetőség is FireDrive-nál. Vagy FTP elérés is jó lenne.
szerk. Az FTP elérést most találtam meg. De jobb lenne ha saját szoftvere is lenne a FireDrive-nak...
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2338 üzenetére
Na akkor ácsi! Halvány reménysugár, de nálam is volt ilyen. Most viszont működik. Nem emlékszem rá mi volt a gond, talán telepítsd a klienst újra.
-
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #2336 üzenetére
Viszont ha IOS eszközön a dropbox appban nyomok rá a megosztásra akkor meg jó.
Ha pc-n böngészőben nyomok rá akkor kéri hogy írjak be email címet hogy kivel akarom megosztani.
A fene se érti. -
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2334 üzenetére
Gondolom nem segít, de én sem értem.
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #2332 üzenetére
Megpróbáltam ismét. Rányomtam a megosztásra(share) ki is írta hogy link copied.
Itt a link ami bejelentkezést kér.
Nem értem -
Impressa
őstag
válasz
Sickboy25 #2331 üzenetére
Sajnos csak 2 évig él ez a lehetőség. Nekem is most jelenleg 55 GB-om van, de év végére Sanyi
Srácok!
Egy kis helpet szeretnék kérni tőletek: a helyzet a következő, az egyik gépemre mentettem le a dropbox-ból a képeket a biztonság kedvéért. Na már most, a vinyó 99%-os, de működik rendesen, a hibás szektorok kizárásra kerültek. A problémám az, h kivettem a vinyót és rádugtam egy másik gépre, de dropbox-os mappák tartalmát nem engedi olvasni, mivel nincs hozzá jogosultságom.
Vkinek vmi ötlete van?
Előre is köszönöm
@Alex123 szia, szerintem erre a feladatra a google drive lenne a legalkalmasabb. Az tudja ezeket a funkciót részben vagy egészben, amikre szükséged lenne.
-
bull84ghia
őstag
Akkor nem értem
Majd akkor megpróbálom mégegyszer régebben működött nekem is csak most valamiért szivat.Sickboy25: vett egy ismerős egy S4-et amit segítettem beállítani, kérdeztem tőle kell-e neki a dropbox plusz gb ami jár mondta hogy nem én meg rácsaptam, de ez csak 1 évig lesz
-
Sickboy25
addikt
válasz
bull84ghia #2328 üzenetére
55 giga nah neee, az nagyon király
nekem csaak 8 van
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Nem értem. Ezt én is így használom és nem vagyok pro. Link generálás, elküldés és passz.
-
Rimuru
veterán
válasz
Ha megosztod (a mappát) akkor a link birtokában meg tudja nézni (az összeset). Itt egy példa.
-
bull84ghia
őstag
Lehet én vagyok béna de a dropboxal lenne egy kis gondom.
Van 55gb tárhelyem. Oda szeretnék feltölteni képeket videókat stb egy mappába.
Úgy szeretném megosztani hogy akinek nincs dropboxa az is meg tudja nézni ha elküldöm neki a linket.
Vagy ez csak a pro felhasználóknak van? -
Jarod1
veterán
oppá nem lett új verzó a boxból csak valami box 4 et telepítettem, ..
-
Jarod1
veterán
használja valaki a Box ot ,nekem nem tetszik az új verzió..trágya lett
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Teljesen láma vagyok/még a felhő alapú adatszolgáltatásokhoz/tárolásokhoz, ezért szeretnék segítséget kérni a következő feladat megoldásában:
1. pár darab (4-5) xls és doc állományt kellene feltöltenem felhőbe, hogy ne a céges gépeken legyen tárolva fizikailag az állomány
2. pl. a desktopon maradhatna úgyanúgy, mint eddig egy-egy indítóikon hozzájuk, hogy kollégák egy katintással elérhesék az állományokat
3. megnyitásnál jó lenne ha jelszót kérne, aztán amíg be nem zárjuk, addig "szabadon" módosíthatóak lennének, bővíthetőek az xls és doc állományok (már csak hab lenne a tortán ha egyszerre több gépen is szimultán elérhetőek lennének az állománok)
Erre a feladatra melyik ingyenes szolgáltatót javasolnátok és merre, hogyan induljak el a megvalósítással?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
maestro87
őstag
Firedrive-nak nincs is desktop alkalmazása? Webdav-val, FTP-vel hogy lehet rá feltölteni?
-
maestro87
őstag
A Mega miért enged 50GB-nál több adatot is feltölteni?
Mikor fogják törölni és mi alapján választják ki, hogy mely fájlokat törlik? Netán a legújabbakat? Vagy csak úgy mondják hogy törlik és közbe meg nem is érdekli őket?
Van tapasztalat ez ügyben?
És még mindig kérdés, hogy az ADrive miért nem szinkronizál? A backup rész működik a programban, de az se teljesen mert egy 3GB-os mappa feltöltésénél is összeomlik a program. -
alapz@j
tag
válasz
ledgeri #2320 üzenetére
Ott vannak alul az alternatívák: Alternativesto.net
-
maestro87
őstag
Az ADrive nálatok szinkronizál? (PC app) Nálam azt írja ki, hogy a szinkronizálás átmenetileg nem elérhető.
-
Exom
tag
Meg tudnátok mondani melyik programot érdemes használni, amivel lehet felcsatolni a gépre a különböző ingyenes tárhelyeket, mint hálózati meghajtót? Olyasmire gondolok mint a Gladinet.
-
alapz@j
tag
válasz
maestro87 #2307 üzenetére
Gyakorlatilag igen. A Windows/OSX natívan is kezeli, talán a Linux disztribek is, de van Total Commander, Far Commander plugin, egy csomó adatmozgató kliens (Cyberduck, stb.) ismeri. Számomra az egyik fő előnye, hogy ahol van HTTP(S) elérés, ott webdav elérés is van, pl. a munkahelyemen, míg az ftp pl. le van tiltva.
-
maestro87
őstag
válasz
ledgeri #2300 üzenetére
Köszi! Nem is tudtam hogy ezek is képesek erre.
Az ADrive-ot most kipróbáltam (500 GB-ot igényeltem próbaképpés elég gyorsan tölt fel (2 MB/s-mal biztos tölt), de kérdéses, hogy a windows alkalmazás a próbaidő lejárta után is fog működni? Mert a honlapon azt írja, hogy az ingyenes verzióval csak webes felületen lehet feltölteni.
Mellesleg jó lenne már valami táblázatos prohardveres listát készíteni (és bővíteni) ezekről mert már több felhőtárhely szolgáltató létezik mint amennyi felhő van az égen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest