- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Nagyon köszönöm hogy foglalkoztál a dologgal...sajnos nekem úgy tűnik ez a promo csak egyszer jár,,,hiába vesz az ember az első promo lejárta után még egy készüléket,,,másodszorra már nem kapja meg a telefon mellé a promo tárhelyet...
bár logikátlannak tartom, hiszen nem az "ember mellé" adják, hanem a készülékek mellé...de mindegy ez van...
bármit csinálok,,mindenhol abba ütközöm, hogy már a 7 pontot ami végig kell csinálni, én már végig csináltam,,, és mindenhol azt írja, upgradeljem a fiókom, mert tele vagyok,,,
Azt hiszem "így jártam",,,keresnem kell egy másik szolgáltatót, vagy hozzá szokatni magam a Gdrive-hoz...csak a dropbox-ot már úgy megszerettem,,,de az éves cca. 20 rongyot sokallom a tárhelyért....
persze lehet matekozni hogy az csak havi 2 rongy,,,etc,,etc,,,
de nem,, ennyit nem adok érte... -
twine
veterán
Sziasztok!
Nem tudtam pontosan hol is tegyem fel a kérdésem,,ezt a topicot találtam a legalkalmasabbnak:
Dropbox...:
2éve vettem egy HTC ONe X-et...kaptam hozzá promóba 23Gb tárhelyet a dropboxban,,,(Volt már fiókom náluk)
Nem emlékszem a menetére a dolognak, de azt tudom hogy fennakadás nélkül sikerült "beüzemelni" a +23Gb "ajándékot..."
EZ lejárt pár hónapja,,,de édesanyám nemrég vásárolt magának egy HTC desire 500-at...
Gondoltam "jól lenyúlom" az ő promóját(neki nincs ekkora tárhelyre szüksége) de hiába léptem be a fiókommal a dropbox kliensel,,,,semmi nem történt,,nem kaptam e-mailt, tárhelyet, semmit
Kérdés:
Már nincs ilyen promo,,,erre készülékre esetleg nem is volt,,,?
Vagy valamit rosszul csinálhatok?
Köszönöm -
twine
veterán
Most megnézve a telefonon 62.4% of 28.25 GB-ot ír
Persze ebből biztos tudok faragni, mert van jópár több száz megás videó amit meló miatt raktam fel megosztani,,,és elvileg már nincs rá szükség,,,de sajnos ismervén az embereket, azért tartom ott meg, mert lehet hogy egy év múlva "megtalálnak", hogy pfúúú nincs több másolat,,és nagyon kellene nincs meg neked valahol?"
Na ezért szeretem az ilyesmit a felhőben megtartani,,,a gépemen nem "piszkol" mappát, csak a dropboxban,,,,
Lehet, hogy logikátlannak hangzik hiszen ugyanúgy adatmennyiségként jelentkezik,,de "az a Dropbox"
Szóval használom rendesen
Takarítani nem szeretek, mert annak mindig rossz vége van,,,,a "mindent kidobok" típus vagyok
A fotós mappáim méretét mobilon nem tudom megnézni,,,pillanatnyilag meg olyan gép előtt ülök ahol nem szeretnék bejelentkezni szinte "sehova",,, -
twine
veterán
Sziasztok,,,
Érdeklődnék van e "már" arról gyakorlati tapasztalat, ha valaki "promóban" kap "X" Gb tárhelyet,,, mondjuk 2 évre,és az lejár?
Konkrétan, volt ugye egy alap 2 gigám amit regisztráltam, de tavaly vettem egy One X telót, amihez adtak (mondjuk) 15 Gb tárhelyet,,,ezt annak rendje és módja szerint "beállítottam",,,
De kezdek darázni, mert telik múlik az idő, az alap 2 gigámat már kinőttem, sok családi fotó van a "felhőben",(igaz ugyan szinkronizálva a pc-vel) és nem szeretném ha lejár a dátum akkor "egyszer csak" lekapcsolnának 15 gigát, anyagokkal együtt....
Az ilyen kimaxolásoktól "félek" mert "próbálkozni" nem szeretnék családi emlékekkel,,,,,(ahogy itt is olvastam az utolsó két oldalt. volt akinek törölték a rafkóskodós tárhelyét)
Havi 2-2500 forintot, meg sajnálok kiadni a Pro verzióért,,,,Bár szeretem a szolgáltatást,, ez nekem sok,,,
SZóval röviden,,,
-MI a gyakorlati menete (bevett szokása) a promo lejárta után a Dropboxnak,,,,?
-MIlyen biztos módszer van a promóban megszerzett tárhely megtartásának?
Köszönettel
üdv -
-
twine
veterán
Sziasztok
Sajnos a keresésem nem járt sikerrel,így hozzátok fordulok...
Hogy lehet azt megoldani, hogy ugyanazon asztali gépen két dropbox fiók(feleségemé, és a sajátom) legyen szinkronizálva?
Két telefon fotó feltöltéséről van szó,,,az enyémet nagyon régóta elégedetten használom,de most asszony telefonjára is feldobtam a dropboxot, hogy töltse a fotókat a felhőbe,,,de a pc-s kliensnél elakadtam(mert ott ugye a saját fiókom van beállítva)
Köszönettel a segítségért
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konteó topic
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged