- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikkolo^^ #5461 üzenetére
Van egy univerzális, rengeteg szolgáltatást támogató FolderSync nevű, meg egy specifikusan OneDrive-ra készült OneSync nevű alkalmazás. (Ez utóbbi fejlesztője egyenként támogat több szolgáltatást.)
Mindegyiket nagy elégedettséggel használom, annyiban még sokkal okosabbak is a gyárinál, hogy pontosan konfigurálható szinkronizálást is tudnak.
MaCS
-
dragon1993
őstag
válasz
Pikkolo^^ #5047 üzenetére
Én lemaradtam a GoodSync ingyenes promójáról, teljesen áron meg sokallom.
A GSuite fiókokakt is tíltják rendesen, nekem onedrive-al nem volt még gondom, ha valóban fontos adatokról van szó, ne csak ezeken a "fél legális" táhelyeken tárold, legyen egy saját másolatod, és titkosítva töltsd fel a dolgaidat. -
-
starr
őstag
válasz
Pikkolo^^ #3973 üzenetére
A Mega windowsos kliense tud ilyet.
Amúgy mklink /J paranccsal bármit be tudsz linkelni bárhova pl.:
mklink /J S:\OneDrive\Audio S:\Audio
mklink /J S:\OneDrive\Video T:\Video
mklink /J S:\OneDrive\Documents U:\Documents
Ilyenkor ugyanúgy szinkronizál, mintha valóban ott lennének az adatok. -
Pikkolo^^
addikt
-
-
sanzi89
addikt
válasz
Pikkolo^^ #2109 üzenetére
Nem rossz, nem rossz ez a Cubby sem. Bár amit a LogMeIn-nel csináltak, vannak fenntartásaim a céggel kapcsolatban.
Tesztelgetem ezt a Mega-t, más feladatra pedig lehet befogom ezt a Cubby-t. is. 5GB tök elég volna, plusz lehet növelni is tudom majd pár gigával, ha küldök meghívókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest