- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
válasz
Mela Kehes #3606 üzenetére
Ott nem próbáltam.
-
bisti79
tag
válasz
Mela Kehes #3603 üzenetére
Igen. Csak kapsz hozzá írási/olvasási jogot.
-
bisti79
tag
válasz
Mela Kehes #3601 üzenetére
Persze, az úgy működik. Nekem is otthon egy megosztott mappa is megjelenik, simán megy az összes fájlművelet vele.
-
bisti79
tag
válasz
Mela Kehes #3595 üzenetére
Asztali kliensen másik fióknak csak a megosztott mappáit fogod látni.
-
vacs
veterán
válasz
Mela Kehes #3595 üzenetére
Nem a GDrive beállításain belül gondoltam, hanem a telefon beállításaiban.
-
vacs
veterán
válasz
Mela Kehes #3592 üzenetére
A beállítások > fiókok-nál hozzáadsz egy másik Google fiókot és megnézed, hogy kezeli-e.
-
Bohus
aktív tag
válasz
Mela Kehes #3590 üzenetére
Nálam is még 15,5GB, szinte nulla kihasználtság mellett. Nem kértem a kapacitás fenntartást, egyelőre mégsem vágták vissza a méretet.
-
starr
őstag
válasz
Mela Kehes #3588 üzenetére
Ha 5GB-nál több adat van rajta, akkor 1 éved van, hogy leszedd. Vagy valami ilyesmi
-
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #3357 üzenetére
Igen, azt egy korábbi promóhoz adták.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #3335 üzenetére
Esetleg copy?
-
betyarr
veterán
válasz
Mela Kehes #2628 üzenetére
igen.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #2347 üzenetére
Én is erre gondoltam, de nem tudom miért nem nyilvános linket készít.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #2343 üzenetére
Lehet.
Tehát ha megnyitom a böngészőt és azon belül a dropbox.com oldalt és ott próbálok megosztani akkor nem jó. Mindig azt kéri hogy adjak meg email címet hogy kivel akarom megosztani.
Ha ipadon a dropbox appal csinálom akkor meg jó.
Ez volna a történet. -
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #2340 üzenetére
Milyen kliensre gondolsz?
Bármelyik böngészőben próbáltam mindig ugyan az.
Sztem inkább hagyom és majd ha kell akkor ipad-ról készítem a linket. -
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #2336 üzenetére
Viszont ha IOS eszközön a dropbox appban nyomok rá a megosztásra akkor meg jó.
Ha pc-n böngészőben nyomok rá akkor kéri hogy írjak be email címet hogy kivel akarom megosztani.
A fene se érti. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #2293 üzenetére
Csak a feltöltési limitek miatt gondoltam, de ezek még mindenbe beleférnek még...
Eszembe jutott egy nagy, alapból fotós oldal, ami "videókra is" állt , de nem jutott eszembe mi is az -
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #2291 üzenetére
Mekkorák a fájlok?
-
tonyrulez
őstag
válasz
Mela Kehes #2261 üzenetére
Az még a Quickoffice promócióból van, tárhelykezelőben meg lehet nézni - na meg azt is hogy mikor jár le, mert ez nem örökös bónusz
-
moltam88
tag
válasz
Mela Kehes #2261 üzenetére
Passz
Én is csak nézegetem, mert Dropboxból idővel át kellene pakolni néhány dolgot. De aktívan nem használom a Drive-ot, csak fél szemmel követem az eseményeket ebben a topicban.
-
moltam88
tag
válasz
Mela Kehes #2259 üzenetére
A régebben különálló tárhellyel rendelkező szolgáltatások (gmail, picasa, drive, stb.) lettek összevonva, így lett 15 giga. Viszont így, ha ezeket használod, akkor a közösből használják a helyet is (pl. Gmail levelek is ebbe a 15 gigában tárolódnak). Növelni tudtommal nem lehet, viszont az árak nem rég estek töredékére. 100 gigát 2 dollár/hó (+ adó) áron tudsz venni.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #1935 üzenetére
Idén sztem nem volt. Legalábbis nem tudok róla.
Amúgy Dropquest a neve.
-
válasz
Mela Kehes #1935 üzenetére
Szerintem valaki úgyis kiposztolja majd ide, ha lesz
-
válasz
Mela Kehes #1933 üzenetére
Mire gondolsz? Amit linkeltem, az csak egyszeri lehetőség és állandó.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Mela Kehes #1907 üzenetére
Nem tudom akkor én miért kaptam csak 12 gigát..
-
F34R
nagyúr
válasz
Mela Kehes #1882 üzenetére
sajnos ez is olyan mint a google, csinalsz egy yandexes profilt akkor ad hozza mail szolgaltast is, siman csak disk-re nem lehet regelni.
(#1883) vgyuri
az ugy marha jo, en egyebkent varom hogy minden platformon legyen kliensuk mert igy ezt nem tudom megvalositani sem
-
F34R
nagyúr
válasz
Mela Kehes #1880 üzenetére
hat nem
dropbox, yandex disk azt tudom hogy ismeri , masrol meg nem szereztem informaciot
---- amazon cloud is tud iOS appal, hirtelen mast nem is tudok.
-
válasz
Mela Kehes #1786 üzenetére
Box.com-os dolgaimat most töltöm fel hubiC-ra is, a windows-on kliens-ben bármilyen könyvtárat meg lehet adni (sok kliens saját könyvtárat használ). 3 szálon tölt fel egyszerre.
Leírás szerint nincs fájl méret korlát, Franciaországban vannak a szerverek, titkosítva mennek az adatok (mintha mostanában ez sokat jelentene).
-
Sickboy25
addikt
válasz
Mela Kehes #1534 üzenetére
Akkor valamit nem állíthattam be, mert csak a netről tudtam feltölteni...
Esetleg meg tudnád mondani, hogy mit kell beállítanom? Mert a sync -el sem csinált semmit...
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Mela Kehes #1481 üzenetére
mostanság talán nem, de reménykedni lehet.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Mela Kehes #1481 üzenetére
Vigyázz vele, mert nem szinkronizál rendesen.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #1193 üzenetére
50gb van benne eddig, jövőre nézve jó ha van. Ez még kevésnek számít, mások TB csináltak.
-
Impressa
őstag
válasz
Mela Kehes #1193 üzenetére
Saját NAS szervere van már
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #1147 üzenetére
Megelőlegezték a karácsonyi ajándékot... tudják hogy úgy is mindenki jó gyerek lesz egész évben.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #1119 üzenetére
Ilyen alapon senkinek se kellett volna elvesznie, mert ha ip és mac váltottál a gépeken vagy a virtuális gépen akkor az is legális. Pláne ha raktál bele valami adatot.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #1113 üzenetére
Dehogy akarom. Szeretek olvasni.
Ez csak költői kérdés volt, mivel csak úgy sorolta a szarabbnál szarabb felhőket (1-2 kivétellel, de a dropboxhoz azok sem érnek fel)... hogy ugyan ne kelljen már a legjobbal egy kicsit "szenvedni" a nagyobb tárhelyért. A kérés meg ugye korlátlan fájlméret feltöltési lehetőség volt.ui: Én spec egy pillanatig sem szenvedtem a majd 25 ingyen gb-omért, az asszony meg főleg nem a kb. 10 ingyen gigájáért.
-
válasz
Mela Kehes #1108 üzenetére
Esetleg ha nem kérdezi meg, akkor meghajtón jobb klikk, és automatikus lejátszásra kattintva ott a dropbox opció.
Nekem most importálja át azt a 2,6GB képet a pendrive-ról, ellesz vele egy darabig
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Mela Kehes #1032 üzenetére
Amerikában is? :-)
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #1008 üzenetére
Tapasztalat?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Mela Kehes #955 üzenetére
Én a Skydrive-t mentesíteném, de a sebessége nem túl izmos.
-
alapz@j
tag
válasz
Mela Kehes #907 üzenetére
Dropbox. Ez és a SkyDrive az egyetlenek, melyek kliensei admin jogosultság nélkül is telepíthetőek - munkahelyi gépen elengedhetetlen
-
erdoke
titán
válasz
Mela Kehes #912 üzenetére
A többi nem igazán szakosodott valamire, hanem általános célú, nem nyújtja ugyanazt képekkel kapcsolatban. Már maga a korlátlan tárhely elég sokat megér, nekem pl. 16-17e fényképek van fent, ami a 100 GB-ot közelíti. Ehhez képest még a fullos éves díj is kevesebb, mint mondjuk a Dropboxnál ennek az ötöde.
Ha csak dokumentumokat, alkalmi megosztásokat akarsz fent tárolni, bármelyik jó (Google Drive-on kívül nekem is van mind), a Dropbox előnye a már említett univerzális támogás, hogy szinte minden app támogatja. Persze éppen ezért a legkevesebb ingyen tárhelyet adja, és talán a legdrágább a bővítés is.
-
erdoke
titán
válasz
Képekre az Everpix verhetetlen, korlátlan tárhely + fotók több szempontú, automatikus (intelligens) rendszerezése, pofás app mobil eszközökre, Flickr-höz képest veszett gyors feltöltés, stb. Hab a tortán, hogy béta tesztelőként anno még 20 dollárért vettem az éves full hozzáférést.
Ezen kívül a Dropboxot használom, mert szinte minden mobilos app támogatja, de náluk. nincs szükségem extra tárhelyre. Egy időben a SkyDrive-ot is gyakrabban piszkáltam, mert ott van 25 GB ingyen tárhelyem, de különösebben arra sincs szükség.
Apple eszközök miatt mentésekre használom az iCloudot, illetve zenékre az iTunes Match-et, ezek is nagyon hasznos dolgok. -
desigo
senior tag
válasz
Én szinte csak a telefonnal készített képeket syncelem amióta egy telefon meghibásodás miatt odalett pont egy nyaralós képsorozat.
Dropbox erre a célra tökéletesen megfelelő de biztonsági tartalékként a Driveal is leszinkronizáltatom.
MediaFire és a Mega ami még lett regisztrálva. -
< CyberBob >
őstag
válasz
Mela Kehes #903 üzenetére
Most néztem a Box ingyenes regisztrációt de csak 5GB-ot ad és még fájlméret korlát is van. Neked hogy sikerült az 50GB-t?
-
Sigismund
tag
válasz
Mela Kehes #900 üzenetére
Röviden a válasz igen, meg már nem egyszer futottam bele olyasmibe, hogy saját gép és egy másik helyen tároltam az adatokat és valami eszméletlen nagy pech miatt a gépen meghalt és el szerettem volna érni a másik helyen az adataim az is elérhetetlenné vált. Azóta inkább 3 helyen tárolom az adatokat, mert annak a valószínűsége, hogy 3 rendszer menjen gallyra egyszerre az minimális már.
-
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #900 üzenetére
Ezek szerint nem. Nekem most,hogy van 50 Gb a Boxban, megy fel oda is minden. Ilyen téren ezek kiváltják a pendrivejaimat. Én is szeretem több helyen tartani ugyanazt.
-
Sigismund
tag
válasz
Mela Kehes #898 üzenetére
Igen ez a szándékom.
-
válasz
Mela Kehes #881 üzenetére
Én is erre gondoltam, de nem rejtett.
Más: iPhone-ról nem lehet vele egyszerre egynél több képet feltölteni. Ez így macerás. Dropbox automatikusan fellövi az összes új képet.
-
doxa
tag
válasz
Mela Kehes #876 üzenetére
nincs iOS eszközöm...
-
doxa
tag
válasz
Mela Kehes #838 üzenetére
Desktop app- on kívül van iOS és Android app is.... asszem ezekkel
nem tűnik rossznak cubby
nekem ami kell azt tudja: webdav ingyenmeghívottakal pedig 25 GB lehet a free tárhely
(1 GB/meghívott) ha valakinek kell pm rám
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Mela Kehes #863 üzenetére
tárhely szempontjából: 16GB-nyit (0,5GB/meghívott)
de szerintem utána is hívhatsz meg, csak nem jár érte plusz tárhely.
-
válasz
Mela Kehes #847 üzenetére
FolderSync Lite-ban több fiókot is beállíthatsz ugyanahhoz a szolgáltatóhoz.
-
aero.
veterán
válasz
Mela Kehes #847 üzenetére
Egy kliensre ugye csak egy mappa vonatkozhat, azt nem tudom be lehet-e állítani bejelentkezés előtt.
-
aero.
veterán
válasz
Mela Kehes #845 üzenetére
Ellenőriz minden fájlt pár másodperc alatt, ha nincs változás akkor nem csinál semmit.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #842 üzenetére
Másképp kérdezem. Ha kilépek a box-ból (a kliensből), majd visszalépek, akkor amennyiben változás nincs gyorsan leszinkronizál és kész?
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #802 üzenetére
Még beta állapotban van, még múlt héten még jelszó emlékeztető se volt biztonsági okokból. Nekem most tölt fel...
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #797 üzenetére
Ha ezt felfejlesztik, és lesznek kliensek akkor a legjobb clud storge lesz!
-
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #675 üzenetére
Sorozatrészeket gond nélkül fel tudtam tenni ezzel a szinkronizálásos verzióval Kollégám viszont nem tudta a saját 250 Mb-os zip fájljait feltenni a webes felületen, csak ha jól emlékszem 150 Mb-os fájlokként.
-
doxa
tag
válasz
Mela Kehes #660 üzenetére
min.us-t nem ismerem, de ha FTP/SFTP/HTTP/WebDAV protokolok közül ismeri valamelyiket, akkor BitKinex
kicsi, ügyes, egyszerű, mindent tud
igaz csak nagy mennyiség feltöltésekor, egyik helyről másikra mozgatáskor és szinkronizálásra használom....
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Mela Kehes #647 üzenetére
De utána - mondjuk most az asztalon - de mindig ott kellene lennie a fájloknak?
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Mela Kehes #645 üzenetére
És hogy éri meg feltölteni a fájlokat? Szinkronizálok a programban egy mappával, és úgy feltenni?
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #638 üzenetére
Vagy visszamásolod a db mappád mielőtt feltelepíted a klienst, vagy hagyod hogy leszinkronizálja magától (természetesen az előbbi gyorsabb
).
-
moltam88
tag
válasz
Mela Kehes #593 üzenetére
A space race-ben az alapján kapsz plusz tárhelyet, hogy mennyi pontot gyűjtöttetek az egyetemedről a többi résztvevővel együtt. Alapból +3 giga, és ez még növelhető, attól függően minél többen jelentkeznek az egyetemedről (8, 15, 25 GB). Tehát csak akkor kapsz 25-öt, ha elegen jelentkeztek, de ennél kevesebb is lehet. Illetve az itt kapott tárhely 2 évig él. A szerzett tárhelyet pluszba hozzászámítják a jelenlegi mellé, így elviekben 16+25 gigát is lehet szerezni.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #591 üzenetére
És akkor arra még ugyanúgy lehet gyűjtögetni további 16-ot meghívásokból?
Milyen egyetemek címét fogadja el a rendszer, azt a 13-at amit a kolléga linkelt lejjebb?
Ezt is csak 2 évre adják?(#593) Mela Kehes
Reméljük ivjoe tudja és el akarja mondani. -
válasz
Mela Kehes #577 üzenetére
Erre gondoltam én is, de sehol nem találtam ilyen beállítást.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #554 üzenetére
ha magamra keresek csak a két, általam létrehozott topikot dobja ki... pedig.. nem csak ott vagyok aktív...
(#553) kispx ez meg nem műkszik...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #545 üzenetére
Úgy értettem, hogy egy felhasználó hsz-eire keresni...
(tény: nem ezt írtam...
(#549) atillaahun ohh...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #532 üzenetére
Én BOX-nál lennék erre kíváncsi, mert meglett az 50 gigám...
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #526 üzenetére
Nekem ilyen:
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #480 üzenetére
Miért nem lehet benne állítani, hogy mely mappákat szinkronizálja?
Anélkül nem lenne sok értelme. -
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #478 üzenetére
Próbáltál vele szinkronizáltatni oda vissza nagyobb állományt?
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #471 üzenetére
Akkor az kuka.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #471 üzenetére
Ne foglalkozz többet vele.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #468 üzenetére
Nah! Majd mesélj!
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #460 üzenetére
A BOX semmire nem való, ha nem fizetsz elő.
-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes #462 üzenetére
Persze, szíved joga azt használni.
Más:
Múltkor már valaki kérdezte, de most én is felteszem. Lehetséges , hogy egy mappát adok meg mondjuk a dropbox és skydrivenak?
-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes #460 üzenetére
A boxot én nem ajánlom. Akkor már a skydrive, dropbox, googledrive. A box tényleg csak fizetés ellenében válik használhatóvá.
-
válasz
Mela Kehes #444 üzenetére
igen, azért mondom, hogy kissé félreolvastam
-
Ronyn
senior tag
válasz
Mela Kehes #403 üzenetére
Felkinálja hogy "merge existing földer"....
És akkor elvileg atrakja
De szerintem egyszerűbb ha leallitod a szinkront,athelyezed a mappat, beallitod a dropboxban is , és resume syncing .... -
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #382 üzenetére
A Pagesnek sajátja van iCloud.com és az iwork.com domainek alatt. Intergáció nem hiszem, hogy lesz.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #354 üzenetére
Ahogy már írták is előttem, minden ilyen bónusz szerzemény hozzáadódik (vkik néha tévesen írják a max 16gb tárhelyet dropboxra)
Ezekkel is tornázhatod kicsit, ha még nem tetted meg (Én csak ezért bereggeltem a twitterre
, egyedül a fb maradt ki)
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes #356 üzenetére
Már nálam is működik faszán, frissítettem a PCs klienst és egyből megtalálta a képeket és töltögeti is fel ahogy kell!
-
betyarr
veterán
válasz
Mela Kehes #354 üzenetére
nem,sem az 1gb,sem pedig a fotós 3gb nem számít bele a 16gb-s meghívásosba,hanem hozzáadódik.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #352 üzenetére
Na, az jó. Akkor könnyebben fel lehet tornászni a 2,5 gigát.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #351 üzenetére
Úgy néz ki pendrive-ról is megy a dolog. Az első 500 megát már megkaptam.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #349 üzenetére
Nem próbáltam még hdd-vel, de oszd meg velünk hogy müxik-e.
Ha a Start-ra nyomsz, akkor automatikusan beimportálja az összes új képet/videót egy Camera Uploads nevű mappába a Dropbox mappádon belül, majd onnan tölti is felfelé a tárhelyedre, nincs semmi tallózás. -
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #347 üzenetére
"To use the Camera Upload from your Windows XP computer, you'll need the latest version (1.3.4 or higher) of the desktop application. You'll also need to ensure Autoplay is enabled on your computer. Once you plug in your camera or phone to your computer, you'll automatically be prompted to upload photos to your Dropbox folder. Select Import Pictures and Videos using Dropbox and your photos will automatically save to your Dropbox folder's Camera Uploads folder."
Tehát müxik XP-n is.
-
F34R
nagyúr
válasz
Mela Kehes #327 üzenetére
ez meddig érvényes egyébként ? holnap végigszenvedem DDD
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #296 üzenetére
-
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #278 üzenetére
Találtam egy linket, már tovább is vitt.
Most a 16-ossal vagyok elakadva. Megosztottam a mappát, de semmi. A kis doksikat megkaptam, de nem tudom merre tovább.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #255 üzenetére
Nah én is ránéztem erre a Dropquest-es okosságra, és eddig azt hittem tudok angolul, de hogy a pöcsbe kell azt értelmezni ebben a feladványban, hogy egy 5 számjegyű sor első két számjegyének összege 24?? Vagy mi az a product, szorzat?
So first things first, we need to run some diagnostics on our onboard computer. Many of the parts are fried, but I'm pretty sure we can get her back in the sky with a little, uh, elbow grease. Plus, it's the future, right? How hard can it be to find a quantum gyrochronatron? They probably grow on trees by now!
So all of this would be easy and simple, except I forgot my 5-digit password. Should've used 1Password or something, but maybe this hint I left for myself will help.
The product of the first two digits is 24.
The fourth digit is half of the second digit.
The sum of the last two digits is the same as the sum of the first and third digits.
The sum of all the digits is 26.
The second and third digits add up to the last digit.In order to get the computer to read it, I'll need to add a file of the password's name to my Dropquest folder, then view that file from the Dropbox website. (For example, if your answer is 12345, add 12345.txt to your Dropquest folder)
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Mela Kehes #255 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel legalább fejlesztem az angol tudásom -
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #246 üzenetére
Szerintem kaka az a SugarSync. Én a kicsit túlbonyolított és bénán szinkronizáló Android-os kliense miatt hajintottam le.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #244 üzenetére
A meghívást megtaláltam, de server errort ír. Magyarul nem tudok meghívni senkit.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #244 üzenetére
Közben rájöttem. Szinkronizáltam egy csomó fényképet egy mappából. A gépemet közben újratelepítettem (nem tudom ennek van-e köze hozzá) és most a SugarSync honlapján a Fotóknál látom a képeket. Az foglalja a helyemet és nem tudom törölni őket.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #241 üzenetére
Hát még énis.
Úgy látszik akkor maradok ennél az Opera-s módszernél. Az eltünedezett képeknél ara gondolok, hogy a közvetlen kilinkelés miatt talán a dropbox meg a google szervere letilthatta az útvonalat, miután érzékelte a hozzáférést. Vagy hát a tököm tudja. Már mindegy.
(#243) Mela Kehes
Azt még nem néztem. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Mela Kehes #225 üzenetére
Köszi, azt is használtam, így valszeg abban volt, csak aztán kiiktattam, mivel kicsit túlbonyolították.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #208 üzenetére
Kipróbáltam, nem lehet.
-
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #173 üzenetére
Jah hogy gyerekeknek? Tanárbácsi, csak nem ott osztja meg a házi feladatot?
Ezzel mondjuk ebben a körben is jól lehet hasznosítani a technológiát.
-
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #170 üzenetére
Dupla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest