- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
válasz
Ringman #4673 üzenetére
Én most fizettem elő a jottacloud felhőjére. 75 euró/év, vagy 7,5euró/hónap.
Korlátlan tárhelyet ígérnek, van publikus link fájl és könyvtár megosztás, illetve mappa szinkronizáció (ez csak saját eszközökön illetve jotta userek között).
Van telefonos app is és linuxra is van CLI verzió.
Fotókat (raw formátumokat is) videókat fölismeri, és van hozzájuk élőkép.
Norvég cég, norvég szerverekkel és a norvég törvények, szabályozások alatt működik, nem adnak ki senkinek semmilyen infót, nem ellenőriznek semmit amit föltöltesz.
Nekem most megy föl folyamatosan a backup. A sebesség 36 Mbit/s. De ez is csak úgy, hogy fájlonként 6 Mbit/s és egyszerre 6 fájlt enged feltölteni. Kérdeztem tőlük, hogy növelhető e a sebesség limit, azt válaszolták a szervereiken nincsen limit (csak az egyszerre feltölthető fájlokban van a max 6os limit), más oka van a lassúságnak, talán a földrajzi helyzet, vagy szolgáltatói korlát, nem tudják, de biztosan rajtuk kívül álló okok.
A saját sebességtesztjük szerint elvileg 60 Mbit/s-el tudnék tölteni, fel és le is. -
okiteki
tag
válasz
Ringman #4665 üzenetére
A sync.com elég jó árazása és kliense van , de ha neked most 800-1000 gb cuccod van és azt fel kell tólni a sync.com serverére akkor számolj úgy 10 nap 0-24 ben szinkronizálásban … mivel kanadában vannak a servereik, na innen bukó az egész,
1/ office 365 1tb onedrive-al évi kb 15000 akciósan a o365 personal, forintért gyors és lehet kűlső klienst is használni. Onedrive o365 ben sebesség tapasztalataim szerint fel 10-11 mega/sec le 15-20 meg/sec.
2/ G suit business az is gyors le-fel sőt talán az a leggyorsabb per pillanat magyarórszágról fel –le fel 20-30 mega le 40-60 mega/sec.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest