Új hozzászólás Aktív témák
-
sTemplar
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5904 üzenetére
Sziasztok
Használjátok néhányan a TeraBox tárhelyét ( https://www.terabox.com/ ).
Kipróbáltam én is, de:
A web oldalukon 1 TB (1024 GB)-os ingyenes fiókról és 2 TB (2048 GB)-os prémium fiókról írnak.
Semmilyen más fiókot nem említenek.
Mégis miután regisztráltam a weboldalukon, egy 10 GB-os tárhelyem lett, legalábbis böngészővel belépve ezt látom. (Mondjuk a kliensüket még nem próbáltam, de furcsállnám ha ezen múlna.)
Aki még regisztrált az megkapta az 1 TB-os tárhelyet? Vagy kellett még tennie érte valamit?
A szupportot már kérdeztem, de nem válaszoltak, pár hét alatt sem.És még egy ehez kapcsolódó, Google-fiókkal regisztráltam, de váltanák e-mail/jelszó párosra, csak én nem találok erre lehetőséget, vagy nem módosítható utólag ez?
Újból regisztrálnom kellene hozzá?Köszönöm ha válaszoltok!
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #5897 üzenetére
Szia!
Jó ideje használom, semmi anomáliával nem találkoztam. Stabil, megbízható.
A feltöltési méret limit nem annyira tetszetős, de ingyenes.
Anno próba képpen kezdtem használni, most párhuzamosan használom az MS 365-el. -
Syl
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5866 üzenetére
-
maestro87
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2339 üzenetére
De én FireDrive-hoz webdav-os hálózati meghajtót szeretnék rendelni. Fentebb azt írta valaki, hogy van ilyen lehetőség is FireDrive-nál. Vagy FTP elérés is jó lenne.
szerk. Az FTP elérést most találtam meg. De jobb lenne ha saját szoftvere is lenne a FireDrive-nak...
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1988 üzenetére
nem. benne van a neveben is tresor. Tarolni tudsz meg szinkronizalni az keszulekeid kozt linkelni megosztani nem.
szerintem probald meg a copy-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest