- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
végül én is végig csináltam
- én először megváltoztattam a DB fiókom jelszavát Abc12345-ra
- engedélyeztem, amiket kért a Onedrive, de az engedélyezés gomb felett volt egy jogosultságok kezelése link (azt megnyitottam új fülön előtte)
- beléptem neki a DB-be, engedélyeztem, amit kért
- majd miután megkaptam a 100GB-t, visszaállítottam a DB jelszavát és jogosultságos fülön tiltottam a preview és társait. -
Edi77
őstag
És a 100GB plusz esetén ez a preview mit jelent? Reklámküldés? miért akarja látni a dolgaimat?
-
Feralheart
tag
Sziasztok.
Ti hogyan használjátok ki a felhőtöket? -
betyarr
veterán
-
-
100 gigabájt ingyen a Microsofttól (2 évig)
Szerk.: Most látom, hogy a link nincs benne a cikkben.
Ráadásul "Ez a funkció még nem elérhető az Ön országában vagy területén."
-
baandii
senior tag
ha esetleg vki dropbox reigsztráción gondolkodna és a linkemet használná hálás lennék érte! köszi!
-
Fenyo12
tag
Sziasztok!
Az megoldható valahogy, hogy a Google Drive-on lévő mappáim közül az egyiket a telefonon elérhessem offline módban is?
Tehát a mappába ami bekerül, azt automatikusan le is tölti az Androidos telóra.
Ez csak egy mappára kéne. -
tonyrulez
őstag
Google Drive-ra van megoldás arra, hogy más mappát is szinkronizáljon, ne csak a sajátját? Symlink régebben még nem működött.
-
yuri90
tag
És ez a 2GB vajon végleges lesz,vagy egy bizonyos idő után lejár?
-
Troy.
addikt
http://googledrive.blogspot.hu/2015/02/safer-internet-day-2015.html
We’ll be granting the storage automatically to everyone around 28 February 2015 and we’ll send you an email when your adjustment is complete.
-
Pikkolo^^
addikt
Láma kérdés. A Gdrive-ról lehet másik felhőbe backup-t készíteni valamilyen automatizáld módszerre?
-
dokken
tag
Younited by F-Secure Free 200GB Cloud Storage Space for 1 Year [link]
kuponkód: CHIPy2015
-
Oldman2
nagyúr
Ha egy Dropbox mappa megosztásomat ideiglenesen tiltják (Error (509) This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!), mit lehet tenni?
Ezt a tiltás meddig marad életben?
Nagy mennyiségű (40-50GB) anyag nem publikus megosztására más lehetőség mi van, ami esetében ilyen korlátozás nincs?
-
22balu
aktív tag
sziasztok
A Mega tényleg 50 gigát ad ??? mi ebben a turpisság ??...mert a többi ingyenes felhö alapu tárhelyhez képest ez igen kedvezö
-
alapz@j
tag
Erre a cikkre emlékeztem: Vége az on-demand szinkronizációnak az OneDrive szolgáltatásban
-
válasz
alapz@j #2756 üzenetére
marad az a onedrive esetén, elég buta felhasználó kell(ene) hozzá, hogy ne lássa a több módon is jelzett különbséget;
- kiszürkítve jelenik meg a csak online elérhető tartalom
- az állományra kattintva, illetve annak tulajdonságainál kiírja, hogy csak online érhető el, vagy offline is
- a tulajdonságoknál jelzi az állomány eredeti méretét, illetve mellette kiírja azt is, hogy valósan mennyit foglal a merevlemezen, a két érték azonossága esetén egyértelmű az offline, ellenkező esetben meg a csak online elérhetőséghasznos funkció, használni nem nehéz, akinek a fentiek mellett is gondot okoz, azok miatt nem veszíthetnek el egy ilyen képességet a többiek.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #2757 üzenetére
Végre megoldották, kellett pár nap...
-
Ereshkigal
őstag
Ah, a Wualának valami kínja van, tegnap óta nem tudok rá feltölteni. Néha felmegy egy-egy fájl, de egyébként mind várakozás státuszban van. Alul a status baron most épp 48 függőben, ami csak gyűlik. Érdekes az is, hogy ami elvileg nem ment fel, és szürkén látszik, azt is le tudom tölteni. Persze azt is el tudom képzelni, hogy a vinyóról átmozgatja. Próbáltam a cache-t törölni, de teljesen nem engedi azt sem. Volt uninstall is, de az sem hozta helyre. Kezdek bepipulni, mert ezért fizetek... Valakinek ötlet?
-
törölt tag
Ebben tudna valaki segíteni? Vagy ilyen nem lehetséges?
-
olivera88
veterán
Használ e valaki Tresoritot? Teljesitettem mind a 7 kérést a bonusz 2 gb hoz, utoljára maradt a telóra telepités, ez is meglett, de nem pipálta a ki a listán h megvan. Miért? Apk fájlbol telepítettem, nem Playrol. Lehet ez számít valamit?
-
alapz@j
tag
válasz
Ereshkigal #2747 üzenetére
Megbízhatatlan volt a szinkronizáció.
-
alapz@j
tag
válasz
Ereshkigal #2745 üzenetére
A Tresorittal eddig csak rossz tapasztalataim voltak, a Wualával pedig csak jók.Talán a dokumentációja lehetne bővebb, mert a kliens funkcióinak felére próbálgatós módszerrel kellett rájönni, illetve mindenképpen 32 bites Java kell neki, aminek nem örültem, hogy pluszba kellett a gépre tenni. A kliense egyébként gyors és karcsú, nem javaszerű
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Lehetőleg minél biztonságosabb, kliens oldali titkosítású felhőt keresnék kis tárhellyel (5-10 GB), ingyenest vagy minimális költségűt.
Ezt a hármat néztem ki egyelőre, vannak esetleg tapasztalatok, ajánlások?Cyphertite
+ open source
+ erősebb kódolás (ha jól gondolom)
- gagyi "kliens"
- csak backup, így eléggé ömlesztett a feltöltött tartalom
- USA szerverekTresorit
+ magyar-svájci
- USA szerverekWuala
+ svájci, EU szerverek
- Java-t használ a kliens, emiatt talán sebezhetőbb -
kispx
addikt
Köszi, a megatoolst még megnézem.
Nekem már egy 50 MB-os fájl nem akar felmenni. Nincs gyors netem, de egy fél óra alatt kész kellett volna lennie, de egy óra alatt sem volt kész. Hanem az upload error hibaüzenettel vergődött, majd próbálta folytatni, majd megint upload error, majd megint próbálta folytatni...
Edi77
Jelenleg a OneDrive-ra töltök, a db 3 GB mérete számomra kicsi. -
kispx
addikt
Sziasztok,
a MEGAn a nagyobb fájlok feltöltése állandóan megszakad. (nem netprobléma, onedriveon működik.) Más is tapasztalt már ilyet? Van valamilyen más szolgáltató, ami > 25 GB-t ad és normálisan (=stabilan) lehet feltölteni rá? -
Jarod1
veterán
no surdoc os premiumos lettem 100-G
-
törölt tag
Sziasztok!
Dropboxban nem lehetne valahogy megoldani azt mint OneDriveban, hogy lássam a fájlokat, de ne legyen a gépen? Nem akarom letölteni az összeset ami ott van,de ha kell valami mindig be kell mennem a szinkronizálások közé. One Drive-nál meg látom az összeset.
-
Syd69
aktív tag
Dropbox írt tegnap levelet, hogy ha feltelepítem androidra a Mailbox nevű levelezőprogijukat, és belépek a dropbox acc-al kapok 1 GB plusz tárhelyet. Kaptam
A linkje a proginak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mailboxapp
-
Melack
veterán
Melyik szolgáltató ad alapból 50Gb-ot? Egyszeri alkalomra kell csak.
-
Met
nagyúr
Köszönöm annak aki használta a copy-s reflinkem
-
SG3rg0
őstag
Magyarok nyomják le a Dropboxot?
[link] -
medica
senior tag
Mappákat lehet valahogy egyben feltenni (filenerd-re)?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
A Pcloud milyen nemzetiségű felhő szolgáltató? -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Tudom volt már erről szó, de most nem találom.
1 andriod, 50GB-t DropBox, egy Total Commander. Hogyan lehet egy Táblagépen egyszerre két DropBox fiók?
Még megvan az előző géppel kapott fél évig, de megvan az új is. Most kellene mindkettő, később meg átköltöztetnék az újra mindent
Köszi -
Jarod1
veterán
ki használ surdoc-ot? Másnak is lefagy win7 alatt a program?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni hogy hogyan tudnám növelni a G Drive tárhelyemet? Vásárolni nem akarok!
-
Met
nagyúr
Köszönöm annak aki használta a copy-s ref linkem
-
Rimuru
veterán
válasz
pixelblondie #2708 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést, így néz ki a Dropbox app, természetesen ott vannak a mappák.
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: nálatok a telefonra leszinkronizálva a Dropbox mappátokban megvannak a mappáitok vagy ömlesztve van az összes kép?
Nekem ez utóbbit csinálja jelenleg és nem tudom mit tegyek. Zavaró a céges dokumentumokat a családi vacsora mellett látniS5 mini Kitkat 4.4.2 ANJ2
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
melyik ingyenes felhőt ajánlanátok, dropboxom van, de nem adja meg a plusz gigát a telepítésért windowson -
Met
nagyúr
Köszi, vajon mikor kapom meg a +5 gigát?
Tegnap regeltem, virtual gépre felraktam a klienst is. -
TRob1
veterán
válasz
ricsidealer #2702 üzenetére
Én is úgy tudom.
-
Met
nagyúr
Copy-n a meghívott utáni 5 giga meddig használható?
Mert az egyik azt írja, hogy ha nem használják a meghívott accot akkor törlik, a másik azt hogy 1 évig, a harmadik meg hogy örökre szól.
Magamat hívtam meg(másik mail cím, másik mac címről)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged