- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ledgeri #5320 üzenetére
Ez baromság a megán alapból minden titkosítva van, max akkor tudná, hogy mit tettél fel, ha nyilvános fórumba linkelnéd, és vmilyen jogvédő jelentené.
Viszont negyedévente vagy x időpontonként érdemes belépni, mert egy idő után üríthetik a fiókod. (lehet, ha vki évekig nem néz rá, nem tudom mi a korlát, határ).
"bármelyik szolgáltató belenézen a fájlokba."
amikor létrejött a mega, akkor az votl a cél, hogy ne lehessen őket sem basztatni, és a felhasználok magán szféráját erősítsék, ennek már vagy 7 éve vagy mennyi, azóta ezek a végpontól, végpontig titkosítások elég jól terjedtek. Ha mégis belelehetne nézni, akkor, maga alatt vágná a fát.
Nekem kb indulástól kezdődve van fiókom, soha semmi gondom nem volt, és mástól sem hallottam ezzel kapcs problémát.
"A Google például deklaráltan "belenéz" az ingyenes szolgáltatásuk keretein belül."
De a google-nak, semmi köze a magához, az két külön világA Google, még a méleket is olvasgatja....
-
törölt tag
válasz
ledgeri #5303 üzenetére
Ez attól sokkal több! Közös dokumentumtárak az osztályoknak, privát a gyerekeknek, tanároknak, levelező rendszer, video konferencia az órákhoz, word, excel, powerpoint....stb. Komplexen az iskola összes igénye megoldható, kezdve a freemail, gmail címek elhagyásától a dokumentum védelemig...
-
válasz
ledgeri #5201 üzenetére
Mega
Sync
Jottacloud
pCloudA Mega többet is ad, de elég lassú, viszont rugalmasan választható könyvtárakat ad.
A pCloud 10 GB, szintén szabad könyvtárakkal, de nem titkosított, és a Windows-klienst nem lehet lebeszélni egy alapból P-meghajtóról.
A Sync titkos, 6 GB-ot ad.
A Jotta titkos, de nem Zero Knowledge, 7 GB-tal.MaCS
-
válasz
ledgeri #5198 üzenetére
Szerencsére viszonylag régen kellett legutóbb Windost telepítenem, de nagyon úgy emlékszem, hogy a telepített verzióban már volt Onedrive-kliens, de még lefuttattam a webről letöltött telepítőt, ami a rendszerbe integrált verziót frissítette.
Nem lett semmiből sem kettő, legfeljebb indítóikonból, ami viszont ugyanoda mutatott.
MaCS
-
alapz@j
tag
válasz
ledgeri #2320 üzenetére
Ott vannak alul az alternatívák: Alternativesto.net
-
maestro87
őstag
válasz
ledgeri #2300 üzenetére
Köszi! Nem is tudtam hogy ezek is képesek erre.
Az ADrive-ot most kipróbáltam (500 GB-ot igényeltem próbaképpés elég gyorsan tölt fel (2 MB/s-mal biztos tölt), de kérdéses, hogy a windows alkalmazás a próbaidő lejárta után is fog működni? Mert a honlapon azt írja, hogy az ingyenes verzióval csak webes felületen lehet feltölteni.
Mellesleg jó lenne már valami táblázatos prohardveres listát készíteni (és bővíteni) ezekről mert már több felhőtárhely szolgáltató létezik mint amennyi felhő van az égen.
-
tonyrulez
őstag
válasz
ledgeri #1996 üzenetére
Ezt nem nevezném felhő-tárhelynek, mert 30 nap után törlik amit feltöltöttél.
-
Hege1234
addikt
válasz
ledgeri #1417 üzenetére
úgyértem
hogy
1 fájlnak mennyi lehet a max méretevan ahol csak max 200mb van ahol 50mb van ahol 2gb
és van ahol nincs korlát
pl copy
ott fenn van a lementett win8 rendszerem 35gb becsomagolva, jelszavazva
és még vannak fenn 720p filmek isviszont a legtöbb felhő csak kisebb fájlokat enged feltölteni
-
llaszlo
veterán
válasz
ledgeri #1336 üzenetére
Tessék. 1.84GB igaz kerekíti 2GB-ra. Ez lehet, hogy az 1024bit és 1000bit közötti számolás különbsége miatt van.
link
link
Eddig ilyet csak fizetős tárhelynél láttam.
Nekem ez az új SS felület nem tetszik a régi szerintem jobb volt.Kíváncsi vagyok, hogy a Copy mit szól hozzá, el is indítom a szinkronizációt.
Elkezdte, kíváncsi vagyok, hogy ott is végig megy-e.
-
llaszlo
veterán
válasz
ledgeri #1336 üzenetére
Ha feltöltesz, azt pl megteheted úgy, hogy megnyitod a weboldalt és ott van feltöltési lehetőség. Annál működik a fájlméret korlátozás. Ebben az esetben nincs szinkronizálás, tehát ha a gépen megváltoztatsz valamit az nem változik a felhőben. Sima archiválás. Ezek a Cloud only folders-ek. Pl a Web archive, a Magic briefcase, a Mobile photos.
A szinkronizáláshoz ki kell választani, hogy melyik mappát szinkronizálja a szerverrel. Tapasztalataim alapján ilyenkor enged bármekkora fájlt feltölteni. Most épp elindítottam egy 1.85GB-os film feltöltését. Már 1.4-nél tart és még folytatja.
Amikor simán csak feltölteni próbáltam nagyobb fájlt, akkor azt nem engedélyezte. Utólag talán már át lehet helyezni őket a cloud only mappákba. Ezt még nem próbáltam.Remélem érthető voltam ha nem, kérdezz nyugodtan.
-
default.
őstag
válasz
ledgeri #1034 üzenetére
Jó lett volna a tresorit, de sajnos nem indult el a pc kliens. nem értem miért. win7 alatt, a szokásos "program bezárása vagy megoldás keresése a neten" baromságot írta ki. reinstall, restart is volt.. sajnálom, mert amúgy jókat hallottam róla, ráadásul magyar.
mindenkinek köszönöm a tippeket !
-
atillaahun
veterán
Mint írtam a Box-ot nem használom így fogalmam sincs milyen elven működik.
Új regisztrációt egyébként szerintem annyit csinálsz ahányat akarsz, a MAC-es játékot arra találták ki, hogy az alap 2 GB-os Dropbox-ot 22-re lehessen feltornázni nemlétező meghívottakkal.
A felhők Android-os kliensei nyilván csak egy regisztrációt engedélyeznek beállítani egyszerre. -
atillaahun
veterán
Box-ot nem igazán ismerem, annak idején biztonság kedvéért még megcsináltam oda is az 50 GB-os reget hogy legyen, de azóta se használtam, Dropbox-al jól megvagyok.
Hogy a Dropbox így működik azt külföldi fórumon olvastam, ahol célozgattak rá, hogy valszeg MAC alapján szűrhetik a regeket (mert az IP változtatgatás nem használ), aztán elkezdtem próbálkozni...
Aztán az eredeti amcsi (hackelős) fórumon megjelent pár Dropbox-os admin, és szépen visszakeresgették a hózzászólókat név, IP, stb... alapján és lenullázták a regeiket, jó hogy én csak olvastam őket. -
ledgeri
nagyúr
Nagy Wikipediás Összehasonlító oldal 2
Fájlmegosztó oldalak összevetése, összehasonlítása (ez is első hsz gyanús) -
ledgeri
nagyúr
Telóról regeltem, most nézem, hogy mit is kaptam:
You are just a few steps from giving 50GB to your friends and co-workers1. Update login info with your email address (e.g. john@company.com)
Your current email address (ledgeri@freemail.hu) is not supported for this promotion.
2. Confirm your email addressCheck your email for a confirmation message from us and visit this link in the email.
3. Give 50GB to friends and co-workersCome back here and enter the email addresses of your friends and co-workers and send them 50GB.
Első belépésnél ez fogadott, utána az alsó update gombra kattintava látom, hogy megvab az 50 giga...
Kell cserélnem akkor e-mailt, vagy aki cserélt 2 fiókot kapott vagy mi? -
TRob1
veterán
Nem biztos hogy értem.
Én perpill szabad vagyok (szabadlábon vagyok) , és le tudtam "másolni" az általam kiválasztott mappám a pc-re.A box.com-on a mappán jobb klikk, és Sync Folder To Desktop (ilyenkor csinál egy másolatot a pc-d desktopjára a My Box Files mappán belül, és utána ezt szinkronizálja folyamat, ha csak ki nem kapcsolod utána a mappán a szinkront)
Amúgy a kliensen belül meg is lehet változtatni az alapértelmezett mappa helyét. -
BossBoss
őstag
Ha ráugrasz a képre akkor nyilván látod és onnan is töltheted, de ha kint vagy a mappában akkor csak fájlokat látsz. Bár lehet változott, lassan egy éve nem nyúltam a box-hoz. Meg ha, van már desktop kliens akkor nekem értelemszerű, hogy bármennyit letölthetsz, bár akkor úgy a a gépeden van, szóval mindegy.
-
BossBoss
őstag
A Box csak akkor jó ha fizetős részét használod. Nekem is megvan az 50 GB, de nem igazán használom. Egyszer le akartal tölteni egy mappát, aztán kiderült, hogy nem lehet csak fájlonként. Nos a mappában volt több száz kép... Tudod ki szenved vele darabonként. Egybe nem nem tudsz nagy fájl tömörítve feltenni, mert a korlát 100 MB. Vicc. Szóval ha nem fizetsz akkor szinte használhatatlan, illetve csak kimondott backup-nak használnám.
-
BossBoss
őstag
-
Melack
veterán
Ha regelesz Google+-ba, akkor ezek a limitek kicsit megnőnek. Meg eleve lehet hozzá venni tárhelyet - nekem még épp időben sikerült 5dollár/év áron megvenni a 20GB-ot
Igen baráti ár.
Van más megoldás is a DB tárhely bővítésére, de ahhoz kell egy virtuális gép meg pár kamu e-mail cím.
-
Melack
veterán
Ha bekapcsolod az automatikus feltöltést, akkor a feltöltött adatok után kapsz plusz tárhelyet. Azaz 500 Mb fotó után 500 Mb plusz. A fotókat nem kell fent hagyni, azt törölheted. Ez csak automatikus feltöltéssel megy. Magyarán 4 Gbnyi DVDs adat feltöltése után 4 Gb plusz tárhelyet kapsz. Meg vannak különböző feladatok, dolgok, amikért plusz tárhelyet kapsz - kb 2-3 Gb, az is jól jön. Így gyorsan megvan a 10 GB
-
Melack
veterán
Igen, arra. Bár ha elég fotót töltesz fel oda, akkor minden gond nélkül összejön 10 Gb - meg ha vmelyikünk linkjéről regelsz, akkor eleve 2,5Gbról indulsz.
Nekem a bajom az vele, hogy nagyon be akar épülni a Windowsba - ez mondjuk alapvető, de engem zavar, meg a DropBox automatikus fotó feltöltése is nagyon hiányozna a mobilról. Leginkább ennyi - mindenkinek más jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest