- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Google Drive-ban meg lehet oldani, hogy két email fiókot is lássak? Vagy csak tudjak váltani a kettő között minta telefonos programokban?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Hogy lehet az, hogy még mindig 30 GB a OneDrive tárhelyem? Nem kellett volna 5-re visszaesnie? A világon semmit sem csináltam vele.
-
Mela Kehes
addikt
Dropbox, Box, Google Drive, Tresorit
Készítenétek egy sorrendet a fenti szolgáltatókra. Minden szempontot figyelembe véve, de elég csak a sorrend, nem kell részletesen.
Köszönöm -
Mela Kehes
addikt
Úgy tudom a Box már csak 10 gigát ad. Nekem még 50 van, az megmarad?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #3335 üzenetére
Esetleg copy?
-
Mela Kehes
addikt
Bajban vagyok kicsit a OneDrive miatt. Költöznöm kellene, de nem tudom hová. Létezik olyan felhő ami az egy napon készült képeket külön mappába teszi?
-
Mela Kehes
addikt
OneDrive-ban bekapcsoltam a kamera biztonsági mentést és most 30 GB helyem van. Vissza kikapcsoltam, a 30 GB megmaradt. Most ez már így marad? Csak mert box-ról akkor átköltöztetném a fényképeimet.
-
Mela Kehes
addikt
A OneDrive-ban egy fájlt nem lehet feltöltenem, mert nem megengedett karaktert tartalmaz. Konkréten é betűt. Az á-val és az ó-val nincs gondja. Ez hogy van?
-
Mela Kehes
addikt
Tresorit-nál tudok saját mappát beállítani? Egyelőre azt sem látom hol vannak a fájlok a gépen.
-
Mela Kehes
addikt
Frissítettem win7-en a box klienst. Beállítottam, hogy az e meghajtón legyen, erre rejtettként látszik. Most mi van? Eddig sima mappaként látszódott. Vissza lehet ezt csinálni?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2345 üzenetére
Nem lehet hogy valamiért dropbox-os felhasználóknak akarja megosztani és azért kéri a címet?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2342 üzenetére
Azt hittem a gépeden lévő DB mappában nem működött a dolog. Szerintem kissé elbeszéltünk egymás mellett. (Vagy csak én)
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2338 üzenetére
Na akkor ácsi! Halvány reménysugár, de nálam is volt ilyen. Most viszont működik. Nem emlékszem rá mi volt a gond, talán telepítsd a klienst újra.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2334 üzenetére
Gondolom nem segít, de én sem értem.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #2328 üzenetére
Nem értem. Ezt én is így használom és nem vagyok pro. Link generálás, elküldés és passz.
-
Mela Kehes
addikt
Mobil videóimat szeretném felhőben tárolni. Nem dropboxban, hanem olyan helyen ami csak videókra szakosodott. A vimeo-t ismerem, de telefonon nem tudom mappákba rendezni, ömlesztve jeleníti meg. Ötlet?
-
Mela Kehes
addikt
Nem tudom droidon hogy van, de az iOS verziós google drive több fiókot is kezel. A box-ot nem lehet valahogy megoldani?
-
Mela Kehes
addikt
Eddig nem nagyon használtam a Goole Drive-ot, most gondoltam visszatérek rá. Két gmail-es címemhez is van tárhely, az egyikhez 15 a másikhoz 25 GB tartozik. Roppant megörültem, mert azt hittem csak 5 GB lesz mindkettőn. Örömmel tapasztaltam, hogy az iOS kliensen együtt kezeli a két account-omat. Nem tudom mióta van így, azt sem mióta nem 5 GB-ot ad, minden esetre pozitívan csalódtam.
Most kicsit érdekes kérdés jön. Mivel növeltem meg a tárhelyemet? Lehet-e még feljebb tolni? Ha igen, hogyan? -
Mela Kehes
addikt
Letöltöttem a Carousel programot. Rögtön láttam benne az addig dropboxba feltöltött képeimet, pedig már rég nem a camera uploads mappában vannak. Most akkor hogy van ez? Elmentették valahová maguknak és most látom? Nem értem.
-
Mela Kehes
addikt
Ez a dropbox-os játék mikor szokott lenni? Ami plusz tárhelyet ad.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
DeathAdder #1926 üzenetére
Szerintem ő a box-ra gondolt, amiben tudtommal nincs camera upload funkció.
-
Mela Kehes
addikt
Ebben a megújult Mega-ban mennyire lehet megbízni?
-
Mela Kehes
addikt
Camera Upload-nak mit ajánlotok? Feleségem telóján lévő képeket kellen majd feltöltögetni, de a gépen a saját fiókommal vagyok bejelentkezve. Ezért a dropbox, sugarsync, box, copy kilőve. Mondjuk a box és a copy szerintem ezt nem is tudja.
-
Mela Kehes
addikt
Dropboxba mobilon keresztül is lehet regisztrálni pc kliens telepítése nélkül?
-
Mela Kehes
addikt
Tesztelte már valaki a hubiC-ot?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
< CyberBob > #1746 üzenetére
Milyen programot használsz titkosításra?
-
Mela Kehes
addikt
Tresorit-nál lesz még 50 gb-os akció?
-
Mela Kehes
addikt
Ketten is telepítették a copy klienst a meghívásomra és csak az egyikük után kaptam meg az 5 gigát!
-
Mela Kehes
addikt
A copy.com ikonja pc-n a jobb alsó sarokban nem mindig látható, pedig be van állítva. Nem látom, hogy mikor szinkronizál. Hogyan lehet visszahozni, vagy ellenőriznem a szinkront?
-
Mela Kehes
addikt
Kíváncsi vagyok ki milyen felhő alapú tárhelyeket használ. Tudom, hogy sok mindentől függ, hogy melyik mennyire hatékony, de azért aki ráér írhatna egy listát. Az enyém:
Ezeket használom aktívan:
1. Dropbox
2. Sugarsync
3. Box
4. GoogleDriveEzeket pedig különböző okoknál fogva csak beregisztráltam, de nem használom:
Minus, Mega, Cubby, SkyDrive.
Érdekelne, hogy ezeken kívül melyek még a hasznosak.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
< CyberBob > #904 üzenetére
Pár hete volt egy lehetőség újra 50 GB-ra regisztrálni. Gondolom pár napig működött a dolog.
-
Mela Kehes
addikt
Most regisztráltam egy új box-ra, hogy ismét 50 giga lett. Elvileg két box működik egy gépen? Meg lehet adni a másik acoountnak egy másik könyvtárat, amivel szinkronizál? Nem merem kipróbálni, nehogy valami zavar legyen, pedig elvben működne. Akkor az új 50-re könnyebben tolnám fel a cuccot.
Szerk.: Értem.
-
Mela Kehes
addikt
Erről a Mega nevű tárhelyről tud valaki friss infót? Nagyon kellene már a kliens. Webről valahogy nem megy a feltöltés.
-
Mela Kehes
addikt
DropBox-ban max. mennyi embert hívhatok meg?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #842 üzenetére
Másképp kérdezem. Ha kilépek a box-ból (a kliensből), majd visszalépek, akkor amennyiben változás nincs gyorsan leszinkronizál és kész?
-
Mela Kehes
addikt
Tegnap regisztráltam másik email címmel a box-ra. Lehet a két acoount-ot egy klienssel használni? Nem akad össze?
-
Mela Kehes
addikt
Cubby-nál telefonon hogyan tudok fájlokat törölni?
-
Mela Kehes
addikt
A google drive hasonlóan megbízható mint a dropbox ugye? Nem férek már, eddig nem használtam és most telepakolnám.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #682 üzenetére
Nálam sincs gond. (safari, win7)
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Hurkafej #659 üzenetére
Nekem a min.us-al csak kliens problémám volt, de már nem emlékszem pontosan. Én a következőket használom: dropbox, sugarsync, box, google drive.
Ha a box-on megvan az 50 gigád, akkor nem tudom miért nem oda teszed a kepeidet. Nekem is csak a fényképeim és a zenéim vannak fent. -
Mela Kehes
addikt
Lecseréltem az xp-t 7-re, vissza is szinkronizált a dropbox, de ha megnyitok,pl. egy excel fájlt, akkor nem engedi elmenteni, mondván hogy írásvédett. Megnéztem a mappát kivettem a pipát az írásvédett elől, de most is ugyanaz a probléma.
iPad-en sikerült módosítani a fájlt, a weben is módosult, de a gépre nem tudja lementeni.
-
Mela Kehes
addikt
Újratelepítem a gépem. Ilyenkor mi a teendő? Semmi? Dropbox hogyan fog szinkronizálni? A dropbox mappa tartalmát visszamásolom és ennyi? Sugarsync-nél szintén?
-
Mela Kehes
addikt
Hátha itt tud valaki segíteni.
Használja valaki iPad-en a Sugarsync alkalmazást? Egy ideje nekem a főoldal teljesen szellemképes. Már újratelepítettem és még mindig olyan.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #592 üzenetére
Az durva lenne, ha a 25-re még kapna 16-ot. Passz.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #590 üzenetére
Szerintem csak az kap, aki olyan email címmel regisztrál. Nem 2, hanem 25 gigával indul.
-
Mela Kehes
addikt
Wuala-ban hogyan lehet invitálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest