Új hozzászólás Aktív témák
-
dbala
tag
Elvileg van ahhoz is bonus tárhely.
Itt olvashatsz róla:
https://www.dropbox.com/help/249/en
https://www.dropbox.com/help/409/en -
atillaahun
veterán
Igen, velem nemrég történt, hogy elbuktam vagy 15 GB "okosan szerzett" tárhelyet a DB-n, aztán egyik napról a másikra csak annyit láttam, hogy 100%-ra mászott fel az amúgy kb. 60%-os fiókom.
Fent lévő adatokat természetesen nem bántottak, csak ugye feltölteni nem lehet míg le nem mész az új korlát alá. Bár gyanítom egyébként hogy a végtelenségig ők se tárolják "hitelbe" a cuccaid, de szerintem egy pár hónap vagy fél év türelmi idő biztos van, mígnem kitakarítanak helyetted.Egyébként gyanítom azért buktam el a meghívottjaim utáni 500 MB-okat, mert elérhettem talán a fél évet, vagy 1 évet, mióta egyik reg se jelentkezett be. Szóval nem örök a meghívottak után járó 500 mega ...
Jah igen, kérdésem többiekhez: régen sikerült, - de most már nem engedi és kurva idegesítő - hogy merevlemezen egy mappa szinkronizálást simán kikapcsoljam, hogy ne rakja fel a felhőba, csak hagyja békén ott a helyén. Ahányszor kipipálok valamit a Selective Snyc-ben, egyből letörli a merevlemezről. Di mi a picsáért, mikor én csak a szinkront akarom kikapcsolni?
-
dragon1993
őstag
Én a helyedben csinálnék még egy mentést a megára.
Úgy hallottam ,hogy DB-n nem törlik a cuccokat csak új anyagot nem tudsz feltenni amíg vissza nem mész 2 gb alá.Személy szerint így tárolom a családi videókat/képeket:
250mb-os darabokra jelszavazva RAR-ban ezek feltöltve a
skydrivera,boxra,megára ha megsérül az egyik fájl vagy az egész szolgáltatás megszűnik nem gond
ott van még 2 másik szolgáltató.Skydrive 25gb (régi reges vagyok)
Box 50 gb (Android teló promó)
Mega 50 gb (sima reg) -
Melack
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged