- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbala
tag
Elvileg van ahhoz is bonus tárhely.
Itt olvashatsz róla:
https://www.dropbox.com/help/249/en
https://www.dropbox.com/help/409/en -
atillaahun
veterán
Igen, velem nemrég történt, hogy elbuktam vagy 15 GB "okosan szerzett" tárhelyet a DB-n, aztán egyik napról a másikra csak annyit láttam, hogy 100%-ra mászott fel az amúgy kb. 60%-os fiókom.
Fent lévő adatokat természetesen nem bántottak, csak ugye feltölteni nem lehet míg le nem mész az új korlát alá. Bár gyanítom egyébként hogy a végtelenségig ők se tárolják "hitelbe" a cuccaid, de szerintem egy pár hónap vagy fél év türelmi idő biztos van, mígnem kitakarítanak helyetted.Egyébként gyanítom azért buktam el a meghívottjaim utáni 500 MB-okat, mert elérhettem talán a fél évet, vagy 1 évet, mióta egyik reg se jelentkezett be. Szóval nem örök a meghívottak után járó 500 mega ...
Jah igen, kérdésem többiekhez: régen sikerült, - de most már nem engedi és kurva idegesítő - hogy merevlemezen egy mappa szinkronizálást simán kikapcsoljam, hogy ne rakja fel a felhőba, csak hagyja békén ott a helyén. Ahányszor kipipálok valamit a Selective Snyc-ben, egyből letörli a merevlemezről. Di mi a picsáért, mikor én csak a szinkront akarom kikapcsolni?
-
dragon1993
őstag
Én a helyedben csinálnék még egy mentést a megára.
Úgy hallottam ,hogy DB-n nem törlik a cuccokat csak új anyagot nem tudsz feltenni amíg vissza nem mész 2 gb alá.Személy szerint így tárolom a családi videókat/képeket:
250mb-os darabokra jelszavazva RAR-ban ezek feltöltve a
skydrivera,boxra,megára ha megsérül az egyik fájl vagy az egész szolgáltatás megszűnik nem gond
ott van még 2 másik szolgáltató.Skydrive 25gb (régi reges vagyok)
Box 50 gb (Android teló promó)
Mega 50 gb (sima reg) -
Melack
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest