Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Nem tudom miert vannak erte annyian oda, nekem nem jott be

-
bacus
őstag
Az első plusz 5 gigát én is begyüjtöttem, igy már 25 Gb -om van. Amikor a telefonom vettem a dropboxon kaptam 2 évre 50 gigát. Azt hittem sosem telik meg, most 60%on vagyok.
Mivel oda van jó kis szinkron program, meg tasker plugin, meg a gyári galériába is beépülnek a képek, igy nem tudja helyettesiteni egyelőre a copy, viszont a kevésbé napi használatú backupoknak nekem is jól jönne egy tera

-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
50gb van benne eddig, jövőre nézve jó ha van. Ez még kevésnek számít, mások TB csináltak.
-
Impressa
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Saját NAS szervere van már

-
SG3rg0
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Szerintem ez nem kérdés! Egy ilyen dologba himi humi cég nem vág bele.
-
< CyberBob >
őstag
A Copy egyre szimpatikusabb. Ha még jövőre is meg lesz, átállok rá.

-
FZsolt15
aktív tag
Üdv!
Ajánljatok nekem valamilyen fájl feltöltő/megosztó oldalt
A 4shareden vagyok fent; 15GB tárhely, csak nagyon lassú. -
SG3rg0
őstag
Közeljövőben frissülni fog a Copy droidos kliense és a PC Mac és Linux kliens is.
-
22balu
aktív tag
Skydrive FAQ-ja akkora rakat fos hogy majdnem ketté fejeltem a monitort. megnéztem a "Mappa átirányítása a SkyDrive mappájába" gyönyörűséget majd Kattintson a jobb gombbal az átirányítani kívánt mappára (példánkban a „Képek” mappára), és kattintson a Tulajdonságok parancsra. Majd kattintson a Hely fülre
????????????????????na ez mi ilyen nincs is valaki irja már le ezt az egészet nekem érthetően köszönöm 
-
22balu
aktív tag
császtok
miért nem tudok mappákat megmutatni a skydrivenak hogy mit szinkronizáljon???
http://tinypic.com/view.php?pic=30ued5v&s=5 ezt irja ki és innen nemtudok mit csinálni

-
atesss
addikt
Üdv !
Most látom, hogy van ilyen topic is, úgyhogy akkor itt is feltenném a kérdésemet Google Drive - Linux kapcsolatról: [link] -
22balu
aktív tag
azt hogy kell ?
-
Ha szinkronizálod a fájlokat, akkor ha az egyik helyről törlöd, akkor a többiről is törlődni fog (szinkronban marad). Skydrive-ot és sok más szolgáltatót külön meghajtóként hozzá tudod adni az operációs rendszerhez, mintha egy külön merevlemez lenne a gépben, így nem kell helyben is mindent tárolnod.
-
22balu
aktív tag
http://i42.tinypic.com/30ued5v.jpg
ezt irja ki.....ja meg akkor mi értelme ha nem az hogy biztonsági mentést csináljak mert ha gépröl eltünik skydrivebol is eltünik a kép
-
22balu
aktív tag
császtok
Nekem még új ez a felhö alapu tárolás de a fontos képeimet ki szerettem volna menteni skydrivera de nem értem mert ha törlöm a skydrive mappábol akkor mindenhonnan törlödik ezek szerint gépen is ugyanugy megkell örizni a képeket mert pl a google drivenál ki törölhetem ugyanugy fent marad a tárhelyen,,ja meg miért nem tudok kiválasztani szinkronizálhato mappákat skydrivenál ?
/dl/upc/2013-05/22/375090_gn5gali94frd7z3i_miez.jpg -
Snoop-y
veterán
válasz
Watercolour
üzenetére
Csoportmunka mukodik rajta? Pl megnyitom az egyik gepen a filet atirok valamit akkor mi lesz a master?
-
Watercolour
aktív tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
A BitTorrent Sync nálam teljesen jól működik (több szerver és asztali gépek között).
Az "oda-vissza szinkronizálást" hogy érted? Ha jól értelmezem, akkor ez most is így működik. Extraként támogat read-only secretet, így csak olvashatóként is becsatolható a megosztás egy kliensre. -
Snoop-y
veterán
Torrent sync-et hasznalt mar valaki?
Van sajat szerverem es igazabol mar regota azon gondolkodom, hogy oda is csinalok egy backupot a cuccaimrol
igazabol az lenne jo ha oda vissza szinkronizalhato lenne tehat mindegy hova kerul fel eloszor egy file. -
Snoop-y
veterán
Nekem BOX-on vannak 50gb-os accountjaim. ( gyakorlatilag ha egyik megtelik csinalok egy masikat es nem szenvedek vele, hogy gyujtogessek mashol )
Az lenne jo ha ossze lehetne vonni valahogy
-
Ugyanazon gépen a különböző programok memória felhasználása:
Dropbox: 60MB
Copy: 44MB
SugarSync: 57MBGoogle Drive-t nem teszteltem.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Watercolour
üzenetére
Akkor a 212GB-nak én is odaverek

-
Watercolour
aktív tag
Az emailben azt írták, hogy van, aki már több TB ingyen tárhelyet halmozott fel. Elég kemény.

-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megelőlegezték a karácsonyi ajándékot... tudják hogy úgy is mindenki jó gyerek lesz egész évben.
-
Hege1234
addikt
copy-ra mindenki kapott +10gb-ot ?
-
Rimuru
veterán
Már csak egy Linuxos kliens kéne hozzá.
-
olivera88
veterán
Most már 15 gb lesz elérhető a Google driveben ingyenesen, [link] Ez nagyszerű. Majd a nem használt fájlokat lehet átrakom ide Dropboxból.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Dropboxban a public mappában levő tartalma(ka)t csakis a link ismeretében lehet elérni?
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy van-e esetleg olyan módszer amivel egy adott user public mappáját lehet szkennelni, ezáltal megkapva a public mappában levő tartalmakat. -
Hege1234
addikt
zerge861
betyarr
köszi!
-
Hege1234
addikt
akkor a copy is működik mac cserével ?
-
Petroimro
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémában kérném a segítségeteket:
A C meghajtón van a Dropbox mappám, amit szinkronizál a program, de van egy mappám a D meghajtón, amit szeretnék, ha szinkronizálna a Dropbox fiókommal. A kérdés az, hogy tudom ezt megoldani.Előre is köszönöm a segítséget!
-
SG3rg0
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Sysprep-el csináltam.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ilyen alapon senkinek se kellett volna elvesznie, mert ha ip és mac váltottál a gépeken vagy a virtuális gépen akkor az is legális. Pláne ha raktál bele valami adatot.
-
TRob1
veterán
válasz
alapz@j
üzenetére
Az a baj hogy a legtöbb még 1-2 gigás darabokat sem enged...
Amúgy Én spec nem félek hogy elveszik a 25 gigát, nem csaltam semmit.
De meghívások nélkül is csak pár pillanat összeszedni 6-6,5 Gb-ot (lásd pár hsz-t vissza).Meg pl. a közös mappákat más felhasználókkal nem tudom melyik mennyire támogatja... ebbe nem folytam bele, de dropboxba pl. ezt is használom.
-
alapz@j
tag
Jó, hát mindenki maga dönti el, hogy ingyér mi kényelmesebb neki: pár másodperc alatt 1-2 gigás darabokra vágni a feltöltendő fájljait vagy 250 megánként összekukázni a Dropbox tárhelyet azon izzadva, hogy a jövő héten ne vegyék el. És ezzel most nem a Dropboxot akarom bántani, mert én is azt használom, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a felsorolt három paramétert (min 5Gb, win kliens, nagy feltölthető fájlméret) nem feltétlenül ez fedi le a legjobban.
-
SG3rg0
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Dehogy akarom. Szeretek olvasni.

Ez csak költői kérdés volt, mivel csak úgy sorolta a szarabbnál szarabb felhőket (1-2 kivétellel, de a dropboxhoz azok sem érnek fel)... hogy ugyan ne kelljen már a legjobbal egy kicsit "szenvedni" a nagyobb tárhelyért. A kérés meg ugye korlátlan fájlméret feltöltési lehetőség volt.ui: Én spec egy pillanatig sem szenvedtem a majd 25 ingyen gb-omért, az asszony meg főleg nem a kb. 10 ingyen gigájáért.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Esetleg ha nem kérdezi meg, akkor meghajtón jobb klikk, és automatikus lejátszásra kattintva ott a dropbox opció.
Nekem most importálja át azt a 2,6GB képet a pendrive-ról, ellesz vele egy darabig

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, én is ki kell tegyem aláírásba 

Komolyan erre mindre szükséged van? Kicsit túlzás. Ki is használod?
Mindenki Copyra Dropboxról!
????????????????????na ez mi ilyen nincs is valaki irja már le ezt az egészet nekem érthetően köszönöm