- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Mega esetén be lehet álltani, hogy telefonon offline is elérhető legyen egy mappa. Ettől viszont nem fogja lementeni a telefonra. Megoldható valahogyan, hogy egy adott mappa mindig szinkronban legyen a felhővel?
-
Pikkolo^^
addikt
Androidos Onedrive alkalmazás helyett van más amivel feltölthetőek a fényképek? Egyszer feltölti, egyszer nem, alkalmatlan a használatra.
-
Pikkolo^^
addikt
Én is az Ebay-t javasolom, jelenleg onnan van mind a kettőhöz elérésem. A Onedrive oktatói verziókat kerüld, hamar letilthatnak. A GSuite-t pedig csak a szinkronizáló csomaggal érdemes, de azt évente meg kell újítani. Nekem utóbbi nem jött be, Onedrive-t használok Goodsync-el.
-
Pikkolo^^
addikt
Az AirLiveDrive-ban nem tudok írni a Onedrive mappába, mi lehet a gond? A Mega könyvtárban működik minden.
-
Pikkolo^^
addikt
A droidos onedrive klienssel tényleg nem lehet videót feltölteni? Csak a fényképek jelennek meg nekem.
-
Pikkolo^^
addikt
Ingyenes Cubby alternatíva továbbra sincsen ahol különböző könyvtárakat lehetne szinkronizálni?
-
Pikkolo^^
addikt
PC-re van olyan program amivel több felhős tárhelyet tudok kezelni vagy több fiókot egyszerre?
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
A tegnapi napon azt vettem észre, hogy a Onedrive 03.11 óta nem szinkronizál. Ekkor lett újratelepítve a W8.1, találkozott már ilyennel valamelyikőtök?
-
Pikkolo^^
addikt
Láma kérdés. A Gdrive-ról lehet másik felhőbe backup-t készíteni valamilyen automatizáld módszerre?
-
Pikkolo^^
addikt
A Tresorit kinőtte már a kezdeti gyerekbetegségeit? Gondolok itt arra, hogy nem szinkronizál, nem mutatja hol tart a szinkronizációt.
-
Pikkolo^^
addikt
Felraktam a cubby-t és az itt leírtakkal ellentétben egyáltalán nem vészes a sebessége és legalább lehet külön mappákat kiválasztani.
-
Pikkolo^^
addikt
A Sugarsync küldött egy email-t, hogy februártól csengetnem kell a szolgáltatásokért. Tudtok ajánlani olyan felhős szolgáltatót amelyiknél én tudom kiválasztani, hogy melyik mappát válasszam ki? A Tresorit nem jó, lassú és nem szinkronizál megfelelőem.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Mela Kehes #1481 üzenetére
Vigyázz vele, mert nem szinkronizál rendesen.
-
Pikkolo^^
addikt
Wuala-t használja/ismeri valaki?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Mela Kehes #1032 üzenetére
Amerikában is? :-)
-
Pikkolo^^
addikt
Reggeltem a lifehacker-es linken keresztül a tresoritra és megadta az 50G-t.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Mela Kehes #955 üzenetére
Én a Skydrive-t mentesíteném, de a sebessége nem túl izmos.
-
Pikkolo^^
addikt
Abox.com-nál meg lehet változtatni valahogyan az alap szinkronizációs mappa nevét? A 'My Box Files' és a 'Default Sync Folder' nem valami felhasználó barát
-
Pikkolo^^
addikt
Ez az új Sugarsync 2.0 kliens szerintem gyengécske lett, túlságosan modern :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest