Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
Sickboy25 #2331 üzenetére
Sajnos csak 2 évig él ez a lehetőség. Nekem is most jelenleg 55 GB-om van, de év végére Sanyi
Srácok!
Egy kis helpet szeretnék kérni tőletek: a helyzet a következő, az egyik gépemre mentettem le a dropbox-ból a képeket a biztonság kedvéért. Na már most, a vinyó 99%-os, de működik rendesen, a hibás szektorok kizárásra kerültek. A problémám az, h kivettem a vinyót és rádugtam egy másik gépre, de dropbox-os mappák tartalmát nem engedi olvasni, mivel nincs hozzá jogosultságom.
Vkinek vmi ötlete van?
Előre is köszönöm
@Alex123 szia, szerintem erre a feladatra a google drive lenne a legalkalmasabb. Az tudja ezeket a funkciót részben vagy egészben, amikre szükséged lenne.
-
Impressa
őstag
válasz
Mela Kehes #1193 üzenetére
Saját NAS szervere van már
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest