- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
Sickboy25 #2331 üzenetére
Sajnos csak 2 évig él ez a lehetőség. Nekem is most jelenleg 55 GB-om van, de év végére Sanyi
Srácok!
Egy kis helpet szeretnék kérni tőletek: a helyzet a következő, az egyik gépemre mentettem le a dropbox-ból a képeket a biztonság kedvéért. Na már most, a vinyó 99%-os, de működik rendesen, a hibás szektorok kizárásra kerültek. A problémám az, h kivettem a vinyót és rádugtam egy másik gépre, de dropbox-os mappák tartalmát nem engedi olvasni, mivel nincs hozzá jogosultságom.
Vkinek vmi ötlete van?
Előre is köszönöm
@Alex123 szia, szerintem erre a feladatra a google drive lenne a legalkalmasabb. Az tudja ezeket a funkciót részben vagy egészben, amikre szükséged lenne.
-
Impressa
őstag
válasz
Mela Kehes #1193 üzenetére
Saját NAS szervere van már
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest