- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bull84ghia #2345 üzenetére
Android-on is van Dropbox app, ami megosztásra ad egy konkrét linket, amit küldözgethetsz. Bár ezt elméletileg a webes nézet is tudja.
-
atillaahun
veterán
Google Drive még mindig nem szinkronizálható Android-ra kétoldalúan, ahogy a DropSync csinálja?
Aki nem tudja mi a (kétoldalú) szinkron, annak nem muszáj ám válaszolni. -
atillaahun
veterán
Ha egy több GB-os fájl szinkronizálását nem tudja befejezni a Dropbox, mert kurva lassú, és kikapcsolom a gépet, akkor következő indításnál elölről kezdi?
Egy 4 GB-os .pst-vel már napok óta szenved ez a vacak, tölti vagy 60 kB-al. -
atillaahun
veterán
Igen, velem nemrég történt, hogy elbuktam vagy 15 GB "okosan szerzett" tárhelyet a DB-n, aztán egyik napról a másikra csak annyit láttam, hogy 100%-ra mászott fel az amúgy kb. 60%-os fiókom.
Fent lévő adatokat természetesen nem bántottak, csak ugye feltölteni nem lehet míg le nem mész az új korlát alá. Bár gyanítom egyébként hogy a végtelenségig ők se tárolják "hitelbe" a cuccaid, de szerintem egy pár hónap vagy fél év türelmi idő biztos van, mígnem kitakarítanak helyetted.Egyébként gyanítom azért buktam el a meghívottjaim utáni 500 MB-okat, mert elérhettem talán a fél évet, vagy 1 évet, mióta egyik reg se jelentkezett be. Szóval nem örök a meghívottak után járó 500 mega ...
Jah igen, kérdésem többiekhez: régen sikerült, - de most már nem engedi és kurva idegesítő - hogy merevlemezen egy mappa szinkronizálást simán kikapcsoljam, hogy ne rakja fel a felhőba, csak hagyja békén ott a helyén. Ahányszor kipipálok valamit a Selective Snyc-ben, egyből letörli a merevlemezről. Di mi a picsáért, mikor én csak a szinkront akarom kikapcsolni?
-
atillaahun
veterán
Nah kipróbáltam irodában, 4 gépből 2 megnyitja, 2 nem. Böngészőtől függetlenül. Mi a halál lehet ez? A dropbox szűrne valamire?
-
atillaahun
veterán
Üdv, most nézem a Dropbox-ot, ez most komoly, hogy kitiltották a dokumentumok egy az egyben való megjelenítését? Már tényleg csak letölteni lehet őket, olvasni nem?!
Mondjátok légyszi, hogy csak én vagyok béna, és tolok el valamit.
Melóba kéne, és most égek, hogy beígértem ami nemrég még működött, most meg nagy ló*** van helyette. -
atillaahun
veterán
Nekem kb. 1-1,5e letöltés volt a GXI-s cuccoknál az elmúlt hónapban, eddig nem tettek érte szemrehányást.
Lehet te már elérted a 10e-t.
Megoldás sajnos nem tudom mi lehet.
Esetleg írj nekik, hogy mondjanak valami konkrétabbat, hogy mire figyelj legközelebb.
Én a bit.ly -t használom egyébként letöltés számlálásra. Ilyen link rövidítős módszer mint a Google-é. -
atillaahun
veterán
válasz
PumpkinSeed #890 üzenetére
Vagy 2 számítógép.
De ha mégis kitúrod valahogy a netről a megoldást, természetesen szivesen látjuk. -
atillaahun
veterán
Újabban már ide jársz gonoszkodni?
Sehogy egyébként természetesen.
-
atillaahun
veterán
És ha nem vagyok indiszkrét ezt hogyan varázsoltad elő?
Más.
Látom az előző kérdésem nem jött be senkinek.
Akkor itt egy könnyebb: melyik felhőben lehet monitorozni a letöltéseket? Dropbox-ban lenne a legjobb természetesen. És leginkább mindenki számára látható módon. Valami ötlet? -
atillaahun
veterán
Miért játssza az újabban a Dropbox, hogy ha belemásolok egy mappát PC-n, majd a beállításaiban kiveszem mellőle a pipát, hogy azt ne szinkronizálja, akkor szimplán törli a merevlemezről?
Nálatok is ilyen? Régebben mintha nem így viselkedett volna nekem. Pontosabban biztos, mert van olyan mappám, ami mellett ott a kis minusz jel, hogy nincs szinkronizálva, csak most meg már nem enged ilyet csinálni. Mi a f.sz lelte? -
atillaahun
veterán
Hát ha egy kattintós közvetlenül letöltősbe gondoltad, akkor azt Dropbox-on keresztül már nem lehet, mert a link elvisz ugye a saját oldalára. De a Dropbox-os fájljaid linkjeit természetesen ki tudod tenni, csak ugye majd két kattintásba kerül letölteni őket.
Már ha így értetted. -
atillaahun
veterán
Ha van már Dropbox-od akkor 2 perc, www.droppages.com, bejelentkezel, megadsz magadnak egy domain-t, megjelenik egy új mappa PC-n a Dropbox-odban, és már éles is az oldalad. Aztán ugyanott tudsz még ilyen mintákat letölteni magadnak a Themes alatt, azt beteszed az új mappádba, és akkor kapsz egy olyan demo oldalt mint én, amit lentebb linkeltem, a www.szerviz.droppages.com-ot. A továbbiakat még én is most olvasom, de az új mappádba benne van a demo oldal tartalma elég egyszerűen leírva, és azt tudod alakítgatni kedvedre.
Jah igen, és ha nem frissül la magától automatikusan valamilyen változtatás, akkor meg kell nyomni a Publish now gombot.
-
atillaahun
veterán
Akit érdekel most fedeztem fel, hogy a Dropbox-nak van a Droppages.com oldala is, ahol saját domain-t adnak, weboldalt lehet feltölteni, és egyszerűen matatni. Ingyenesen persze csak 50 MB erejéig, de html-ben lehet megírni az oldalt.
Majd mindjárt megnézem mit sikerül kihozni belőle. -
atillaahun
veterán
Tudtok olyan ingyenes tárhelyről, ahova lehet bizonyos fájlok esetén (outlook pst-k) ütemezett szinkronokat IS beállítani (az automatikus mellett)?
Dropbox-ot tolom régóta, de nagyon úgy tűnik az nem tudja ezt. -
atillaahun
veterán
Nem úgy van már, hogy a Skydrive-ot is lehet Android-ra szinkronizálni? Legalábbis nemrég valaki ezt írta az Android Appz topic-ban.
-
atillaahun
veterán
válasz
PindurAnna #700 üzenetére
Android-os Dropbox kliens egy kalap szar, nem tud szinkronizálni, csak az asztali verzió. Szinkronra a DropSync való telefonon. Persze azt is be kell állítani. Plusz ha 5 MB/fájl felett akarod használni, akkor még meg is venni.
-
atillaahun
veterán
Köszi a tegnapi Dropbox-os segítséget, tényleg nem volt vele gond, csak az Opera fosta össze magát mint rendszerint.
-
atillaahun
veterán
Helló, nálatok megy a Dropbox rendesen? A szinkront még csak megcsinálja de a webes felületet már nem tölti be, és linket se tudok szedni a fájljaimhoz.
-
atillaahun
veterán
ITT nálam azt mutatja, hogy van külön hozzáférése a DropSync-nek a felhőhöz. Bár kétségtelen magába még sose próbáltam a DropSync-et.
(#628) erdoke
Hát írd meg a fejlesztőknek, én se értem mondjuk de ez van. Bár a másik Jómunkásember már megadta az egyszerű választ: mer buzik, oszt kész. -
atillaahun
veterán
Valószínűleg igen. Bár ha nem szoktál sűrűn fájlokat kilinkelni másoknak, akkor lehajinthatod a Dropbox-ot.
Nálam az ES Explorer fájlkezelő van fent, az látja szépen a Dropbox fájlokat is.
DropSync meg nem fog neked kétirányúan/rendesen szinkronizálni, amíg az auto funkcióját használod. Be kell szépen állítani a kérdéses könyvtárat, az auto funkciót meg kilőni. -
atillaahun
veterán
Hát akkor először gondolkozni kell, meg esetleg kérdezni, nem rögtön rányomni az autoszinkront, hogy csakjólesz.
Ennek az a módja, hogy törlöd az összes fájlt az SD mappájából, majd létrehozol egy elérési utat a DropSync-ben, hogy az SD-n lévő üres mappát szinkronizálja össze a felhőben lévő kiválasztottal. És akkor onnantól jólesz. -
atillaahun
veterán
Azzal nem is fogja, istentuggya miért az alap Android-os Dropbox kliensből ezt nagyvonalúan kihagyták, és nem is szándékoznak szinkronizálást építeni bele - úgy tűnik.
Erre használom én a DropSync-et.Fizetős ugyan, de hibátlanul szinkronizál telefonra, persze be kell lőne először.
-
atillaahun
veterán
A PC-s kliensnek alapból így kellene működnie, tehát kétirányúan szinkronizálnia. Legalábbis nálam így megy. Ha törlök valamit gépen, azt kidobja a felhőből is. Nálad biztosan nem töröl semmit a felhőből ha a gépen belenyúlsz (a képeken kívül pl.)? Bár túl sok beállítás nincs erre azért nem értem.
-
atillaahun
veterán
Leírnád ezt légyszi pontosan, hogyan működik? Jelenleg egy GMail-es címre van regelve a Dropbox, a lentebb linkelt oldalon megadom ezt a címet, majd az egyetemi címet, oda kiküldenek egy hitelesítőt, azt aktiválom, és akkor kapok 25 GB-ot pluszba a már 20 gigás GMail-es account-omhoz?
Te BME-s címmel regeltél? Honnan lehet tudni melyik egyetem után mennyit fogok kapni? -
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #591 üzenetére
És akkor arra még ugyanúgy lehet gyűjtögetni további 16-ot meghívásokból?
Milyen egyetemek címét fogadja el a rendszer, azt a 13-at amit a kolléga linkelt lejjebb?
Ezt is csak 2 évre adják?(#593) Mela Kehes
Reméljük ivjoe tudja és el akarja mondani. -
atillaahun
veterán
válasz
Speeedfire #585 üzenetére
Szerintem itt már kitárgyaltuk egyszer, talán Trob1 írta a posztot.
A lényeg, hogy ha Android-ról Dropbox kliensből töltesz fel saját kamerás videókat, akkor azt 3 GB-ig hozzáadja a tárhelyhez, és meg is marad. Legalábbis én így csináltam. -
atillaahun
veterán
válasz
Speeedfire #580 üzenetére
Asszem arra még 3 GB-ot tudsz rárakni videófeltöltögetéssel, nekem összesen 21,5-re sikerült feltornásznom.
-
atillaahun
veterán
Tudja valaki a Note2-esek hogy kapják meg az extra 50 GB tárhelyet?
-
atillaahun
veterán
Mint írtam a Box-ot nem használom így fogalmam sincs milyen elven működik.
Új regisztrációt egyébként szerintem annyit csinálsz ahányat akarsz, a MAC-es játékot arra találták ki, hogy az alap 2 GB-os Dropbox-ot 22-re lehessen feltornázni nemlétező meghívottakkal.
A felhők Android-os kliensei nyilván csak egy regisztrációt engedélyeznek beállítani egyszerre. -
atillaahun
veterán
Box-ot nem igazán ismerem, annak idején biztonság kedvéért még megcsináltam oda is az 50 GB-os reget hogy legyen, de azóta se használtam, Dropbox-al jól megvagyok.
Hogy a Dropbox így működik azt külföldi fórumon olvastam, ahol célozgattak rá, hogy valszeg MAC alapján szűrhetik a regeket (mert az IP változtatgatás nem használ), aztán elkezdtem próbálkozni...
Aztán az eredeti amcsi (hackelős) fórumon megjelent pár Dropbox-os admin, és szépen visszakeresgették a hózzászólókat név, IP, stb... alapján és lenullázták a regeiket, jó hogy én csak olvastam őket. -
atillaahun
veterán
válasz
alba-regia #548 üzenetére
MAC címet biztosan, IP-t nem tudom.
-
atillaahun
veterán
válasz
alba-regia #546 üzenetére
Az Ineligible az a necsajjál.
Gondolom ugyanarról a gépről vagy hálózatról ment a reg, azért nem fogadta el őket. -
atillaahun
veterán
Úgyis tuggyuk, hogy a haxxolt Dropbox a legjobb.
Más.
Volt már egyébként kérdésem, de létezik olyan tárhely, akár fizetős, ahol engedélyeket állítgathatok a fájlokhoz? És persze nem FTP server-nek hívják. Ha nem veszett a havidíja cégnél lehet bekellessz izzítani valamit, mert ez szörnyű, hogy hetente nyírják ki a levelezésüket, meg dokumentumaikat az emberek, végén meg görbül le a szájuk....autoszinkronnal persze.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #480 üzenetére
Miért nem lehet benne állítani, hogy mely mappákat szinkronizálja?
Anélkül nem lenne sok értelme. -
atillaahun
veterán
Valakinek bármi ötlete, hogy a Dropbox-al (végső esetben más programmal) hogyan tudnék nem automatikusan, hanem időzítve szinkronzálni PC-n?
Konkrétan az Outlook-os x00 MB-os .pst fájlt (tehát a céges levelezést) szeretném biztonságban tudni, viszont a folyton beérkező levelek miatt ez a fájl ugye állandóan változik, a Dropbox meg emiatt egész nap nonstop szinkronizálná, de sose sikerül neki.
Így az lenne az ideális ha rá tudnám valahogy venni, hogy minden nap zárás előtt fél órával szinkronizálja csak fel az előző biztonsági mentés helyére. -
-
atillaahun
veterán
Létezik olyan ingyenes tárhely, ahol engedélyeket lehet állítgatni a fájlokhoz és mappákhoz, hogy mi legyen látható, írható, olvasható, törölhető, átnevezhető, és a lényeg, hogy lehessen rá reg. nélkül is feltölteni az engedélyezett mappákba.
Igen tudom csináljak FTP szervert, csak hát nem szívesen járatnám ezért a gépen nonstop. Annyira nem fonton.(#380) Mela Kehes
Az mi? -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #378 üzenetére
De már kihajintottam, úgyhogy a nagyobb fájlokat tölti szépen 0,5-1 MBps-el.
-
atillaahun
veterán
Igazatok van, nem szóltam, csak betalált a DropSync egy ilyen 5e fájlos cache mappát, aztán lehet lassabban írt az SD-re mint ahogy tölteni tudta volna.
-
atillaahun
veterán
Ti tudtok róla, hogy Dropbox-nál van valami napi adatforgalmi korlát? Csak DropSync-el ráküldtem vagy 3 GB-ot, még szerintem 1 sincs meg, de már stabil 5 Kbps-el megy. Csak nem tudom hogy átmenetileg kakált be a szerverük, vagy úgy gondolták hogy nekem mára ennyi elég volt?
Ti nem tapasztaltatok hasonlót? -
atillaahun
veterán
Nah, én vasárnap 4 db HD videó, meg jó pár óra feltöltés árán sikeresen bővültem 3 GB-al.
-
atillaahun
veterán
Köszi.
És nem lehet ezt átverni? Csak mert csináltam pár képet, azt automatába feltöltötte és meg is kaptam értük az első 500 MB-ot. Viszont csak szimplán bemásoltam pár képet a DCIM/Camera könyvtárba, de azokat már nem akarja automatikusan feltölteni.
Honnan tudja ez, hogy melyik honnan kerül oda? Esetleg valami tag-ekből? -
atillaahun
veterán
válasz
Psychonaut #311 üzenetére
Nekem csak 12, de még nem telt meg, úgyhogy egyelőre nem szándékozom "bővíteni".
-
atillaahun
veterán
Hát ezek a videók tényleg egyaránt izgalmasak voltak.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Azt néztem.
Aszittem lesz vagy 3 ilyen számolós feladat, de ez a 2. nekem máris betett, hogy keressem meg a valakit a valahol valamijér.
Felőlem éppen éhen is halhat.(#264) TRob1
Gondolom arról én már lecsúsztam.Más.
Mi is kiírhatnánk egy ilyen DropHackQuest-et itt a fórumon, hogy a leggyorsabb aki összehackeli magának a 24 GB-ot, majd megosztja a megoldást videós formában, az nyer egy 32 GB-os SD-t. Biztosan beneveznék rá. -
atillaahun
veterán
válasz
Cartman023 #258 üzenetére
Az mingyárt más, köszi, ti is ugyanezt kaptátok egyébként, vagy mindenkinek más feladványt generál a rendszer?
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #255 üzenetére
Nah én is ránéztem erre a Dropquest-es okosságra, és eddig azt hittem tudok angolul, de hogy a pöcsbe kell azt értelmezni ebben a feladványban, hogy egy 5 számjegyű sor első két számjegyének összege 24?? Vagy mi az a product, szorzat?
So first things first, we need to run some diagnostics on our onboard computer. Many of the parts are fried, but I'm pretty sure we can get her back in the sky with a little, uh, elbow grease. Plus, it's the future, right? How hard can it be to find a quantum gyrochronatron? They probably grow on trees by now!
So all of this would be easy and simple, except I forgot my 5-digit password. Should've used 1Password or something, but maybe this hint I left for myself will help.
The product of the first two digits is 24.
The fourth digit is half of the second digit.
The sum of the last two digits is the same as the sum of the first and third digits.
The sum of all the digits is 26.
The second and third digits add up to the last digit.In order to get the computer to read it, I'll need to add a file of the password's name to my Dropquest folder, then view that file from the Dropbox website. (For example, if your answer is 12345, add 12345.txt to your Dropquest folder)
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #246 üzenetére
Szerintem kaka az a SugarSync. Én a kicsit túlbonyolított és bénán szinkronizáló Android-os kliense miatt hajintottam le.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #241 üzenetére
Hát még énis.
Úgy látszik akkor maradok ennél az Opera-s módszernél. Az eltünedezett képeknél ara gondolok, hogy a közvetlen kilinkelés miatt talán a dropbox meg a google szervere letilthatta az útvonalat, miután érzékelte a hozzáférést. Vagy hát a tököm tudja. Már mindegy.
(#243) Mela Kehes
Azt még nem néztem. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #238 üzenetére
Na teszek még egy próbát az Opera tárhelyével, lássuk...
Ez egyébként alapból egy fekete négyzet, szóval úgy tűnik jól jelent meg. Kíváncsi vagyok itt lesz-e még 5 perc múlva is, vagy felszívódik mint az előző 2 képem.
Opera cloud-jából egyébként ezekszerint egyszerűen egy mozdulattal megy a kilinkelés, asszem akkor ezt fogom használni erre a célra.
Emlékszem már miért szerettem én azt annyira régen, bármit engedett közvetlenül kilinkelni, csak hát azóta szűkös lett a hely, és ez a 2 GB nem bővíthető. -
atillaahun
veterán
És ez a kephost.com nem pont ugyanolyan, mint a kepfeltoltes.hu?
Na nézek akkor már egy GDocs-ot is, de a kinézetből ítélve az sem fog működni, na lássuk...
mod1: hát valóban nem, viszont itt már nem kell forráskódot túrni, elég "csak" a kép hivatkozásának másolására menni és máris tadam...
mod2: na ez érdekes előbb még volt kép, aztán most már nincs kép. Úgy tűnik itt valóban a ph motorja tilt le valamit. Pedig nem raktam be olyan túl nagyot, nem tudom mi baja lehet. Nektek sikerül bárhonnan, bármit?
-
atillaahun
veterán
Ezeket most nem egészen értem mikre gondolsz. Te is próbáltál beilleszteni dropbox-os képlinket a fórummotorba? Szerintem egyébként nem a PH hibája néztem pl. XDA-n, ott sem működik. Pedig arra emlékszem, hogy a kilinkeléses korszak előtt oda raktam be közvetlenül DB-s képeket.
kepfeltoltes.hu-t nem szeretem ott ugye nem maradnak meg a cuccok, skydrive-os acc-om viszont van, ha onnan működik közvetlenül, akkor lehet azt fogom erre használni. Köszi a tippet.
Hú de rühellem ezt mikor több programot kell ugyanarra a célra használni. -
atillaahun
veterán
Hát mivel én se próbáltam soha, így szintén nem tudom biztosan, végülis nem akkora hatalmas gáz, csak ez is olyan, hogy félévente csak egyszer lenne rá szükség, de akkor majd keresgélhetek neki más tárhelyet.
Most nézem, hogy elméletileg az oldal forráskódjából ki lehet bányászni a linket, de hát azért elég bajos ezzel szórakozni.
Na lássuk megjelenik-e valami itt alább.Hát biza meg. Végszükség esetére. Ti mit használtok egyébként így képek közvetlen beillesztéséhez fórumokba, vagy bárhova?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Egyedi ékszerdobozka
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest