- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Valahol megértem a felhőszolgáltatókat is. Nyilván mindig lesz egy mézesmadzag vagy egy kis kedvezmény amivel az emberek ingyenes tárhelyhez juthatnak, de elsősorban nem ez a cél, hogy egy felhasználónak 8 felhőben legyen ingyenes tárhelye... Vagy vásárolnak vagy mehetnek a francba és ez teljesen jogos. Csak az emberek többsége nem szeret fizetni egy szolgáltatásért, de azért mindenből a legjobb legyen, de ez is a legolcsóbban.
-
tonyrulez
őstag
Notesban mit találni
-
-
donmackó
addikt
Pedig most regeltem a tab 3-at és megkaptam.
Email:Hi X,
Congrats on becoming a Dropbox Guru! We've awarded you 48 GB of bonus space for the next 24 months. You now have 50.25 GB on Dropbox. To get even more space, check out our upgrade options.
Thanks again for supercharging your Samsung device with Dropbox!
Enjoy,
- The Dropbox Team
Ez így már zsír! -
Predator2
addikt
nézd el a tudatlanságom de ezt nem igazán értem
a lentebb leírt felhőszolgatatásokba vagyok beregelve [link]. És szeretnék képeket feltölteni egy albumba amit ha beillesztek egy fórumba akkor meg tudják nézni. + Illetve ha elküldöm a linket egy ismeretlen embernek akkor meg tudja nézni, anélkül, hogy bármire kattintani kéne (bármit engedélyeznem kéne) stb...
Melyikkel lehet ezt/ezeket megoldani és hogyan?
-
TRob1
veterán
Ok, de ezek szerint nem érted. Ha van 15Gb tárhelyed, és feltöltesz pl. 228db 1024x768as képet, marad 15Gb tárhelyed. Ha viszont 2048x2048-nál nagyobb képeket is töltesz fel, akkor már vonja a területet. Ő ezt akarta mondani. Illetve mellé még azt, hogy "hülye" a megfogalmazás, mert hogy ennél kisebbek "ingyenesek", tehát nem kerülnek tárhelybe, de eleve a tárhely is ingyenes.
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Justcloud-on árazást nem találtam, csak üzleti csomagokat. Próbáltam beregisztrálni, azt mondta már használatban van az email címem, úgyhogy beléptem és átirányított a MyPCBackup-ra.
Közben jött email hogy a MyPCBackup és a Justcloud egy és ugyanaz, ugyanolyan árakkal ész szolgáltatásokkal, csak más felülettel -
betyarr
veterán
gondolom a pro-ban ennél a funkciónál nem fog lejárni a link,amit elküldtél.én használom,de elég nyögvenyelős az a felület.ott tárolom a fényképeket,de egyszer majd ráveszem magam,hogy átköltözzek a megára.az adrive meglehetősen gyenge feltöltés szempontjából.régebben sokkal gyorsabb volt.tegnap este kipróbáltam a mega androidos appját is,kb 10-15 perc alatt leszinkronizált 500mb fényképet a telómról
ha lenne online képnézegetője,akkor a mega lenne a best!nem értem őket.kétlem,hogy akkora feladat lenne megcsinálni...
-
Rimuru
veterán
Itt a kód. Ha jól megnézed a kép az letöltésre mutat, míg a link az alap megosztásra (nincs &dl=1)
[L:https://dl.dropboxusercontent.com/s/cv68er6p2bo87nn/2013-09-08--13%3A11%3A28_1366x768_scrot.png?token_hash=AAG4jNT1J7eKpk0oovXJU1QYC_s8AB8AOs-433gSby0Vzw][IMG:https://dl.dropboxusercontent.com/s/cv68er6p2bo87nn/2013-09-08--13%3A11%3A28_1366x768_scrot.png?token_hash=AAG4jNT1J7eKpk0oovXJU1QYC_s8AB8AOs-433gSby0Vzw&dl=1][/IMG][/L]
-
Snoop-y
veterán
Na ez nem rossz de nagyobb adatot nem lehet vele attolni ( 10gb a max free verzioban )
Gondoltam atkoltoztetem a kepeim backupjat a flickr-re ( ha mar 1Tb-ot adnak ) :dNa de majd lerantom szerverre aztan onnan felszinkronizalom flickr-re ( mondjuk kliens reszen az egy foshalmaz mert nem akarom megosztani a kepeim senkivel csak tarolni naluk es nem talaltam olyan opciot hogy a nem osztom meg senkivel legyen a default
)
-
< CyberBob >
őstag
-
TRob1
veterán
Twitterre is csak a db plusz hely miatt reggeltem (azóta se használtam)
Meg mer' beírtam hogy mé' szeretem, azért is kaptam (csak, mer jó
)
Kukk ide, hátha tudsz pár megát itt kukázni.
Illetve ahogy írtam, ha már 1 képet feltöltesz automatikusan, akkor jársz 500 mega (de sebaj ha kicsi az uploadod, előbb-utóbb meglesz az a 2,5 giga feltöltés a plusz 3 gigáért)
-
TRob1
veterán
Dropquest egyszer van egy évben (de ha nem vagy dobogós csak végigcsinálod, akkor "csak" 1gb a jutalom - ami persze jól jön
) De van olyan hogy Get started, azért is kapsz pl. 250mega pluszt ha a 7 feladatból asszem 5öt megcsinálsz - amit nem nehéz egy pillanat alatt) Ill. meghívásonként kapsz plusz 500megát 16gb-ig.
(#725) Melack :
Fotófeltöltéssel max 3gigát lehet összeszedni (aki tesztelte anno a betát, annak meg 5öt lehetett)
1 kép után 500 mega, és még 5ször 500mega 500 mega feltöltésenként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest