- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Black Friday!
Filen.io [link] Titkosított online felhő tárhely, élettartam szolgáltatással. -
SG3rg0
őstag
válasz
instantwater #5821 üzenetére
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Aki vásárolt online tárhelyet bármilyet, kellett fizetni magyar áfát, a vásárlás után? ( akár PayPal fizetésnél, vagy bankkártyás fizetésnél )
-
SG3rg0
őstag
válasz
tonyrulez #5626 üzenetére
lifetime
[link]
Beszéltem velük, 2013tól jenen vannak. Értem amit mondasz jogos is.
De ott a Google aki állandóan variál a Google Photoval is egyszer nem számít bele használta mindenki, majd nyártól már beleszámít a tárhelyedbe, de ja nincs egy kliens amivel hozzáférsz a képeidhez videókhoz. OneDrive pepita és amúgy telefonon is és pc is szerintem fos.
Amazon érdekes lehet, de szerintem vagy Koofr lesz vagy Pcloud -
SG3rg0
őstag
Koofr ismeritek, használjátok?
-
SG3rg0
őstag
Google Photo szolgáltatást ha esetleg használnám továbbiakban, mondjuk előfizetek rá.
Van arra mód hogy amit felszinkronizál az app, azt leszinkronizálódjon több pc-re? A google backup appba ilyen lehetőséget nem látok! -
SG3rg0
őstag
válasz
Snoop-y #5563 üzenetére
Igen, tudom hogy nincs ingyenes alternativa.
Ezert gondolkozom nas, onedrive vagy google photo elofizun, vagy egy pcloud lifetime megoldason. Csak ha mar penzt rakok bele ezek kozul a legjobbat szeretnem. Arban kb mindegyik ott van egy öt éves távot nezve. ( Nasba van vinyom ) -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Google photo megszűnésére ki milyen alternativaval készül? Gondolokodom nas-on de a foto megosztas a sok funkcioja kozul egy toredeke. Vagy esetleg pcloud lifetime de meddig lifetime? Valaki fizetett már elő a lifetime szolgaltatsra?
-
SG3rg0
őstag
Titkosítás témához: Whispl, Boxcryptor
-
SG3rg0
őstag
Próbáljátok ki a Tresoritot! ( nem meghívós link ) Múltkor valaki kereste a free regisztrációt de nem találta.
[link] -
SG3rg0
őstag
Grab 2GB of permanent Google storage by completing a Security Checkup Biztos jól jön mindenkinek!
[link] -
SG3rg0
őstag
MediaFire accountot hol tudom törölni?
-
SG3rg0
őstag
válasz
Ereshkigal #3397 üzenetére
Nekem is onnan van az 50gb+31gb tárhelyem. Én adattárolásra a Tresoritot használom. Osztásta a OneDrivot.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Ereshkigal #3392 üzenetére
Srácok ez legalább 6-8 hónapos dolog! Fejlődnek mostanában eléggé.
-
SG3rg0
őstag
If you are a free OneDrive user and want to keep your storage, do this....
[link] -
SG3rg0
őstag
válasz
devil-k #3256 üzenetére
Hát ez a OneDriveos bejelentés elég gáz. Még jó hogy van 80gb Tresoritom. De engem is érdekelnének más alternatívák!
Most nekem az a szívás hogy a OneDrival cloudoztam és minden fontos mailt az outlookra irányítottam.
Tehát egyben kezeltem minden, de így hogy az egyik szolgáltatásukat ennyire megcsapták. Lehet email váltás is lesz számomra. -
SG3rg0
őstag
Ti egyszerre hány Cloud szolgáltatást használtok?
-
SG3rg0
őstag
Most ki hogy áll a Dropboxal? Sokan használjátok?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
MEGA-t aki használja megbízhatónak találja? Anno mikor használtam volt olyan hogy az ott tárolt dolgaim elszálltak. Az igaz hogy ez a MEGA első évében volt.
-
SG3rg0
őstag
Farewell, Wuala! Pioneering secure storage shuts down, recommends Tresorit
[link] -
SG3rg0
őstag
Sziasztok! Láttátok, hogy a Copy átalakul? A kliense nagyon jó lett! Hálózati meghajtóként csatolja fel a tárhelyet. A webes felülete is változott. Új név, új színvilág.
[link] -
SG3rg0
őstag
Láttátok már a Copy Cloud új beta kliensét? A neve is méegváltozik CudaDrive-ra.
[link]Install desktop app
Elég jónak ígérkezik! -
SG3rg0
őstag
Tresoritnak elkészült a böngészőből elérhető tárhely hozzáférése.
Tresoritos loginnal be lehet jelentkezni. [link] -
SG3rg0
őstag
Nem tudjátok, hogy a OneDrivos support van e? Mindegy hogy magyar vagy angol support!
-
SG3rg0
őstag
Magyarok nyomják le a Dropboxot?
[link] -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
A Pcloud milyen nemzetiségű felhő szolgáltató? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni hogy hogyan tudnám növelni a G Drive tárhelyemet? Vásárolni nem akarok!
-
SG3rg0
őstag
A Mega másnak is többet enged feltölteni mint 50gb?
-
SG3rg0
őstag
Mega-nak windows kliens oldalon van fájl méret korlátozása?
-
SG3rg0
őstag
válasz
Watercolour #2398 üzenetére
Így van, még csak teszt fázisban van a kliens.
-
SG3rg0
őstag
Van aki ki szeretné próbálni a Tresoritot? ( küldök meghívót )
-
SG3rg0
őstag
FireDrive - 50 Giga ingyen [link]
-
SG3rg0
őstag
Nektek a Copy mennyivel tölt felfele?
-
SG3rg0
őstag
Copy-nak a feltöltése nektek is most ilyen lassú? Csak 200kb/sec tudok feltölteni.
-
SG3rg0
őstag
A topik nevéből ki tudja kiszedni a Sugarsync nevet? ( gondolom tudjátok miért nem kell oda ) Esetleg valamelyik modi?
-
SG3rg0
őstag
A Dropboxnak van valamilyen sebesség korlátozása hogy 1 hónapban ennyi a megengedett forgalom? Vagy letöltési linknek ennyi lehet a forgalma?
-
SG3rg0
őstag
Ezt ismeritek? Pcloud [link]
-
SG3rg0
őstag
Valaki használja mostanában a Copy-t? Láttam elég sok hibát javítottak a droidos és pc kliensekben? Szinkronizációs hibák vannak?
-
SG3rg0
őstag
válasz
Watercolour #1868 üzenetére
Nekem is megadta.
Reklám elég jó: [link] -
SG3rg0
őstag
Akinek kell Tresorithoz + 500MB és ha regisztrál windowson androidon macen annak + 5GB lesz ajándékba. ( 10.5GB lesz így ) Ha csak regisztrál egy platformon akkor 5.5GB lesz a tárhelye.
Ez új regisztráció esetén van!
Mailokat privátba lehet küldeni. -
SG3rg0
őstag
Az aláírásomba szereplő Tresorit linken aki regisztrál 5.5GB lesz a tárhelye a megújúlt Tresoriton.
Elsőre le kell tölteni az új klienst és mehet a regisztráció. -
SG3rg0
őstag
Megának ez a hivatalos droidos kliense? [link]
Olvastam valami negatívet erről a titkosításról a megánál, csak már nem emlékszem mi volt az.
Valami parasztvakítás rémlik titkosítás terén. -
SG3rg0
őstag
Tresorit droidos kliense megkapta az automatikus fényképfeltöltés funkciót!
-
SG3rg0
őstag
Valakinek ez az új HTC promo megjelent már?
-
SG3rg0
őstag
Jövőhéten lesz droidon a Tresoritnak egy update és bekerül a feltöltés funkció, lehet filokat felölteni illetve a megosztás is meg lesz valósítva. A képek megjelenítésén dolgoznak.
A képek / videók automatikus feltöltése egy újabb lépcsőfok lesz majd az Android életében, elsőként a feltöltéssel erősítjük a programot, de a jövőben valószínűleg az automatikus feltöltés is Tresorit-funkció lesz.
-
SG3rg0
őstag
Biztonságos adattárolás felhőben - Lám István
[link] -
SG3rg0
őstag
válasz
< CyberBob > #1739 üzenetére
Beszélgettem a Tresorit supportal mailt és jelszó változtatás miatt. Egyik mailról a másikra rakták át az 50GB. Tök gyorsan megcsinálták ezt nekem. Magyar nyelv az első között bele fog kerülni ahogy elkezdik nyelvekkel feltölteni. Tapasztalatokat észrevételeket várnak.
-
SG3rg0
őstag
válasz
< CyberBob > #1739 üzenetére
Sikerült, köszi.
Beszéltem a supportal és magyarul is válaszolnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest