Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
ja,igen,ha van kliens akkor rendben,de pl a munkahelyemen w7 van és a rendszergizda ugrik,ha valamit pluszban felpakolgatok a gépre,még ha nem is kér igazából jogosultságot a prg.nemrég azonban nagyon jól jött a onedrive,amikor nem volt nálam a pendrive,de egy nagyobb anyagot mappákba rendezve fel tudtam tolni.cca. 20 perc alatt megvolt.
-
betyarr
veterán
1. hát,ha mondjuk van néhány száz mappányi anyagod,akkor sztem egyszerűbb ha mappákat is be tudsz tallózni,mint menyitogatni és a fájlokat tolni fel
2. ok,ezt nem tudtam
3. jópárszor volt,hogy néhány kb-ra belassult a letöltésem és több óra volt lehúzni még egy párszáz megás cuccot is (elsősorban ez volt a fő indok amiért betelt a pohár és koccoltam)
4. ondrive esetében fél perc és van 30 gigád,míg db-nál:
(a). hivatalosan meghívogatod a barátaid/ismerőseid (több nap/hét/hónap stb. mire kimaxolod)
(b). trükközöl és úgy jársz mint én,hogy kis idő elteltével bukta és akkor bukik a +tárhely5. onedrive esetében nem kell szerencsére telepítgetni,készen kapod
6,7,8. egyértelmű.
nyilván mindenki azt használ,amit jónak lát.én elsősorban a fentieket veszem alapul,amikor azt mondom,hogy jobb a db-nál.illetve,szvsz,jelenleg az ingyenesek közül a onedrive viszi a prímet.
-
betyarr
veterán
csak a leglényegesebbeket:
1. mappafeltöltés
2. egyszerre 10gb file feltöltési lehetőség
3. a le/feltöltés nem ingadozik
4. tárhelyméret alapból több érhető el,nem kell trükközni
5. win8/8.1 esetén alapból beépül
6. dokumentumok szerkesztése/megnyitása sokkal jobb (nyilván office esetén)
7. képnézegetés sokkal gördülékenyebb/van szuperul használható filmszalag
8. a dokumentumok adatai jobb oldalt megjelennekés még biztosan van ami így hirtelen nem jutott az eszembe...
-
tonyrulez
őstag
Én sosem mondtam hogy a nagyobbak nem számítanak bele, továbbá a megfogalmazást ő is kifejtette korábban, így még mindig nem értem hogy mi változott volna.
-
oncsi
őstag
Köszönöm!
D-n a DB mappa. TC-vel bemásolok rá valamit akkor a felhőbe teszi, törlöm a mappából, akkor törlődik a felhőből is.
Ez kb így jó, és érthető is. Minden mappa szinkronizálást kikapcsolta, de akkor is így kell mennie? Mert ha pl. a Notin felteszek valamit, akkor a PC-n is megjelenik, pedig csak az a cél, hogy a tableten lejátszható (elérhető) legyen. Ha szeretném mégis arra is átmásolni, akkor exportálom az SD kártyára (legalábbis a gyári kliensben így van). Ha a TC kényelmét szeretném, akkor minden képp kell egy kliens? És kell hogy egy pl. fim 2 példányban legyen a PC-n? (a gyújtó Drive-on, meg a DB mappában? -
alapz@j
tag
Jó, hát mindenki maga dönti el, hogy ingyér mi kényelmesebb neki: pár másodperc alatt 1-2 gigás darabokra vágni a feltöltendő fájljait vagy 250 megánként összekukázni a Dropbox tárhelyet azon izzadva, hogy a jövő héten ne vegyék el. És ezzel most nem a Dropboxot akarom bántani, mert én is azt használom, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a felsorolt három paramétert (min 5Gb, win kliens, nagy feltölthető fájlméret) nem feltétlenül ez fedi le a legjobban.
-
SG3rg0
őstag
-
PumpkinSeed
addikt
Ha minden igaz, akkor most megy a végrehajtás.
-
-
werszomjas
addikt
& Melack köszi
Még annyi ezeket csak a link birtokában lehet látni, vagy van valahol olyan lehetőség, mint pl a Picasa-nal, hogy a felhasználó nevére kattintva, az összes képét látjuk, vagy az összeset, amiről van link, vagy ami a public mappában van?
Pl: Hirdetek egy dolgot, a hirdetésnél linkelem a képeket: [link]
Ha megnyitod és jobb oldalt a
Peti N.
fotók -ra kattintasz, akkor látható a többi képem is.Dropbox-ban van ilyen? Mert én nem találom.
-
Mela Kehes
addikt
Csak azt nem tudom, hogy a hdd-n lévő összes képet fel akarja majd rakni? Gondolom megvizsgálja az egész tartalmat és onnan az újakat -gyakorlatilag az összeset - szinkronizálja. Ez kb. 15 giga kép + videók. Akkor nem kellene a hdd-n csak képnek videónak lennie. Gondolom.
Rápróbálok egy pendrive-val. Ha elindul a feltöltés, akkor biztos működik. -
Mela Kehes
addikt
Ez a dolog winchesterrel is működik? Ugyanis ha rádugom a gépre a felugró ablakban már ott van az 'Import pictures and videos (Dropbox)' is. Ha rányomok, bejön a Dropbox Camera Upload ablak, ahol már csak a Start ipmortra kell nyomnom. Utána kell gondolom betallóznom a fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest