- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
betyarr #1597 üzenetére
en multkor kifejtettem a megarol a gondolataim, supportnak irtam amik nekem hianyoznak : file preview, symbolic link . irtam a bongeszot is es kozoltek hogy a legujabb bongeszok tamogtnak csak minden features-t es ezert komaljak a firefoxot is most (regebben meg a chrome-t ) en ugy ahogy van hagytam oket a francba. Adrive lejati cucc nem tul jo dolog , regen egyebkent probaltam a personal basic- accountot de a felulet tenyleg lassu meg a feltoltes sem a legjobb.
-
betyarr
veterán
gondolom a pro-ban ennél a funkciónál nem fog lejárni a link,amit elküldtél.én használom,de elég nyögvenyelős az a felület.ott tárolom a fényképeket,de egyszer majd ráveszem magam,hogy átköltözzek a megára.az adrive meglehetősen gyenge feltöltés szempontjából.régebben sokkal gyorsabb volt.tegnap este kipróbáltam a mega androidos appját is,kb 10-15 perc alatt leszinkronizált 500mb fényképet a telómról
ha lenne online képnézegetője,akkor a mega lenne a best!nem értem őket.kétlem,hogy akkora feladat lenne megcsinálni...
-
F34R
nagyúr
válasz
DeathAdder #1592 üzenetére
dropboxhoz ad 1gb free space-t es csak iOS-n van.
-
DeathAdder
veterán
Érvényes még az ingyen 1GB tárhely a Mailbox letöltésekor?
Ha igen, csak ios-en lehet elérni? droidon esélytelen? -
-
ati888
senior tag
Hello!
Kezdő vagyok nagyon a témában, most veszek egy Nexus 4 telefont (LG) és ahhoz jár egy ilyen promóció a box-tól: [link], kérdésem, hogy jó-e a box átlagos használatra és, hogy mennyi időre kapok ennyi tárhelyet?
köszi
ati
-
F34R
nagyúr
válasz
< CyberBob > #1584 üzenetére
nem tudom eleg friss dolog , lehet egy ideig lesz csak 100gb elerheto, ha hazamentem akkor megnezem kozelebbrol.
-
F34R
nagyúr
100gb free cloud drive with ozibox
most talaltam jobban utanna kellene nezni
-
F34R
nagyúr
Convert Cloud Storage as Local Disk
Aggregate Various Cloud Storage as Personal Cloud
Attach your local folders to the cloud and access anywhere
100GB free Gladinet Cloud Storage Space
Simple license and user management (What is This?)14 napos free trial idoszak amikor meg az 1TB-t is hasznalhatod [link]
Vagy EpxanDrive bar ez inkabb CarotDav-ra hasonlit. Cyberduck bar ahogy latom ez is csak multiple cloud drive merger. Lenyeg a webdav-on van amelyikhez nincs azt nem tudod csatolni halozati meghajtokent sem.
-
SG3rg0
őstag
Linkeltetek itt régen egy programot ami a cloud tárhelyet meghatóként jelenti meg, vagy hálózati meghatóként. Csak nem emlékszem mi volt a neve.
-
pakriksz
őstag
-
alapz@j
tag
-
pakriksz
őstag
Ismer valaki a dropbox-on kívül olyan ingyenes felhő adattár, ahol lehet publikus fájl linket megosztani úgy, hogy a link akkor sem változik, ha linkelt fájl tartalma megváltozik?
-
F34R
nagyúr
Nah megszakitottam a mega accountot is.
NAgy nehezen megertettek hogy nincs szuksegem a szolgaltatasukra csak teszt gyanant regisztraltam, ugy a 4-edik level utan sikerult is. En meg mindig azt mondom hogy ujabb rokabor lehuzasa a megaupload-rol.
Nem tobb ez mint egy filehoster (kb mint a mediafire blikkre) leirtam milyen funkciok hianyoznak szamomra es koszontek meg azt is hogy ilyen sokaig hasznaltam a felholyuket. Lesz egy levelezojuk , ugyanis a lavabit (ahmit en is hasznaltam) lehuzta a rolot. Nem alltak mogottuk igy nem tudtak talpra allni egy hacker tamadas utan, kis szerveruk volt nagyon. Kim Dotcom pedig lecsapott rajuk igy lesz egy beepitett levelezojuk.
Accountem sem ugy toroltek ahogy szokas : megkertek toroljek minden adatot es kuldjek egy valasz mailt ha elkeszultem vele , az email cimet eltavolitottak, ergo csak hozza vannak fuzne es akinek vab igeny toroltetni magat annak a tarhelyet masnak ujbol kiosztjak(#1563) NxAlex
meg lehet nezni miota vannak letrehozva mennyi bevetel-t hiznak rank szerint hol allnak milyen a szerveruk az eleres akar mobilrol is stb.. ez azert nagyban segit. Mondjuk olyan mint a google cloud storage egyik naprol a masikra nem fog megszunni ez 100% viszont meg is latszik az arazasukon. Akik ilyen "olcson" adnak hatarozatlan tarhelyett kicsit gyanusnak tunjetnek de kiszurhetoek.
-
Kal-El
senior tag
válasz
tonyrulez #1561 üzenetére
Ezt én is eljátszottam, minden kilépés előtt kiírta, hogy ha maradok, akkor kedvezményes áron megkapom, majd ezt megcsináltam 4x és a végén már 70%-os kedvezmény volt. De ez nem olyan nagy dolog, mert ennyiért adja más konkurens cég is. Csak bepróbálkoznak először sokkal magasabb áron rásózni a népre. A CrashPlan is 4$-os áron adja havonta az meg ugyanannyi, mint 3€. Csak azt lenne jó tudni, melyik cég mennyire megbízható a sok közül, amiket fel lehet lelni neten.
Egyébként érdekesség: MyPCBackup is owned by Just Develop It (JDI), which also owns ZipCloud, JustCloud, Backup Genie, and StudyBackup, four additional online backup services with similar feature sets and pricing.
-
zileut
tag
A Google Drive-ban, hogyan lehet azt beállítani, hogy az alapértelmezett "Google Drive" mappán kívül lévő fájlokat is szinkronizáljon?
-
tonyrulez
őstag
Feltettem a MyPCBackup-ot teszt céljából, nem jött be nekem, még a teljes szinkronizálás előtt kinyomtam. Másnap jött a levél, hogy miért tettem ezt, és hogy 20% kedvezményt adnak. Rákövetkező nap megint egy email, hogy 35%-ot. Mondom jólvan, rámentem. Látom a linket:
https://secure.mypcbackup.com/?scoup=35off#ic
Mondom mi lenne ha 50-re átírnám a 35-öt? MűködöttKiírta hogy maradjak az oldalon, adnak egy 50%-os kedvezményt. Aztán átírtam 100-ra, sajna ingyen nem juthatok hozzá, de egy 70%-os kedvezményt így is azonnal kidobott. Így a korlátlan tárhely 1 évre havi 3 dodó, összesen 36, és ez még mindig 64-el kevesebb mint pl. a Bitcasa. Úgyhogy akinek kell olcsó és valóban korlátlan tárhely, az szakítsa meg a szinkronizálást ebben, várjon a levelekre, és írja át a webcímet
-
SG3rg0
őstag
Az undelete hol van a copy webes felületén?
-
Rimuru
veterán
Itt a kód. Ha jól megnézed a kép az letöltésre mutat, míg a link az alap megosztásra (nincs &dl=1)
[L:https://dl.dropboxusercontent.com/s/cv68er6p2bo87nn/2013-09-08--13%3A11%3A28_1366x768_scrot.png?token_hash=AAG4jNT1J7eKpk0oovXJU1QYC_s8AB8AOs-433gSby0Vzw][IMG:https://dl.dropboxusercontent.com/s/cv68er6p2bo87nn/2013-09-08--13%3A11%3A28_1366x768_scrot.png?token_hash=AAG4jNT1J7eKpk0oovXJU1QYC_s8AB8AOs-433gSby0Vzw&dl=1][/IMG][/L]
-
Mega most nagyon lassan tölt lefelé ( ~10KB/s ). Nálatok is?
-
Rimuru
veterán
válasz
Petroimro #1551 üzenetére
Nem kell külső program, hozzászólás második része.
-
Petroimro
csendes tag
Sziasztok!
Ha Dropbox-al akarok szinkronizálni egy mappát, ami a My Dropbox mappán kívül van (egy másik partíción), akkor a Link Shell Extension vagy a Dropbox Folder Sync nevű programot ajánljátok? Mi a különbség a kettő között?
Köszi!
-
F34R
nagyúr
Dropboxbol miert nem tudok megosztani kepet ugy hogy ha a forumba kepkent illesztem be akkor lassam is ?
nem csak a ph-n nem mukodik.
ramegyek a kepre url ikon , ezutan keri kinek kuldjem el (mailben es comment box-al) en meg nyomok alatta egy get link-et es azt osztom meg. Akiknel mukodik annak a linkjebe van hogy dl.dropboxusercontent.com
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Múltkor nézegettem a Crash Plan nevű szolgáltatót, hogy korlátlan mennyiségű adatot tárolnak felhőben, nincs fájlméret limit és ezt havi 4$-ért, ami egész barátinak tűnik. Van valakinek infója/tapasztalata erről a cégről, hogy kb mennyire jól/pontosan töltik vissza az adatokat, ha elszállna egy vinyó?
Vagy esetleg van hasonló szolgáltató, ami jobb/olcsóbb? -
F34R
nagyúr
válasz
Watercolour #1542 üzenetére
kb ? 40gb vagy tobbre gondoljak ?
-
SG3rg0
őstag
Copynak a kliensét mostanában frissítgetik, kinek mi a tapasztalata? Voltak itt régebben szinkronizációs bugok.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Mela Kehes #1534 üzenetére
Akkor valamit nem állíthattam be, mert csak a netről tudtam feltölteni...
Esetleg meg tudnád mondani, hogy mit kell beállítanom? Mert a sync -el sem csinált semmit...
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
A BOX nem szinkronizál automatikusan, mint a DROPBOX, ha belehúzom a fájlokat a PC-n a mappájába?
-
F34R
nagyúr
viszont dropbox nem mutatja a kepet , copy egybol megjeleniti itt is. mivel friss ceg ide merem athuzni a dolgaimat.
Surdoc-nal
California-based SurDoc raises the bar by offering 100GB of free cloud storage for one year. After that, you'll pay a very reasonable $30 annually to keep the space.
pedig ok is hangzatosak.Mega-t eloelete miatt nem brobaltam meg.
-
alapz@j
tag
Képtelen vagyok megérteni ezt a dropboxos szenvedést, amit itt levágtok - ha DB tárhely kell, akkor 100Gb nyolc dolcsi havonta, ha pedig csak tárhely kell, akkor 5-50Gb között vágnak hozzátok ingyen köbö 30 másik helyen...
-
Rimuru
veterán
válasz
atillaahun #1525 üzenetére
1 évesből 3 kitalált van, a többi kitalált 10 hónapos. De azok nélkül is lesz még 5 gigám.
Most 3 van lefoglalva.
-
Rimuru
veterán
Több mint 1 év után még megvan.
-
F34R
nagyúr
Lehet most kovetek el egy nagy hibat , atkoltozok google-re (mail, tarhely minden) mennyire megbizhato a gdrive ?
-
tonyrulez
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek, ki is próbáltam és valóban
-
TRob1
veterán
válasz
tonyrulez #1508 üzenetére
Amiket feltöltött azok természetesen igen, hisz nem a Dropboxból törlöd, csak a telefonról.
De persze könnyedén ki is próbálhatod. Kiválasztasz 1 képet, csinálsz róla vhová egy másolatot, majd törlöd az eredeti helyéről. Utána megnézed a Dropbox Cam Up mappát a gépen...
(#1510) SkyLaci :
Így van. (illetve az első kép után rögtön egyszer 500 mega plusz tárhely, aztán utána 500 megánként plusz 500 mega)
-
tonyrulez
őstag
Dropbox Camera Uploads
A Dropbox oldalán nem találtam választ a kérdésemre. Most nyomtam be a telefonomon a Camera Uploads opciót, viszont a telefonom tárhelye eléggé véges, így hetente szoktam a gépre menteni a képeket, ezzel szeretném ezt kiváltani. Ugye ha a telefonomon letörlöm a régi képeket, amik foglalják a helyet, a Dropboxban még megmaradnak? -
SG3rg0
őstag
Ismeritek?
Avira Secure Backup [link]
Alapból 5GB ad amit 10GB meghívással ki lehet tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest