- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
ricsidealer #2702 üzenetére
Én is úgy tudom.
-
TRob1
veterán
válasz
betyarr #2696 üzenetére
Ez az egyes még mindig nem okés nekem.
Én bemásolom pl. Total Commanderrel a mappákat amiket akarok, és kész (persze lehet intézővel is).Jaaa, leesett. A weboldalon töltögetsz/töltögettél fel. Na, nekem egyszerűbb a megszokott fájl/mappa másolásos módszer.
4eshez még: Nem csak meghívás, auto kép/videófeltöltés 3Gb (nekem anno még 5) + 1-2 apróság a weboldalukon (persze nem lesz 30gb, és tényleg nem olyan gyorsan)
-
TRob1
veterán
válasz
betyarr #2692 üzenetére
Bocs, ezek egy részét nem teljesen értem.
1? dropboxban full egyszerű.
2? dropboxban 10gb
3? jön/megy minden fel/le, sose figyeltem a sebességet (nem is zavar ha vmi 10mp helyett 13 alatt megy fel, az a lényeg hogy felmenjen és - szerintem - biztos helye legyen)
4 - Ok, ebben tényleg nem bővelkedik alapból, de szerencsére könnyen nagyobbá varázsolható
5 - Feltelepíted, és bármelyik rendszerbe beépül
6,7,8 - Ezek Ok, ha ez fontos valakinekui: Semmi bajom vele, de db vhogy jobban "kézreáll" . Meg talán a megszokás is. (Amúgy win8.1em van)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
betyarr #2687 üzenetére
Miért is?
Mert pl. nekem még mindig az abszolút favorit a dropbox.
De ha a "százszor" helyet mondasz nekem kb 30 okot, lehet meggyőzöl...(#2686) Edi77 :
Gugli esélyes hogy soha nem fog megszűnni... max átalakul néha-néha.
Sztem sokkal nagyobb bátorság kell ezekhez az ismeretlen, de sok száz gigát meg tert kínáló tárhelyek használatához. Sztem ezek szoktak lenni a tipikusan Sokat akart a szarka... fajták. -
TRob1
veterán
válasz
Mr. Erikszon #2574 üzenetére
Pl. Camera Upload (automata képfeltöltés) ?
-
TRob1
veterán
válasz
DeathAdder #2252 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
DeathAdder #2250 üzenetére
Hol írják hogy működik?
Én pl. az oldalán csak iOS-hoz látom... -
TRob1
veterán
válasz
haligali72 #2056 üzenetére
Dehogy megy a csába. Az új merevlemezeden az új winedben ha installálod a dropbox klienst, szépen lehúzza a winyóra a tartalmat...
Amúgy meg nem is kell a kliens ha nem akarsz a winyón is egy példányt a dolgaidból, simán csak böngetőből töltsd fel és kész. -
TRob1
veterán
válasz
Predator2 #1964 üzenetére
Akkor marad pár meghívás, 500Mega/fő.
Nekem 24,85Gb a tárhely. (Alap 2Gb + 250Mb amit te linkeltél, 16Gb meghívással, 1Gb 2012-es dropquest, 5Gb Camera Uploads, 375Mb twitter, 125 Mb face, 125Mb hogy miért szeretem a db-ot. Sajna nem vkin keresztül regeltem, ezért rövidebb 500 megával - de az meg visszajött még a beta cam upload miatt négyszeresen)
Illetve van most még egy olyan lehetőség, ha vki ájfónos, letölti a mailbox appot, abban engedélyezi a dropot, és ez plusz 1 Gb (én asszem ezt se fogom begyűjteni
)
-
TRob1
veterán
válasz
Predator2 #1962 üzenetére
Havi 10 dolcsiért akár plusz 100 Gb-ot is osztogatnak.
Amúgy néha van ilyen vagy olyan telefonokhoz akció.
Egyébként mennyi most a tárhelyed? Mindent megcsináltál? Face, twitter, meghívások, auto képfeltöltés...stb. -
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #1935 üzenetére
Idén sztem nem volt. Legalábbis nem tudok róla.
Amúgy Dropquest a neve.
-
TRob1
veterán
válasz
Predator2 #1891 üzenetére
Dropbox:
-Intézőbe vagy vmi más fájlkezelőbe (pl. Total Commander): A megosztani kívánt mappán jobb klikk és Share Dropbox Link --> Ez után a vágólapra mentett linket illeszted/másolod be pl. ide a fórumba, vagy küldöd mélben, chat-en stb.
-Dropbox.com-on: Szintén jobb klikk a mappán, és már jön is a megosztani kívánt mappa egy kis ablakkal, ahová be is írhatod rögtön a mélcímét annak akivel meg akarod osztani a Send gombbal, vagy a jobb alsó sarokban lévő Get Link-re kattintva szintén bemásolja a vágólapra a linket, amit beillesztesz ahová szeretnél.Box:
-A box.com-on meg minden mappa mellett ott a Share gomb, amire kattintva látod is a linket (kimásolod majd beilleszted ahová kell), vagy a megjelenő Send fülre kattolva beírod a mélcímet (esetleg az alatta lévő ablakba vmi kis üzit is) és Send. -
TRob1
veterán
Ok, de ezek szerint nem érted. Ha van 15Gb tárhelyed, és feltöltesz pl. 228db 1024x768as képet, marad 15Gb tárhelyed. Ha viszont 2048x2048-nál nagyobb képeket is töltesz fel, akkor már vonja a területet. Ő ezt akarta mondani. Illetve mellé még azt, hogy "hülye" a megfogalmazás, mert hogy ennél kisebbek "ingyenesek", tehát nem kerülnek tárhelybe, de eleve a tárhely is ingyenes.
-
TRob1
veterán
válasz
alapz@j #1801 üzenetére
Na na, azért nem kell túlzásokba esni. Én xarok rá, neked attól még nem kell. Teszed ami neked tetszik, és teszem én is ami nekem. Nekem megvan a magam véleménye az olyanokról akik nem a saját nyelvüket részesítik előnyben (akár párhuzamosan egy világnyelvvel, mert elfér mellette bőven - és nem majd valamikor). Ennyi. És bocs hogy véleményt mertem nyilvánítani.
Amúgy meg pont leírtad az előző hsz-edben hogy "kicsit sokat akarnak markolni, de nem bírják..." (csak más szavakkal). Szóval neked is van egy véleményed róluk, ami nem igazán pozitívan cseng.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
A "magától" az az amikor nem Én frissítem, hanem automatán frissül.
Néha ránézek, és nagyobb a verzió mint volt azelőtt (mint ez a 2.3.31 is, mivel 25-én jelent meg, én meg egy ideje nem frissítettem "magamtól").
De néha nézem a honlapot is hogy van-e újabb, és van hogy igen, de mégsem frissült "magától". Na ilyenkor "kézileg" ráfrissítek (tehát letöltöm az újabbat, és install)
-
TRob1
veterán
válasz
olivera88 #1700 üzenetére
Igen. Mikor a Google összevonta a GDrive-ot meg a Gmail-t (és a Google+-t) kb májusban, akkor lett 15GB mindenkinek.
Most hogy kijött ez a droidos/ájfónos "office", a szept 26ig letöltőknek/használóknak ad még plusz 10Gb-ot 2 évre... na és ez itt a kérdés hogy vki közülünk megkapta-e már (külföldi fórumokon lehet olvasni hogy vki már megkapta, de több helyen olvasható az is hogy ez lehet akár néhány hét is míg megkapjuk) -
TRob1
veterán
válasz
tonyrulez #1508 üzenetére
Amiket feltöltött azok természetesen igen, hisz nem a Dropboxból törlöd, csak a telefonról.
De persze könnyedén ki is próbálhatod. Kiválasztasz 1 képet, csinálsz róla vhová egy másolatot, majd törlöd az eredeti helyéről. Utána megnézed a Dropbox Cam Up mappát a gépen...
(#1510) SkyLaci :
Így van. (illetve az első kép után rögtön egyszer 500 mega plusz tárhely, aztán utána 500 megánként plusz 500 mega)
-
TRob1
veterán
Viszont szerintem meg az még jobb ha mindenkinek van saját, egyéni, csak ő által használt dropbox fiókja saját jelszóval, és megosztanak egymás között egy mappát dropboxon belül pl. munka néven, ezután akárki akármit beletesz/kivesz/módosít, a többiek a saját dropboxukban látják ez ebben a mappán történteket... és ugye így akár privát dolgokra is használható, hisz csak a gazdája látja a teljes tartalmat.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #1357 üzenetére
-
TRob1
veterán
Ha nem teszed fel a PC-re a kliens progit, akkor nem lesz Dropbox mappád sem a PC-n. Tehát csak weben keresztül tölthetsz fel és le... cserébe nem is foglal helyet a gépeden.
De amúgy a C-ről áthelyezhető máshová is az a Db mappa (pl. nálam is D-n van). Egyébként ha vmit itt törölsz, akkor a felhőben is törlődik (szinkronizál - ami szintén beállítható a pc-s kliensben, hogy ezt melyik mappákkal tegye a dropbox mappán belül)Mindezek a Kliens ikonján az óra mellett egy jobb klikk, majd ott jobb fenn a kis fogaskerék, és itt a Preferences menüben állíthatók.
-
TRob1
veterán
Ismeritek a Dropbox ezen funkcióját? Sztem rohadt jó.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #1147 üzenetére
Megelőlegezték a karácsonyi ajándékot... tudják hogy úgy is mindenki jó gyerek lesz egész évben.
-
TRob1
veterán
válasz
alapz@j #1116 üzenetére
Az a baj hogy a legtöbb még 1-2 gigás darabokat sem enged...
Amúgy Én spec nem félek hogy elveszik a 25 gigát, nem csaltam semmit.
De meghívások nélkül is csak pár pillanat összeszedni 6-6,5 Gb-ot (lásd pár hsz-t vissza).Meg pl. a közös mappákat más felhasználókkal nem tudom melyik mennyire támogatja... ebbe nem folytam bele, de dropboxba pl. ezt is használom.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #1113 üzenetére
Dehogy akarom. Szeretek olvasni.
Ez csak költői kérdés volt, mivel csak úgy sorolta a szarabbnál szarabb felhőket (1-2 kivétellel, de a dropboxhoz azok sem érnek fel)... hogy ugyan ne kelljen már a legjobbal egy kicsit "szenvedni" a nagyobb tárhelyért. A kérés meg ugye korlátlan fájlméret feltöltési lehetőség volt.ui: Én spec egy pillanatig sem szenvedtem a majd 25 ingyen gb-omért, az asszony meg főleg nem a kb. 10 ingyen gigájáért.
-
TRob1
veterán
válasz
Fecogame #1099 üzenetére
Jah, és a dropbox.com-on meg tudod nézni mikre is kaptad a pluszokat.
pl:
-
TRob1
veterán
válasz
Fecogame #1097 üzenetére
A memkaris alapból 3Gb. Először 1 kép után 500 mega, aztán még 5ször 500 mega 500 mega feltöltésenként. Tehát ez alapból 5Gb a kezdeti 2vel együtt.
(#1099) Fecogame:
Ne várj éjjelig, addig is töltheti felfelé szép lassan.Feldobsz mondjuk 2,6 Giga képet a karira, hagyod hogy automatán átdobja magának a Camera Uploads mappába, aztán utána "ő" már ráér feltöltögetni a lassú nettel. Ha felér, akkor meg megkapod a jutalmad.
-
TRob1
veterán
válasz
Fecogame #1093 üzenetére
Sztem Dropbox-szal jársz a legjobban. Pillanat alatt tudsz 5,7Gb-ot összehozni (később még jóval többet. Én 24,8Gb-nál járok vele)
Nincs fájlméretkorlát, az egyik legelterjedtebb Cloud, mindenre van kliens, rengeteg program támogatja, évek óta létezik...Alapból 2Gb-ot ad. Ha vkin keresztül reggelsz (pl. az aláírásomban klévő linken - asszonyé) Akkor 2,5-tel indulsz. Utána pár perc alatt végigcsinálod az induló "tour"-t, kapsz 250 mega pluszt, majd pl. fogsz egy sd kártyát/fényképezőt/vidkamerát...stb amin képek és/vagy videók vannak, engedélyezed hogy automatán feltöltse (2,5gigányit) és kapsz újabb 3Giga ingyen tárhelyet (utána akár törölhewted is ezeket a képeket/videókat)
Aztán szép lassan bővítgetheted 500megánként meghívásokkal, vagy pár száz mega plusz nyerhető face/twitter engedélyekkel is... -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
olivera88 #1040 üzenetére
2.0.8 4/24/2013
Fix a bug on Windows where the tray popup is not correctly positioned on multi-monitor setups.
Fix a bug where quitting Dropbox doesn't dismiss the tray popup.
Fix a bug on Mac where Dropbox would steal focus on startup.
Recently changed files now appear earlier when starting Dropbox.
User Interface Polish.
comments2.0.7 4/12/2013
Fix a bug on Windows where accelerator keys are not present in the Dropbox context menu.
Fix a bug where certain messages indicating time spent were incorrect.
Fix a bug where opening or closing client is impossible while disconnected.
Fix a bug on Windows where Dropbox can sometimes fail to display the tray popup.
Fix a bug where notifications can sometimes be sorted incorrectly.
Fix a bug on Windows where the tray popup can sometimes appear behind the tray's expansion window.
Fix a bug on Windows where the tray popup can sometimes appear behind the tray.
Fix a bug on Mac causing excessive CPU usage.
Fix a series of minor errors on Mac causing the tray popup to fail to appear.
Fix a bug on certain versions of Snow Leopard.
Fix a bug on Windows XP where the tray popup can sometimes fail to appear.
Fix a bug on Windows affecting memory usage(#1038) S-eye:
Eddig még nem adott soha? Mert először eleve 1 kép után kell adnia 500megát. És még utána 5ször 500at, 500mega auto kép/vid feltöltésenként. -
TRob1
veterán
válasz
< CyberBob > #1005 üzenetére
Ez viszont igaz.
-
TRob1
veterán
válasz
< CyberBob > #1002 üzenetére
Én legtöbbször manuálisan frissítek, jelenleg a 2.1.11-et használom.
Sztem mindig érdemes frissíteni, hisz nem véletlen adják ki az újabb és újabb verziókat (mindig van vmi update, biztonsági javítás vagy esetleg vmi újdonság - és ez igaz minden más programra is)
De az is igaz hogy sokan úgy vannak, hogy ez müxik, minek újabb??? Hát pont azért mert olyan hibák is vannak amit nem feltétlen vesz észre az ember használat közben, max már csak akkor ha baj van. Vagy nem is az adott appnak tulajdonít rejtélyes anomáliákat a rendszerben. -
TRob1
veterán
válasz
Watercolour #934 üzenetére
Nah, kipróbáljuk.
-
TRob1
veterán
válasz
Fecogame #923 üzenetére
Nem baj. Az is tökéletesen megfelel.
Én ilyen mániákus vagyok hogy minden appból/driverből mindig a legújabb van fenn - ha épp tudok róla (még ha beta is)
Sőt, manapság jobban szeretem már eleve a betákat szinte mindenből, sokszor stabilabbak/többet tudnak mint a főverziók. -
TRob1
veterán
válasz
PumpkinSeed #894 üzenetére
Jónak tűnik... majd mesélj hogy müxik.
-
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #889 üzenetére
Miért, ez gonoszkodás ha vmit nem tudok és megkérdezem?
Ugyanis ha létezne ilyen, nekem is (meg valszeg sok mindenki másnak is) jól jönne.
ui: Amúgy meg, ha megnézed, az első naptól itt vagyok (ahogy te is)
Úgyhogy az újabban az nemigen helytálló.
-
TRob1
veterán
válasz
PumpkinSeed #887 üzenetére
Miért, meglehet?
Legalábbis a kérdésedből azt olvasom ki hogy lehet, csak te nem tudod hogyan kell. -
TRob1
veterán
Nem mindent, csak a tárhely elérhető méretét, és ezáltal használhatatlanná válik míg Te nem törlöd a valós tárhelyed méretéig csökkentve az adataid.
(#831) Osz24:
Persze hogy eléred, de csak letöltésre/törlésre... se szinkron, se feltöltés míg nem a tárhelyed méretén belüli adatmennyiséged lesz csak fenn. -
TRob1
veterán
válasz
huntiger #772 üzenetére
Hát biza ez előfordul ha vki váltogatja a mélcímeit.
Amúgy pl. Én is váltottam mélcímeket, összes fríméles guglis lett, azóta be se léptem frímélre - de át lettek írányítva az újakra, ha még netán kapok oda vmit. Illetve természetesen minden regisztrációmnál módosítottam időben az új mélcímekre. Én is csak meséltem, kiegészítésképp, nehogy mással is előforduljon az eseted. -
TRob1
veterán
Twitterre is csak a db plusz hely miatt reggeltem (azóta se használtam)
Meg mer' beírtam hogy mé' szeretem, azért is kaptam (csak, mer jó
)
Kukk ide, hátha tudsz pár megát itt kukázni.
Illetve ahogy írtam, ha már 1 képet feltöltesz automatikusan, akkor jársz 500 mega (de sebaj ha kicsi az uploadod, előbb-utóbb meglesz az a 2,5 giga feltöltés a plusz 3 gigáért)
-
TRob1
veterán
Dropquest egyszer van egy évben (de ha nem vagy dobogós csak végigcsinálod, akkor "csak" 1gb a jutalom - ami persze jól jön
) De van olyan hogy Get started, azért is kapsz pl. 250mega pluszt ha a 7 feladatból asszem 5öt megcsinálsz - amit nem nehéz egy pillanat alatt) Ill. meghívásonként kapsz plusz 500megát 16gb-ig.
(#725) Melack :
Fotófeltöltéssel max 3gigát lehet összeszedni (aki tesztelte anno a betát, annak meg 5öt lehetett)
1 kép után 500 mega, és még 5ször 500mega 500 mega feltöltésenként. -
TRob1
veterán
válasz
werszomjas #712 üzenetére
Nem lehet a Cam. Uploads-on belül külön mappázni. De mivel dátum alapján tölti fel, elég könnyen bemappázható pillanatok alatt.
Megosztás: Csinálsz pl. egy képek nevű mappát, abban különféle mappákat, pl. Nyaralás. A nyaraláson jobb klikk, és Dropbox/Share Link (vagy vmi hasonló) Így kapsz egy galériát, annak a linkjét megoszthatod bárkivel. (Ez a winből való linkelés. Dropbox.com-on meg ugyanez, csak nem lesz dropbox menüpont, hanem jobbklikkre rögtön Share link)
-
TRob1
veterán
válasz
werszomjas #706 üzenetére
Fotók miatt mindenképp a Dropbox (meg amúgy is sztem az a legjobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest