- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dragon1993 #5687 üzenetére
Nem biztos... de megnézegetem.
-
ledgeri
nagyúr
Van olyan Cryptomator féle kliens, amivel meg lehet azt oldani, hogy én és a prgramok a fájlokat rendesen látjuk használjuk, miegymás, de ha/amikor sync történik, akkor történik a kódolás is? [Oké, hogy a cryptomatorral is megoldható valamelyest, de annak megléte szükséges a normál használathoz]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nylontacsko #5384 üzenetére
Mondjuk ha már "elő" fizettél, akkor miért probléma, ha az előfizetés alatt megszűnik a kártyád, amiről már fizettél... Ha jönne az új fizetési időpont, és nincs frissítve a kártyád akkor oké.... De addig meg tényleg felesleges!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
RockFonok #5319 üzenetére
A Megán pl EULA, hogy nem tehetsze fel filmet miegymást...
De ha pl feltöltés előtt bezippeled, akár fájlonként, és úgy nevezed el őket, hogy tudd mi mi, akkor nincs vele semmi gond,
Vagy Cryptonator és teljes szabadság bármin! -
ledgeri
nagyúr
(#5310) vgyuri Google logika alapján igen! Kérdés, hogy milyen kategóriájú fiók alatt készülnek, hogy mennyire oké a G számára, hogy alap fiókkal egy gépen tegnap létrejött 10-20-50 account, mennyire parázik,hogy "mindhez teló-szám kell" stb. Valamilyen irodai, vagy ipari accounttal -mint a rendszergazda(i) google account létre lehet hozni, ez biztos! Az is szinte biztos, hogy van centralizáltabb megoldás, vagy lehet hogy félreértettem, hogy a Minden tanár minden drive-jában lennének tananyagok, vagy csak belés kontrolra kapna mindenki új emailt EGY központibb gdrive-hoz?
Először olvasván a sokdrive, sok új account féle megoldással szemben még az is eszembe jutott, hogy pl osztályonként egy új account, pl osztályfőnök által kezelve, felmappázva, és jogokkal a használóinak kiadva -féle megoldás is megfontolandó lehet.... gondolom én...
Sokféleképp bejáratható egy ilyen, csak kérdés, melyik a biztonságosabb, áttekinthetőbb annak aki csak ezekkel fog foglalkozni (a kvázi "kényszer" rendszergazda)!(#5311) tylerddd
Csak office-dukumentum limitáció -szerintem nem limitálható, mezei accounton biztos nem.
Csak gyorsan rákerestem, hogy megoldható-e csak feltöltési mappa, és sajna az a felépítés, hogy ha a mappába fel lehet tölteni több embernek akkor ott mindenkié látszik, és a feltöltés az nagyobb rang, mint a letöltés, így "mókolható" a tartalom. De ha mindenkinek van külön feltöltési mappája, akkor csak azt látja amit kell... Ezzel egyetemben, ha "nem kell google fiók", akkor az linkmegosztásos, a link meg- nem tudom, hogy használat vagy IP szabályozható-e, ha nem, akkor megint bajos... [[megnéztem, és ja: nem limitálható a link]]Vagy sok mappa lesz, vagy esetleg upgrad-elt account (ha egyáltalán azok tudják) vagy más szolgáltatás
Ezt találtam még!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
#42556672 #5302 üzenetére
Ez "diák-kliens" oldalon egy alap megosztott mappába torkollik, ugye?
(Egyébként azt bírom, hogy "hétfőtől távoktatás" aztán sehol egy teszteken alapuló javaslat... Lett volna egy hét rendkívüli szünet, ami alatt a tanárok és rendszergazdák tanítási-kényszer nélkül tudnak értekezni.) -
ledgeri
nagyúr
válasz
MaCS_70 #5271 üzenetére
Windows lenne ja... Mondjuk nekem picit OP gigás "progit" tartani arra, hogy heti/havi egyszer lefusson a sync párszáz megával.
Amiket találtam:
Talán a synology kliense, airexplorer, odrive. Vártam még velük, hogy ha lenne itt "ezek jók" pakk.
Csak a tervezett rendszerem, ha valakinek lenne hozzászólnivalója:
Haldoklónak tűnő SSD-ről napi/kétnapi mentés (csak fontosak, progival automatán) HDD-re, erről heti/havi egyszer mentés fel cryptomatoron keresztül. Alapból meg HDD-ről mentés külsőre helyben havonta.. -
ledgeri
nagyúr
Üdv! Van két boxos accom. Egy időben csak az egyiket tudom sync-elni saját cuccával.
Van olyan ingyen kliens, ami megbízható lenne azzal, és annyira, hogy a másikat kezeljem azon keresztül? -
ledgeri
nagyúr
Melyik szolgáltás a legjobb, ha egy alapból is korábban ingyenesen elérhető filmet (~5GB egyben) és zenéjét (száz mega) akarnék egy linken keresztül "világnak elérhetően" feltölteni, hosszú távra, ingyen?
-
ledgeri
nagyúr
A Win10 beépített OneDrive-ja, és a külön letölthető .exe mennyire használható egymás mellett? Mennyire használják ugyanazokat a mappákat (program szinten, nem sync-re), mennyire bolydulhatnak meg a sync-ek? (külön accounttal használva persze...)
-
ledgeri
nagyúr
Boldogság (
) a box, OS utáni újrateleptésekor (akit nem érdekel egy panasz az nyugodtan ugorhatja át):
Újraraktam rendszerem, de a mappa elrendezés maradt a régi az adatvinyómon, amin a felhős dolgaim vannak.
A box kliens telepítéskor felajánlja, hogy válasszuk ki a mappa helyét amit szeretnénk szinkronizálni .../Box/Box Sync formátumú véggel.
Persze, hogy a fentiek alapján a saját Box mappámban lévő Box Sync mappát jelöltem ki, hogy igen, az a gyökere a boxra szánt dolgaimnak.
Persze, hogy a saját dolgaim közé a merevlemezre leszedte külön box sync mappába (winyóm/Box/Box Sync/Box Sync) a felhőből a dolgaimat vissza...De sebaj, gondoltam a Sync leálítása után szépen átírom az elérési utat, és törlöm a felesleges mappát... de nem: A kliensben csak egyszer lehet megadni elérési utat, utáa módosítani nem lehet YAYY!!!
OK: Sync letöröl, majd újrarak, figyelve az elérési útra.... Ekkor meg az összes helyi mappámat átnevezte a megadott emailcímmemmel befejezettre, majd rásynckelt, szóval lett volna mindkét helyen A mappa, és A mappa (acc@host.hu). Mondom ilyen gagyit....
Most vígan törlöm a felhőből a syncelt cuccaim, és majd tölthetem fel megint.....
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Voltam itt korábban, csak most gép-újratelepítés miatt megint felhőválasztóba kerültem. Van 2-3 különböző 50 gigás bónuszpakkos accom kb 30 giga kényes adatra, szóval ilyen szempontból elvagyok, viszont lenne egy kérdésem: Ti mire használjátok melyik módszert, és miért ha választani lehet a:
-"Nincs helyi titkosítás, csak felhőben";
-"Külön programos helyi titkosítás + az alap felhős";
-"Sync program titkosít jelszó alapján, majd az megy a felhőbe" - féle megoldások közül?+ ennek az összehasonlító oldalnak (http://www.cloudwards.net/) az adatai relevánsnak tűnnek szakértő szemmel?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
maestro87 #2299 üzenetére
http://www.adrive.com/plans
https://www.oboom.com/#getstarted
http://www.firedrive.com/
https://hubic.com/en/offers/50-et ad az első 3, 25 öt a utolsó. Nem töltöttem még meg őket, hogy tudjam melyik milyen gyors...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #2293 üzenetére
Csak a feltöltési limitek miatt gondoltam, de ezek még mindenbe beleférnek még...
Eszembe jutott egy nagy, alapból fotós oldal, ami "videókra is" állt , de nem jutott eszembe mi is az -
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #2291 üzenetére
Mekkorák a fájlok?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv melyik felhőszolgáltató ad olyan lehetőséget, mint a public folder volt a dropboxnál? Nem használtam, csak most használnék olyan dolgot ami olyasmit kér...
-
-
ledgeri
nagyúr
Használt már valaki ilyet ( indabox)?
Aki sok mást használ, és van "cloud-tesztelő metódusa", nézze már meg
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #1497 üzenetére
&(#1498) F34R Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
Melyek azok a szolgáltatók, ahol nincs fájlméretkorlát? (+ egy frissített, táblazatos, kinek mi lehet hasznos, ki mit válasszon elsőhsz már nekem hiányzik
)
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
llaszlo #1335 üzenetére
Akkor fogalmilag nem egyre gondolok veled:
én szinkronizálás alatt azt értem, hogy van valami a gépemen, és szeretném, hogy ott is meglegyen, így szinkronizálom... (de lényegében ha feltöltök valamit akkor az is így megy fel)Szóval írd le légyszi, hogy mi a külömbség a kettő között, mert most zavar van bennem ezügyben..
-
ledgeri
nagyúr
Ok.. most 20-at..
-
ledgeri
nagyúr
válasz
llaszlo #1318 üzenetére
Azt vettem észre, hogy nincs fájlméret korlát szinkronizálásnál, csak feltöltésnél.
és hogyan került fel az az 1 gigánál nagyobb fájl?(#1319) llaszlo ahhoz képest, hogy én csak beléptem, email-aktiváltam, és kész volt akkor, ezt nehéz lenne elmagyarázni egy hozzá nem értőnek (hiába le van írva step by step..) egyébként meg nem a hogyan volt a kérdésem lényege, hanem az Újra lehet-e...
(#1324) vegytek kacagtam
(de lehet, hogy én is megcsinálom)
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!!
Most olvasgattam... és szeretném megkérdezni, hogy Boxnál megint van 50 gigás akció xperiára? (a Dátumozás zavar meg..)
Meg egyébiránt van akció most másra is?
-
ledgeri
nagyúr
Akit érdekel a TREZORIT bővebben, annak figyelmébe ajánlom a ma esti SUMMA-t az m1-en, (és ismétlését szombaton délkörül)!
-
ledgeri
nagyúr
Látom van ez a lifehackeres promó, van most egyéb 50 gigás, vagy ehhez közelítő méretű?
(Regeltem még a múlt évi Xperia-BOX 50 gigás prómóra, meg is kaptam, mondtam tesómnak, és most látom, hogy nem fejezte be a folyamatot, és csak 5 gigája van....)A mobileszköz+mac OS támogatás mikor fog létrejönni?, Valaki próbált már egy gépről többet regelni? (ő most nincs online windowsról, és neki is nekem is csinálnék fiókot a gépemről...)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #775 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Van 22 gigám a felhőben (BOX) és a rendszeremet költöztetni szeretném...
A kérdésem az lenne, hogy elég lesz-e csak egyben átmásolni az új rendszerre a mappákat (tartalmukkal persze), és utána csak ráindítani a szinkronizációt, vagy esetleg megint fel akaráná tölteni?Hogy szokott ez lenni..?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #563 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #560 üzenetére
JUJ! Köszi!
Akkor merjek próbálkozni azzal, hogy egy másik e-mail címre készítek egy másik reget ugyanarról a telefonról, amit viszont nem használnék, csak egyszer böngészőben beregelnék, biztonságinak (még mindig box).
Hogyan kezelik le ezek a felhők azt, hogy egy gépen jogosan akarnak ugyanabból a felhő-szolgáltatásból, külön acc-kal egyszerre ,mert ez is létrejöhet, ügyködni az emberkék?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #558 üzenetére
Kimentem a topikból: A fórum gombra kattintva, a mondhatni gyökér -fórumhoz...
Így műkodik a box is? MAC-et néz?
vagy
Honnan tudtad meg, hogy így műkodik a Dropbox? Valahol olvastad csak rájöttél, vagy közleményként fent van az oldalukon....?
Bocs... van így...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #556 üzenetére
Ja én kimentem a topikból, köszi!
Láttam... a box is így műkoödik, vagy honnan tudtad meg, hogy a Dropbox így működik?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #554 üzenetére
ha magamra keresek csak a két, általam létrehozott topikot dobja ki... pedig.. nem csak ott vagyok aktív...
(#553) kispx ez meg nem műkszik...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #545 üzenetére
Úgy értettem, hogy egy felhasználó hsz-eire keresni...
(tény: nem ezt írtam...
(#549) atillaahun ohh...
-
ledgeri
nagyúr
Nagy Wikipediás Összehasonlító oldal 2
Fájlmegosztó oldalak összevetése, összehasonlítása (ez is első hsz gyanús) -
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #541 üzenetére
Lehet hsz-ekre keresni???
(ha nem akkor keresőszót kérnék privárban... -
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #538 üzenetére
hax? akár privátban!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Telóról regeltem, most nézem, hogy mit is kaptam:
You are just a few steps from giving 50GB to your friends and co-workers1. Update login info with your email address (e.g. john@company.com)
Your current email address (ledgeri@freemail.hu) is not supported for this promotion.
2. Confirm your email addressCheck your email for a confirmation message from us and visit this link in the email.
3. Give 50GB to friends and co-workersCome back here and enter the email addresses of your friends and co-workers and send them 50GB.
Első belépésnél ez fogadott, utána az alsó update gombra kattintava látom, hogy megvab az 50 giga...
Kell cserélnem akkor e-mailt, vagy aki cserélt 2 fiókot kapott vagy mi? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Mela Kehes #532 üzenetére
Én BOX-nál lennék erre kíváncsi, mert meglett az 50 gigám...
-
ledgeri
nagyúr
Nagy wikipédiás Összehasonlító oldal
ha valaki rákeresne: összehasonlítás, Összavetés. vagy mehetne első hsz-be is...
-
ledgeri
nagyúr
Ahogy nézem a picassa limites (felbontás, és videó-hossz maximalizált az 1 giga free tárhely)...
Idáig mindenkinek Köszönöm!
Csak a dropbox tudja növelni az ingyenes tárhelyemet?
(a csak-box lehet, hogy kiesik, mert van 100megánál nagyobb videóm is. bár lehet, hogy szerzek egy Xperia mobilt, kölcsönnel működhetne?)
Dropbox:
Van mód hogy növeljem a tárhelyem Mennyi lehet a max tárhelyem részeken kívüli módok/infók (tárhelynövelésre, vagy maximum kitolására) vannak?
Jól látom, hogy 2 féle feltöltési mód van?(sky drive-nál is láttam valami ilyesmit...,és ott elolvastam, ugyanolyan?És még pár: milyen azonosítóket kérnek a progik/acc-ok? nem szeretnék úgy járni mint a firefoxal (mostanában, topik)
Milyen lehetőségekkel kell számítani egy esetleges w-reinstallkor?
Köszönöm szépen a válaszokat! -
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Melyik solgáltatást ajánlanátok kb 20 giga anyag megnyugtató tárolására? (Képek, és pár videó...)
(hdd topikból a pendrive-ba, onnan ide irányítottak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest