Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Úgy tűnik igazad volt, mert csak végigtekerte az adatbázist szerintem, 1-2 óra alatt végzett. 25000 file, 9 giga, szóval ezt biztos nem töltötte fel annyi idő alatt. Másik, hogy ha feltöltötte volna, akkor az otthoni gépen meg le kellett volna töltenie, de az pedig semmit sem csinált tegnap, direkt figyeltem.
Amúgy van mentésem, de ha csak 1 napi munkám veszne el, akkor is pipa lennék. De természetesen van rendes, fizetős antivírus és internet security programom, és semmi gyanús dolgot nem nyitok meg a gépen, tehát remélem, hogy az ilyesmit el tudom kerülni amennyire el lehet. -
Köszi. Remélem ez lesz.
Remélem nem áll neki újból szinkronizálni a 9 gigát. Ott hagytam a gépet, eljöttem ebédelni, remélem mire visszaérek, végez is.
Már azt hittem kifogtam egy kriptovírust és épp letitkosított mindent, úgyhogy most cseréli a régi dokumentumokat az újakra. -
Yeffy
veterán
igen? mióta? hogyhogy?
bakker, pedig pont most akartam kérdezni tőletek, hogy ajánlott-e a Megára átköltöztetnem a OneDrive-omat, kinőttem a 15 GB-ot, meg mégis csak Microsoft
mik a tapasztalatok vele? OD-vel nekem egész jók. először, még anno az S3-am megvételével a Dropbox-szal kerültem be a "felhő-körbe", az akkor jó is volt, csak ugye 2 év után lejárt a +50 GB-os Samu bón. az alap 8 GB meg nekem kevés. utána költöztem át OD-ra, az is aránylag jónak tűnik, így lassan 2 év használat után, csak keveslem a 15 gigát. Megával szemeztem eddig, hogy kipróbálom, de ez nem túl biztató hír, ha már ez is besárgult
-
Ereshkigal
őstag
Feltettem linux alá is. Ránézésre ugyanaz a kliens felülete. Ami érdekes volt, hogy pár fájlt feldobott, de aztán ott is megmerevedtek a feltöltendő fájlok. Pár órával később megint winfoson próbálkoztam, működött. Linuxra váltva ott is. Náluk lehetett valami gond, biztos törölgették a poreszt, hogy legyen hely a próba feltöltéseimnek.A feltöltés most 420 kB, a letöltés 2,6 MB.
Látok benne fantáziát, de még aludni kell rá párat. -
Ereshkigal
őstag
Köszi.
Anno valamiért nem próbálkoztam vele, talán mert EU-s céget akartam mindenképp.
Szóval... klienst felraktam (speciel nem tetszik), töltsünk fel valamit: semmi sem indul el, minden queued, 20 perc után is, persze ő azt mondja a home tabnál, hogy megy az uploading, elvileg. Töröltem a listát, elindítom újra, valamit szinkronizál, ami elvileg annál hosszabb, minél több adatom van fent. 3/10-nél összetojta magát, nem ment tovább. Reboot hátha segít. Elindítom a klienst, most már csatlakozni se tud, disconnected a státusz. Korábban a buy more space gomb működött, már az se. Vagy én vagyok fogyatékos, vagy valami csúnya geb@sz van náluk. -
StrangeFight
csendes tag
Akkor a Dropbox alkalmazás van sunyin megírva, mi az hogy mindent vizsgál? milyen jogon? neki csak a Dropbox/sync mappában lenne joga elvileg kotorásznia, és ez az a pont amit nem értek, hogy miért ne lehetne ezt megtenni? Summa-summárum nem akarásnak nyögés a vége , mert semmi perc alatt jönni fog viszont egy( pár száz) másik olyan szinkronizációs app, ami viszont tudni fogja ezt.
-
MrRL19
senior tag
inkább programok + képek lenének a fontosak
egyébként melyikkel lehet egyszerűen megosztani képeket (albumokat)
pl: van 1 x albumom x db képpel és ezt linkelve elküldeni vkinek aki LINK-re kattintva meg tudja nézni/nyitni
dropbox-ba , h mükszik a meghívás ?! xy embert meg hívok és neki is le kell szednie a dropboxot/regizni ?! és , ha letörli , vagy csak regizik akkor meg kapom a +500mb?
-
kispx
addikt
Köszi, a megatoolst még megnézem.
Nekem már egy 50 MB-os fájl nem akar felmenni. Nincs gyors netem, de egy fél óra alatt kész kellett volna lennie, de egy óra alatt sem volt kész. Hanem az upload error hibaüzenettel vergődött, majd próbálta folytatni, majd megint upload error, majd megint próbálta folytatni...
Edi77
Jelenleg a OneDrive-ra töltök, a db 3 GB mérete számomra kicsi. -
bull84ghia
őstag
Akkor nem értem
Majd akkor megpróbálom mégegyszer régebben működött nekem is csak most valamiért szivat.Sickboy25: vett egy ismerős egy S4-et amit segítettem beállítani, kérdeztem tőle kell-e neki a dropbox plusz gb ami jár mondta hogy nem én meg rácsaptam, de ez csak 1 évig lesz
-
hdf
tag
Beléptem egyik gépen az online felületre, megváltoztattuk a jelszót.
Ami furcsa, másik gépen nem kérte az új jelszót. Simán működik, mint eddig. Valószínű, csak új felhasználó regisztrálásához kellenek az új paraméterek.
Azokat a felhasználókat, akik már nem kell, hogy lássák, töröltem.
Köszönöm a segítséget. -
oncsi
őstag
Értem, de nem teljesen így van. Már kezdtem kétségbe vonni, hogy asszony tényleg tud e lejátszani komplett részt egy sorozatból, vagy csak 15 percet. És tényleg tud!! A SG Note tabletten!. Rendesen lemegy a 44 perc, meg bele is tud tekerni. Viszont ugyan onnan PC-röl valóban csak 15 perc. Úgy látszik nem csak 48GB Plusz a különbség ha SG telepitett DB van fenn :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest