Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz ObiGabi #8127 üzenetére

hali, most pakolom át a c és d meghajtóról a régi 320 lemezemre a cuccokat. eszembe jutott hogy letakarítottam nagyrészt és közel 160 giga szabad hely volt rajt. jelenleg egy 30.6 gigás sima mappás CSAK ls13 mappát tolok át rá. :) igaz, nem tom minden ráfér e, amit majd még kiválasztok.
    közben meg pofozgatom editorban az egyik mapot, mert túl közel van az az 1-2 cucc eladó hely a farmhoz, és pöttyet megnagyobbítom a játszható területet. :) szerencsére találtam egy egyenes, 2 föld közt menő földútat és arra tettem 1 sávos aszfaltos utat, ami a földek elején és végénél (attól függ ki honnan megy épp) szűkül/szélesedik 2 sávúra. :) teszek be 2-3 leadó helyet stb, aztán visszacsomagol, és teszt MULTIBAN, így majd kellene egy társ aki segítene betesztelni multiba. jah, és NEM WIP lesz, hanem megosztott! :))
    Alap esetben IS szuper map szerintem. :) pici hibái azért vannak, pl a boltnál ha pl 6 dolgot veszünk, akkor az útra is kipakolja a cuccokat. :S ezt pl javítom, plusz, farmon volt egy "láthatatlan akadó", mint kiderült, az utacska túloldalára át lett húzva egy fa, és annak maradt ott a törzsének az alsó része. Ezt pl játékban néztem meg. :)

de nem is ezt akartam írni, és nem csak neked, :)

szal, nekem olyan szalagom van, ami megvehető, és traki orrára csatolható, tandemes póttal orral szépen be lehet állni, és ki is lehet tolatni a silóból, miután megtelt, bár, nem én töltöttem le hanem vacs vagy pokers.
    és multiban azt használtuk, sajna mivel nincs Titanom, így nem tudok velük véletlen se multizni. :((
    kár hogy nem anélkül játszotok srácok. :(

Új hozzászólás Aktív témák