- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Akár hogy is próbáljuk szépíteni a dolgot, a rezsicsökkentés elérte a tejüzemet is. Olyan méreteket öltött a megvonás, hogy elküldték az összes gépkocsivezetőt. Nem viccelek! Az összeset. Régóta van jó viszonyom a tejesekkel de most valamiért 24 óra elteltével még senki nem jött a tejecskéért. Hívom a tejüzemet, semmi. Mi a ...
Eltelt újabb 24 óra, a tejesnek se híre, se hamva. Na, gondoltam ennek utána járok, mert a baj itt már nem kicsi: térdig gázolok a több száz liter tejben.
Az üzem kihalt, csak a tejszállítókocsi áll az udvaron, sofőr sehol. Na szépen vagyunk, a tejet is magamnak kell szállítani és eladni, nem mintha nem lenne elég dolgom: a kukorica betakarítás kellős közepén tartok, lassan megkezdődik a felvásárlás, a jószágokat is etetni kell, a határba derékig ér a fű, amit kaszálni kell, a malacok megfialtak, az erdőbe meg rendet kell tenni, a vihar után elég sok a kidőlt fa.Felhívtam néhány gyártót, kinek van egy használható tejes pótja, ami azonnal elhozható. Szerencsére hamar akadt egy, aki vállalta, hogy le is szállítja. Mind a ketten jól jártunk, én még egy kis bónuszt is kaptam: ennek a gyártónak olyan szerződése van, hogy aki az ő tartálykocsijába adja le a tejet, akkor azt soron kívül átveszik tőle. Az üzembe kicsit nagy a fejetlenség, de kifizették a leadott tejet.

(Nem kell hozzá semmilyen kiegészítő: "O" gombbal megjeleníthető a feltöltés, ill. a leadás helye, "R"-rel tölthető, üríthető.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Hardcore café
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eltelt újabb 24 óra, a tejesnek se híre, se hamva. Na, gondoltam ennek utána járok, mert a baj itt már nem kicsi: térdig gázolok a több száz liter tejben.