- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Pedig epp azert csinalom ugy, hogy szantok, majd borona vagy mi az, majd mutragya, es a vetes, hogy "elethu legyen"
30* sebessegen vagyok, es neha alig marad ido fuvet nyirni a kuldeteseknel, arut szallitgatni, tojasokat osszeszedni, birkaktol elvinni a gyapjut vagy mi a frasz az, akkor ugye a masik telken balazni es a hozza valo dolgok, etetni az allatokat, taankolni, a tragyazot megtolteni, stb stb.
Es igy mar kicsit nyugos dolog kovetni allandoan a kombajn-t.Sogorka is jatszik, de neki ha jol tudom valami koveti a kombajn-t. Vagy az valami egysoros kukoricanal volt?
Mar passzolom..
Most vettem termeny keveros autot, de meg ra kell jonnom mi hogy mukodik rajta.
Villassal bele tudtam tenni 2 balat, de onnan megallt a tudomany..
Az 5-600s hozzaszolasok korul olvastam valamit az aranyokrol, meg hogy mit kell bele tenni, de meg nem ertettem meg teljesen.
A cuccost a marhak mogott ott a betonfalak kozott sikerult megtaposnom, majd letakarnom, viszont az F1re nem jon elo a help. Nem tudom miert, pedig delolott mukodott meg, de azota nem tudom bekapcsolni. Pedig vagy 4x jatszottam mar vele azota, de nem mukodik.
Igy olvasgattam, mit hogy merre, meg ugye minel kell R-t nyomni, meg az eger jobb gomb bal gomb es huzogatni, mi mit csinal.
Mivel nyitok szet, emelem.. (bar altalaban ez valtozatlan x es a v) de azert meg vannak amiket nem tudok.Lassabbra meg nem szeretnem venni, mert olyan sok idom meg nincs, hogy 1,5 oraig nezzem mig megno a cucc.
Ha meg gyorsabbra veszem, vagy megrohad, vagy nem lesz idom masra. 
A 30 meg pont jo lenne, de a kombajn viszi el a sok idot meg a 26 traktor, mikor at kell vele allni minden kornel.Van olyan vetőgép, ami egy lépésben kultivátor, műtrágyázó és vetőgép. Így négy helyett egy lépésben megoldod akár bérelt munkással is az egész folyamatot, bár szerintem ez megint a lényeget veszi el.
Az benne van a jatekban alaban (bar van sok minden marhasag hozzadva) vagy egy nevet illetve linket tudsz adni ahhoz az eszkozhoz?
Lenyegeben a sok az eke visz el, majd onnan a varakozas mig a boronas mehet, es utana van a legnagyobb vetogepem, amit ossze lehet csukni. De par kor utan mind utoleri egymast, ezert az eke vagy 10-15 sorral elorrebb van, majd a vetogep a boronas utan megy, mikor az mar tobb mint felpalyat elhagyta (nagy foldon) mert igy is neha utoleri)
Mire vegig er, a kis foldon mar lehet aratni, mert ott egy felautomata szerkezet van. Gereblyezik maganak, ultet stb.
Csak ugye nem egyszerre ernek be, es oda vissza ugralok a kombajnnal is, hogy ne rohadjon le mig a masikat megcsinalom.No mindegy.
Elozo oldalon van az a 60k-s kombajn.
Errol lehet tudni valamit? Kukoricat is lehet vele vagni?Illetve melyik utan tudok menni / mi utan tudok menni felszedni a szecskat vagy mi az, ami a marhanak a kajahoz kell?
Az a zold betolto autoval kell mennem, vagy a balazoval?
Kockabalazom van szep zold szinu.
A kevero auton (ami nem utanfuto, hanem az onjaro) mit tudok felvenni vele, ha az elejet leteszem?
Mert se fuvet, se szenat, semmit nem akart felvenni, csak balat tudtam bele tenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest