- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #8391 üzenetére
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tomcsi2012 #7698 üzenetére
Te még élsz? Azt reméltem már nem látlak többet! De írogass csak, legalább lesz min csámcsognunk...
Egyébként itthon én dirigálok, köszi! Nálatok viszont elég gyenge az "irányítás". Mindenki jobban járt volna, ha apád helyesírási szabályzatot vesz neked számítógép helyett. De ha már nem tudsz írni, akkor legalább ne erőltesd. Ha meg mégis erőlteted, akkor ne személyeskedj, mert valaki előbb-utóbb veled trágyázza meg a kukoricaföldjét.
JAJJ! BOCSÁNAT!! LEÍROM A MONDÓKÁMAT ÚGY IS, HOGY MEGÉRTSD...
te meg ész? aszt reméltem már nem látlak töbet! de írogas tsak legaláb lessz min csánycsognyunk...
egyépként ithon én dirigálok kösszi! nállatok visszont elék gyenge az irányítás. mindenki joban járt volna ha apád hejesírási szabájzatot vessz neked számító gép hejet. de ha már nem tucc írni akor legalláb ne erőtessed. ha meg mégis erőteted akor ne szeméjeskedly mert valaki előb-utób veled trágyáza meg a kukoricafőldjit.
Felfogtad, paraszt?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #7698 üzenetére
"miért kel neked mindenbe belekonyogni? dirigálj othon punci bácsi"
Látom nem javult a helyesírásod, ráadásul most egy olyan hsz-re reflektáltál, amit rajtad kívül mindenki értett.
Viszont most ÉN kérek TŐLED segítséget! Igen!!!
Mi a bánat az a "belekonyogni"? Segíts... -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #7504 üzenetére
Ja és még valami, ajánlom figyelmedbe a következő linket, főleg a 12. / 4. bekezdést, idézem neked :
4. Hozzászólás:
Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #7499 üzenetére
< Flame on>
Ha képtelen vagy használni a google-t, és ide fordulsz segítségért ÉRTELMEZHETETLEN megfogalmazású, és helyesírási hibáktól hemzsegő irományaiddal, és még neked áll feljebb, hogy - bár élcelődve, de segítő szándékkal mögötte - kijavítunk és próbálunk segíteni a sokszor EVIDENS (tudod mit jelent???) dolgokban (mi a különbség multi - single között = maradj a super marionál)... Hát urambocsá'.Az, hogy tudsz írni, nem jelent semmit. Tudni kellene HELYESEN írni, és a mondandód megfogalmazni.
<Flame off> -
ObiGabi
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #7487 üzenetére
Üdv!
Szerintem erre a bálafelszedőre gondolsz: Balerunner
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #7487 üzenetére
Ha valaki nekem ezt lefordítja humanus erectus 'la homo sapiens nyelvre, szívesen segítek
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tomcsi2012 #7468 üzenetére
Kérlek, hogy ne csak a modok és mapok "átanulmányosása", hanem a helyesírási szabályzat olvasása is férjen bele az idődbe!
(Bocsánat mindenkitől! Tudom, hogy megbeszéltük, hogy nem a helyesírás a fő téma, de a reggeli kávém előtt vagyok...)
-
vacs
veterán
válasz
Tomcsi2012 #7453 üzenetére
Minden mod működik egyjátékos (single) módban, de nem mind működik multi-ba (többjátékosba), bár ez téged nem érint!
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #7457 üzenetére
Pontosan, kíváncsi, tájékoztatót, segítséget
Szívesen
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #7453 üzenetére
Ööö.. fogalomzavar? Segítek.
Singleplayer : egyedül játszol, gép segítőkkel.
Multiplayer : más, humán játékosokkal ugyanazon a mapon közösen játszol.Ha a modok MP kompatibilisek és a map is amivel single-ben játszol, akkor el tudod indítani multiban is. Persze ehhez az kell, hogy a használt modok / map egyezzenek a többi játékosnál.
"....A multi singlerbe is müködik?nem,vagy nem mindegyik?...." - legközelebb érthetőbb módon fogalmazd már meg a kérdésed, hadd ne nyúljunk már vissza a barlangrajzokig, hogy megfejtsük a mondandód. Köszi.
-
vacs
veterán
válasz
Tomcsi2012 #7448 üzenetére
MP: multi player, több játékos mód, online többen játszhattok egyszerre,
SP: sinlge player, egy játékos mód, tehát egyedül csinálsz mindent. -
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012 #7431 üzenetére
Hali!
Most bármily furcsa les amit írok, igen is VAN teleport LS ben. Igaz a 13 ban nem találtam még. Bár, nem is igen kerestem. LS11 ben tuti volt/van!! Valamerre ki is mentettem pár object-t meg buildings-t. ha jól emlékszem, akkor 3 féle volt/van.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #7428 üzenetére
Szia! Ennyire azért ne siess, kiírhatod, hogy mindenki...
Nem PDA, nem is hasmenés, hanem LoadStatus a mod neve szerintem, amire gondolsz. Kiírja a gépek telítettségét.
Teleport? Majd az FS2043-as kiadásában, addig érd be szerintem a map / reset selected vehicle opcióval. Már ha custom mapon működik.Legközelebb az "ijen" helyett "ilyen"-t írj, mert lacibá' fórumtársunk a kombájn elé veti magát tényleg...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tomcsi2012 #7368 üzenetére
Idéznék egy fórumtársunktól (akinek köszönöm egyetértő köszönetét):
"Mindenki maga dönti el, hogy viszonyul a fórumtársakhoz a hozzászólásai minőségével. Én úgy érzem, ha már mástól kérek segítséget, az a minimum, hogy megadom neki azt a fajta "tiszteletet", hogy normálisan megfogalmazott, lehetőleg hibáktól mentes hsz-t írok. Ráadásul a hibákat még alá is húzza a hsz editor."
Mit is írtál? "Ha jol megnézném a forumba ilyeneket nemirnánk,illetlen és kusztustalan dolog,nem idevalo"
Látod. Ahelyett, hogy magadba néztél volna egy picit, te inkább visszatámadsz. De nem akármilyen módon! Egy mondatban kb. 8 súlyos hiba. Nem lehet mindenki egy Grétsy László, de egy kicsit figyelmesebb mindenképpen.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tomcsi2012 #7362 üzenetére
Ha mégegyszer ly-nal írod azt, hogy fajta, vagy j-vel azt, hogy olyan, én isten bizony a kombájnod elé fekszem, de magammal rántalak téged is! Az egyebekről már ne is beszéljünk.
(Egy mentséged lehet: ha te is idegen honban nőttél fel, mint Anna, akit szegényt sikerült innen elüldözni...)
-
fbandy72
csendes tag
válasz
Tomcsi2012 #7362 üzenetére
Én kíváncsiságból letöltöttem egy Avmap-ot abba egyből megtaláltam a "growthNumStates" sorokat, de az nem biztos hogy ugyan azt sikerült letölteni
Nekem most volna egy tesztelni való map, ami egy átalakított alap térkép hogy gyengébb gépeken is könnyen fusson. Átalakítás annyi hogy a tehenek, juhok a farm mellet vannak, van még sertéstartás leadó hellyel. Itatás minden állatnak, Ja és az alapnövényeken kívül van napraforgó, zab, szójabab, és greenwheat[zöldbúza].
Tej szállítás is megoldva, és plusz be van vetve egy pár terület, valamint komoly gép park a kezdéshez hogy ne keljen mindjárt arra keresni a $. Ja és aki a játék azon oldalát is szereti ami csak az alap mappon van pl. patkó gyűjtés, vagy küldetések így az is meg van. -
fbandy72
csendes tag
válasz
Tomcsi2012 #7360 üzenetére
Sziasztok!
Igen az csak valamilyen mentése vagy ilyesmi mert az nem csak "i3d" hanem "shapes".
Én az "Notepad++" szerkesztőt használom, mert az színekkel is elkülöníti a dolgokat, de lehet te is, akkor bocs. -
fbandy72
csendes tag
válasz
Tomcsi2012 #7358 üzenetére
Sziasztok!
Ugyan úgy az "i3d" fájlba kell keresni csak előbb ki kell csomagolni aztán meg vissza. -
zsolesz0803
tag
válasz
Tomcsi2012 #4342 üzenetére
Igen működik rendesen semmi gond nincs vele!
-
zsolesz0803
tag
válasz
Tomcsi2012 #4331 üzenetére
Köszönöm
egyébként az a felszedő kombájn jól működik ami a pakkba van benne csak a cukorrépával kinlódik az is, mert ha kiér a sor végére megállés nem fordul vissza maga mellé, a többi növénnyel jól működik
Jó játékot -
zsolesz0803
tag
válasz
Tomcsi2012 #4329 üzenetére
Szia
nekem tökéletesen működik azért mertem ajánlani bárkinek isja elsőre annyi bajom volt hogy nem tudtam föld területet venni, de utána megtaláltam, egy épület tetején vannak fönt a forgó ikonok oda kell fölmenned és ott tudod megvenni azt a földet amelyiket akarod!
lenne egy kérdésem nekem is: Működik valakinek valamelyik Grimme cukorrépa vagy burgonya felszedő gép?? mert nekem mostanában egyik sem működik nemtudok rá segítőt fölvenni amikor leszedtem tökéletesen működött mind a 2, egy ideje nem használtam most meg nem jó!
Biztos hogy nem egy rossz mod csinálja mert ha csak egyedül van bent a játékba akkor sem működik!
Esetleg tudnátok ajánlani egy jó gépet amelyik működik is? Köszönöm -
Robert1994
csendes tag
válasz
Tomcsi2012 #4306 üzenetére
igen jo mukodik
-
vacs
veterán
válasz
Tomcsi2012 #4309 üzenetére
Nem 1.3, nem 1.4, hanem 2.0 patch kell !!
Augusztus eleji (de inkább július végi), illetve ennél régebben készült modokat érdemes keresgélni.
Az újabbaknál (általában) oda van írva, hogy: Requires patch 2.0, only patch 2.0 stb. -
vacs
veterán
válasz
Tomcsi2012 #4290 üzenetére
Azért nem megy egyik újabb mod sem, mert kellene neki a 2.0-s patch, de a magyar verzióhoz még nem érhető el, csak a külföldiekhez !!
Felesleges próbálkozni, én már lassan egy hónapja nem szedtem le egy újabb modot se, mert a patch hiányában nem indulnak el, ezért fagy le a játék. -
Robert1994
csendes tag
válasz
Tomcsi2012 #4298 üzenetére
elkuldod akor a linket kerlek
???
-
gergo84
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #4290 üzenetére
küld a linkét ami nem megy, kipróbálom én is
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012 #4280 üzenetére
Hali, ZIP formátumú legyen minden módod!!
Ha nem az, akkor csomagold ki valahova, és csomagold bele Zipbe utána. -
puhoska76
tag
válasz
Tomcsi2012 #4280 üzenetére
Szia sajna nálam is előfordul hogy nem jön be a map csak tölt aztán hibával leáll,én úgy szoktam tesztelni hogy mod mappából mindent kiszedek csak azt hagyom bent amit meg szeretnék nézni ha úgy indul akkor valamelyik modod nem engedi ha ugy se mert az is előfordul akkor kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest