- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #8859 üzenetére
Így közel 7 hónap távlatában mennyi realitást érzel a leírtakkal, úgy mint a privát támogatások, valamint az OC Community Event kapcsán?
-csak mert magam részéről még az ezen kívül megbeszélt dolgok sem realizálódtak. Ez utóbbit már természetesen elengedtem, csak így a közösség elé vetett információk súlya valahogy elillanni látszik.
-
subaruwrc
félisten
válasz
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
loookin'
-
válasz
matteo_szg #8854 üzenetére
Szia.
Nos, a már említett mélyen tisztelt kollégák támogatásán felül egyéb események, személyek támogatása felől érdeklődtem volna pallérozatlan stílusomban.
Bár a kérdésem inkább költői. -
Johni5
őstag
válasz
matteo_szg #8856 üzenetére
Mivel engem sem a pénz ,sem a dicsőség nem hajt,ennyivel bőven megelégszem.A srácok azért már ismernek.Becsülöm mindenki munkáját.
-
Johni5
őstag
válasz
matteo_szg #8854 üzenetére
Én konkrétan csak promó cuccokra gondoltam,( reklámpóló)mivel évente megy 3 vidi az összejövetelekről.Csak reklám célú anyagokra gondolok.Támogatást sosem kérnék,ahhoz én kicsi vagyok.
.Jön majd Norbi,aztán válaszol a kérdésre.
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #8748 üzenetére
Ez jó!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #8748 üzenetére
Now thats what i call support
-
TaaT
nagyúr
válasz
matteo_szg #8696 üzenetére
Nem is igazán emlékszem arra mikor mondtam egy AMD-s lapra hogy: ez igen.
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #8702 üzenetére
Ennek a formáján még inkább durvítottak.A teljesítménye sem semmi a látottak alapján.
-
regener
veterán
válasz
matteo_szg #8702 üzenetére
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #8700 üzenetére
-
jones965
Modder
válasz
Felfokozottan várjuk a fejleményeket. A kézzel foghatónak tudunk igazán örülni.
-
subaruwrc
félisten
válasz
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #8678 üzenetére
Főleg ha egy 12 core-t tartalmazó i9 cpu-val lesz megspékelve.
-
válasz
matteo_szg #8433 üzenetére
"Attól miért kell félni, hogy az Intel korrigálni kénytelen bizonyos termékcsaládok árait?" Hát én személy szerint azért, mert itt a balkáni Budapesten elég sok tevét kellett legeltetnem ahhoz, hogy meg tudjam venni a magam 2db 7700k-ját, amiből a gyengébbik tuningosat így is eladni kénytelen voltam. Nyugtatóbb tudat lett volna/lenne, hogy adott esetben egy év múlva a tuningossága miatt relatíve kis bukóval ki lehet majd szállni belőle egy következő generációra váltásnál. Hiába lesz golden, még az őrült tunerek sem fognak 1,5x-es piaci árat fizetni, ha annyira nagyon lecsökken az általad említett kidolgozott művelet után egy új ára mondjuk egy ilyen procinak.
1-es pont: még kevesebb figyelem jut majd ránk, kis tunerekre, amely kategóriába beletartozik a teljes ország a példámban, mert ma már nagyobb részt tesz ki egy eredmény létrejöttében kb egy jó proci binnelése, mint a tweak tudás és az egyéb mögé rakott emberi tartalom együttesen.
2-es: erre írtam a fenti véleményt.Javuló AMD bin: én is ezt szeretném, jöjjenek csak a nagy órajelek, mert mint az tech kedvelő ember én is azt kultiválnám, de ez meg majd csak még nagyobb pofon lesz azoknak, akik a binnelésben/jókorra időzített eladásban pénzkereseti lehetőséget is látnak-láttak.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #8284 üzenetére
alig várom, tegnap Csabival úgy döntöttünk nem pazaroljuk az ln2-t... ezzel mindent elárultam a fenti 2 prociról
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #8284 üzenetére
Jól hangzik.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #7680 üzenetére
nem egész 12 órája írta nekem ezt, el tudom viselni ha ilyen tempóban dolgoznak rajta
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #7663 üzenetére
Neked és mindenkinek a topicban ezzel kívánnék kellemes karácsonyi ünnepeket:
-
subaruwrc
félisten
válasz
Boldog Karácsonyt neked is Matteo!
-
jones965
Modder
válasz
Köszönjük, és magam részéről is Kívánok az egész Asus support-nak az élen Veled Békés Boldog Karácsonyt!
-
Overlocker
veterán
válasz
matteo_szg #7609 üzenetére
Amint lesz prockó és alkalom keresni foglak, köszönöm
-
törölt tag
válasz
Nemes gesztus.
-
h1mpi
félisten
válasz
hoppácska
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #7365 üzenetére
köszönöm Máté, de sajnos ez a szükséges rossz
-
Brekk
addikt
válasz
matteo_szg #7349 üzenetére
Igazából 5 csepp vízről beszélünk, de azért vicces szitu volt.
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #7349 üzenetére
Jaj ez az Achi!
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #7307 üzenetére
Nekem nem is volt ezzel semmi gondom.
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #7195 üzenetére
picit kételkedem abban hogy a 8 magos majd jobb lesz de persze bízom az előrelépésben.
jöhetne 10 magos állat is -
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #7192 üzenetére
ha meg fugger ilyen sejtelmes akkor sejteni vélem hogy már látott samplet működni,és az remélhetőleg nem olyan életképtelen mint az 1150-es chipek.
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #7192 üzenetére
Ettől függetlenül lesznek új lapok?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #7167 üzenetére
fredyama keze munkája biztos
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #7165 üzenetére
őszintén szólva pokolian megleptek ezek az eredmények. a levegős és a leaked ln2-es eredmények nem mutatták ilyen erősnek. de így az eddigi terveim a 4770k-mmal fuccsba mentek a global pontok tekintetében. szóval kell lap+cpu+vga szereznem megint
-
helkis
veterán
válasz
matteo_szg #7108 üzenetére
áhh.. mennyire nem ismersz.. mindig csak a stex mi?
nem az anyagi oldalára gondoltam a támogatásnak (bármilyen fura azzal nincs gondom), hanem a mindenki egyért, egy mindenkiért csapat-elvre, info, tudás, segítségnyújtás, viselkedésforma, illemtan, szociológia, etika, tisztelet, stb.. (tudom kimentek már a divatból..)
ezek hiánya/megosztása/betartása a csapatszellemre úgy vetül, mint az emberi jogok megsértése az emberre..+természetesen mindennap megélem az emberi jogok sárba-tiprását hiszen egy multinál dolgozom, de egy vállalkozó sem lenne jobb idehaza.. aztán ott van ugye a szólásszabadság, ami arról szól manapság, hogy azt szólhatod csak, amit szabad.. de ne menjünk bele..
semmilyen túl-pörgésről nincs szó, csak annyiról, hogy a mostani Team Hungary "csapat" számomra nem felel meg, én nem olyan vagyok, mint amit most sugároz magából, ezért nem is adom hozzá a nevem. szvsz pont a csapat lényege hiányzik belőle, ha majd őszintén rendben lesznek a dolgok, nem csak a felszín lesz kikozmetikázva + még igény is van rám, akkor megtaláltok..
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #7089 üzenetére
Azzal nem mennek semmire.
-
h1mpi
félisten
válasz
matteo_szg #7087 üzenetére
mint az AMD?
(csak vicc volt)
-
Brekk
addikt
válasz
matteo_szg #7051 üzenetére
Van nekünk is, de a javított FW-esek hétfőn jönnek meg. Csúsztak 2 hetet sajna.
-
Brekk
addikt
válasz
matteo_szg #7049 üzenetére
A VGA amugy továbbra is a Freesynchez kell, csak épp nem jöttek meg a monitorok...
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #7006 üzenetére
"Mióta itt van, full részeg" Neee
Pár szóban leírnád a környezetet? Hányan tesztelnek egyszerre stb...
pl: a nagyok közül kik vannak jelen? EVGA-tól Vince Lucido kint van? -
h1mpi
félisten
válasz
matteo_szg #6781 üzenetére
Félre értesz, mert nem vádaskodok csak úgy látom pár embernek feltünt, hogy az Asust nem lehet rossz véleménnyel illetni, mert jön a "fejenvágás". Az, hogy támogattok valakit becsülendő, de jó lenne megtalálni azt a szintet, ami normális és nem megenni, ha valakinek nem szimpi egy terméketek. Gondolom egy ilyen portálon kimondható, ha valaki egy terméket nem szeret vagy nem jött be neki..
Nekem semmi bajom az Asussal bár alaplaban nem szeretem, de a 970/980 Strixem kiváló volt. Személyesen is ezt tudnám mondani, nem akarom rabolni az idődettéma részemről is lezárva.
Sajnos ilyen szókimondó természet vagyok a való életben is, mégha ezzel mások lelkébe is gázolok néha...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #6385 üzenetére
az exemnel maradt egy noi gigabyte top is, lehet vissza kene kerni, meg sokat erhet egyszer
-
Overlocker
veterán
válasz
matteo_szg #6377 üzenetére
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #6377 üzenetére
réges régen egy messzi messzi galaxisban, amikor az ő pólójukat hordtad...
de megnyugtatásul közlöm, a Gene VII amit a ROG Showdown-ra szereztem is nagyon frankó lap, kár, hogy meghalt közben minden versenyképes hardverem
-
h1mpi
félisten
válasz
matteo_szg #6347 üzenetére
Ha Te vagy Mr. ASUS Hungary, akkor elhiszem
-
h1mpi
félisten
válasz
matteo_szg #6341 üzenetére
Olyat nem gyárt egy cég, ez egy sima mezei példány, ami bárkihez kerülhetett volna.
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #5887 üzenetére
Giga részéről se. De akkor vajon ki részéről lesz es ki fog tuningolni ?
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #5821 üzenetére
Adjatok Achinak egy MAXIMUS VII FORMULA lapot.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #5821 üzenetére
hát kaptam én Gene-t?
ezt vissza is adom jövő héten Máté, írok facsén! -
helkis
veterán
válasz
matteo_szg #5671 üzenetére
Asus Greek Weeks?
-
törölt tag
válasz
Arra nincs lehetőség, hogy a képen látható majom helyett Vad Katalin legyen Asus alkatrészek között?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
neeee
igazi reklámarc, lehetne asus celeb, Alekosz edisön underclocked kártyák, én látom a piaci lehetőséget benne, remélem ti is
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #5664 üzenetére
és azok NEM zavarnak !
jöhetnek tőtikézni
de jó mélyre építjük meg a konfigot hogy mélyen be kelljen hajolni -
Overlocker
veterán
válasz
matteo_szg #5658 üzenetére
Ez a beszéd!
Nos, akkor elkezdeném szervezni a dolgot, de nyugodtan ki veheti a részét majd más is, sőt nagyon örülnék, ha sikerülne ezt KÖZÖSEN, összehoznunk!
Első körben, hely ügyileg, talán össze tudnék szervezni egy osztálytermet....
Kérdés...Kit zavarna, ha lenne nézőközönség?
a : Ne legyen.
b: Lehet, nem zavar. Megfelelő távolságból.
c: Lehet, nem zavar, de ne a "rendezvény" teljes időtartama alatt. Megfelelő távolságból. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Ez nagyon szép gesztus, és követendő példa a többiek részéről is!
HGyu
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
ennyi
-
subaruwrc
félisten
válasz
-
toyone
őstag
válasz
matteo_szg #5394 üzenetére
Nálam Nóra nyert.Csak nincs normális képem róla. -
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #5391 üzenetére
-
04ahgy
nagyúr
válasz
matteo_szg #4892 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem off. Ha tudja, hogy az amit iszik, rendelkezik -196°C hőmérsékletű komponensekkel, lehet, hogy nem issza meg. Itt igazából a bár a felelős.
Mi természetesen tudjuk, hogy a folyékony nitrogén súlyos sérüléseket okoz (a cikkben szereplőkkel ellentétben ezek égési, és nem fagyási sérülések, a rettentően gyors hőelvonás miatt) nem megfelelő kezelés esetén.
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #4419 üzenetére
záros határidőn belül jönni fognak, nagyjából egyforma kártyákkal, erősebb tápokkal, és talán egy jobb procival
-
04ahgy
nagyúr
válasz
matteo_szg #4214 üzenetére
Készülünk.
HGyu
-
Zé_Mester
őstag
válasz
matteo_szg #4067 üzenetére
Ide is kuldheted
-
Overlocker
veterán
válasz
matteo_szg #4067 üzenetére
Blokkolnám
-
válasz
matteo_szg #3826 üzenetére
Nem csúnyák...
Srácok meg kéne dönteni az új vanatge rekordorot...
-
Overlocker
veterán
válasz
Tetszik ez a színösszeállítás, vajon miért is
-
Zé_Mester
őstag
válasz
mocskosul durva. az a fesz ellátó rész meg a memó foglalatok mellett az a sok buzeráló gomb.....nagyon veszett.
a színe meg maga az egész design........... mintha nem is giga lapot látnánk a képeken -
subaruwrc
félisten
válasz
kiváncsi leszek a hazai, subzero tesztre, hogy mit is tud.
első, és második ránézésre is durvának tűnik. -
Jazz
veterán
válasz
matteo_szg #3467 üzenetére
"Fenyíegetőzik? omg
ezt írtam: "ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide (értsd:engem egy másik topicból) ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is" "
Annyit mondtam hogy a téma elfér itt is, és szerintem ő is ezt mondaná! Légyszíves ne ferdíts, tanulj meg mondatot értelemezni továbbá nem hozzád "beszéltem" ha jól emlékeszem!
Stílus? A te vádaskodó stílusod az ami nem ide való, és ha egy egyszerű tuningos kérdés nem fér el a szent topicodban (a tiéd?) akkor ott nagy bajok vannak segítőkészség terén.
Teljesen normálisan feltettem egy egyszerű tuningos kérdést 3463 amire egy elutasító választ kaptam, erre reagáltam...
azt mondod: "Tuning kezdőknek, szájbarágósan" Miért is? Olvastad a hsz.-em? Nem azt kérdeztem hogy hogy kell tuningulni (nagyon is tisztában vagyok vele), hanem hogy valakinek van e pontosan ezzel a típusú procical tapasztalata, mivel az egész interneten erről semmit nem találni!
"intel i3-330m (laptop) tuningról van valakinek tapasztalata hogy mennyit bír és ehhez mennyi feszt kell neki adni? Egyáltalán lehet, érdemes tuningolni? Notiról lévén szó ennek a hűtése korlátozott, de mivel ez a proci nem támogatja az Intell Turbo Boost technológiát, cask ez az út maradt."
A mondva csinált problémáknak van külön show-ja, úgy hívják hogy Mónika...
u.i.: szerintem egy mobil proci tuning elég extrém dologThrawn: Rendben.
Csak nem értem miért kellett neki ilyen stílust alkalmazni, még ha minden topic-ban is van beszólogatós arc, akkor sem szeretem ferdítést..
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #3203 üzenetére
Mondjuk amilyen rosszul ment többeknek, talán annyira nem sajnálják, hogy nem kapták meg azokat a rev 1.0-s UD7-eket.
lehet páran kiszögelték volna a falra
-
Thrawn
félisten
válasz
matteo_szg #3198 üzenetére
A képekből ítélve kapott 3000USD-t is.
szerk: Látom nem kicsit vagyok lemaradva... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
mókás, régen azért ez nem így ment
-
El_Gringo
csendes tag
válasz
"a tajvani döntőben való részvétel mellett 3000 dollárt nyert, illetve megtarthatta a GV-R567OC-1GI grafikus kártyát."
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #3082 üzenetére
ezt nem értem én sem, és mostanában kapja is a bírálatokat érte azért XS-en is... hogy el kéne dönteni, hogy most gyártói teszterről vagy független tuningerről beszélünk, mert a szponzoráció egy dolog, de neki konkrétan ez a munkája, namost akkor miért is csinálunk versenyeket az oc scene-nek? én komolyan már azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Andre-vel le van zsírozva előre az egész, hogy ne kelljen kifizetni ezt a sok díjazást, mostanában gyanúsan sok online verseny van
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #3052 üzenetére
Oké, aláírom ,hogy nem mentem utána és nem kérdeztelek meg.
még arra is tettem utalást, hogy nem biztos, hogy a késő esti gép lenne jó nekünk odafelé, mert alig tudsz aludni a másnapi hajtás előtt. Erre kapom vissza lényegében azt, hogy neked semmi sem jó, stb.
ezt nem igazán értem, én szerintem nem ellenkeztem a repülő indulásával kapcsolatban, de majd Kata kijavít ha mégse. Látom énis a mezőny színvonalát, nyílván nem lazáztam volna el egy késő esti géppel.
Én ragaszkodnék foggal körömmel, de nem tudtam Katának azon nyomban mondani egy érvényes azonosítót, mert útlevelem nincs, a személyim érvényessége két napja véget ért, ideiglenes meg nem megfelelő. 0 határidővel nem tudtam ennél többet tenni, minthogy mára csináltattam ideigleneset.Tisztelettel!
Ádám
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #3049 üzenetére
Kedves Máté !
Teljesen jól ítéltél meg a GOOC során, de szerintem te se lennél lelkes , ha az utolsó pillanatban törlődne a program amit egész idáig vártál. Szívesen elnézést kérek mind a kettőtöktől illetve a szervezőktől a kellemetlenségért, és elismerem, hogy hibáztam, de kiegészíteném azzal, hogy rutintalan utazóként elsiklott a figyelmem efelett, és talán ha Kata előbb figyelmeztet hogy erre is figyeljek akkor most nincs ez.
A facebook profil szerintem mindenki kis privát szférája, és lehet hogy ott nem szeretnék a tiedhez hasonló epés megjegyzéseket olvasni, amikor annélkül is elég tré a napom.
Ez semmi személyes, de tényleg szeretném elfelejteni ezt a dolgot, és továbblépni.Tisztelettel!
Ádám
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #2960 üzenetére
köszönjük az infokat.amikor jött ez hogy : over hol tart?
most futott egy ugyanilyet -
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #2862 üzenetére
beteg amit ezek a ramok tudnak
Zé
keep pushing
-
Zé_Mester
őstag
válasz
matteo_szg #2628 üzenetére
halottról jót vagy semmit, úgyhogy sztem hagyjuk az MSI-t
-
Overlocker
veterán
válasz
matteo_szg #2622 üzenetére
De nagyon dobálják itt a Gulfyt
-
subaruwrc
félisten
válasz
Eclipse Plus: version 1.0...ez a legfrissebb...totál zsákutca az a lap...mondjuk közös MSI-s barátunk is elismerte anno, hogy egy f*s
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
hát én nem merném belerakni az 1000 usd-s cpu-t azis biztos
naja, nem véletlen azis, hogy megszűnt a magyar képviselet is ha jol tudom...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #2625 üzenetére
az a tutiii
sztem az Eclipse-k nem is fogják támogatni a Gulfot, új pcb-t + vrm-et kell tervezniük
Asus-al is így állunk... pár hónapja
-
Zé_Mester
őstag
válasz
SuperComputer nem jó a 6 magos Gulf alá, gyenge hozzá.
jó kis Rampage II vagy Rampage III Extreme, vagy Gigabyte X58A-UD7.......na ezekke menne csak igazán. legelmebetegebb esetben EVGA. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
vigyázz az ilyen kijelentésekkel ebben a topicban
köszi, de még1x Q4EG ES-re ln2-t nem öntök, van még valami a tarsolyunkban, csak Rampage II vagy III kéne most már mindenképpen... Gulftown-t senki nem tesztel P6T*** szériában ahogy nézem, szerintem nem véletlenül, nem jók a bios-ok vagy nem ilyen terhelésre van tervezve... -
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #2497 üzenetére
most mivan, jön megint a megmondóember?
nagyon egyenes mondhatom, megint hátulról mellbe. mit is próbáljak meg?
nulla hátszéllel a jó eredményt?
tessék
tessék
de mutassam még a 05 magyar rekordot is ?én kaptam tőletek, NAGY emberektől, egy : szép volt srác-ot? rohadtul nem úgyhogy nem kell itt a sírás hogy miért vagyok köcsög. csak visszaadom amit kapok
.ja hogy a "kuncsorgásod az ingyen hardver után" miatt ez ma már nehezebben kivitelezhető...sajnálom....
ez különösen mély volt.
nem kuncsorgok...
azért mert nem egy bolt támogat és a közelembe nem értek még nem kell irigykedni ilyen feltűnően.
megmutassam ekkora hátszéllel mire vagyok képes?szánalmasak vagytok így ketten.
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #2077 üzenetére
Az a gond, hogy nemcsak ezzel a problémával nem találkoztál, hanem a szponzorált és a szponzorációt biztosító partner közötti problémákkal sem
azért ha közel millás cuccot nem is pattintottak a kezembe volt már dolgom egy két kölcsön dologgal és pontosan tudom mit jelent nyomás alatt teljesíteni.
a taiwaniakat is volt szerencsém megismerni a gigabyte versenyen, úgyhogy ezen a téren is van némi tapasztalatom.
Zé_Mester szerintem nem volt kioktató
lehetséges hogy neked van igazad bár amennyi időt együtt töltöttem vele nem így ismertem meg. biztos valami baja van velem akkor azt majd megbeszéljük. -
Szatesz
őstag
válasz
matteo_szg #2039 üzenetére
Az nincs kizárva
-
Szatesz
őstag
válasz
matteo_szg #1546 üzenetére
Jaja tudom néztem csak most jegyeztem meg....Nem adhatták ingyen
-
toyone
őstag
válasz
matteo_szg #1546 üzenetére
Van egy kép korábbról is [link]
Achill3uS: Jó lett a cikk. -
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #1506 üzenetére
másnap már ott állt
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #1499 üzenetére
nyugodtan beszélhetünk "ha" ról mert sajnos mindig ezek hátráltatják a magyar csapatokat. én nem az első helyet sajnálom hanem azt hogy nem tudtuk megmutatni mire is vagyunk képesek, mert mindig valami közbeszól... ettől függetlenül elismerésem.
-
toyone
őstag
válasz
matteo_szg #1499 üzenetére
Nincs miért bánkódni. Live verseny. Várjuk a beszámolót
OCTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest