- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
10 millió / 1 procival nem hiszem hogy sok értelme felvenni a " versenyt " hacsak nincs valakinek irdatlan sok pénze meg felesleges szabadideje cpu-z validra binnelni bulldozereket
de mindenképp impresszív eredmény, tekintve hogy a bulldozereknél általános 2v körüli értéket meg sem közelíti a cpu fesz, így még a 9ghz sem kizárt akár nitroval is. bár nem értek azon a nyelven ahogy a fórumon írnak ( nem még nem jutottam el a fordítóig ) de szerintem ki se próbálták még addig a procit, amit mondjuk alátámasztana hogy a user ma regisztrált a hwbotra és ez az egyetlen eredménye, tehát nem egy vérbeli xoc-s akinek ez a 150. cpu-z max validációja. -
-
-
-
-
Zé_Mester
őstag
maga az áramkört már készen hozták, azzal nem is volt bajuk, mert pikkpakk meglett a felrakása.
ők forrasztották a lapot, a vga-t még meg nemtom még miket, de elvoltak.náluk is szintén a proci volt a hibaforrás, ahogy láttam a monitorjukon a végén már 4600-on se nagyon bootolt a rendszerük.
pi eredményük is épp az uccsó pillanatba lett asszem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest