- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
"Fenyíegetőzik? omg
ezt írtam: "ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide (értsd:engem egy másik topicból) ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is" "
Annyit mondtam hogy a téma elfér itt is, és szerintem ő is ezt mondaná! Légyszíves ne ferdíts, tanulj meg mondatot értelemezni továbbá nem hozzád "beszéltem" ha jól emlékeszem!
Stílus? A te vádaskodó stílusod az ami nem ide való, és ha egy egyszerű tuningos kérdés nem fér el a szent topicodban (a tiéd?) akkor ott nagy bajok vannak segítőkészség terén.
Teljesen normálisan feltettem egy egyszerű tuningos kérdést 3463 amire egy elutasító választ kaptam, erre reagáltam...
azt mondod: "Tuning kezdőknek, szájbarágósan" Miért is? Olvastad a hsz.-em? Nem azt kérdeztem hogy hogy kell tuningulni (nagyon is tisztában vagyok vele), hanem hogy valakinek van e pontosan ezzel a típusú procical tapasztalata, mivel az egész interneten erről semmit nem találni!
"intel i3-330m (laptop) tuningról van valakinek tapasztalata hogy mennyit bír és ehhez mennyi feszt kell neki adni? Egyáltalán lehet, érdemes tuningolni? Notiról lévén szó ennek a hűtése korlátozott, de mivel ez a proci nem támogatja az Intell Turbo Boost technológiát, cask ez az út maradt."
A mondva csinált problémáknak van külön show-ja, úgy hívják hogy Mónika...
u.i.: szerintem egy mobil proci tuning elég extrém dolog
Thrawn: Rendben.
Csak nem értem miért kellett neki ilyen stílust alkalmazni, még ha minden topic-ban is van beszólogatós arc, akkor sem szeretem ferdítést..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Jövedelem
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt írtam: "ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide (értsd:engem egy másik topicból) ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is" "