Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz matteo_szg #3467 üzenetére

"Fenyíegetőzik? omg:) ezt írtam: "ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide (értsd:engem egy másik topicból) ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is" "
    Annyit mondtam hogy a téma elfér itt is, és szerintem ő is ezt mondaná! Légyszíves ne ferdíts, tanulj meg mondatot értelemezni továbbá nem hozzád "beszéltem" ha jól emlékeszem!
    Stílus? A te vádaskodó stílusod az ami nem ide való, és ha egy egyszerű tuningos kérdés nem fér el a szent topicodban (a tiéd?) akkor ott nagy bajok vannak segítőkészség terén. ;)
    Teljesen normálisan feltettem egy egyszerű tuningos kérdést 3463 amire egy elutasító választ kaptam, erre reagáltam...
    azt mondod: "Tuning kezdőknek, szájbarágósan" Miért is? Olvastad a hsz.-em? Nem azt kérdeztem hogy hogy kell tuningulni (nagyon is tisztában vagyok vele), hanem hogy valakinek van e pontosan ezzel a típusú procical tapasztalata, mivel az egész interneten erről semmit nem találni!
    "intel i3-330m (laptop) tuningról van valakinek tapasztalata hogy mennyit bír és ehhez mennyi feszt kell neki adni? Egyáltalán lehet, érdemes tuningolni? Notiról lévén szó ennek a hűtése korlátozott, de mivel ez a proci nem támogatja az Intell Turbo Boost technológiát, cask ez az út maradt."
    A mondva csinált problémáknak van külön show-ja, úgy hívják hogy Mónika...

u.i.: szerintem egy mobil proci tuning elég extrém dolog :R

Thrawn: Rendben. ;) Csak nem értem miért kellett neki ilyen stílust alkalmazni, még ha minden topic-ban is van beszólogatós arc, akkor sem szeretem ferdítést..

Új hozzászólás Aktív témák