Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
"Fenyíegetőzik? omg
ezt írtam: "ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide (értsd:engem egy másik topicból) ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is" "
Annyit mondtam hogy a téma elfér itt is, és szerintem ő is ezt mondaná! Légyszíves ne ferdíts, tanulj meg mondatot értelemezni továbbá nem hozzád "beszéltem" ha jól emlékeszem!
Stílus? A te vádaskodó stílusod az ami nem ide való, és ha egy egyszerű tuningos kérdés nem fér el a szent topicodban (a tiéd?) akkor ott nagy bajok vannak segítőkészség terén.
Teljesen normálisan feltettem egy egyszerű tuningos kérdést 3463 amire egy elutasító választ kaptam, erre reagáltam...
azt mondod: "Tuning kezdőknek, szájbarágósan" Miért is? Olvastad a hsz.-em? Nem azt kérdeztem hogy hogy kell tuningulni (nagyon is tisztában vagyok vele), hanem hogy valakinek van e pontosan ezzel a típusú procical tapasztalata, mivel az egész interneten erről semmit nem találni!
"intel i3-330m (laptop) tuningról van valakinek tapasztalata hogy mennyit bír és ehhez mennyi feszt kell neki adni? Egyáltalán lehet, érdemes tuningolni? Notiról lévén szó ennek a hűtése korlátozott, de mivel ez a proci nem támogatja az Intell Turbo Boost technológiát, cask ez az út maradt."
A mondva csinált problémáknak van külön show-ja, úgy hívják hogy Mónika...
u.i.: szerintem egy mobil proci tuning elég extrém dolog
Thrawn: Rendben.
Csak nem értem miért kellett neki ilyen stílust alkalmazni, még ha minden topic-ban is van beszólogatós arc, akkor sem szeretem ferdítést..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt írtam: "ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide (értsd:engem egy másik topicból) ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is" "