- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kedves Subaru!
Csak magadnak köszönheted, hogy nem jössz Mallorcára. Azt a hisztit, amit te levágtál itt az utóbbi napokban, senki más nem merné megtenni rajtad kívül ebből a közösségből. Tőlem törölhetsz engem meg a kedves leányzót is a Facebook ismerőseid közül, de talán jobb lenne, ha kicsit megint elgondolkodnál azon, ami történt. A magyar versenyen úgy gondoltam, rosszul ítéltelek meg korábban, egy korrekt csapattal, veletek ismerkedhettem meg.
Sajnos csalódnom kell ismét, de ez teljesen másodlagos dolog, ezen ne is gondolkozz, nem is érdekel téged valószínűleg. Inkább azon agyalj, hogy ezzel valszeg elvesztettél egy gyártói kapcsolatot, és nem akarlak rémisztgetni, de várhatóan mások sem fognak szóba állni veled ezután. A helyedben sürgősen bocsánatot kérnék a szervezőktől. Ha magyarázni kell, miért, akkor viszont inkább tényleg hagyd, nem vagy méltó a GO OC 2010 győztesi címére.Üdvözlettel,
Mate
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Revolut
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest