- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
ráb*szott léghűtő
eddig nem néztem a minimum feszt 4G-hez. ez 1.25v bios set llc5 szóval loadban kicsit föléad olyan 1.26-ra de igy is messze a legjobb amit eddig láttam (jó elmornak biztos van jobb).
btw az előbb nem irtam, de azért meglepett a reccsenés, hogy egy ekkora felületű forrasztott kupakon is képes elmenni a kontakt.
-
-
-
Alpi.
addikt
Én dalban mondom el, mi hajt amikor azokkal a régi platformokkal időzök. [valami efféle]
-
jones965
Modder
Ma az esős idő kapcsán egy kicsit frissítettem az eredményeken, illetve a team helyezésén.
-
Achill3uS
nagyúr
nagy dolog ez srácok és nagyon érett gondolkodásra vall, hogy félre tudjuk tenni a multbéli surlódásokat és újra egy csapatként megjelenni a hwboton. örülök neki, ki gondolta, hogy ilyen közösségépítő esemény lesz ez a PlayIT. CSPK dolgot vagy szavazzuk meg, vagy maradjon így, semmi kötelezettség senki irányába.
-
jones965
Modder
Gratulálok srácok!
Öröm látni, hogy vannak akik többed magukkal tudják ezt a fajta hobbyt gyakorolni.
Ma én is megejtettem a tervezett HD 7970 single gpu tesztjét, melyben nem kisebb cél, mint a kategóriájában az első hely megszerzése 3dm06-ban. Nos ez nehezen indult egy korábbi driverrel, majd ezután feltettem az egyik legfrissebbet, és láss csodát, sikerült a célt elérni.
3dm06- 50476
Előtte ezt dobta a gép, innentől sejtettem, hogy sikerülni fog.
-
jones965
Modder
& Kicsipapucs!
Gratulálok mindkettőtöknek, szép eredmények!
Én is most fejeztem be egy LN2 sessiont, immár ismét a Maximus VIII Extrem lappal. Az új 6700K cpu-t sikerült valamelyest jobb belátásra bírni, így terhelés alatt elértem az előző cpu teljesítményét, de még mindig elmarad a várakozástól. A HERO lahoz képest alacsonyabb feszültséggel magasabb órajelet sikerült elérnem.
Sikerült pár új Cr rekordot megdönteni 2 kártyás felállásban HD 7970 vga-val.3dm06 -53234 CR 1, globál WR 7.
3dm05-66966 CR 1.
3dm03-260156 CR 1. globál 11.
-
-
-
regener
veterán
Szerintem ezaz: DeepCool UF140R
-
Achill3uS
nagyúr
delideld meg. én cirka 500mhzet nyertem vele.
Geekbench3 4X CPU Global First Place
ez a potato a 7. leggyorsabb 4790k jelenleg közvetlenül subaru ex vietcong chipje mögött.
köszi a delidet még1x Ádám
-
Achill3uS
nagyúr
egyelore szarul, ~1.55v felett eldob minden többszálas terhelést -120 fokon is. de hozzáteszem, hogy a potot rátéve bios-ban 38 fokon indult! ami normál hőátadással 25 körül kéne lennie. és ha rámelegítek egy xtu-val a hőfokok az egekben a pot belül meg jéghideg. a kupak pedig nem is annyira borzalmas.
DE!
potato max valid
uh nemsokára elveszti a fejét, aztán meglátjuk mennyit javul -
subaruwrc
félisten
toyone
mondjuk hozzátartozik hogy keresztbe kellene tesztelni egy championnal vagy classifieddal ugyan ezt a cput és akkor kiderülne hogy mi is korlátoz a 3k-ban.
-
Achill3uS
nagyúr
igen, csak annyit lőttem be kézzel h 8-12-8-28 trfc 100 és twcl 7 csá go auto meg asus optimized. asus lapban többet nem érdemes mert a versenyre nem lesz jó, bclk-ban kevesebbet tud mint a giga nálam. egyebkent ez a kit is tudja a 2600cl7-et, uh ugy nez ki eddig az én psc-im is szarok voltak
-
Achill3uS
nagyúr
dicseretes, de ez kartyankent es benchmarkokkent valtozo h mivel kapsz egy kis boostot. ezek a beallitasok max 03ig hoznak. 05-tol mar a lod sem szamit es az xp is felejtos. egyebkent az ujabb kartyaknal azt vettem eszre mindenki xp64bitezik lehet h az slinel is megerne. no majd legkozelebb enis raprobalok 01hez.
-
Achill3uS
nagyúr
hát én ilyet még nem láttam, hogy magasabb ram és uncore órajel sávszél csökkenéssel jár. de az is igaz, hogy én csak giga és asus oc lapokkal találkoztam. de azt tudom mondani a rtl-ek és a subtimingok adják a sávszéled jó részét. játszani kell velük, különben az órajel semmit nem ér, ha fellazítja neked a lap auto-n, hogy birja a magasabb órajelet.
-
Achill3uS
nagyúr
köszi ismerem a giga versenyen hasznaltam is ezt a tweaket, de most a score-al volt gond, legalább 100 pont minuszban voltam tegnap. lehet a win7-em megkergült, valami driver hianyzott vagy régi systeminfo volt. majd kiderül legközelebb, ha lesz legközelebb. mert ez a cpu megy eladásra az 100.
-
subaruwrc
félisten
cpu tweaker?
nem volt egy wast is das az effem,a ramokat meg csak 2.13v-ig lehet feszelni ebben a lapban ami meg még bemelegítő fesznek is gyenge nekik úgyhogy nem mentek semmit. na meg gondolhatod mi motivációm volt mikor kiderült hogy a 370*14 se megy nitro alatt...
de ez a kis AMD tetszett szóval vadászok alá egy jó ht tuningos lapot -
subaruwrc
félisten
Na ennek apropóján akkor én is leírom a kis mini beszámolómat amihez tegnap éjszaka már nem volt cérnám.
0:15-re értem haza a session után
Először is örülök neki hogy ilyen viszonyban vagyok már a srácokkal hogy hármasban toltunk egy nagyon jó hangulatú bár nehézségekkel tarkított sessiont,miután az én rendszereim és én is feladtam pozitív élmény volt nézni az öregeket küzdeni a 01-gyel.
Én egyrészről AMD 1 magos illetve cedar mill celeron rendszerrel készültem de végül mindkét ( 3 ) próbálkozás kudarcba fulladt a maga részéről.
AMD-vel kezdtem amihez a cpu-t Johni5 válogatott sempron 145-je szolgáltatta amit ezúton is ismét köszönök!
Arra számítottam hogy a léggel 360 max boot ht clock nitrogén alatt feljebb tornászható de sajnos rá kellett ébrednem hogy az a lap korlátja és nem a cpu-é így hát ezzel bekorlátozott órajelekkel futott a teszt.
A cpu fesz már 5600+-ra készülős volt aztán végül nem vettem vissza, -115°C-n elvolt 1 nyekkenés nélkül a rendszer a tesztek ideje alatt.Ezek után nagy reményekkel vágtam neki a celeron 8ghz projektnek,( ismét
) de az távolról sem olyan egyszerű mint ahogy kívülről tűnhet. Csak egy vagon fesz,egy jó lap meg egy jó proci és kész is.
Hát igen de talán hónapok óta is hajszolom de még mindig csak távolról alulról szemlélni sikerült,megközelíteni nem.Kicsit olyan ez mint az Everest mászás.Azt sem lehet csak úgy megcsinálni hogy na odamegyek és felsétálok,ha ilyen egyszerűen működne,nem járna érte hatalmas elismerés.
7540mhz-ig jutottam relatív,celeronokhoz képest alacsony(1.88v) feszen,de 1.9v felett a lap ovp védelme véget vetett a játéknak.
Egy időre
-
-
Achill3uS
nagyúr
ahogy ez is: ROG OC SHOWDOWN EXTREME SERIES ROUND 1
sajnos nekem erre semmi hardware-em nincs, hajrá jones! -
Achill3uS
nagyúr
hmm, érdekes. nem tudom mi okozhatja, probaljatok meg rendesen kiherélni azt az xp-t. lehet tul sok driver vagy app vagy szolgáltatás volt benne aktiv. de igen, hibas hdd is okozhat ilyet. en mar regota csak ssd-n benchelek, jo erre egy 32/64 gigas is amit hozzád vágnak már aprópénzért, de gyorsabb vele dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged