- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Overlocker #3477 üzenetére
Ez lesz az. Köszi
-
Jazz
veterán
válasz
Achill3uS #3473 üzenetére
detto
Na akkor felteszek egy idevágó kérdést is
: Van egy P4 prescott magos 3.0 proci (nem a D8 stepping) 3.6-on stabil normál tuningon. Na most elviekben, egy több körös folyadék hűtéses rendszerben, hosszútávon (eszközök adottak a brutális réz bordától kezdve minden) mi az amit kilehet belőle hozni?
-
Jazz
veterán
válasz
Achill3uS #3471 üzenetére
Így van, te teljesen korrektül és intelligesen válaszoltál, nem is neked írtam a "mondat elemzést" hanem annak aki valótlant állított. Hogy ő ki, az indifferens ebből a szempontból...ő se tudja hogy én mivel folgalkozom...
Akkor elnézést, de ha tudtam volna hogy ez egy ilyen folyékony nitrogén hűtéses topic, és hogy ilyen "hűvös" a fogadtatás, eszem ágában nem jutott volna ide írni.
Viccet félretéve: ennek ellenére is mertem volna venni a bátorságot és feltenni a kérdést, mert ez a mobil proci tuning annyira halott téma (ennél a típusnál) hogy ha még a google sem talál semmit, akkor végős elkeseredésben az ember megpróbálja a problémáját egy láthatóan aktív, "profi" tagokkal telerakott topic-ban feltenni, Hátha véletlenül szakami pályafutásuk alatt találkoztak ilyennel...és erre valószínűleg nem egy noob tuning topicban fognak választ adni. -
Jazz
veterán
válasz
matteo_szg #3467 üzenetére
"Fenyíegetőzik? omg
ezt írtam: "ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide (értsd:engem egy másik topicból) ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is" "
Annyit mondtam hogy a téma elfér itt is, és szerintem ő is ezt mondaná! Légyszíves ne ferdíts, tanulj meg mondatot értelemezni továbbá nem hozzád "beszéltem" ha jól emlékeszem!
Stílus? A te vádaskodó stílusod az ami nem ide való, és ha egy egyszerű tuningos kérdés nem fér el a szent topicodban (a tiéd?) akkor ott nagy bajok vannak segítőkészség terén.
Teljesen normálisan feltettem egy egyszerű tuningos kérdést 3463 amire egy elutasító választ kaptam, erre reagáltam...
azt mondod: "Tuning kezdőknek, szájbarágósan" Miért is? Olvastad a hsz.-em? Nem azt kérdeztem hogy hogy kell tuningulni (nagyon is tisztában vagyok vele), hanem hogy valakinek van e pontosan ezzel a típusú procical tapasztalata, mivel az egész interneten erről semmit nem találni!
"intel i3-330m (laptop) tuningról van valakinek tapasztalata hogy mennyit bír és ehhez mennyi feszt kell neki adni? Egyáltalán lehet, érdemes tuningolni? Notiról lévén szó ennek a hűtése korlátozott, de mivel ez a proci nem támogatja az Intell Turbo Boost technológiát, cask ez az út maradt."
A mondva csinált problémáknak van külön show-ja, úgy hívják hogy Mónika...
u.i.: szerintem egy mobil proci tuning elég extrém dologThrawn: Rendben.
Csak nem értem miért kellett neki ilyen stílust alkalmazni, még ha minden topic-ban is van beszólogatós arc, akkor sem szeretem ferdítést..
-
Jazz
veterán
válasz
Achill3uS #3464 üzenetére
ugye most csak viccelsz hogy egy egyszerű tuningos kérdést egy extrém tuning topic-ba nem lehet feltenni?? "közel sem?" Megkérdezzünk egy moderátort? ő lenne az első aki dobna ide ha egy saját topicot nyitnék, mondván "elfér ez itt is". és tökéletesn igaza lenne. már bocsánat de ez nevettséges. még is hol az isten nyilába tegyek fel tuning kérdést ha nem egy tuningos topicban??
már ne haragudj de hogy tudsz a többiek nevében nyilatkozni hogy "nem tudunk". te ők vagy? vagy ez hogy van? a téma abszolút idevág, a fórum pedig arról szól hogy ha épp valaki olyan olvassa a hsz.-t aki tud hozzászólni az megteszi. tuningról pedig nem szoktak noti oldalon beszélni!
Egyébként megtaláltam a megoldást. Még pedig azt hogy nem lehet egyáltalán tuningolni. Mobil proci lévén szó van a dolognak egy apropója, az "alaplapot" nem te választod. és itt már el is dőlt a dolog. intel turbo technology sem csinál mást mint hogy 3-5%-al megemeli az órajelet. asztalinál értelmetlen mert bios-ból te is megtudod tenni, de notinál nincs erre lehetőség. amúgy ez a fajta proci a "turbo boost"-ot nem "támogatja".
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
intel i3-330m (laptop) tuningról van valakinek tapasztalata hogy mennyit bír és ehhez mennyi feszt kell neki adni? Egyáltalán lehet, érdemes tuningolni? Notiról lévén szó ennek a hűtése korlátozott, de mivel ez a proci nem támogatja az Intell Turbo Boost technológiát, cask ez az út maradt.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest