Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz
matteo_szg
üzenetére
Mivel engem sem a pénz ,sem a dicsőség nem hajt,ennyivel bőven megelégszem.A srácok azért már ismernek.Becsülöm mindenki munkáját.
-
Johni5
őstag
válasz
matteo_szg
üzenetére
Én konkrétan csak promó cuccokra gondoltam,( reklámpóló)mivel évente megy 3 vidi az összejövetelekről.Csak reklám célú anyagokra gondolok.Támogatást sosem kérnék,ahhoz én kicsi vagyok.
.Jön majd Norbi,aztán válaszol a kérdésre. -
Johni5
őstag
-
Johni5
őstag
Pff.Lehet szigetelni rendesen.Jó közel van minden.M9A-nál csak a ramokkal szívok.Most lehet majd a PCI-e szlottal is.
-
Johni5
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
RX 480-nal és gtx 580-al fog menni a teszt.Már nem kell sokat aludni. Hétfőn tolok egy bencs napot.
-
Johni5
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
AM3-akat toltam vele.Bencsre 5500 mindenhová jó volt.23mV dropp van terhelésre.Következő kör a GT táppal megy,azzal alapból 10mV-al kevesebbet kér.DCII-t nagyon nem akartam széthajtani,ennél megy többet is.5600-as feszt hagytam bent,nem volt érdekes,a fesz/elfűtést kerestem.

-
Johni5
őstag
A 6600K az érdekes lesz.1.55v 5600 Mhz +18 fokon.Beteg darab.
Köszi srácok !
Brutál eredményeket toltok mostanában ti is. 
-
Johni5
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
" ...nézd meg Johni5-öt és Alpi-t. mind a ketten előttem vannak most már hwboton, annyit tesztelnek, amennyit 3 másik ember együtt. " Balázs!Itt egy 0 lemaradt a hármas után véletlenül. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként az x éves cuccok tesztelésében csak egy szépséghiba van.Még felrakom az op rendszereket,az néha több időt vesz igénybe,mintha végigtolnám az összes bencset. Alpival szeresssük ezeket a cuccokat,ha másért nem, poénból.Ha nincs versenyporondon,akkor valószínűleg az életbe nem jutna eszünkbe ilyen összeállítás.Viszont sok tweaket a régi cuccok tesztjeiből találok ki.Mert itt erőből nem lehet durva eredményt elérni.Engem spec a hardvermaszteren kívül a többi rész nem nagyon izgat. -
Johni5
őstag
Jól nyomjátok !2 hétig még nem tudok felmutatni eredményt.Rengeteg a munka.Alpinál viszont jól pörög a kompis rendszer.
-
Johni5
őstag
Team Cup 2016 !!!A régebbi hardveres teszteket Alpival és Norbival szerintem rendezzük.Mindegyikre nincs herdverünk,de amit tudunk kihozunk belőlük.
-
Johni5
őstag
Tegnap futtattam pár dry Ice tesztet a 9370-el.
R7 360 illetve HD 7950 volt terítéken.
A versenyszámoknak megfelelően különböző órajeleken futottak a tesztek. [link]
wprime-ba sajnos feljebb nem tudtam menni,mert a 4.mag folyamatosan szivatott.Mindent összevetve ln2 teszt előtt azért biztató eredményeket sikerült elérni.Vantage cpu teszt alatt +10 fokon is megállta a proci a helyét 5830-on.
-
Johni5
őstag
válasz
haiiro_o
üzenetére
Ezt már láttam egy pár éve.A processzor integrálása a lapba már nem tetszik.A kondenzátor 40-60 fokos.A vga mellé biztos nem tenném be,mellesleg a ház mögött,mellett marha meleg lesz.Ha nem 100% a szigetelés,akkor elázik mindened.A vga-val kezdődik a sor.Én inkább tesztpadon használom az ss-t.Ha házba építek valamit,akkor folyadékhűtőként használom inkább.(átépítem).Az elpárologtatóba az a bordázat tök fölös,inkább az alsó felületet kell megnövelni barázdás kialakítással.A szívócső szigetelése meg kritikán aluli.
-
Johni5
őstag
[link] Ez szerintetek egy vagy 3 VGA-val ment ? Cseles csávó szerintem,csak ez most nem jött be.
Vantage erdeménynél ott az 3 gpu a gpu-z-nél. 
-
Johni5
őstag
Aztán most ésszel kötekedni egymással.Tudjátok,én nem vagyok semmi jónak elrontója.Visszaléptem a csapatba én is.CSPK jogot kérjetek,mert jelenleg kapitány nélkül vagyunk. -
Johni5
őstag
-
Johni5
őstag
Kaszkád még nincs az országban...még.
Ha lenne annyi helyem,összeraknám. -
Johni5
őstag
Srácok!Meddig áll el a dewarban a nitró???Kijavítottam,ami Ádámé volt.(A szelep volt rossz,kivágtam belőle,kapott másikat.)Full vákum van a 2 réteg között.
Vééégre. -
Johni5
őstag
CC 15-re lassan rá kellene lépni.
Mindjárt vége.
Dewarom péntekre rendbejön.Tiszta víz,ráfér még vagy 30 óra vákum. -
Johni5
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Az az egy óra babrálás azért jóval több volt.A videó szövege odavágós lett. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy gondolom elég jó napot zártunk.Alpival sikerült kimaxolnunk a rendszert,célunk a 9000 pont átlépése volt.Mivel a Giga lap feladta a küzdelmet,ezért az Asrock lapomban folytattuk a tortúrát.A pot fizikailag akkora,hogy itt is a ramok áztak el gyakorlatilag,úgy mint a Gigában.Az Asrock tuning szoftverével viszont könnyű szerrel sikerült elérni a 6600-as frekvenciát.-Szeretném megköszönni Speed(R)-nek az új profil képemet.

-CC 2015 Háttérképe hivatalosan,mint mindig megkésve.A már felkerült eredményeknek nem tudom mi lesz a sorsa.

-
Johni5
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Sziasztok!
550 BE procival nyitottam:
-Frekvencia 6240 MHz [link]
-Geek bench 3 maggal : 8491 pont WR [link]A rendszer nem volt kimaxolva közel sem.
FX-4300 :Itt csak a frekvencia érdekel :7700-ig jutottam,7830 korrupt lett. [link]Az eredmények saját készítésű pottal születtek.Azt hiszem elégedett lehetek.

-
Johni5
őstag
players111 :Mi lett Majával?
Elvérzett vagy megette a Mikulás? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Johni5
őstag
Azért az AMD-t szépen odatetted.Sajnálom,hogy nem tudtam tovább maradni.1150 szigetelést még megvárhattam volna.Tudtam volna segíteni,korrigálni a hibákat.Az AMD-t profin megoldottad,közel tökéletesre.Következő teszt szerintem már hármasban lesz.Gratulálok az eredményekhez! -
Johni5
őstag
GTX 285 nálunk 12 fokos vízzel nem akart elindulni.
Mi lett volna ha hidegebbel próbálkozunk.Visszamelegítettük 20 fokra és rajtolt.Ilyet még nem láttam. -
Johni5
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
60x60x45-ös réz tömbből + 54-es rézcső.6e ft-volt az egész asszem.
-
Johni5
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
-
Johni5
őstag
Ma a Sempi 145-öt megnéztem az Asus M2N32 SLI Deluxe lapban.
A CPU fesz maximálisan 1.7v lehet.
Sajnos 400*14-en kifagy ezzel a fesszel.
Freki terén eddig jutottam -65 fokon
-
Johni5
őstag
Áhhh ,ezt meg lehetett volna beszélni normál hangnemben is egymás sértegetése nélkül..
Én ebbe nem szólok bele,kibicnek kusson nőttem fel. -
Johni5
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Mindenki pislogott,és az arcát törölgette.Ahogy néztem azért sétáltál pár kilómétert te is.Mögötted Xtreme Addict is jól bírta a nitróért mászkálást.8Pack-ék meg 8 termosszal nyomták egyszerre
A név kötelez. (online-ba néztem.) http://www.twitch.tv/overclockingtv/popout?videoId=a666734075 -
Johni5
őstag
Egy hónap alatt 1500+ pont a csapatnak.Azért ez nem semmi.
"Potato warmup" lol. Achi mennyit megy az a 4790K LN2-vel? Viszonyításképpen kérdezem. -
Johni5
őstag
Gratulálok mindenkinek!Az elmúlt pár hónapban valami eszméletlen munka van a csapat mögött.
Jól nyomjuk.
-
Johni5
őstag
Sziasztok!
[link] Érdekes lesz ez megint.
Még alakulóban vannak a versenyszámok .i3 550-et Ádám bevállalod? -
Johni5
őstag
A GPUPI szabályait valaki levezetné nekem? Mondom a gondom. 1. loop 4800-on 21 sec.Van akinek 4800-on 1.45 sec.Most ki a (l)user??Én állítok valamit rosszul,vagy mi a fene??Szabályok sehol.
-
Johni5
őstag
Grat Subi az eredményekhez!
GPUPI Mától pontokat ér.Toljátok!! -
Johni5
őstag
Grat srácok! players111 mondatán sminkelek kicsit.
Szép volt fiatalok! -
Johni5
őstag
A gyurma szívás,én a hűtőbe rakom az alaplapot. 12 fok környékén elég könnyel leszedhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Jön majd Norbi,aztán válaszol a kérdésre.
Lenyúltad a borítóképem a fészről.

" ...nézd meg Johni5-öt és Alpi-t. mind a ketten előttem vannak most már hwboton, annyit tesztelnek, amennyit 3 másik ember együtt. " Balázs!Itt egy 0 lemaradt a hármas után véletlenül. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Húú ez is brutál széria lett.Grat!
Ez tényleg nem.Gyilkos hónap volt ez.Alpinak a 4770k ment kukára lappal együtt.SOC

Sajnos 400*14-en kifagy ezzel a fesszel.