Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
áhh.. mennyire nem ismersz.. mindig csak a stex mi?

nem az anyagi oldalára gondoltam a támogatásnak (bármilyen fura azzal nincs gondom), hanem a mindenki egyért, egy mindenkiért csapat-elvre, info, tudás, segítségnyújtás, viselkedésforma, illemtan, szociológia, etika, tisztelet, stb.. (tudom kimentek már a divatból..)
ezek hiánya/megosztása/betartása a csapatszellemre úgy vetül, mint az emberi jogok megsértése az emberre..+természetesen mindennap megélem az emberi jogok sárba-tiprását hiszen egy multinál dolgozom, de egy vállalkozó sem lenne jobb idehaza.. aztán ott van ugye a szólásszabadság, ami arról szól manapság, hogy azt szólhatod csak, amit szabad.. de ne menjünk bele..
semmilyen túl-pörgésről nincs szó, csak annyiról, hogy a mostani Team Hungary "csapat" számomra nem felel meg, én nem olyan vagyok, mint amit most sugároz magából, ezért nem is adom hozzá a nevem. szvsz pont a csapat lényege hiányzik belőle, ha majd őszintén rendben lesznek a dolgok, nem csak a felszín lesz kikozmetikázva + még igény is van rám, akkor megtaláltok..
-
helkis
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
mivel a topic témája :"csak extrémtuninggal foglalkozik!", ezért nem követem figyelemmel az itteni eseményeket napi rendszerességgel..
(#7104) Achill3uS - építő jelleggel: az nem csapat, ahol egy ember van támogatva, ahol nem mindenki mellérendelő viszonyban van egymással, ahol a felszín és a belbecs között ekkora különbségek vannak..
mindenki nézzen magába és gondolkozzon el rajta..amig ezek a dolgok nem változnak előnyükre, addig én nem kívánok részt venni ebben a tevékenységben..
számomra ez nem is vita alap, kb az emberi jogok megfoszásával egyenértékű dolog, ami olyan alap, hogy nem kell róla vitázni, ha megvan ok, ha nincs akkor felesleges is bármit is tenni, lépni kell..pusztán a fentiek tudata, ill az itteni később visszaolvasott események miatt döntöttem így..
peace4all
-
helkis
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
jéé
egyszer vettem 4db ilyet, hogy jobban el tudjak adni egy s2011-es lapot, beraktam a gépbe, de elfelejtettem visszavenni a korábbi ram beállításokat, 2133-on a 4930k mellett gond nélkül mentek quadban: cl9-10-9-27-1T-ben!
igaz 1.5v helyett 1.6v-on, de innentől kezdve eléggé megingott a márkás tuningramok iránti tiszteletem.. 
-
helkis
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
megy pü!

-
helkis
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
Asus Greek Weeks?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
helkis
veterán
válasz
tom_tol
üzenetére
én már járom az óvódákat utánpótást és 3dmarkillers-supporton felnővő nextgen tunereket keresve..

1.tesztfeladat középsősöknek: 1-1.5m-ről leejtett procit kapj el sérülésmentesen..

2.tesztfeladat nagycsoportosoknak: 60s alatt hajts végre egy tetszőleges tweek-et az óvónénin..
-
helkis
veterán
pl itt van T56 eredménye hasonló órajelekkel eggyel korábbi driverrel: [link]
bár mondjuk ez meg tess on-os..
(#4523) radi8tor1 - ez a programozón múlik kb. mint a physx, ha támogatja és van mit számolnia akkor segít, ha nem támogatja, akkor textúra-hibázhat, vagy nem dob +ban semmit..
-
helkis
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
"és addig addig gondolkodtunk a szétfagyott rendszer felett ameddig a cpu vrm részen elkezdett kiengedni és indításnál pukkant."
ugyanígy szállt el a hétvégén a ds4-em..

(kompi és q6600 kombóval, szerencsére minden túlélte a lapot kivéve..)köszi a sötét oldalt is!
máris jobban látszik, hogy micsoda idegőrlő egy munka ez.. 
illetve ha több hsz is születik a témában, akkor mindenképp egy blogba, vagy saját weboldalba kéne feltolni, hogy egybefüggően meglegyen, mert aki csak az első hsz-t olvassa az hamar beszívhat..
még valami eszembe jutott, ln2-öntözés/fröcsögés, beszerzés/tárolás +biztonságos szállításról és esetleg munkavédelmi szempontokból körbe kéne járni a teljesség kedvévéért!
-
helkis
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
onnan jöttem..

várom! + "action movie" -t a népnek!

igaz nem cél, de ha vannak régebbi félresikerült setup-ok, elrettentésnek, azokat is betolhatnád..
szóval, ha valaki ki akar hagyni pár lépcsőt az tudja mire számítson, mert elég gyerekjátékként van leírva
, de azért tudatosuljon mindenkiben, hogy itt azért nagy erők vannak alkalmazva.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyszer vettem 4db ilyet, hogy jobban el tudjak adni egy s2011-es lapot, beraktam a gépbe, de elfelejtettem visszavenni a korábbi ram beállításokat, 2133-on a 4930k mellett gond nélkül mentek quadban: cl9-10-9-27-1T-ben!
igaz 1.5v helyett 1.6v-on, de innentől kezdve eléggé megingott a márkás tuningramok iránti tiszteletem.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én ezt ki sem mertem próbálni soha..