- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amazing789
tag
válasz
Achill3uS #8916 üzenetére
Achill3uS Úr.
Közben rátaláltam a hírvilágra ami szerintem rólad szól.
Végre egy OC mester. Gratulálok az eredményekhez.
Majd írok üzenetet mert meredek tippeket itt a fórumon úgyse adna egyikőtök sem , nehogy valami vérmókus, figyelmetlen OC zseni szétégesse a gépét. Amúgy én lényegében minden télen 1x rágyúrok a super pi32m re. Noctu d15 el ... kb -4 és +2C külső hő között .... rommá nyitott ablak, gép majdnem a párkányon ... kabát, sapka, sál, vékony kesztyű ..és OC ami csövön kifér. -
Amazing789
tag
válasz
Achill3uS #8912 üzenetére
Royal gskill 4000 cl 17
tudja a 2 voltot. Hwboton sokan úgy tolják csak én nem tudom h kell 2 volton elindítani. Olvastam olyat h rsvd/ln2jumper kapcsoló kell hozzá. Nekem azokkal se megy. Volt aki azt mondta h ln2 jumper ventilátoros cpu hűtésnél el se fog indulni, csak ha víz hűtést érzékel az alaplap. Én 11C alaplapi hőmérsékleten se tudtam LN2 ben indulni noctua hd15 el. Így viszont nem tudok 2 volton ramot tesztelgetni. Köszi a híreket. Még írhatnál bővebben is a 00ás biosokról majd, ha időd engedi. -
MPowerPH
félisten
válasz
Achill3uS #8905 üzenetére
Itt, van EU -s shop, tax included, es a kiszallitas is csak £10. Elorendelest ir UK -ra, nem tudom mennyi idobe tart kihozni.
Talaltam 20L -es Dewart Amazonon £180 -ert, szoval lehet nem kuzdok azert, hogy az enyem megint kikeruljon, az egyebkent is javitott.
De eloszor DICE, azzal meg nincs tapasztalatom, bemelegitesnek jo lesz. Tobbit privatban megbeszeltuk.Csak nem tudom elengedni ezt, bar szeretnek megmaradni csendes amator, ahogy eddig. De most majd talan postolok par eredmenyt.
Sokat filoztam, hogyan legyen, eloszor a cold freezer -en gondolkodtam, --35 fokos fagyalloval. De tul sok macera es hely kell a cuccnak.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #8898 üzenetére
mivel akit érdekel az általában többé kevésbé jelen is van, nem nagyon maradt már értelme ide is felrakni.
a " hátezt én is megcsinálom " meg a mi ebbe a nehéz szintű fika nem annyira hiányzik 5-6 óra cumik után amikor az a két eredmény is ami lett, vér és veríték eredménye.. -
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8863 üzenetére
Igen sajnos ezeket látom én, hetente ha felnézek bot-ra nem látok igazán semmi érdemleges eredményt, amit kellően kifejez az említett Gskill event. A pénzügyi nagyságrendeket pedig már átbeszéltük személyesen is, ezen sajnos nem tudunk változtatni, több százezres bukóval pedig közöttünk nemigen van egyén, aki ezt a fajta békát leszeretné nyelni.
Ezek alapján akkor marad a reményteli várakozás, aminek a valószínűsége jelenlegi meglátásom alapján erősen lefelé konvergálódik.
A piac átrendeződött, aminek a gyártói support vissza esését bőrünkön tapasztaljuk. Nem mondom hogy nem fáj, de ez egyéni probléma.
A tervezett OC eventet pedig ha az ég nem szakad le, akkor most már nem szeretném kihagyni. Akár aktív, vagy éppen passzív résztvevőként. -
Johni5
őstag
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8836 üzenetére
Osztozom a megnyilvánulásodban, magam részéről is csak dicséret és elismerés illeti a csapat azon tagjait, akik képesek voltak saját erőből ezt a színvonalat és eredményeket elérni.
Bízom benne, hogy jövőre ismét tudok magam részéről is érdemi eredményekkel osztozni a közös sikerekben. -
-
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8810 üzenetére
Amiket eddig láttam bot-on eredményeket, nekem összegezve az jött le, hogy ezek a sokmagos szörnyek túlszárnyalják lényegesen a hasonló elődjeiket. Ezek szerint akkor itt is nagy a szórás és marad a binnelés, ami tekintettel a cpu ár/jövedelem viszonyokra, továbbra is megmarad a külhoni sport társak számára.
Bizakodva vártam az eredményeket a binnelési videód megosztása után, de ez most nem lett elég karcos a jelek szerint, pedig a lapod a nevében hordozva a lehetőséget biztos alapokat nyújtana hozzá.
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
Achill3uS #8723 üzenetére
2 hónapot kellett várnom... Szerintem megérte. Ez tényleg fehér holló.
Ahogy mondtad a sima 790i is éppen feltűnik, már el is vitték, de ez... Digital PWM
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Achill3uS #8559 üzenetére
Jó, hát nem is arra gondoltam, hogy a jozsón vettétek és filccel van ráírva, hogy krajonaud, de gondolom ide a vadkeletre jó ez is mentalitás van.
Nekem abszolút bevált a kingpingvin paszta kompinál (nem volt reccsenés -30 fokon, micsoda teljesítmény
), viszont léggel valami irtó fos - tudom, hogy nem az a célja, de akkor is -, egy mx2 leveri. Adok egy kenetnyit szívesen bárkinek.
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #8542 üzenetére
sokat nem tudok hozzátenni.
a hangulat király volt,azért megérte az eredmények meg kritikán aluliak,nem is érdemes feltenni bárhova.
kaby lake meg (n)neked / nektek pedig gratulálok a ryzen cb-hez, 8-9 órán át küzdeni a rendszerrel az elismerésre méltó
egyetlen valamit érő screen,majd ezután jött a reccs
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8542 üzenetére
Köszi a gyors az összefoglalót.
Az elmondottak alapján nekem már "dezsavű" érzésem támad, mert gyakorlatilag egy-két eredménytől eltekintve szinte folyamatosan kudarcokkal voltak teli az ilyen és hasonló session-ok. Gondolj bele, mi lett volna ha én is ott vagyok.
Ettől függetlenül jó volt nézni mind a fotókat és a time laps videót, egy kicsit ezeken keresztül átéreztem a hangulatot, amit szerintem minimálisan rontott csak el a kevésbé kiugró eredmények elérése. -
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8528 üzenetére
Szuper, akkor csináljuk.
Viszont akkor azok az eredmények számítanának, amik a verseny megkezdése után születnek.subaruwrc: ma reggel ráakartam gyúrni, erre fel a win megint megadta magát, már sem vga-t sem display-t nem lát. Benne van a vga, ad képet, eszközkezelőben meg nincs felkiáltó jeles hardver.
-
Alpi.
addikt
-
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8500 üzenetére
Mint itthon utólag kiderült, a win8.1 összehányta magát, lehet hogy a sérült lábtól, passz. Itthon próbálkoztam a helyre állításával, reménytelenül, úgy hogy friss telepítés. Az eff sajnos egy picivel elmarad a korábbitól, amit elég jól sikerült kimaxolni 5.2Ghz-en.
Alpi & Joci: társulok az előttem szólóhoz, elismerésem az eredményekhez. Mint ahogyan már FB-n is írtam, a trónkövetelők jönnek.
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8497 üzenetére
Fúrja az oldaladat a kíváncsiság?
Egyébként volt LN2 tesztelés, bár nem sikeredett fényesre. De ha már rákérdeztél, írok róla.
Szerintem én meg vagyok babonázva a live tuningokkal ugyanis nem kevesebb, mint 6x szedtem szét a setupot. No de sorban:Annak rendje módja szerinti előkészületek, behűtés és -150°C coldbug. No ez fasza, megint kezdődik. Win alatt ugyan ez, coldboot csak -140°C, még jobb. Szét majd újra szerelés, debug 55 code. Hurrá, haladunk.
Szétszed, foglalat megtekint, egy láb a foglalat szélén derékszögben kifordulva. Egyre jobb. Petinek volt egy 2 cm átmérőjű hobby nagyítója, annak segítségével orvosoltam a hibát. Újra összerak, ismét -150°C fagyás. Agyam keresem a sarokban, kb odáig dobta le az ékszíj.
Ezt követően még 2x szét-össze, helyzet változatlan. Na egy utolsó esély címszóval ( Peti buzdításának hála: ebből WR lesz) szétszedtem, kupak die között újra paszta. A rendszer indul, néha köhög, majd kb 1 óra próbálkozást követően beindult, úgy hogy a telipot verzió is simán ment. Minden happy, kivéve én, mivel 6700mhz-en terhelés nélkül is befagy. Na mondom ebből nem lesz még TR (tanya rekord) sem, így hogy a látogatók ki legyenek szolgálva, így stabil 6200mhz-en futtattam 3d05-öt. Persze ezt úgy, hogy nem működött az Nvidia driver, telepíteni nem engedte, eszköz kezelőből lehetett kicsi életet verni bele, de Nvidia vezérlő pult nem volt, így az alapon futó kártyát még optimalizálni sem lehetett, sőt a D3Doverrider sem futott. Tehát volt egy mankón támaszkodó féllábas rendszerem, amin azért sikeresen demóztam. A legjobb eredményem +77K volt, a proci már 6Ghz-en is befagyott cpu tesztek alatt.
Máté nagylelkűen egy gyors kereszt kérdést követően bele egyezett a Ryzen nitrózásába, de mivel ahhoz már nem volt elég lelki erőm, no meg technikai felszereltségem sem, hogy egy intel rendszert upgradeljek AMD-re, így bármennyire is szívhasogató érzéssel, de lemondtam ennek a lehetőségéről.(zárójelben jegyzem meg, ha tudtam volna előre ezt, lett volna egy friss win7 + optikai meghajtó a csomagban)
Ennek ellenére jó volt a buli, a nagyon sok szétszerelés ellenére a rendszer működött, délután 5 órától 11:30-ig tartott a bemutató, itt hagytam abba.Ma délelőtt rendes körülmények mellett megjavítottam a cpu foglalat érintkezőjét. Nem csak elfordulva volt, hanem pluszban megtekeredve is. Tökéletes nem lett, de működik a rendszer. Jövő héten folytatás.
-
-
válasz
Achill3uS #8454 üzenetére
Jaja, láttam én is a topikot hwboton. 1,195V eddig a legjobb 5000/4600 eredményem, vcore limit volt, nem cache. Szóval jó irányba lőttél!
"10-20 fok nem számít": kivéve, amikor de. Ennél a procinál még nem tudom mekkora temp scaler, de pl. a 3258-am őrült ilyen szempontból. 1500-as és 2000RPM-es venti között (3 fok diffi kb.) 20mV-ot differál feszben. Delid nélkül 1,45V 5G spi32m, 5G delid lassú ventivel 1,400V, 5G delid gyors venti 1,385V, 5G kompi delid 1,265V és közismerten kula kompim van, az említett 3258 +15 fokig fűti cb15 alatt 5200-on. Meglátjuk nálam egy értelmes léggel/vízzel mit produkál majd!
Megnézem mit megy az Apexben léggel, ha ott is hozza ezt, akkor nemtom mit baxok el, mert eddig 100/100 embernél a kb 60mV diffi megvolt feszben az mocf javára Apexhez képest, nálam meg 0.
Delid már tegnap is megvolt, csak tényleg annyira szar a Copper-em talpa, hogy 2 ponton érintkezik kb.
Behajtom a Mátyást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest