- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
köszönjük, ismét nagyszerű hangulatú videó lett
az event pedig hatalmas móka és kacagás volt mint mindignem volt időm összefoglalót írni, uh most csak így álá nátúr ideszúrom az eredményt annak aki nem lett volna ott
187142 marks with Nvidia Matrix Platinum Edition GeForce GTX 580 at 1200/2300MHz
de ezzel még koránt sincs vége, legközelebb combosabb pottal kimaxolom mert van még erő a kis matrix-ban!
külön köszönet illeti Norbit a helyért, ha nagyok leszünk megháláljuk
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
azért ahhoz, hogy erre áment mondjuk meg kéne nézni azt a cpu-t amivel kint teszteltünk levegőn egy SOC Force-ban is. mert egyelőre más cpu-t nem láttam mostanában ami olyan könnyedén vitte volna a 3000-ret. players ramjai se mennek annyit mint az EVGA-ban. szerintem a laptól is függ. de több platform kéne, hogy ezt az ember kitesztelje.
-
subaruwrc
félisten
-
nekem is... de az ADATA-s jegyzetpapirom már megvan! ez csak jelent valamit
De hogy picit On legyek: ti milyen pasztára esküdtök? Én ezt használom kb 2.5 éve folyamatosan:
Ez milyen minőséget képvisel? Ugyanis a 4690k-m egy Brockennel a tetején nem igazán akar hűvös maradni 1,18V-tal 4,4GHzen.. értsd: 90°C alulról
-
-
Achill3uS
nagyúr
hat meg en, de legalabb lementek vele a benchmarkok jórésze amit szerettem volna.
soc force ln2 lapban halt meg, szokásos feszeken amin járatni szoktam -122 fokon, 6450-en futott épp a 32M és a 15. loop után bsod és többet nem ébredt fel. utána kiszárít szétszed és másik lapban sem adja a post code-ot, a lapnak semmi baja. arra tippelek, hogy a hőátadás nem volt megfelelő a cpu és a blokk között mivel nem volt ráfogatva, hanem csak a pot saját súlya nyomta. mivel a pentiumnál ez a megoldás müködött ezért mertem bepróbálni a 4770k-nál is. hát úgy látszik itt már a termelt hő többletet nem bírja el. fizikailag nem látszik semmi a chipen, uh nem értem, de biztos h elsült benne valami. -
Achill3uS
nagyúr
nah, annyit piszkáltál az LN2 lappal, hogy megnéztem azt is ma, csak neked
egy gyors SPI 32M csak, hogy lefut-e
a gond továbbra is az (ma megnéztem több bios-t is), hogy képtelen vagyok feljebb járatni ebben a lapban a ramokat, 2600 c9 már nem postol. nem tudom mi lehet az oka, később lehet, hogy fogok vele foglalkozni még, vagy gigának írni, egyelőre ennyi. benchelni maradok a sima lapnál, de ez sem hoz szégyent a nevére
-
-
Achill3uS
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
működjön együtt a lap és meg fogom
nah hát a kis 340-et meg mikor cibáltad ? gratu
Achi
nem értettem teljesen hogy mi a tré amikor legutóbb a 347-est 2.03-ig tépte szó nélkül.
lehet egyébként hogy a csúnya különbség a cb és a cbb között szivatott és már hamar nedves lett a lap itt ott azért viselkedett bután.vagy esetleg túl feszítettem a socketet.
erre utalhat még esetleg hogy minden beállt tuning beállítás vagy max valid kísérlet után az villant fel hogy new cpu installed,please configure ... hát az se normálisholnap próba 2 valószínűleg kicsit más hozzáállással és bővített szigeteléssel.
kicsip
-
Jön 18db 8600-as is, valamikor a kövi hetekben.
sub: írok vissza is mingyá'!
Achi: Dehogynem, meg kellett. Nincs nekem supportom.
EP45T-Extreme talán van, TPower I45 az akad, DFI-t soha... Túlbonyolított.
Nagyon köszönöm a tippeket a magas FSB-hez!
A privátot majd várom, ha lesz rá "érkezésed". -
jones965
Modder
Nagyon tetszenek a videóid, valamint ezúton is gratulálok az eredményekhez.
Ma én is folytattam a tegnap 04hgyu-val megkezdett tesztet.
Tegnap sikeresen előttünk egy vadi új 4790K procit, ami nem volt egy túljó darab, 6100 mhz-en SuperPi 1M-en elhasalt. A magas páratartalom miatt a lap korán levizesedett, aminek betudtuk a cpu elhalálozását. Így sajnos ezen a konfigon eredmény nem született.
Tegnap sikerült egy 65665 végpontszámú 1 gpu-s vantage eredményt öszehozni, viszont képmentésbe már belefagytunk. Sajna ez az instabilitás végig kísérte az egész estét.Ma délután ismét hozzáfogtam a 25 liter LN2 elhasználásának. A 3 óra alatt kétszer kellett szigeteljek, mivel röpke 1,5 óra alatt a gpu levizesedett. A hátramaradt időben a cpu-val kisérleteztem.
Eredmények:
Vantage 1gpu New CR: 66371
3dm11 1 gpu, minimális javítás:
P203443dm11 physics teszt:
systems foto:
-
-
-
jones965
Modder
Sajnos az extrem tuning az ilyen, de ezt jól tudja mindenki, aki ezt űzi.
Ettől függetlenül én gratulálok a srácoknak, minden tőlük telhetőt megtettek a cél érdekében.
Annak külön örülök, hogy gyakorlatilag pár ember kivételével a helyszínen tartózkodott az extrem tuningosok jeles képviselői, nekik külön köszönöm a beszélgetés lehetőségét. -
Köszi szépen a szép szavakat fiúk, sokat jelent!
Ramok: 2.60V-ot kaptak az utolsó tesztnél. Ami ledropol olyan 2.56-ig. Mennyit adjak neki léggel, amit még elvisel? A hűtést le fogom cserélni rajta, de csak egy jobb léghűtő kerül fel és majd kidobom a konfigot a mínuszokba. Szóval jó léghűtés és udvaron lét mellé mennyi a max fesz amit kaphat?
-
jones965
Modder
Gratulálok, igazán elismerésre méltó eredmények, irigylésre okot adó körülmények között.
Tegnap én is kipróbáltam az új IB-E procit, amivel még ma is ismerkedtem. Sajna ez a példány 5300 Mhz-en "tetőzött", viszont a coldbugja -150°C-nál jelentkezett. Nem is kellett visszamelegíteni, gyakorlatilag újraindítást kövvetően pár másodperc után újra bootolt.
Említésre méltó eredmény egy vantage abszolút HU 1. helyre lett elég. Win 8 alatt a rendszer teljesen anomáliákat hozott, amit valószínűleg az új cpu miatti újratelepítés remélhetőleg helyrehoz, csak úgy mint a win7 leharcolt állapotán. A jövő hét elején még megpróbálok pár benchet lefuttatni, talán lesz amit ismét meg tudok osztani köztetek.Vantage 4 WCF P80343
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged