Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
matteo_szg
üzenetére
"Attól miért kell félni, hogy az Intel korrigálni kénytelen bizonyos termékcsaládok árait?" Hát én személy szerint azért, mert itt a balkáni Budapesten elég sok tevét kellett legeltetnem ahhoz, hogy meg tudjam venni a magam 2db 7700k-ját, amiből a gyengébbik tuningosat így is eladni kénytelen voltam. Nyugtatóbb tudat lett volna/lenne, hogy adott esetben egy év múlva a tuningossága miatt relatíve kis bukóval ki lehet majd szállni belőle egy következő generációra váltásnál. Hiába lesz golden, még az őrült tunerek sem fognak 1,5x-es piaci árat fizetni, ha annyira nagyon lecsökken az általad említett kidolgozott művelet után egy új ára mondjuk egy ilyen procinak.
1-es pont: még kevesebb figyelem jut majd ránk, kis tunerekre, amely kategóriába beletartozik a teljes ország a példámban, mert ma már nagyobb részt tesz ki egy eredmény létrejöttében kb egy jó proci binnelése, mint a tweak tudás és az egyéb mögé rakott emberi tartalom együttesen.
2-es: erre írtam a fenti véleményt.Javuló AMD bin: én is ezt szeretném, jöjjenek csak a nagy órajelek, mert mint az tech kedvelő ember én is azt kultiválnám, de ez meg majd csak még nagyobb pofon lesz azoknak, akik a binnelésben/jókorra időzített eladásban pénzkereseti lehetőséget is látnak-láttak.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Micro Four Thirds
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest