- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
Neked kajak ilyen nehéz a felfogásod, vagy csak erre élvezel, ha idegesítheted a többieket ???
Thrawn leírta már, hogy ez a topic a szárazjeges \ folyékony nitrogénes eredményekről és ezzel kapcsolatos hűtési megoldásokról szól, nem arról, hogy ilyen meg olyan folyadékhűtéses rendszert meddig lehet húzni.
Hatalmas találmány a fórum kezdőoldalának jobb felső sarkába a kereső, csodákra képes. Vagy ott a Google, hidd el, az mindent tud.Ne itt boldogítsd a jónépet, mert úgyse kapsz választ, még akkor se ha tudják mi a válasz :
Itt célszerűbb feltenni a kérdést :
- Vízhűtés topic
- Tuning kezdőknek, szájbarágósanSok sikert, bye
-
Overlocker
veterán
-
matteo_szg
őstag
Na most erre megint mit lehet írni...
Thrawn - "Ez itt maradjon meg a szárazjeges és folyékony nitrogénes "őrülteknek", ők nem keveset tettek le már az asztalra - nemcsak itthon, de külföldön is - ezért megérdemlik hogy legyen külön topikjuk."
Na mindegy, remélhetőleg megválaszolja neked valaki a srácok közül. De így remélem a mondatelemző képességek hiányát felhozó kedves mondatot érvényét veszti irányomba...
-
matteo_szg
őstag
Vádaskodó stílus? én sehol nem látok ilyet a hozzászólásomban, te hoztad fel a moderátort, én meg arra reagáltam. Jó lenne, ha nem képzelnél bele különféle indulatokat, amik leginkább csak nálad léteznek. Nem hozzám beszélsz? Ez egy fórum, írj privátot, ha nem szeretnéd, hogy mások lássák a bejegyzésed.
Az a topik beírás egy tanácsadás volt a részemről, amit tőlem nem, egy házigazdától viszont elfogadtál. Másrészt ennek a topiknak az első hozzászólása egy bemutatkozó poszt, amiben pont Achill3us írja le, hogy miről szól ez az egész. Ezek szerint azt nem olvastad...
Megjegyzem, hirtelen én lettem a rossz fiú, Achill3us pedig korrekten, intelligensen válaszoló fórumozó. Egyébként tényleg az, csak pár hozzászólással feljebb még valahogy nem ez volt a véleményed a válaszáról. Szóval érdekesen reagálsz...
-
Achill3uS
nagyúr
ha valakinek meg kéne válogatnia a szavait akkor az Te vagy. a mókás az, hogy olyannak írod, hogy tanuljon meg mondatot elemezni, akiről fogalmad sincs, hogy mivel foglalkozik, és lehet, hogy naponta a cikkeit olvasod xy oldalon. tehát ennyit arról, hogy ki személyeskedik és mennyire udvarias. én ugy érzem teljesen normális, hangnemben válaszoltam neked, és próbáltalak más topicba terelni a kérdéseddel, mivel ezt a topicot nem ilyen célzattal hoztam létre. ha elolvasod az első hsz-t még1x figyelmesen, megtudod mitól extrém tuning az extrém tuning. nem attól, hogy mit tuningolsz, milyen eredményt érsz el, a hűtési metódus alapján kapta a nevét ez a fajta pc tuning - csak nincs rá annyira találó elnevezés mint mondjuk a moddingosoknak, ezért téveszthető össze könnyen témában nem járatos szemnek, az általános értelmezésben vett tuningal. másrészt pedig notebook-okon nagyon ritkán alkalmazunk ilyen eljárásokat, de tudtommal te nem erre voltál kiváncsi, hanem, egy konkrét notebook cpu tulajdonságait kérdezted, egy olyan topicban, ami egyszerűen nem erről szól. ezt próbáljuk már 4-en elmagyarázni, hogy semmi gond nincs ha az ember kérdez, de azt még egy fórum keretein belül is a megfelelő helyen célszerű és ildomos megtennie. köszönjük.
-
Thrawn
félisten
Ha moderátor helyett megfelel egy házigazda véleménye is, akkor jelzem, hogy nem jó helyen tetted fel a kérdésed. Itt eligazítottak merre találsz a kérdésednek való topikot, én speciel ezt javasoltam volna: Tuning, kezdőknek, szájbarágósan. Topiknyitást garantáltan nem.
Ez itt maradjon meg a szárazjeges és folyékony nitrogénes "őrülteknek", ők nem keveset tettek le már az asztalra - nemcsak itthon, de külföldön is - ezért megérdemlik hogy legyen külön topikjuk. További szép estét
-
matteo_szg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóhifi
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged