- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
Nekem tervben van, de még semmim nincs hozzá.
-
Brekk
addikt
ASUS APEX lap érdekelhet valakit? 2x volt nitrózva, 3év garis, nagyon vigyáztam rá, makulátlan állapotban van.
-
Brekk
addikt
válasz
kicsipapucs #8670 üzenetére
Ez jól skálázódik, de nitróval ki tudja mit megy. Lehet egy atom golden procin ülsz, lehet az enyemnel is rosszabb. Ott lement 1.19V a cine mégsincs meg még a 6900Mhz valid se.
MEg kel nitrózni.
Mondjuk Achi procija is az enyém. -
Brekk
addikt
Este megnézzük a csudajó 7700K-t, tesség Achinak, meg nekem drukkolni.
-
Brekk
addikt
Megjöttek az MX34VQ-k.
-
Brekk
addikt
válasz
kicsipapucs #8560 üzenetére
A németek raktárából jön ide, szal ez nem a vadkeletieknek szánt cucc.
NEkem amúgy nem reccsent a cucc, sztem szerencsén és felfogatáson is múlik.
-
-
Brekk
addikt
Most sírok.
Egyrészt 100ft nál akkor se ér többet ha pandából van. Ellenben mindig felmerül a kérdés, hogy véletlen nem fexik -e fel a hűtő rá? Ha nem, akkor mi értelme van? Ha a mag alá ér kicsivel akko olyan szinte mintha ott se lenne, simán sarkaz.
Ahogy ezerszer elmondtuk, szivacs a sarkok alá! -
Brekk
addikt
válasz
Overlocker #7799 üzenetére
18fok körüli lépcsőház. Szerencsére nem tetszett meg senkinek száradás közben.
A táp még kap egy réteget, de amúgy sztem remekül néz ki. Nyomok róla nagyfelbontásút ha kész. Ez sztem elég ROG-os lett.
-
Brekk
addikt
Csak hogy ne maradjunk érdekesség nélkül, készül a legújabb bench, eléggé jól sikerült az Impact mod.
És a gyerek rózsaszín hala se rossz.
Buborékosodás:
Volt szó róla, hogy túl vastagon fújtam, és ha gyorsan szárad meg buborékos lesz. Közben rájöttem a megfejtésre, a túl gyors száradás a gond, eddig szellőztetett helyen volt, de most normál körülmények között hagyva neki az időt hibátlan lett. Még a csíkok és matricák textúrája is látszik a gumi felületén. Söt, a sorozatszám is leolvasható. -
Brekk
addikt
válasz
subaruwrc #7754 üzenetére
Egy erős ventivel ha a lap "teteje" felől fújsz, akkor nem jegesedik így le se a lap teteje, és valószínűleg a ramslot sem. Ezt eddig én sem hittem, de playiten így volt összerakva, és egy napig bírta a cucc...
Sikerült kalibrálni a hőmérőt? Hőmérséklet mennyi volt? Sztem a 6300-6400 nek 05ben mennie kéne ezzel a proccal.
-
Brekk
addikt
Próbáltam skylaket benchelni kupak nélkül (nagyon sokáig lebeszélhetetlen voltap pedig Achi nagyon próbálkozott), és elégg rosszak a tapasztalatok. Mármint nem is sikerült benchelnem, mert annyira alacsony a cpu magja és a hordozó, hogy a pot felfekszik a foglalat műanyagjára, és kis szerencsével szét is nyomja azt. Rengeteg időt töltöttem el vele, és nem sikerült megoldani. Vicces, de Achi potjával el tudom képzelni, hogy menne, annál nagyobb aljú pottal sztem majdnem biztos, hogy sérül a foglalat. Az meg nem olyan vicces...
Kis szivacsot én is tettem a proci sarkaihoz, anélkül el se kezdje senki.
-
Brekk
addikt
Mostmár vagy kell csinálnom egy 6600Mhz-es eredményt, vagy neki kell állnom bclk tuningolnom.
Örülök, hogy pörög a topic, a csoda 6100-as procik viszont úgy elfogytak mint a huzat.
-
Brekk
addikt
Nagyon jó volt együtt lenni veletek,kicsit fáradtan, de nagyon jól éreztem magam. Nem spoilerezek, majd pár nap múlva megjönnek az eredmények is.
-
Brekk
addikt
Amúgyis a Giga társaság csal.
Over +50MHz-ét be fogják húzni.
-
Brekk
addikt
Delidet azért nem ma kezdtük, menni fog. Kinyírni? Nem olyan könnyű azt össszehozni, de mindig benne van. De a WR átka ez.
A 4790K-ból ROG PC lett, 5GHZ-en lehet játszani rajta bent a 144Hz-es csoda ASUSokon. Brutál géppel. Napi szinten jönnek be kipróbálni... a monitorokat. -
Brekk
addikt
válasz
kicsipapucs #7480 üzenetére
Víz, de annyira vállalhatatlan a paszta, hogy alapból 50fokon indul... Viccet féretéve, Achival binneltünk vagy 25procit, ameddig lehetett kapni. Amióta így fekment az ára azóta nem csináljuk. Sajnos nem tudjuk ennyiért megvenni őket... A playit miatt vettem egyet, és disznó mód belenyúltam. Eddig kb azon a véleményen voltam, hogy 1.5V alatt 5GHZ-en menő 6700K az csak photoshop, mert nem igaz hogy ennyiből egyet se találtunk. Most én egyet. Sztem Achi agyon fog verni.
-
Brekk
addikt
Ha majd pár hónap múlva újra lesz 6700K itthon is, majd újra binnelhetünk mi is.
-
Brekk
addikt
válasz
kicsipapucs #7427 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy ez mi, hanem hogy hogyan találtad.
-
Brekk
addikt
válasz
kicsipapucs #7422 üzenetére
Bármilyen, van vagy 50féle raktáron.
-
Brekk
addikt
ÉRdekelne benneteket G.skil ram? Már régóta tudnánk hozatni németországból, és tudnánk is árulni a boltban, csak eddig nem volt erőforrás foglalkozni vele. Egyelőre rendeltem magamnak 3600MHz-es Ripjavs V-öt, de gyakorlatilag bármi tud jönni. Ennél gyorsabb jelenleg nem rendelhető. Szerintetek?
-
Brekk
addikt
válasz
subaruwrc #7415 üzenetére
Sztem ez nem feltétlen előny, mármint a nagy felület jó lenne, de ezt még több egyenetlenséggel érjük el, amik nagy nagyításban gyakorlatilag lyukak, amit utána ki kell tölteni egy hővezető pasztával.
A jó a tökéletesen sík nagy felület lenne. Sztem ez kicsit ilyen áltudományos baromság. -
Brekk
addikt
Én meg nem tudok eredményt csinálni, mert mindkét lapom ki van zárva a versenyből.
Pedig ramom elég jó van hozzá.
-
Brekk
addikt
Közben én is nekifeszültem a benchnek és érdekes tapasztalatokkal lettem gazdagabb. A ramjaim simán viszik a c14et 3200on, habár ha szerencsém van akkor ki lehet ebből hozni még többet is. A proci ami ment 6Ghz-et Achinak az az Extremeben csak 5800MHZen működött, 59-es szorzóra azonnal fagyott. De ha a BCLK-t vittem felfele akkor ment neki az 5900MHz. De ennél fentebb már nem ment. Nyilván azt h a proci nem egy bajnok eddig is tudtuk. A hűtőpaszta megdöglését 2x is tapasztaltam, aza csak tegnap kétszer.
Ha nem látnám a saját szememmel nem hinném el. Egyszercsak megdöglik a paszta, és onnantól az 5800Mhz hörüli bench stabil proci 5500on még a wint se tudja bootolni. Ilyenkor jön a csodafegyver, és -30fokig fel kell melegíteni, majd minden újra, és minden működik megint.
Viszont hwbotrpime pontok alapján nagyon jó a lap, mivel 7300 pont fölött hozott 5800MHzen, ami állítólag 6000MHz körüli érték. Tehát a lap valószínűleg nagyon gyors. Hirtelen ennyi, most procikeresés jön és újabb tesztek.
ÉS közben elindultam egy másik vonalon is a hűtőpasztában, elég izgalmas és igéretes, ezzel lehet ki lehetne küszöbölni a paszta megdöglését, de egyelőre többet nem akarok mondani róla, ha új infóm van úgyis írok. -
Brekk
addikt
válasz
matteo_szg #7349 üzenetére
Igazából 5 csepp vízről beszélünk, de azért vicces szitu volt.
-
Brekk
addikt
válasz
Achill3uS #7340 üzenetére
Én egyelőre sikertelen voltam, úgy néz ki, hogy a socket mellett lévő kondisor leszigetelve (gumi + papír) már olyan magas, hogy felfekszik rá a pot, és nem sikerül a jó kontaktot elérni. A lapot megnyuztuk Balázzsal, eddig igéretes, a procira hittük azt hogy gyenge. De ezek szerint nem rossz darab, a gigában már egész jól teljesített.
Itt egy kép az Extreme rendszerről a szokásos drón kivitelben már az új lefogatóval. A lefogatót GumisPetinek köszönhetjük, speckó műanyagból van CNCzve. A Kingpin pot fém lefogatója a hűtés megkezdése utáni 1. percben kezd el lefagyni, és egy órás teszt alatt (ami inkább 3-4 órára rúg) már elkezdhetném zacskózni a jeget, és árulni a benzinkúton.
Ui: A plasti dipet leteszteltük, és elég jól teljesített.
Balázs a visszamelegített pot teljes tartalmát beleöntötte a lapba, egy "jó volt a kontakt a pot alján?" kérdés után.
-
Brekk
addikt
Sziasztok!
Közben megkaptam én a Dontól
a Maximus VIII Extremet.
Jópár óra nyomogatás és tesztelés után nagyon meggyőző. Egyik legtetszetősebb tulajdonsága, hogy a BIOS alig változott, pillanatok alatt eligazodtam benne. Egyelőre csak binnetem, úgy néz ki a legjobb procim egy 6700K ami 1,45V-on superPI 4M stabil. A Kingston ramjaimat 3000MHz-en toltam melette, egyelőre c16, de majd finomodik, többre nem volt időm.
A többi idő a nitro előkészítésére ment el, amivel még nem is vagyok kész, mivel elég aprólékos munka, főleg ha azt akarom, hogy ki is nézzen valahogy, nomeg működjön is majd.
Itt van egy két kép a dologról. -
Brekk
addikt
válasz
kicsipapucs #7297 üzenetére
Örülj neki.
-
Brekk
addikt
A Skylake tuning közben szerencsére sikerült komolyabb eredményt is elérni egy 4790K-val, GPUPI-ben a leggyorsabb eredmény az Oázis Computeré.
HWBOT
Nemsokára leírom a tapasztalatokat. -
Brekk
addikt
No megvan az új játékszer, egy ASUS Maximus VII Impact személyében.
Meg is kapta a nitrot a nyakába rögtön. Természetesen egy 4790K procival ment a teszt. Nem volt egyszerű menet, de egy GpuPi 2. helyet sikerült kipréselni beőle.
Köszönet Achill3uSnak a remek társaságért, és a segítségért. Folyt köv.
-
Brekk
addikt
Gratu srácok, remélem jövő héten már én is villantok egy két brutál eredményt.
-
Brekk
addikt
válasz
subaruwrc #7061 üzenetére
Remek volt az este, és sikerült is majdnem egy 2. helyezést csinálni 4790K procival GPUPiben -120 fokon. Sajnos a teszt lefutás után invalid lett, utána pedig semmilyen beavatkozás után nem volt hajlandó még elindulni sem.
Jövő héten újra nekifutunk.
A grizzlyt az oázisban lehet majd kapni. -
Brekk
addikt
válasz
matteo_szg #7051 üzenetére
Van nekünk is, de a javított FW-esek hétfőn jönnek meg. Csúsztak 2 hetet sajna.
-
Brekk
addikt
válasz
matteo_szg #7049 üzenetére
A VGA amugy továbbra is a Freesynchez kell, csak épp nem jöttek meg a monitorok...
-
Brekk
addikt
Sziasztok!
Én vagyok a titokzatos idegen, akivel Achi és subaru-val egy igen kellemes tuningos estét tartottunk. Szokas szerint a vilag összes igen drága holmiját összehordtuk, hogy vmi komolyabb eredményt produkáljunk, de úgy néz ki még kicsit gyúrnunk kell rá.
Egy biztos addig nem állunk le ameddig nem produkálunk vmi bitang WR-t.
Sikerült lőnöm egy egészen frankó képet is amit a ph valamilyen oknál fogva nem állva jelenít meg:Itt jó:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest