- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz
Zé_Mester #5239 üzenetére
Üdv.
Először is köszönöm a válaszod,most már világos a gázégős rész.Másodszor meg megmondom őszintén,hogy én nemértem ezt,kérdezek valamit normálisan itt tőletek,akik szerintem ezt már régóta csinálják és akkor ilyeneket kapok a fejemhez,hogy nagy az arcom?!hát ezt nem tudom hova tenni..miből gondolod te ezt...de ennek ellenére érzem a jóindulatot is a mondataidban.Azt egy mondatommal sem írtam,hogy nekem nagyon nem számítanak az anyagiak...én is halandó,normális ember vagyok mint ti és igen elég nagy az elhatározottság bennem.(Tudod eddig terepjárókat építettünk off-road találkozókra,versenyekre saját zsebből és ez is egy olyan dolog,hogy ha az ember szeret valamit akkor arra áldoz is,hangsúlyozom hogy itt megint nem azt mondom ,hogy én csövön vagyok lóvéval.)De megfogadom a tanácsodat és először valami "melegebbel" kezdek,mert aki a jó tanácsot nem fogadja meg az az igazán buta ember szerintem.Már csak azért is,mert ahogy egy fórumozó kolléga ezt leírta, lehet hogy éppen az szegné kedvem,ha többször nem sikerülne a dolog mondjuk a nitroval,tapasztalatlanságból vagy akármiből eredően.Azért remélem,ha kérdésem adódik vagy akármi,akkor itt találok majd segítő embereket ebben a mókábanTisztelettel:
Aszi -
toyone
őstag
válasz
Zé_Mester #4660 üzenetére
Thx.
Nem rossz, de nem problémamentes. Ha elkefélsz egy beállítást és lekapcsolódik a lap (főleg memóriánál) akkor CBB-s lesz. És az nem vicces. Azon EFI-ben amiben 1.8v- fölé tudsz menni moddolni kell a lapot hogy ne legyen CB-s. Ahol ez ki van játszva meg csak 1.79v a max vcore.
Nekem ettől függetlenül tetszik,ugyan nem olyan mint más gyártók 60k-s lapjai, figyelni kell másra is, nem csak a szorzót állítani. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Zé_Mester #4584 üzenetére
No meg, ha egy kicsit elcsendesíted elmédet, és az Erő által mondottakra figyelsz, ifjú padawan, a választ megleled.
Tudod, subaru mikor tesztelt utoljára Gigabyte lapban...
Az én eredményeim:
- WPrime 32M Phenom II X2 565 3 mag 7,766s
- WPrime 1024M Phenom II X2 565 3 mag 248,546sHGyu
-
MPowerPH
félisten
válasz
Zé_Mester #4459 üzenetére
Tudom, hogy piszok sok. Ezért is írtam egy kedves válaszüzenetet, hogy nitróra nem, de szárazjégre igényt tartanék.
mod: Egyébként már az is haladás, hogy nálunk 'mucsán', annak 40km -es körzetében 6 helyen is árusítanak folyékony nitrogént és szárazjeget. Pedig arra felé jellemzően semmit nem lehet megkapni. Talán az NPP és a vasmű okán...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester #4439 üzenetére
naja, a legnagyobb igazság ebben van
leírhatom én ide minden eddigi tapasztalatomat, de attól még aki elolvassa nem fog tudni ugyanúgy tuningolni, meg annyi mindenre figyelnia legutóbbi teszten is sikerült amatőr hibát vétenem pedig nem először csináltam ..
ez leginkább az agy számára megterhelő, minden összefüggést meg kis tweaket fejben tartani és a megfelelő időben alkalmazni + a hőmérsékletekre is figyelni
nem csak locsipocsiból áll valóban -
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester #4266 üzenetére
ez csak a mostani rendszerekhez képest magas mérce, a 7970 alapú rendszerekhez képest " nem nagy durrr ", de szerencsére pont tegnap ( teszt végén) jött új driver, meg még majd jönnek újabbak is, a következő nekifutás nem lesz ilyen csirke, hogy quadban, a single / dual töredékét nem tudják órajelbe, na akkor lesz a zúzás.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester #4201 üzenetére
de egy próbára belökném egy Gigabyte 990FXA lapba....magasabban mehetne az NB freki, meg talán órajelbe is átlépné a 7GHz-et
talán az asus lapnak nem lenne elég erős uncore vrm-je? nemhiszem.
menne 7 ghz-et ? miért ?
idáig két lapban nem tette, és szerintem a formulánál jobbat nemigazán kaphat a segge alá.
rengeteg beállítás kipróbáltam vcoret egészen 2v-ig, de nem hozta meg azt a pár +mhz-et nitrogén hőfokon. -
CosmO_O
tag
válasz
Zé_Mester #4169 üzenetére
Köszönöm, az ilyen elismerő szavak mindig jól esnek
Az anyag (vigyázat, reklám) plastidip spray. Teszteltem mit bír, ha elég vastagon felhordod, eléggé egybefüggő ahhoz, hogy finoman lefejtsd a nyákról. Itt bonyolultabb a helyzet, meglátjuk hogy jön le, vazelinnél nem lehet rosszabb, az valami iszonyat gusztustalan
Ez még csak a test ride, a crosshair v formulámhoz akarok egy profi megoldást gyártani, aztán mehet a bulldozer max valid
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester #4064 üzenetére
Szép nap ez a mai
nekem tetszett, bár kifogtunk megint egy antituning gpu-t így brutál 3D eredményekkel nem szolgálhatok nitrozott GTX 580 ellenére sem, de azt hiszem ez a kis 2D, helyesebben cpu-z maxolás talán kárpótol.teszt rendszer
Asus Rampage 3 BLACK EDITION
Core I7 920 D0 - LN2 - 95C
G.Skill RipjawsXH 1600 6-8-6
Kingston SSD
Coolermaster Silent Gold Pro 1KWcpu-z valid 259.52mhz - 4670mhz QPI
cpu-z valid 266.33mhz - qpi slow mode 1.75v vtt
cpu-z valid 6683mhz 1.91v -194c Gulftown 980X [ 1. itthon, 23. világszinten
]
A maradék 1db Vantage eredményt 04ahgy kolléga fogja publikálni.
Köszönjük a segítséget az Asus Magyarországnak !
-
válasz
Zé_Mester #4058 üzenetére
Gratula, úgy néz ki elég jó az új chipset hatásfoka! Bitang proci, külön grat hogy végre összejött amit szerettél volna, sajna elég ritka egy dolog ez!
Tervezgetünk előre aztán sajnos nem mindig jön össze főleg nem elsőre....de jobb később mint soha!
Nekem leginkább a Superpi tetszik, nagyon impozáns, elismerésem!
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #3568 üzenetére
fotok Asus-nal, eredmények semmi extra, 2 órát bencheltünk kb, maximus 3 formula + over pentium g6950 jével próbáltunk uj WR-t csinálni, de sajnos nem sikerült megdönteni az előző eredményét másik lapban sem. a maximus 3 extreme pedig nem ismerte fel a 655k-mat, szóval besokalltunk és összepakoltunk
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #3347 üzenetére
asszem eloxált alu...
az okot megértem, hogy miért találta ki ezt a potot...
az F1EE hiába tartja nagyon jól a hőt ez probléma lehet az alacsony cbb/cb-vel megáldott procik esetében... pl clarkdale-nél... ha egy 30-40 fokos hőmérsékletkülönbséggel találkozol, kínszenvedés benchelni vele mert minden egyes kifagyáskor szembetalálkozol a 3kg-nyi réz tehetetlenségével, ha pedig hajszárítózol 3x olyan gyorsan átázik a szigetelésed is... szóval megvannak a nagy tömegnek is az előnyei és a hátrányai, viszont ha egy normális procival dolgozol, ahol nincs cbb-d (és azért valljuk be mindenkinek az az elsődleges szempont, a procit cseréljük le minden nap inkább de nem a potot) máris semmi visszamelegítési gondod nem lesz, viszont a pot tömegére, hőtartására annál nagyobb szükséged lesz, főleg ha minnél nagyobb hőtermelésű cpu-ról beszélünk...
szóval a Gemini-vel valahol a középutat célozta meg kingpin ami egyáltalán nem baj, sikerült csinálnia egy teljesen általános potot, amire azt tudnám mondani hogy mindenre jó és semmire sem... persze ez most erősen sarkítva...
egyébként már a Venom is kevesebb réztartalommal jött ki mint az F1EE viszont azt pont AMD-re tervezte, hogy ha nincs cb problémád gyorsabban lemegy -196c-re mivel kevesebb a tömege, mégis ahhoz bőven elég, hogy teletöltve megtartsa bármelyik AMD hőtermelését közel az legalacsonyabb elérhető hőfokhoz...
szóval a legjobb megoldás hogy többféle potot tartasz otthon - ha megengedheted magadnak és elég őrült vagy - vagy veszel egy jó nagy réztömegű potot (F1EE, Otti X1) és handpickelsz procikat, ami nem bírja a hideget repül -
-
-
-
válasz
Zé_Mester #3017 üzenetére
I commin.. 266 bclk on air
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #3017 üzenetére
ez tényleg nagyon kemény base clock főleg vizzel, én eddig meg se néztem egyik gulftown-omat se max bclk-ra, mert ilyen magasra úgy sincs szükség, de ezek után kiváncsiságból megnézem
btw milyen tápot használsz? érdekes színű ez a kötegelés, gyári?
ja igen, proci milyen batch? -
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #2932 üzenetére
köszönöm srácok, subaruwrc, adamssss, Zé, Szatesz, toyone, Over
nincs most időm cikket írni róla, ha kiváncsiak vagytok az eredményekre hwboton megtaláljátok, GTX480-nal teszteltem, de nem vagyok megelégedve ezzel a procival sem, már el is adtam
sok szerencsét kívánok mindhárom kvalifikáló csapatnak a GOOC-n, sajnos meló miatt nem tudok ott lenni, így Matteo fogja betölteni a versenybíró szerepét
-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester #2869 üzenetére
ami nálam van az -133-nál áll meg
mondjuk énis végig csurig töltött pottal tudtam nyomni.
ramokkal hálisten nincs gondom mondjuk a múltkori tesztben a ram / uncore rész nem sikerült valami izmosra. a ramok mennek mint atom csak még az nb-t kell valahogy 4g fölé rugdalnom. -
-
subaruwrc
félisten
-
válasz
Zé_Mester #2652 üzenetére
Nem tűnik rossznak, Superpi 32M WR by elmor
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #2592 üzenetére
AMD az over területe engem hidegen hagy
egyébként pedig kiváncsi vagyok giga mit tervez itthonra idén... majd informálj minket is...kop8: a próbálkozást mindenképpen értékeljük, de sajnos a Phenom architektúrának sokkal nagyobb hideg kell hogy meginduljon órajel tekintetében
over: GL HF én melozok holnap egész nap szóval megint kihagyom
btw, ma mindenkinek kötelező futtatni egy SPi-t a Pi szülinapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest