- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ez egy 290X Matrix
örülök, hogy egy régi barátot bevezethettem az ln2 móka rejtelmeibe, sajnos a cpuk amiket hoztál nem ütötték meg a szintet, de sebaj, jól mulattunk, néha az fontosabb mint bármilyen eredmény. legközelebb
egyébként egy 4790k-t küzdöttünk fel 6.2GHz-ig és egy 5820k-t 5.6GHz-ig. sajnos csak validra. igy több nitrot nem szavaztunk meg nekik.
-
-
-
matteo_szg
őstag
Továbbra sem értem a dolgot...Sem az ASUS, sem én nem kérünk olyat senkitől, hogy ajnározza a termékeinket ezen a fórumon. Ha ezt valaki mégis megteszi, az a saját dolga, nem része semmilyen megállapodásnak. Jones mellett idén GumisPeti is támogatásban részesül PC modding fronton, tőle sem kértünk semmi ilyesmit. Ha pl. Achill3us jövő héten megkeres, hogy szüksége lenne egy alaplapra, kipróbálná, ő tőle sem kérnék ilyesmit.
Legyenek eredmények, legyen értelme, amit csinálunk, ennyi. Ha valaki ezen túl megy, és adott esetben ez visszatetszést kelt, azt a személyek egymást között rendezzék le. Ebbe kérlek, ne keverjétek bele az ASUS-t.
Ha pedig valami nem jó, akkor az nem jó. Legutóbb Achill3us is megírta nekem, hogy az adott tuninghoz nem jó az ASUS lap, amit kapott. Kevés, gyenge, stb. Teljesen természetes, és elfogadjuk.
Részemről te is kimondhatod, hogy szar a Maximus V Formula, nyilván nem a levegőbe beszélsz. Reméljük, egyszer lesz jobb tapasztalatod is.
Ami pedig általánosan a topik hangulatát illeti, ne cseszegessétek egymás, kérlek. Ezt így általánosan mondom, nem neked címzem.
-
matteo_szg
őstag
Ezt a fajta vádaskodást most kérem lezárni, mert teljesen alaptalan, és teljesen rosszindulatú.
Ha azonban továbbra is gondod van azzal, hogy pl. az ASUS hazai képviselete és jómagam jones-t kiemelten támogatjuk hardverekkel, akkor azt nekem célozd, és lehetőleg személyesen. Állok rendelkezésedre a budapesti irodánkban vagy eseményeken, pl. a PlayIT-en.
Köszönöm.
-
Achill3uS
nagyúr
ezt a Gigabyte tavalyi versenyén nyertem, 100db-t adtak ki belőle és mind "elszórták" az extrémesek között. kereskedelmi forgalomba nem került. nem is baj, mert nem sokra menne vele az átlag user a cpu felfogató lukazás nélkül. ezt erre találták ki amit tegnap csináltam vele, maximum memória túlhajtás. pont. a sima SOC-Force lapot jobban szeretem, több mindenre használható mint ez.
-
-
matteo_szg
őstag
Majdnem.
Ez a kártya pl. halott állapotban érkezett, szétkaptuk, látszott, hogy vagy sokszor vagy egyszer durván lekapták róla a hűtést, és hanyag módon rakta vissza egy R&D kolléga. Hűtőt helyrehoztuk, feléledt, jones a további dolgokon javított.
Két napja jött egy noti, bekapcsolás után a teljes ASUS tesztcsomag, test mode felirat, logok mentve, stb. Mókás volt látni, mivel dolgoznak odakint.
-
matteo_szg
őstag
Ezt hadd tudjam jobban én, rendben?
Termékcsoporttól függetlenül vannak végleges kereskedelmi forgalomba szánt példányokat megelőző minták. Mi javarészt ilyeneket kapunk, notebookból rendszeresen Engineering sample-t. Az egy szerencsés helyzet, ha végleges a tesztpéldány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged