- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ez egy 290X Matrix
örülök, hogy egy régi barátot bevezethettem az ln2 móka rejtelmeibe, sajnos a cpuk amiket hoztál nem ütötték meg a szintet, de sebaj, jól mulattunk, néha az fontosabb mint bármilyen eredmény. legközelebb
egyébként egy 4790k-t küzdöttünk fel 6.2GHz-ig és egy 5820k-t 5.6GHz-ig. sajnos csak validra. igy több nitrot nem szavaztunk meg nekik.
-
-
-
matteo_szg
őstag
Továbbra sem értem a dolgot...Sem az ASUS, sem én nem kérünk olyat senkitől, hogy ajnározza a termékeinket ezen a fórumon. Ha ezt valaki mégis megteszi, az a saját dolga, nem része semmilyen megállapodásnak. Jones mellett idén GumisPeti is támogatásban részesül PC modding fronton, tőle sem kértünk semmi ilyesmit. Ha pl. Achill3us jövő héten megkeres, hogy szüksége lenne egy alaplapra, kipróbálná, ő tőle sem kérnék ilyesmit.
Legyenek eredmények, legyen értelme, amit csinálunk, ennyi. Ha valaki ezen túl megy, és adott esetben ez visszatetszést kelt, azt a személyek egymást között rendezzék le. Ebbe kérlek, ne keverjétek bele az ASUS-t.
Ha pedig valami nem jó, akkor az nem jó. Legutóbb Achill3us is megírta nekem, hogy az adott tuninghoz nem jó az ASUS lap, amit kapott. Kevés, gyenge, stb. Teljesen természetes, és elfogadjuk.
Részemről te is kimondhatod, hogy szar a Maximus V Formula, nyilván nem a levegőbe beszélsz. Reméljük, egyszer lesz jobb tapasztalatod is.
Ami pedig általánosan a topik hangulatát illeti, ne cseszegessétek egymás, kérlek. Ezt így általánosan mondom, nem neked címzem.
-
matteo_szg
őstag
Ezt a fajta vádaskodást most kérem lezárni, mert teljesen alaptalan, és teljesen rosszindulatú.
Ha azonban továbbra is gondod van azzal, hogy pl. az ASUS hazai képviselete és jómagam jones-t kiemelten támogatjuk hardverekkel, akkor azt nekem célozd, és lehetőleg személyesen. Állok rendelkezésedre a budapesti irodánkban vagy eseményeken, pl. a PlayIT-en.
Köszönöm.
-
Achill3uS
nagyúr
ezt a Gigabyte tavalyi versenyén nyertem, 100db-t adtak ki belőle és mind "elszórták" az extrémesek között. kereskedelmi forgalomba nem került. nem is baj, mert nem sokra menne vele az átlag user a cpu felfogató lukazás nélkül. ezt erre találták ki amit tegnap csináltam vele, maximum memória túlhajtás. pont. a sima SOC-Force lapot jobban szeretem, több mindenre használható mint ez.
-
-
matteo_szg
őstag
Majdnem.
Ez a kártya pl. halott állapotban érkezett, szétkaptuk, látszott, hogy vagy sokszor vagy egyszer durván lekapták róla a hűtést, és hanyag módon rakta vissza egy R&D kolléga. Hűtőt helyrehoztuk, feléledt, jones a további dolgokon javított.
Két napja jött egy noti, bekapcsolás után a teljes ASUS tesztcsomag, test mode felirat, logok mentve, stb. Mókás volt látni, mivel dolgoznak odakint.
-
matteo_szg
őstag
Ezt hadd tudjam jobban én, rendben?
Termékcsoporttól függetlenül vannak végleges kereskedelmi forgalomba szánt példányokat megelőző minták. Mi javarészt ilyeneket kapunk, notebookból rendszeresen Engineering sample-t. Az egy szerencsés helyzet, ha végleges a tesztpéldány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I5-8600K
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest