Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

válasz Totheground #14147 üzenetére

Hát ez egy nehéz ügy. Szerintem el kell dönteni hogy mit akarunk, látható helyen legyen a htpc vagy sem. Ha nem látható helyre akarjuk akkor a legolcsóbb leggagyibb a jó vagy ha nincs falon a tv akkor a vesa állvány helyére felrakni egy sima kis házban és annyi bár ehhez erősen ajánlott egy nas. Ha látható helyre akarjuk rakni akkor meg áldozni kell mert én egy ilyen epc3 és hasonló társait még a fiókomba se tennék be mert olyan ocsmányul néz ki hogy már gondolattól is idegenkedem. Ha látható helyre akarjuk és nem akarunk áldozni rá és szeretünk barkácsolni akkor régi hifi cuccokat át lehet alakítani relatíve olcsón, de jó munkához idő kell és pénz is, nah meg egy kis hozzáértés meg rengeteg utána olvasás hogy hogyan lehet a régi gombokat használhatóvá tenni, ami előbb utóbb az ember agyára fog menni :) de a végén büszkeséggel fog eltölteni a tudat hogy sikerült. Minden egyéb esetben súlyos 10 ezrekbe fog kerülni egy normálisan kinéző ház.

Nekem személy szerint két favoritom van 1. vesa állvány helyére felcsavarozni 2. egy dizájn ház baromi drágán, ez utóbbi nálam a zalman hd 503, egyéni ízlés kérdése de lehet silverstone is bár én azokon mindig találok valamit ami nem tetszik, rögtön az első helyen a baromi nagy logójuk meg a virító cégnevük minden házon. Mivel a zalman alsó hangon 50 a silverston 30 ezer környéki plusz olyat még nem csináltak ami maradéktalanul tetszik így az első verzió az én favoritom.

Új hozzászólás Aktív témák