- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Totheground #14147 üzenetére
Hát ez egy nehéz ügy. Szerintem el kell dönteni hogy mit akarunk, látható helyen legyen a htpc vagy sem. Ha nem látható helyre akarjuk akkor a legolcsóbb leggagyibb a jó vagy ha nincs falon a tv akkor a vesa állvány helyére felrakni egy sima kis házban és annyi bár ehhez erősen ajánlott egy nas. Ha látható helyre akarjuk rakni akkor meg áldozni kell mert én egy ilyen epc3 és hasonló társait még a fiókomba se tennék be mert olyan ocsmányul néz ki hogy már gondolattól is idegenkedem. Ha látható helyre akarjuk és nem akarunk áldozni rá és szeretünk barkácsolni akkor régi hifi cuccokat át lehet alakítani relatíve olcsón, de jó munkához idő kell és pénz is, nah meg egy kis hozzáértés meg rengeteg utána olvasás hogy hogyan lehet a régi gombokat használhatóvá tenni, ami előbb utóbb az ember agyára fog menni
de a végén büszkeséggel fog eltölteni a tudat hogy sikerült. Minden egyéb esetben súlyos 10 ezrekbe fog kerülni egy normálisan kinéző ház.
Nekem személy szerint két favoritom van 1. vesa állvány helyére felcsavarozni 2. egy dizájn ház baromi drágán, ez utóbbi nálam a zalman hd 503, egyéni ízlés kérdése de lehet silverstone is bár én azokon mindig találok valamit ami nem tetszik, rögtön az első helyen a baromi nagy logójuk meg a virító cégnevük minden házon. Mivel a zalman alsó hangon 50 a silverston 30 ezer környéki plusz olyat még nem csináltak ami maradéktalanul tetszik így az első verzió az én favoritom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest