- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
Dluinet #77510 üzenetére
köszi a választ.
Egyértelműen nem lehet kijelenteni az tény, de ha csak magasabb áramleadás a cél alacsonyabb feszültségen, akkor azonos minőségű cellák esetében fizikailag meg tudja verni a 21700 a két darab 18650-et? Már csak térfogatra is a 21700 kb 50%-al nagyobb, mint egy 18650.
21700 esetén ahogy írod a cella jobban meg lesz terhelve, így nem vagyok benne biztos, hogy pl. 3,9V-on tudja azt, amit 2 db 18650.@H-Zol: 2x5 van sorba kötve, így 2000-es cellákkal számolva jön ki a 4 Ah.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Dluinet #77159 üzenetére
Nincs mit szépíteni nem az az aksi mint aminek hirdették a 3000mah helyett , mint ahogy többen is írtak 2000 mah
Én nem tudok lument mérni csak egy erős lámpával hasonlítottam össze két különböző vásárlásból , eredeti Samsung 30q és ugyan úgy melegedett az eredetivel is mint ezzel a 2000mah , rátérve egy papírt turbón ugyan annyi idő alatt parázslott mindkét aksival !!
De viszont a Samsung 21700 As T30 As aksival pár másodperc és el parázslik a papíraz az aksi egy állat !!
Reklamálással nem foglalkozok , nem is tudok és már a Store sem aktív -
Vlah
tag
válasz
Dluinet #77136 üzenetére
$31.55 | Convoy C8+ XHP50.3 HI,18650 flashlight
https://a.aliexpress.com/_mPXSgNm$28.56 | Convoy C8+ with luminus SFT40 white light,copper DTP board and ar-coated inside,18650 flashlight
https://a.aliexpress.com/_mLwC6VI -
H-Zol
senior tag
válasz
Dluinet #77135 üzenetére
Érzem , nekem sok lámpám van 21700-as aksival sőt 26650 is !
Régen a lámpák is olcsóbbak voltak , van sok lámpám ami most a duplájába kerül , mint amikor én megvettem !
Néz szét Alin a Convoy storeban , abba a 10-12000-be bele fér egy C8-as , de én nem ismerem őket , de hátha " Vlah " koléga linkel valamit !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Dluinet #77131 üzenetére
Nekem SofirnC8G van [link] ez már fokozat mentesen is , és rámpásan is állítható de vannak már itt sokkal újabb , fejlettebb lámpák , igaz az áruk is drágább de valamit valamiért
például ez [link] ez egy brutális lámpa , de nézd meg rolla a videót , nekem a sima S van meg , Pro nélkül de az is ütős !!
-
Vlah
tag
válasz
Dluinet #77131 üzenetére
Ha xml2 leddel van szerelve a régid, akkor lehet érdemes kipróbálni az xhp50.3 Hi ledes verziót, hasonlóan vetít, tetszőleges színben és crivel megtalálod, nem nagyon olvastam a tapasztalatokról, még új, szóval azért nézz utána és lehet hogy jobb, ha narancsos reflektorral kéred. Ebből akár 3000 lumen is kijöhet. Ha xpl-hi verziós c8-ad van, ahhoz az sft40 változat hasonlít. Abból kevesebb a válsztási lehetőség, csak 6500K-es van bár most megjelent 5000K es pedzegetik a 3000K cri verziót. Ez utóbbit még nem frissítették és régi lienar 5A-es driverrel küldik, én 8A-es buckot tennék bele, de lehet ,hogy ezt a változatot készre kapod az m21A változatban.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Dluinet #27651 üzenetére
Ez az egy van a GB saját gyártásában!
krisztianAMGKöszi, most ismét ugrott egy kis zseton
Fura, hogy ez nekem miért nem jött össze anno, pedig mindennel próbálkoztam. Nekem egyébként full betekerve volt a legvékonyabb a fénycsóva, nem is értem. Na majd legközelebb.
Esetleg videó erről a fókuszálós dologról? -
jozsi252
veterán
válasz
Dluinet #26016 üzenetére
Régi rossz laptopaksit azért szerintem mellőzni kellene.. 1000-1500 ft környékén már lehet venni 2600-3400mAh környéki aksikat, ami új, és biztos nem áll fent annak a veszélye hogy túl volt merítve, illetve 4-5-6 éves.
Aki ennyit nem akar rászánni egy normális aksira, az lámpát se vegyen szerintem. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Dluinet #26016 üzenetére
Most van az ami még nem volt.... Kicsit módosítom az állításomat a töltőről.
Azt nézem, hogy ebben van olyan amiről lehet telefont is tölteni?
Mert akkor ez valszeg jobb választás lenne nekem: [link]
Az akkus válaszodat nem értem, mivel elvileg ott kérdezem amit linkeltél -
Vertigo18
addikt
válasz
Dluinet #25260 üzenetére
Hasonlóképpen tapasztaltam.
Viszont, ami érdekes, hogy a fiamnak az S2+-a 3500K-s, az enyém 6500K-s, és ugyanazt a területet megvilágítva mintha a fiamé egy kicsit nagyobb fényerőt képviselne... Lehet, hogy csak "optikai csalás", de úgy tűnik.
Viszont nekem a sárga max a sörben jön be...
-
ottobacsi
tag
válasz
Dluinet #21686 üzenetére
Ha már rekord, valamikor tavaly előtt rendeltem az ebayről egy ilyet, aztán 2 hónap után visszakértem a pénzt, majd innen számítva 3 hónap múlva egyszer csak a postaládában csücsült. Nem tudom merre keringett 5 hónapig...
Mostanában viszont 2-3 hét alatt befutnak a pakkok sima chinapost-al.
09.01 és 09.03 között rendeltem 27 db motyót, a legelső a múlt hét elején futott be, és már csak 9db nem ért ide. -
cbrfireblade
aktív tag
válasz
Dluinet #21504 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a hozzászólást!
Színhőmérsékletet milyen szempont alapján érdemes választani? Ha jól tudom akkor a hideg szín erősebb fényűnek látszik, mint a meleg.... nekem az is szempont lenne, hogy horgászatnál ha a vízfelszínre világítok minél kevesebb fényt "nyeljen" el a víz...
Az SMO és OP refis lámpák között mi a különbség a gyakorlatban? -
jozsi252
veterán
válasz
Dluinet #21189 üzenetére
Egy kicsit központosabb lesz a fénye, de mivel 5 led van benne, így annyira nem észrevehető, mint pl. 1 ledes dedómolt lednél.
(#21190) erik365
Horgászat pl. illetve amolyan "bármikor jól jön"-nek tervezem.
(#21193) 5-ös kezelő
Ha az USB-ről töltöd, akkor számolj vele hogy 500mA környékével tudod tölteni. Szóval 2 akksival az már csak 250mA. Nem tudom mekkora kapacitású akksikat töltesz.
-
jozsi252
veterán
válasz
Dluinet #21187 üzenetére
Lampitactice-ról rendeltem. Dedómoláskor, legalábbis ennél, a gyári 154 000cd érték 405 000cd-ra fog nőni. Illetve a lumen értéke is 6500-ről 7500-7700 lumenre fog nőni.
-
bul07
nagyúr
válasz
Dluinet #20803 üzenetére
És tényleg most néztem
2015-06-24 04:19
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for deliveryNa már alig várom, ha gazdája nem ellenzi
teszek majd fel róla pár képet meg, letesztelem hogy tuningolt Small Sun ZY-T08 képest milyen
Amúgy elég jó időt futott fasttech.com
Vásárlás 2015. június 9. 15:18
Track bejegyzések:
2015-06-24 04:19
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery
2015-06-21 17:42
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-06-18 00:10
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-06-16 10:58
Célországba elküldve / Item sent abroad -
MAC72
tag
válasz
Dluinet #20658 üzenetére
Nekem is van egy XM-L2 T6 - 4C. Innen vettem, 15.49 US$ volt. Meg vagyok vele elégedve, igazán minőségi lámpa. Jó a színe, de kicsit azért sárgás, ezért kipróbálnék egy árnyalattal fehérebbet.
A szürke is igazán szép. Most látom, hogy annál választható az XML2 T6-3B 5000-5200K.
Talán ez az amit keresek. -
hpsafl
tag
válasz
Dluinet #20565 üzenetére
Igen, mert ha nem vagy nagyon barbár a leddel akkor az nem ég ki teljesen, csak gyengül a fénye.
Nekem is volt pl olyan SSC P7-es ledem, aminél a négy emmitterből csak 2 működött, de az még adott egy kevés fényt.
De hogy erre milyen szabvány van, meg annak mi a jelölése, azt nem tudom. Gyorsba próbáltam utánanézni, de mindenhol csak az FL1 volt említve.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Dluinet #20205 üzenetére
O.K. - A Grey Convoy uitt csak azért drágább cca. 400 Ft-tal, mert szürke és nem fekete? A többi jellemző uaz sztem, de végül is lehetséges. Jó nekem a fekete is. 7135*8 vagy 7135*6 - a több a jobb, ugye, csak jobban melegszik? Az nem számít, mert szakaszos üzemmód lesz. - A Fasttech-en sem olcsóbb, ha jól néztem. Ezeket az oldalakat szoktátok javasolni. Lítiumos akksikkal meg gond lehet a szállítás külföldről, ha jól olvastam vissza. Itthon is árulnak azért vhol Sanyo-t meg Samsungot gondolom.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Dluinet #20203 üzenetére
Köszi a megerősítést. Nem szeretnék túl kékes fényt. 3B még beleférhet, de asszem 4C a jó kompromisszum.
Szerelni ritkán kell szerencsére, de erre van fejlámpám meg COB ledes szerelőlámpám. Óccó, jó. Inkább csak vésztartalék áramszünet esetére amúgy. A Convoy is hobby+kirándulás nagy néha. Kell és kész, na - biztosan ismeritek az érzést. Óráknál ez kicsit többe fáj.
-
Anubis_9
addikt
válasz
Dluinet #19351 üzenetére
Én úgy szokta, hogy van egy MasterCard-os virtuális webszámlám és erre hivatkozik a PayPal. A webszámlán mindig csak annyi pénz van, amennyit én 7*24-gyel átrakok a főszámláról így duplán vagyok bebiztosítva.
"ezért szoktam paypal-t bankkártyára állatni" alapból nem ez történik? Valamilyen beállítást megváltoztattál a PayPal-ban?
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Dluinet #18713 üzenetére
Én nem vagyok bejelentkezve és simán látom, pedig nekem még noscript-em is van
-
Siriusb
veterán
válasz
Dluinet #18677 üzenetére
Én december 2-án adtam le a rendelést, s csak 9-én jutott el tőlük a postára, szóval elég lassan indult. Meglátjuk a posta miként teljesít. Barátomnak rendelgettem szeptember-októberben ebayről, 4 csomag nem jött meg, ami ajánlottan volt feladva, 2 hét alatt itt volt (november 26-i rendelést ma vette át.) Szvsz ha egy héten belül nem kapod meg, megugrik annak az esélye, hogy már nem is fogod. Vagy lesz 2-2,5 hónap belőle, vagy valakinek már megvan a karácsonyi ajándék... Ne legyen igazam.
-
sanzi89
addikt
válasz
Dluinet #18490 üzenetére
Kb egy éve olyan 12k lehetett eBay-ről, szerencsére megúsztam az ÁFÁ-t. Mondj egy alternatívát rá, a kritétiumok ezek voltak:
- 18650-es akksi
- Klipsz
- Legyen rajta nagyon kicsi mód, amivel egy sátorban látom mit csinálok, de húzza sokáig
- A lehető legkisebb legyen
- Az első DX-es Trustfire lámpámnál azért legyen normálisabb minőségűIgaz akkor még nem volt szempont a végén a mágnes, de azóta rengetegszer használtam, ha valahova fel kellett rakni. Múltkor a kert végéből kellett építési törmeléket kitalicskázni és rám sötétedett. Fogtam a lámpát rácuppantottam a beton oszlopban lévő fém menetes szár végére, és vígan tudtam dolgozni.
Úgy gondolom, hogy mindenki arra ad pénzt, amire akar. Nekem már annyiszor volt nagyon praktikus, hogy teljesen elfejetettem az árát, mert megérte. Hányszor járok úgy, hogy megveszek valamit drágán, és mégis szar, akkor jön a bosszankodás. Ez a lámpa idáig hibátlan.És jó volna, ha nem törnél pálcát, hogy ki az egészséges ember és ki nem, mert elég tapló, bunkó természetre vall.
-
szabifotos
senior tag
válasz
Dluinet #18284 üzenetére
Miben jelentkezik az, hogy "letilt"? Ha pl. a 6-ból csak 2 cella jó akkor leesik a fesz,(a laptop nem megy tovább) de attól még pl. 2 cella hibátlan lehet az akksiban, nem?
Az én Hp laptopom se bírta akksiról, 2 cella mégis jó az akksiban. Még mindig bizonytalan vagyok a vásárlásom sikerében
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest