- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #3848 üzenetére
Így van.
Nem akarok megbántani senkit, de aki a finesse+ vagy a controlled sprint miatt nyafog, az valóban csak nyafogás. Én mindegyiket mondjuk úgy, h magas szinten űzöm.
De így pontosan tudom is, h hogyan kell levédekezni és bizony le lehet.
Aki meg nem tudja, az nyafog.
De az hogy én például rá szántam 1millát Salah potm lapjára éppen a kimaxolt finess lövései miatt... és most nerfelik, az hol igazságos?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Szigma70 #3742 üzenetére
Ja csak a gazdagoknak is van gyerekük gondolom. Azok meg nem hiszem, hogy tizenévesen a vállalkozást egyengetik. Egyébként nagyon sok gazdag ember Fifázik. Verstappen csapatát láttam múltkor, de pl. Embiid, ugye Jota is aktívan nyomja meg nagyon sok focista, párszor már összefutottam olyannal akinek 99es saját lapja volt. Azok is költenek rendesen bele szóval kitudja ez épp ki volt. Attól még nem jó játékosok csak megtehetik.
-
gjoe
addikt
válasz
Szigma70 #3692 üzenetére
Jól leírtad a klubbom
Rengeteg if upot csináltam (még van 35) nem volt gond kirakni egyik 83*10-et sem.
De igazán értékes if lap egy sem jött. Tegnap is csináltam kettőt de már csak duplák jönnek.
AP:
Idén én is ezt próbálom, de nem változott semmi. Annyi a különbség én nagy ratinges foddereket vettem , így alig van coin. De a fodderek ára nem ment sajna feljebb így csak annyiért tudnám eladni mint amennyiért vettem.
Mégsem jön értékes lap. Promó lap meg szinte nulla. Múlt heti BF alatt mindössze Silva jött de ő háromszor. -
-
stilo18
addikt
válasz
Szigma70 #3526 üzenetére
Aki 20/20-at tol az mögött olyan tudás is van, hogy csak pislognánk mi átlag gamerek...
Szerinted a gullit-os srácok ellen, akik 200-0-ban vannak hány ember játsza végig a meccset...? Szerintem nem sok...
A félidő felénél szerintem már megy 4-gyel, kb mindenki feladja... -
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #3523 üzenetére
Sejtem, hogy kamu, bár igazából sosincs kimondva, hogy meccs előtt te kiért látod. Tied vagy az ellenfelét
Gondolom a sajátot látod. Na de szerintem nem csak ennyi a probléma, mármint lehet ez a kiváltó ok, ami miatt dolgokat úgy csinálnak ahogy. Viszont azt kicsit túlzásnak érzem, ha valaki úgy gondolja, hogy minden mindig ellene van. Azért az relatíve lehetetlenség. Kivétel ha betárcsázós netről nyomod bronz csapattal az első osztályban
-
thebigK
addikt
válasz
Szigma70 #3483 üzenetére
bőven jó cm poszton is, igen. amúgy ha megnézed a jelenleg futó pro eventet, a legvédekezőbb játékos kb mindenkinél egy bellingham/valverde, szóval idén még az echte cdm lapok is kikoptak . Egyik lehetőséggel sem lősz mellé, attól függ ingame mit preferálsz
amúgy ez a maximin meglepően (?) jó lap lett, jobb, mint amire gondoltam, mikor megláttam az sbc-t, benn is ragadt a kezdőben -
Nandinagy
addikt
válasz
Szigma70 #3243 üzenetére
Előfordul mindenkivel.Ez a 83*10 amúgy annyira jó, hogy ad pár magas ratinget a maradékból meg kitudom rakni a kövit. Fura de ez tipik az az sbc ami megéri.
Mbappeból 9 sbc megvanLaza 1.8 milla és kész.
Mondjuk volt olyan amiben 85 volt a tető, de abból is kijön a kövi. -
-
|AP|
veterán
válasz
Szigma70 #2914 üzenetére
ma este kezdem vele a WL-t, meglátjuk.
Digestive: köszi, akkor megy Neymar szélsőbe/szélső CAM-ba. Nálam szerintem a jobb oldalra, mert LCAM-ba a stronglinkje (Malcom) van. Ő ballábas és csak 3* WF
Talán még mindig jobb bal lábas szélsőt bal oldalon játszatni. Mondjuk ha lenne Finesse playstyle plus, akkor más lenne a helyzet -
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #2874 üzenetére
Egyébként idén én meg azt vettem észre többször is, hogy amikor néha 30 alatti pinget láttam (értsd: 26-28 körül), akkor bár először megörültem, de végül sokkal szarabb volt az a meccs. Tehát pont az ellenkezőjét éreztem annak amit te írsz: mintha attól, hogy neki alacsonyabb a ping, attól még jobban kijönne a kapcsolati előnye, így nekem nehezebb. Mostanra már jobban örülök, ha 40-es pinget látok, mert akkor valószínűleg az ellenfélnek még szarabb, mint nekem, és könnyebben tudok nyerni.
-
szabyka95
őstag
válasz
Szigma70 #2703 üzenetére
> És tévedés, nem azért csinálják a prok ezt, mert most ez megy, hanem mert miattuk megy ez, eleve tőlük indul, és a többi megy majmolni
Igen, a prok celja az, hogy nyerjenek, nem hogy szep focit jatszanak. Nem bemutato meccs, ezert mindent kihasznalnak, amit ki lehet. -
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #2174 üzenetére
Persze hogy az. Én hülye 1 % esélyt láttam arra, hogy majd olyan lesz mint a pesben, hogy te magad húzhatod a különböző értékeit a játékosoknak. De igazából ez is túlzottan jó indulatú volt tőlem. Ugye akkor nem tudnának milliárdokat bezsebelni, plusz valljuk be. Szerintem közülünk kevesen hiszik, hogy itt a játékos értékek igazán számítanak. Ezért is valszeg a játék nem tudna mit kezdeni a különböző játékosokkal. Így meg előre legyártott lapok vannak.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #1939 üzenetére
Rashfordot én nagyon nem ajánlom. Persze lehet velem van a baj, de nekem az első napok óta megvan, sokáig kezdő volt, és iszonyat botlábú. Sem a pace, sem az 5 SM nem érződik nála, más erőssége meg ugye nincs
Cserébe a 3-as WF az nagyon érződik, ballal botrányosan lő, igaz nálam a legtöbbször jobbal is. Mostanra ki is került a kezdőből, amit nem is bánok, az sbc-s Sarr sokkal jobb a helyén. De mondom, lehet csak nálam ennyire szar, mondjuk árulkodó hogy túl sok ellenfélnél sem látom, és amikor igen, akkor sem alkot ellenem maradandót. Én a helyedben csak miatta biztos nem variálnám át a csapatot, bár ha már úgyis megvan untrade, tegyél vele egy próbát, veszíteni nem tudsz rajta.
A Rüdiger-Varane páros jónak tűnik, bár egyiket sem használtam. Igazából ha meg vagy velük elégedve, lehet hogy felesleges Blanc, bár ő azért hónapokra megoldás lehet. Ha sok foddered van és könnyen kijönne, akkor rakd ki, ha nehezebben tudnád kirakni, akkor talán érdemes még várni vele, hátha lesz jobban kellő sbc. Én amúgy kiraktam, hero Kinggel együtt egyelőre nagyon jó párost alkotnak.
-
miro.
senior tag
válasz
Szigma70 #1662 üzenetére
Szvsz ertelmetlen karbantartani meg most a csapatod naprol-ara.
div6ba elmentem 84es csapattal. Kb 23-as chemievel.
En azt nem ertem aki most elbasz 150-200k coint a csapatara,ugy hogy egyenlore baromira nem kell draga jatekos,akar egy wl kvalihoz sem.
Nekem van 87+bol 4 jatekosom,par 86,illetve 85-84-83 rengeteg.
Viszont van mellette 250k coinom.
Kicsit rakoltok a magas sbcre,utana meg kirakom siman. -
-
Nandinagy
addikt
válasz
Szigma70 #1640 üzenetére
Szerintem kevesen ülnek nálam kevesebbet ez előtt a játék előtt.
SB-t egyáltalán nem tolok, a rivals kötelező win megvan + a wl ha van időm, múlthéten nem volt. Ez a matek meg nem egy optimista becslés hanem konkrétan a legrosszabb lehetőség. Ha nyitsz 2-3 db 87-88 lapot mindjárt jóval több a bejövő coin. Arról ne beszéljünk, hogy a pickekből simán kaphatsz használható lapot ami fejlesztés.
2 hét nem akkora különbség, hogy valaki lemarad az emberektől emiatt főleg ha utána lesz egy tökéletes lapod előre.#1641Gabeszfoci89
Most soroltad fel. Mbappe,Rashford,Nkunku és akkor ott van még Debinha, Dembelét nem tudom nyitottad-e. Szerintem a fórum 90%-a egyet nem nyitott ki ezekből nem hogy mindetÉn legalábbis bármelyiknek tudnék örülni, mert +1 untrade opció ami helyett költhetnék más posztra.
De ha már itt tartunk a védelemnél ugyanez. 0 db ilyen szintű védőt nyitottam idén. A 15k-s Llorente a legdrágább védőm -
gjoe
addikt
válasz
Szigma70 #1640 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül. Most úgy kezdtem nem fordítok annyit a játékra mint tavaly. Eddig még a wl kvalit sem kezdtem el. Nem gorcsolok rá.
Eddig még játékos sbct sem raktam ki. Rodrygon most elgondolkoztam. Úgy voltam vele elkezdek nyitni és ha jönnek nagy lapok elkezdem.
Első nyitás 83x5
be is fejeztem a nyitasokat.
Inkább nézek ma filmeket. -
Nandinagy
addikt
válasz
Szigma70 #1632 üzenetére
Oké. Tegyük fel mész 2 db 6 wines playoffot és jön a packokból a minimum, mondjuk 20k-20k. Az 2 hét alatt 40k.
Ha 2 db 11 wint mész ami mondjuk az átlag az 60k coin+ a packok amiből mondjuk szintén jön 30k-30k. Itt van pick meg pack is 84 vagy 85+ ahol ha mondjuk kapsz 85-t esetleg 1-2 86-t az megint csökkenti az sbc árát.
Mondjuk mész egy Gold1 sb-t mindkét héten ami szerintem nem megterhelő az 2*9k +5k a packokból.
Szóval ez 2 hét alatt:
40k+180k+28k=250k kerekítve. Akkor nem beszéltem arról, hogy folyamatosan lépdelsz előre a szezonban és kapod a packokat ahol 84*5 meg hasonló dolgok vannak és ezekből az untrade packokból simán kirakod az MM-t ami mondjuk 15k+15k-t hoz. Ez így akkor 280k és nem számoltam azokat a fodder lapokat amiket simán beletudsz rakni ugyanúgy és csökkentik az árat.
Szóval, de luck nélkül is kilehet rakni ezt. Persze aki 84*2-vel szórakozik meg minden sbc játékost kirak ami kijön az természetesen ennyiből nem fogja tudni mert elviszi más a fókuszt. De ha valaki tudatosan épít csapatot(én spec nem ilyen vagyok) az simán kitudja rakni. Egyébként az, hogy nem nyitsz értékelhető drága lapot meg, hogy mondjuk foddert sem az nálam nem ugyanaz. -
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #1364 üzenetére
Tök jól leírtad. Én nagyon nem vagyok összeesküvés-hívő, de konkrétan az jutott már többször is eszembe a napokban, hogy olyan, mintha én valahogy egy bugos verzióját töltöttem volna le a játéknak. Nálam semmi nem úgy működik, mint másoknál látom. Ugyanazt csinálom (legalábbis próbálom), amit videókban tanácsolnak és ami másoknak működik, de nálam egész egyszerűen nem ugyanúgy mozognak az emberek, nem úgy mennek a passzok, semmi nem úgy működik. Gondoltam én is a netre és minden hasonlóra, de 3 hete a 23-nál még jó volt a net, aztán varázsütésre most elromlott? Ugyan már. 1000-es Telekomos neten játszok vezetékkel, Szeged belváros. Nézem öcsémet a szomszéd szobában, hasonló szinten van a tudása mint nekem, régebbi, gyengébb kábellel játszik és az enyémnél régebbi, gyengébb gépről. A játék szarabbul is fut neki mint nekem, és mégis működik neki a gameplay, ugyanazokat az eredményeket hozza, mint tavaly. Komolyan nem tudok másra gondolni, csak hogy bugos valahogyan a játék nálam, utolsó ötletként ma letörlöm és újratelepítem, hátha.
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #1211 üzenetére
Valószínűleg nem az a plusz 20 ms a befolyásoló, de azért valahogy akiknek jobban megy, azok szerintem 20 körül vannak, vagyis akkor újabb felmérő kérdés. Van olyan, aki 30+ pingel ér el 16+ wineket köztünk? Amúgy nekem is kb este teljesen mindegy, hogy 30-38 vagy mobilnetről 50. Gyakorlatilag ugyanaz.
-
gjoe
addikt
válasz
Szigma70 #1209 üzenetére
Nem vagy egyedül. Én konkrétan szégyelltem magam tegnap. Egy 77es gold common csapat vert szarrá.
Pedig nem játszott jól az ellenfél. Normál körülmények között esélye sem lett volna, de a rendszer tett róla.
A csapatom mint akiket kipányváztak a legelőn.
Egy passz nem ment saját jatekoshoz. De már csak röhögni tudok az ilyen meccseken és nem töröm a kontrollert. -
Nandinagy
addikt
válasz
Szigma70 #1057 üzenetére
Nem is feltétlen idegesíti ez az embereket.
Csak ez: "Ezt azèrt erôsen càfolnàm, ez a csapatom pèntek este òta+ 8 ora trial, mindenki untrade, 0 fifa pont."
Ennek konkrétan semmi értelme nincs. Ahhoz, hogy ilyen Brunot meg Rashfordot vagy Walkert nyiss nem kell semmiféle érdemi tudás. De Dávid meg úgy írja le mintha ő feltalált volna valamit és azért nyit jókat mi meg hülyék vagyunk hozzá.Szinte minden objectivet kifarmoltam, rivals,sb,moments anyámkínja és kaptam egy Son-t aki untrade meg egy eladható Alabat=38k). Persze így sem panaszkodok mert kaptam jó untrade lapokat mint Llorente,Barella vagy épp Ödegaard, de ezek Son-on kivül nem, hogy Bruno vagy Rashford de Walker árát sem érik el sőt inkább a harmaduk.
De hozzáteszem engem egyáltalán nem zavar ez. Nem kapok attól jobbat ha más nem nyit semmit, innentől kezdve nem is érdekel, maximum gratulálok neki aztán kész.
-
gjoe
addikt
válasz
Szigma70 #909 üzenetére
Képtelen vagyok nyerni. Az én csapatom egy helyben áll, míg minden ellenfelem ezerrel mozog, tamadasnal beindulnak üres területre. Ha nálam a labda akkor meg akár hárman is támadják a labdás embert.
Mindenki csak forog, és a kapcsolati előnnyel simán atszambazik a pályán.
Megyek kiprobalom az Old gent, mert ez most nagyon nem jön be. Olyan mint tavaly a lenghty meta. -
|AP|
veterán
válasz
Szigma70 #868 üzenetére
én azért áldoztam rá 1000 pontot a 4600-ból mert hosszabb távon is egy Laliga/PL hibridben gondolkodom és Fati tökéletes kapocs a két liga között (bízom benne, hogy jön majd valami ütősebb Pedri/Gavi lap is akikkel linkelne.)
Szóval nekem megérte, a játék jelen szakaszában egy teljesen jó csatár. Persze nem tudom meddig marad, de 100 pontból másfél Premium gold players packot lehet kapni, amiből nagy valószínűséggel úgysem jött volna jobb.
Az 50k-t már lehet hogy kétszer is meggondoltam volna -
Woodslave
félisten
válasz
Szigma70 #819 üzenetére
mondjuk több videót néztem mint meccset játszottam, de mintha a támadó ai kicsit értelmesebb lenne, többször vettem észre hogy maradtak leshatáron belül meg elég jü mozgások voltak.
Sajnos ezeket az új dolgok megtanulására nem érzek most késztetést. Bár amikor túltoltam mindig arra gondoltam ennyi energia és idő befektetéssel már egy nyelvet is megtanulhatnék, aztán amikor a 23-at skippeltem mégse tudok semmivel több nyelvet
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #741 üzenetére
A vb-t Messi nyerte meg az argentinoknak kb egymaga. CR 3 eve egy haszontalan fos, csak a nevebol es a marketingertekebol el. Becsulendo, amit tett anno, de mostanra egy rossz bohoc lett a szaudiaknal. Nagyon massziv tulzas az a 86-os lap, Messinek meg csak enyhe tulzas a 90. Es nem, tavolrol sem vagyok Messi-fan, sot.
-
Sandros112
tag
-
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Szigma70 #736 üzenetére
Cr még mindig extra de rajta már meglátszik a kor meg nagyon nem tett jó neki a Manchester kaland.Kopott a gyorsasága,robbanékony még eléggé de szerintem leao Sterling biztos gyorsabb nala haaland kb hasonló lehet.Azért Messi ahogy öregszik kijön hogy ő nem a fizikumára alapozik még mindig nagyon ügyes.
-
miro.
senior tag
válasz
Szigma70 #254 üzenetére
Ja teljesen jogos.
Akkor az nb3-al is meg feljebb lottem.
Szoval mondjuk ugy felnott felprofi csapatok szintjen sincsenek.Ezt talan mar irtam,mi anno ha jol emlekszem u14-ben(nb1-u14es bajnoksagban voltunk)(,az eletkorra nem emlekszem pontosan, ugy 13-15 evesek lehettunk) jatszottunk egy nb1-es csapattal edzomeccset. 14 vagy 17 -1re nyertunk.
Ugy,hogy direkt oda figyeltunk,hogy ne rugjunk oda,ha valami csines inkabb hagyjuk oket tovabb stb.
Emlekszem,hogy volt egy csaj aki amerikaba ment ki minden nyaron jatszani egy csapathoz.
Szegenyek azt se tudtak merre van az elore. -
törölt tag
válasz
Szigma70 #232 üzenetére
Komolyan nem veszed észre, hogy engem igazolsz ezzel?
Láthatod, hogy nem arra a hsz-re válaszoltam, ami szimplán károgott a nők miatt, hanem amelyik a realizmussal érvelve próbálta ezt elfogadhatóvá tenni és szépíteni rajta, "mielőtt valaki jön kövezni".
És a linked tanulsága szerint nem is köveztem, nem nőgyűlölőztem, nem mondtam, hogy kellenek a nők a játékba. Szimplán csak arra világítottam rá már akkor is, hogy HA másoknál nem gond, hogy lehetetlen lenne a maiakkal együtt játszania (sőt, halottként inkább lehetetlenebb), akkor nem logikus ezzel érvelni.
Ki is kezdte, hát láthatóan nem én.
De nem is én fogom előbb abbahagyni, amíg újra és újra kiforgatod a szavaimat, az is biztos. -
törölt tag
válasz
Szigma70 #225 üzenetére
Idézd már be azt a részt, ahol azt "erősítgetem", hogy KELLENEK a nők.
Nekem nincs bajom velük, senki nem azt mondta, hogy kellenek.
Még mindig csak arról van szó, hogy önellentmondóak az érveitek, amivel próbáljátok szépíteni azt a véleményt, hogy nem valóak nők az Ultimate Team-be.Jelenleg például az, hogy azzal érdemelte ki Pelé, hogy a maiak szintjére fel legyen húzva, hogy adott 300+ gólpasszt 60 éve a brazil bajnokságban.
És mivel nők ezt nem érték el, csak mondjuk Ronaldinho számait, ezért ne legyenek a játékban, vagy legyenek bronzok.Na ez így egy nettó hülyeség. Erre mondom, hogy döntsük már el, hogy mi a valódi indok.
De helyette megy a félrebeszélés, meg hogy túl szép világot teremtettetek és azért nem picsogok csak miattuk, mint az érett 50-es férfiak. LOL. -
törölt tag
válasz
Szigma70 #223 üzenetére
"Figyelj, az, hogy hangoztatod, hogy fogadjuk el, az milyen érv is?"
Szalmabáb-érvnek hívják. Mármint a kérdést, amit feltettél.
Senki nem mondta hogy fogadjátok el.
Azt mondtam, hogy döntsük már el, hogy pusztán a számok számítanak, vagy sem, a realizmus hiánya a baj, vagy sem, stb.
Vagy ha ez nem megy következetesen, akkor ne szépitsük és maradjunk annyiban, hogy nem valóak ide a nők. És akkor maximuk eltérő véleményekről beszélhetünk, nem hibás logikáról. -
törölt tag
válasz
Szigma70 #220 üzenetére
"Akiknek ez az irány nem tetszik, pld. én, azoknak is pont ugyan annyi joguk van ezt hangoztatni, mint azoknak akik a változást akarják elérni. És hidd el, ez qvára nem a jó irány."
Az első mondatoddal egyetértek. A másodikkal van baj, hogy elhitetni akarsz valamit, aztán ha valaki szimplán csak rávilágít a logikai bukfencekre, akkor jöttök a generációzással meg azzal takaróztok, hogy "úgysem értem".
Dehogynem értem, csak egyszerűen nem tartom következetesnek az érveiteket.
Meg ha már szabályok, meg annyi köze van a női focinak a férfihoz, hogy labdával játszák. Nos, ez is szintén ugyanúgy elmondható a 70 évvel ezelőtti fociról, csak még a szabályok is módosultak azóta és a labda is tök más.
Férfi fociba nem valók nők, ezt ennyiben kéne hagynotok és akkor elfogadnám, hogy ez egy vélemény. Vállaljátok szimplán ezt így fel, nem kell önellentmondó módon logikát próbálni erőszakolni bele és ezzel szépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest