- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
ezzel a csapattal most először meglett a 14 win.
Nem mondanám, hogy megtanultam jobban játszani, vagy bármi ilyesmi, de tény, hogy most egész élvezetes meccseket sikerült játszani. Talán azért is, mert már nem görcsöltem, olyankor mindig jobban megy a játék.Rewardot még nem tudtam kinyitni, mert van egy csomó magas ratinges duplim és fogalmam sincs mibe toljam őket
-
bubuska10
senior tag
Általában évről-évre ugyanígy érzek ilyenkor. Kész a csapat, vége a grindnak, de minél inkább fullosak a kártyák annál ótvarabb a game. Sztem nem úgy van autmatizálva / megírva / tervezve, h mindenből 99-es játékosok ronhangáljanak és ezért ilyen.
Már vagy 2 hónapja nem játszok WL-t (tök jó h nem kell kiadni a frusztrációt amit okoz...
), meg már vagy 3. hete csak és kizárólag a Rivalst tolom. Friendly, SB se. Így stresszmentesen egész jókat lehet néha játszani, nem kapkodsz, nem leszel annyira ideges, persze a játék ugyanolyan marad. És így valamiféle külső szemmel látod, h az ellenfeleid 30%-a meg idegesen játszik, nyomkodja a tackle gombot állandóan. A fullos csapatokról annyit, h Gattusokkal meg evo Bovékkal szerencsétlenkedek már egy ideje, meg Baresivel, de nekik megbocsátom ha bénák.
De ha Zidane fordul bele úgy h gólt kapok belőle meg passzol 33%-os pontossággal, akkor az már más.
Nem rendeled elő, de szerinted meg fogod majd venni valamikor?
Sztem én black fridaykor, de ebben se vagyok biztos. De asszem beszéltünk már erről a másik topikban.
-
Woodslave
félisten
Én egész nap játszok amikor meg tele lesz a tököm nyomkodom a webappot mondjuk ez kb insta vagy face porgetes színt
Nem a grind csak keresem hogy játszak pár jó meccset ha már osszeraktam ezt a csapatot. Nem érdekel hogy nyerek az zavar ha undorító módon leszopatnak de lexarom már azt is.
-
EA's hit
őstag
Nalam futties Dybala a cam, gotg Puskas es futties Butra a csatarok, mind baromi jok, szoval nem tudom, mi lesz Eto'oval
Butrat is csak azert raktam kiy hogy fogyjonba fodder, de brutaljo, megis talan az o helyen peobalom majd ki, ugyis mar csak 2 team maradt belole.
Aztan majd este az ikon upbol bunteteskent jon egy gotg Dagi es egy futties Pele, csak hogy tenyleg gondban legyek
-
Woodslave
félisten
ja egyébként van benne valami
Ezért is mondom ezeket a taktikákat fullra ki kellene venni. Semmi press semmi mélység stb (vagy ne legyen ilyen hatása).
Amúgy én se élvezem így a játékot ha jobban belegondolok mert kb egy brutál iszapbirkózás a kp-n, sőt kb a másik 16-osa előtt is már full pressing van de nem nyílik szét mint amikor rányomsz segy team presst. Túl gyors és intenzív. Pláne ha a másik is ilyen taktikával játszik
Nyilván ha valaki sokkal jobban játszik (jelentsen ez bármit) az azért ki tudja használni a formáció hátrányait.
De sajnos ha vkinek ilyen korlátozottak a képességeim mint nekem kénytelen vmit használni ami kompenzálja
-
Sirandrish
legenda
-
kapeti07
senior tag
Nekem kell még 3450 xp kell még. Kezdem elengedni, bár volt olyan szezon ahol a végén adtak 4000 xp-t ha jól emlékszem.
Ma reggel megcsináltam a francia kupát. Nem is gondoltam volna, de másfél óra alatt meglett. Csak 1x kaptam ki, bár így menne a Rivals/WL is.
A pakkok amiket kaptam persze értékelhetetlenek voltak. De nekem az XP kellett most nagyon. -
kapeti07
senior tag
Én is kiégtem rajta már egy ideje, pedig igéretesnek tünt ez a rész az elején. Tetszett az Evo rendszer a Playstyle-ok,
megkedveltemelfogadtam a női játékosokat, voltak jó promók is, de év végére elfáradt rendesen. 2019 óta nyomom a FUT-ot de ennyire rossz nem volt még a vége egyszer sem. Ez már inkább szerencsejáték szimulátor lett mint foci. Tots óta online nem is tudok érvényesülni, pedig sikerült mindíg frissen tartanom a csapatot. Én nem nézek Glitch-eket vagy Metákat, több időt pedig nem tudok beleölni, hogy gyakoroljam a szögletet/szabadrugást/cseleket. A héten 8 Rivals meccsből egyet sem tudtam megnyerni, pedig Div5-ben vagyok. Az SB pedig halál unalmas.
Lehet indítok egy kampányt és azzal elleszek, vagy a válogatottal megnyerem az EB-t mielőtt végleg letörlöm ezt a csodás (szerencse)játékot. -
Nandinagy
addikt
Videók alapján még a PES-nél is rosszabb lesz.
Személyszerint én már a PS eladásán is elgondolkodtam mert a Ragnarok óta egy játékot sem játszottam végig. 2017-2020 között kijöt egy GOW,Tsushima,Last of us 2,AC: Origins,Days Gone,Spiderman
azóta meg 5 játékot nem tudnék felsorolni ami érdekelt talán az Elden Ring,Cyberpunk,Hogwarts Legacy meg az FF 16 ami lekötött még. de végig csak az ER-t vittem ezek közül. Egyébként a sony exek közül még csak fasorban sincs egy értelmes sem a közeljövőben. Átálltak erre a hányadék live service gamekre. A Naughty Doggal is multis last of us játékot csináltatnak ami már törölve is lett, a daysgonet fejlesztők is azt csinálnak, egyedül az insomniac dobálgatja ki a jobbnál jobb játékokat, de ez édeskevés. A következő God Of Warig megint eltellik még vagy 5-6 év akkor meg már PS6 kell, a Naughty szerintem PS5-re játékot sem ad ki. A sok remaster meg remaketől meg már hányingerem van. -
miro.
senior tag
Remelem,hogy ha kijon alternativa,maximum egy.
Annak semmi ertelme,hogy legyen 4-5-6 focis jatek,akiknel mindenhol van egy kis licensz a bajnoksagok,csapatok,versenysorozatokbol.
Aztan jatszhat mindenki a 70-80% noname csapatokkal,noname ligakban. A jatekos licenszekrol nem is beszelve. -
bodnarbenede
tag
Na jó csak igazából akkor tényleg minek játszani. Mindenki azért görcsöl ezen, mert a játékmenet kritikán aluli. Egyedül ez tartja bent. Ilyen 0,000000001% esélyekkel. Ami mivel nincs kimondva ezért mindenki bízik. Meg persze jönnek a hetente kétszer ötöslottót nyerő ingyen reklám arcok, ami még inkább elhiteti az emberekkel, hogy ő is nyithat jókat. Minden a vásárlás irányába van kitalálva. Jó persze ezek conteok, ugye tudjuk, hogy nagy cég a profit érdekében semmi ilyenhez nem folyamodik.
-
eM'82
addikt
passz.
Ma tudtam vele jó pár meccset játszani. Fura, mert valahogy a Fifás beidegződéseket próbáltam egymás után a játékban. Az a vicces hogy a PEShez képest már most reszponzívabb, de messze van attól hogy jelenleg kihívója legyen.
A menü letisztult, nekem tetszik, nem egy retro fosch mint a PESnél. Más mint az EA FC, de ott megállja már most a helyét.
Játékosok vannak a piacon, meg boostok (skin-ek), de hogy utóbbi mire való az még nem derült ki számomra. Többféle coin van, amit szintén nem értek még. Van amiből játékokat tudsz venni, s van ami league/division után jár, abból pedig "pack"-okat (bár nem nevezném annak, mert játékos nincs benne).
Ordas nagy buggal nem találkoztam. A védekezés kicsit ping-pong.
Valami csak lesz belőle. -
Dzsoki92
senior tag
20 as szinten vagyok D: xD totálra elengedtem ezt a szezont, sőt már az elözőben sem csináltam végig. Már nem görcsölök rá akkor játszok mikor van időm meg annyi amennyi jól esik. Heti 7 div meccset lenyomom aztán ennyi. WL-t sztem karacsonykor játszottam utoljára.Csapatra/ keretre nem panaszkodom, játékmenetet meg hagyjuk is
-
Nandinagy
addikt
Ja csak az Arsenal játékosokat nem nagyon szereti az EA, mert mindenkinek halál szar magas ratinges lapja van, amit nem lehet evozni. Ödegaard eddig összvissz 1 evoba volt jó, jobb lappal azzal sem lett. Egyedül Saliba meg Havertz az aki mindig jó egy evoba. Ők meg már ugye megvannak.
-
Nandinagy
addikt
Igazából ez tényleg azokra a lapokra éri meg akiket szeretsz. Henry-ra is jó, csak nyilván az sbc már kiment coinom meg nincs rá.
Közben megakartam csinálni Trossardot 5/5-re, mert úgy döntöttem elengedem a faszba Pelét meg a haverokat, mert csak szenvedés velük a játék szóval inkább focizok full Arsenal teamel. Hálistennek régen csináltam egy Trossard evot aki azóta már meg sincs, de a játék úgy veszi hogy van egy evo-m belőle.
Megnéztem az ea fórumon, a bug reports szobában az első pont ezA bibi, hogy 3 hete nyitották és még mindig nincs megoldva. Szóval nem lesz 5/5 Trossardom
Ráadásnak egész hétvégén valamiért 70es pingem volt. Kurva jó így a játék mondhatom, minden játékosom 8-10 méteres ívekkel dolgozik fordulásnál. 11 lett a vége ami kicsit csalódás, de hát 70es pingel mit is szerettem volna.
-
kapeti07
senior tag
Ha már tartani akarom a Barca volanalt a csapatomba, én elkezdtem szemezgetni Henry-val a csatársorba.
Most a WL-en egyre több embernél láttam és jókat ment ellenem. Már bánom, hogy Bestet félig kiraktam, abból már ki is jött volna Titi. Bestet kipróbáltam a WL alatt, mármint a loan lapját. Nem nagyon nyűgözött le. Van egy EVO Raphinha-m és nem tudom lecserélni. Kipróbáltam helyette Diaby ICE lapját, most Loan Bestet mert sokan dícsérték, de volt egy Loan Toty Hansenem is Loan-ba. Egyik sem ért a nyomába. Nálam ő most olyan mint tavaly volt Jairzinho. Ha kezdőben van akkor veszélyt jelent a jobb oldalam is. -
gjoe
addikt
Én daviest nem tudom befejezni. 86-86-87 csapat hianyzik.
Kb 10 db 82 upgrade és mind 82es lap volt. Kiraktam az összes 83x10 et. Kettőt nyitottam ki a héten de mindkettőben 84 volt a max.
Botrányos.
Nem is tudom miért csinálom mikor játszani már alig játszom. Rivals 3win és sb objektek miatt. Ennyi. -
D.Bergkamp
csendes tag
Szerintem nem figyelik az acc-okat, tehát nincs mostohagyerek besorolás, és akkor ő soha semmit nem kap, hanem egyszerűen napszakokhoz (illetve időintervallumokhoz) van kötve a packweight. Biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb esély jó nyitásra 19 és 21 óra között van. A legrosszabb időszakot pedig talán 8 és 12 óra közöttre taksálnám. Rápróbáltam előbb egy 83+ x10-re, és láss csodát 2 db 84-es, a többi 83as. 19.20-kor nyitok majd egyet, biztos vagyok benne, hogy jobb lesz. Nagyon sokat próbálgattuk az időszakokat, és toty-nál is ez a 19-21 időszak volt a legnyerőbb.
-
mettek
addikt
Én a hétvégén ültem le kicsit játszani. Napközben is meg késő este is de olyan szintű laggban úsztam végig hogy sírni tudtam volna. 7 meccsből 6 bukó de nem 1-2 góllal hanem rugtak 6-8 gólokat, én meg egyet vagy egyet sem. Máskor meg simán verem az ilyeneket ha nincs szerver probléma.
vicc ez a játék. -
EA's hit
őstag
Nekem a kedvenc mai wl-ellenfelem: 4 first owned toty (Messi, VVd, KDB, Karchaoui), FO toty Ribery es thunder Cruyff,majd cserekent behozta a FO ww Butrat es toty Zolat is. Mondjuk a penztarca/luck melle tudast nem adtak, eleg siman megvertem meg ugy is, hogy Messi nyilvan 2 lovesbol 2 golt vert.
-
Digestive
veterán
Bestet ne hagyjátok ki!
A legjobb mozgású lap amivel az idén játszottam. A kedvencem ahogy az előre bikázott labdákat leveszi. Olyan az animációja, hogy zökkenés nélkül viszi tovább max sebességgel. Egy pillanat alatt több méteres hátrányba kerül mellette bármelyik védő.
Illetve a 4/5* skilleket extra gyorsan és szűk területen csinálja. Egy rabonát is olyan gyorsan, h a védő még meg se tud fordulni mellette.
-
Nandinagy
addikt
Az előtte maradással nings problémám. Csak a passzokkal. Hiába állok előtte, kifordul a védőm, elmegy a lába között,alatt,felett. Azóta vettem egy VVD-t mert Whiteot bármennyire szeretem sokat hibázott, hát vele nem mennek be a passzok
5-1 a wl, második meccsen kaptam egy DNF-t hálistennek.
Ez a Neres amíg evoztam bomba volt, mióta kész lett meg észrevehetetlen. -
Nandinagy
addikt
Ezt nem igazán tudjuk előre. Lehet, hogy halál szar lapokat dobálnak ki. A tavalyihoz hasonló 3-4 prémium sbc azért nem volt minden évre jellemző. A 84-86 meg tipik az a fodder amiből millió meg 1-t kapsz. 83*10,84*5,83*5,84*20 stb.. stb.. mind mind 84-86 lapokat fog dobálni. Ha ki is jön egy prémium sbc mint Zico akit rebesgetnek abba meg nem feltétlen kellenek ezek hanem inkább a nagyobbak.
-
Dzsoki92
senior tag
Detto. Én sem rakok el egy packkot sem. Félre tettem kb 1 milkát meg van 700+ játkos a clubban. Tavaly 150 packból nem jött semmi
Vettem fifa pontot amiből nyitottam egy packot amiben Toty Kevin volt
Keddig lesz asszem a jelenlegi promo utána pedig egy warm up kezdődik péntekig. Na amiket ott kapok packokat azokat elrakom és ennyi.
-
Nandinagy
addikt
Igen, csak az ikon nyitásaim általában Drogba,Essien,Owen,Stoichkov,Shevchenko,Baresi,Cannavaro felé konvergálnak nem a jobb lapok felé. Egy Ribery aki ténylegesen jó nyitás volt. Tudom Cannavaro nem rossz, de én szeretem a magasabb védőket. Nekem a Cordoba,Cannavaro féle padlócirkálók nem jók hátul. Stoichkov meg játék elején jó lett volna mondjuk most már nem annyira.
-
EA's hit
őstag
Miert enne az if pick a 84-85-osoket jobban, mint a 81-83-akat? Egy if pickbe kell 1 db 85-os, 2 db 84-es, 4 db 83-as, 6 db 82-es es 9 db 81-es lap. Pont a 84-85 fogy tole a legkevesbe, de 81-83-as lapom nekem is a 0 es a semmi kozott mozog mar hetek ota kb. Foleg hogy sok masba is azok kellenek, pl 84x5.
-
EA's hit
őstag
-
Aguinaga
őstag
Ezzel meg az a baj, hogy nyitsz 3 db 87+ duplit, és baszhatod, ha nincs olyan sbc amit szívesen elkezdenél (már pedig nálam ez mostanában előfordul, hogy ránézek az sbc kínálatra, és kiráz a hideg).
Vagy quiksellezed, aztán ha lesz időd meg recoveryd, visszahozod.Már nem egyszer 84-es lapokat qs-ezek el, mert dupli szar, sokszor úgy, hogy talán 10db 84-es lapom van a klubban..
Tök véletlen, úgy, mint hogy 84+*5-ből csak 84-es sima goldot, 83+*10-ből sima gold 83-asokat nyitsz. Aham, persze. -
eM'82
addikt
Igen. Több a grafikai bug, mint korábban.
Van hogy a játékosok arca is qrva nagy lesz a kártyához képest, és ráadásul arrébb mutatja.Mondjuk az jobban zavar hogy SBC kirakása közben ha több játékost akarok egymás után berakni a padra akkor lefagy, és indíthatom újra a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged