Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz kutyuska #1198 üzenetére

    Márpedig az eddig ismert felállás szerint a három HD csatorna egy mux -ra kerül, ezért is lett vissza véve a felbontás HDV -re (1440x1080@16:9 DAR) és a bitsűrűség ~7.5Mbit -re hogy jó minőségben elférjenek egymás mellett. (és ez már a teszt adás végén is így volt, korábbra visszanézel van feltöltött minta)

    Egyébként már látszik hogy nem az eredeti felállás lesz: "a Duna TV adása nagyfelbontású HD formátumban, további új földi csatornaként a Duna II Autonómia adása pedig hagyományos felbontásban, SD formátumban lesz elérhető. Mindkét csatorna ugyanazon a multiplexen fog helyet kapni." így bármi elképzelhető. Elég fura felállás lenne ha a Duna TV HD -ben menne, az erre készülő m1/m2 -t meg leszorítják a lehetőségről, szóval ki tudja. Csak egyenlőre ugye megy a variálás. :(((

    #1201: hamarabb válaszoltál mint a második bekezdést hozzáírtam :) Egyébként a tesztadás leges légvégéről nincs infóm, én majd csak most kerülök lefedett területre dec.1 -től. Csak a mintavideókra és beszámolókra tudok hagyatkozni; és egyébként még a start -ra sem lesz tuner -em, úgy döntöttem kicsit kivárok, barátomnak van tuner -e, kölcsönkérem mielőtt költekeznék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák