Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
kutyuska
üzenetére
Márpedig az eddig ismert felállás szerint a három HD csatorna egy mux -ra kerül, ezért is lett vissza véve a felbontás HDV -re (1440x1080@16:9 DAR) és a bitsűrűség ~7.5Mbit -re hogy jó minőségben elférjenek egymás mellett. (és ez már a teszt adás végén is így volt, korábbra visszanézel van feltöltött minta)
Egyébként már látszik hogy nem az eredeti felállás lesz: "a Duna TV adása nagyfelbontású HD formátumban, további új földi csatornaként a Duna II Autonómia adása pedig hagyományos felbontásban, SD formátumban lesz elérhető. Mindkét csatorna ugyanazon a multiplexen fog helyet kapni." így bármi elképzelhető. Elég fura felállás lenne ha a Duna TV HD -ben menne, az erre készülő m1/m2 -t meg leszorítják a lehetőségről, szóval ki tudja. Csak egyenlőre ugye megy a variálás.

#1201: hamarabb válaszoltál mint a második bekezdést hozzáírtam
Egyébként a tesztadás leges légvégéről nincs infóm, én majd csak most kerülök lefedett területre dec.1 -től. Csak a mintavideókra és beszámolókra tudok hagyatkozni; és egyébként még a start -ra sem lesz tuner -em, úgy döntöttem kicsit kivárok, barátomnak van tuner -e, kölcsönkérem mielőtt költekeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone SE3 128GB független, fehér színű telefon eladó
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként a tesztadás leges légvégéről nincs infóm, én majd csak most kerülök lefedett területre dec.1 -től. Csak a mintavideókra és beszámolókra tudok hagyatkozni; és egyébként még a start -ra sem lesz tuner -em, úgy döntöttem kicsit kivárok, barátomnak van tuner -e, kölcsönkérem mielőtt költekeznék.
wassermann