Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
kutyuska #2233 üzenetére
Nekem még csak a TV-m van meg, persze mpeg2 tunerrrel ,és mível szeretném végre élvezni a TV tudását nyitnék a HD felé, de egyre kevésbbé tudom merre induljak.
ChiliChili
Még azért annyira nem vagyunk ellátva HD-vel, hogy minden elérhető legyen HD-ben. Ha a kívánt műsor csak SD-ben elérhető, ahhoz kellhet a DVD felvevő.
A BR pedig a jogkövető magatartás miatt esetleg legálisan beszerzett BR lemezekhez.Pikkpukk
Ezzel én is próbálkoztam már. Egy nem túl friss, de hajdanán komoly PC-hez vettem egy Pinnacle USB-s Hybrid tunert. Korábban több napon keresztül korrepetált Nrc itt a fórumon aminek a végét visszavittem az eszközt a boltba. A dobozán az volt hogy legalább 2Ghz Intel vagy annak megfelelő erősségű processzorral rendelkező gép kell hozzá (az enyém 2.4GHz). A gyári program telepítése végén megmutatott txt file-ban már 2.4 GHz-t irtak és mikor a gyakorlatilag állóképnek megfelelő akadozás miatt inditott hibakeresésnek a végére értem, a debug program arról értesített, hogy a HD anyag folyamatos lejátszásához 3GHz Dualcore szükségeltetik. Na itt feladtam.GBogyó
Azt már talán én is el tudnám mondani (nem biztos, mert egyre kevésbbé látom át), hogy mi legyen benne egy nagy fekete dobozban. "STB, ami rögzít műsort, van benne DVD lejátszás, és cserélhető tunerekkel rendelkezik. DVB-S/-C/-T/analóg,FM/DAB/etc." Ilyen eszköz létezik már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest